Da remiziramo...
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Da remiziramo...
michaellcmacha wrote:velik broj lokalnih epidemija širokih razmjera je i dalje pandemija,
Aha. How yes no.
Nasuprot epidemije, pandemije nisu lokalno ograničene.
Eto ti jedno obilježje pandemija sa wiki.
Nisu lokalno ograničene, kontaš?
Guest- Guest
i upravo tako kako sam rekao čak i Robi može potvrditi da sam ja ovdje prvi jasno i nedvosmisleno ustvrdio sve to što ti tu tek sad se dosjetio u vezi Kine, s tim da sam ja ustvrdio da će oni za ovo što su izazvali bez ikakvih dvojbi i snositi posljedice i to jebene posljedice... i ponavljam upravo Robi može tomu posvjedočiti, a tada si ti o tomu šutio ko bubica, tj ni na kraj te tvoje akademske glavice nije bilo takvih primisli a kamoli tvrdnji...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:
a u kurac, jesi me ispostrojavao... :), još kad bi imao muda pa kontrirao izravno sa brojevima onima koje sam ja iznio... hoćeš kurac...;)
Čuj retarda.
Jedini brojevi koji su ovdje od ključne važnosti su brojevi preminulih od infekcije, posebno u odnosu prema broju zaraženih.
Dakle, ne poput Floyda koji je umro od gušenja, a bio je zaražen, nego broj preminulih od samog virusa odnosno infekcije koju je izazvao.
I ja sam to masu puta napisao, a smrtnost od ove infekcije je ekstremno niska, barem to svi znaju.
Ostali brojevi su jednostavno nevažni, zato se ja brojevima i ne bavim.
Sve je to jako daleko od španjolske gripe (nastale u Kanzasu) od koje je u roku od dvije godine preminulo najmanje 50 milijuna ljudi i to u najvitalnijoj životnoj dobi, a tada je na Zemlji živjelo nekih milijardu i 400 milijuna ljudi, što je barem 5 puta manje nego danas.
Ti hoćeš svojim bavljenjem brojevima dokazati što konkretno?
Da znaš brojati na prste?
Pa čestitam, ali to je jedino što si u svojim zabavljanjima tipa brojanja na prste i uspio dokazati.
Sve ostalo je zakurac, kao i velika većina toga što ovdje napišeš.
Druga je priča što ih ima ohoho koji su još puno gori od tebe skoro pa u svakom smislu te riječi.
Guest- Guest
100 % najvjerojatnije.michaellcmacha wrote:gle moš ti glumatat sa visine ko i ovaj Ero, ali vaši upisi vas rekvalificiraju u raspravi i spuštaju na realnu razinu... slobodno ti pizdi ali za sad i ti i Ero šiljite u prazno... ;)Speare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:onaj šejker bar se pokupio i jedno ga vrijeme neće biti, ali njemu možemo i ne zamjeriti njega je sjjebala znanost....
Ja se pokupio?
Pa ja nisam s Marsa pao da se na jednom forumu za posebno mentalno retardirane raspravljam sa likovima kod od matematike znaju jedino brojati na prste i što je još gore, hvale se sa takvim svojim "znanjem" kao da su pokupili svu pamet svijeta.
A od njihove pameti evidentno ni traga ni glasa.
Da i ne spominjem kako ne razumiju da ponašanje kineskog virusa nije moguće točno predvidjeti pomoću matematike, nego su nam za to potrebna posebna znanja o virusu koja su za sada i još uvijek na prilično niskoj razini.
I znanost nije nikoga sjebala. to je učinilo neznanje u kombinaciji sa primitivizmom i arogancijom tako tipičnima za one koji su cijepljeni ne od Sars-Cov-2 virusa (premda će i to relativno skoro) nego od elementarne inteligencije, da o drugim osobinama na čelu sa onim (bes)karakternim i ne govorim.
lokalne epidemije širokih razmjera se preklapaju sa lokalnim epidemijama drugih širokih razmjera, i nisu lokalizirane na uskom prostoru, zato pričamo o širokim pandemijskim razmjerima, tj ti pričaš, i zakopavaš se sa tim akrobacijama...Speare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:velik broj lokalnih epidemija širokih razmjera je i dalje pandemija,
Aha. How yes no.
2015-08-08
ti si sve rekao jučer sa svojih manje od +600... to što se danas javljaš spada u besramnost i beskarakternost... ;)Eroo wrote:100 % najvjerojatnije.michaellcmacha wrote:gle moš ti glumatat sa visine ko i ovaj Ero, ali vaši upisi vas rekvalificiraju u raspravi i spuštaju na realnu razinu... slobodno ti pizdi ali za sad i ti i Ero šiljite u prazno... ;)Speare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:onaj šejker bar se pokupio i jedno ga vrijeme neće biti, ali njemu možemo i ne zamjeriti njega je sjjebala znanost....
Ja se pokupio?
Pa ja nisam s Marsa pao da se na jednom forumu za posebno mentalno retardirane raspravljam sa likovima kod od matematike znaju jedino brojati na prste i što je još gore, hvale se sa takvim svojim "znanjem" kao da su pokupili svu pamet svijeta.
Da i ne spominjem kako ne razumiju da ponašanje kineskog virusa nije moguće točno predvidjeti pomoću matematike, nego su nam za to potrebna posebna znanja o virusu koja su za sada i još uvijek na prilično niskoj razini.
I znanost nije nikoga sjebala. to je učinilo neznanje u kombinaciji sa primitivizmom i arogancijom tako tipičnima za one koji su cijepljeni ne od Sars-Cov-2 virusa (premda će i to relativno skoro) nego od elementarne inteligencije, da o drugim osobinama na čelu sa onim (bes)karakternim i ne govorim.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:i upravo tako kako sam rekao čak i Robi može potvrditi da sam ja ovdje prvi jasno i nedvosmisleno ustvrdio sve to što ti tu tek sad se dosjetio u vezi Kine, s tim da sam ja ustvrdio da će oni za ovo što su izazvali bez ikakvih dvojbi i snositi posljedice i to jebene posljedice... i ponavljam upravo Robi može tomu posvjedočiti, a tada si ti o tomu šutio ko bubica, tj ni na kraj te tvoje akademske glavice nije bilo takvih primisli a kamoli tvrdnji...
Dakle, opet baljezgaš da sam prepisivao od tebe?
Pa slobodno ti vjeruj i da je Zemlja ravna ploča, nemam ja ništa protiv.
Slobodno hrani svoju poremećenu osobnost takvim maštanjima tipa da sam ja prepisivao od tebe, ali da ti pravo kažem, čisto sumnjam da stvarno vjeruješ u to, jer bi takav scenarij bio još puno fantastičniji od onog po kojem ljudi nikada nisu došli na Mjesec (kad se već pozivaš na Robija).
Gledaj, da sam stvarno prepisivao od tebe, ja bih to jasno i naveo, jer mene to ne bi bilo sramota. Bože me sačuvaj.
Informacija je informacija, činjenica je činjenica, bez obzira od koga dolazile, a meni je u suštini i jedino stalo do činjenica, da baš patetično ne upotrijebim izraz istina koji se izlizao što od silne upotrebe što od pozivanja na istu od strane onih koji se drže Churchillove logike po kojoj ćeš puno lakše plasirati jednu opaku laž ako u svojim istupima koristiš 90% istine.
Goebels se koristio suprotnom logikom pa kad je konačno govorio istinu konkretno u vezi Katina, nitko mu nije vjerovao, što ga je, kako kažu prisutni, jako pogodilo.
Guest- Guest
upravo ovo što ti pišeš je za kurac... jer ondašnjih 50 milijuna umrlih je itekako ekvivalentno za očekivanih 7 milijuna umrlih u ovoj pandemiji, jer se uzima u obzir ogromne razlike u napretku medicine pogotovo u potpomaganju prebolijevanja bolesti, da si koji kurac kako tu navodiš, onda bi bio sposoban i razumjeti i znati da je milijun dolara 1920, ekvivalent današnjih 150 milijuna dolara, isto vrijedi i za bolesna stanja onda i danas ali u obrnutom smislu... tu tek vidimo koliko si kratak...Speare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:
a u kurac, jesi me ispostrojavao... :), još kad bi imao muda pa kontrirao izravno sa brojevima onima koje sam ja iznio... hoćeš kurac...;)
Čuj retarda.
Jedini brojevi koji su ovdje od ključne važnosti su brojevi preminulih od infekcije, posebno u odnosu prema broju zaraženih.
Dakle, ne poput Floyda koji je umro od gušenja, a bio je zaražen, nego broj preminulih od samog virusa odnosno infekcije koju je izazvao.
I ja sam to masu puta napisao, a smrtnost od ove infekcije je ekstremno niska, barem to svi znaju.
Ostali brojevi su jednostavno nevažni, zato se ja brojevima i ne bavim.
Sve je to jako daleko od španjolske gripe (nastale u Kanzasu) od koje je u roku od dvije godine preminulo najmanje 50 milijuna ljudi i to u najvitalnijoj životnoj dobi, a tada je na Zemlji živjelo nekih milijardu i 400 milijuna ljudi, što je barem 5 puta manje nego danas.
Ti hoćeš svojim bavljenjem brojevima dokazati što konkretno?
Da znaš brojati na prste?
Pa čestitam, ali to je jedino što si u svojim zabavljanjima tipa brojanja na prste i uspio dokazati.
Sve ostalo je zakurac, kao i velika većina toga što ovdje napišeš.
Druga je priča što ih ima ohoho koji su još puno gori od tebe skoro pa u svakom smislu te riječi.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:lokalne epidemije širokih razmjera se preklapaju sa lokalnim epidemijama drugih širokih razmjera, i nisu lokalizirane na uskom prostoru, zato pričamo o širokim pandemijskim razmjerima, tj ti pričaš, i zakopavaš se sa tim akrobacijama...Speare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:velik broj lokalnih epidemija širokih razmjera je i dalje pandemija,
Aha. How yes no.
Ne, nego je to način na koji se lokalne epidemije širokih razmjera transformiraju u pandemiju. Da baš ne upotrijebim pojam tranzicije.
Do tada ostaju samo na razini lokalnih epidemija širokih razmjera.
Za lokalne standarde to nije uski prostor, ali za svjetske ipak jeste, jer šireg okvira od cijelog svijeta nema. Ako govorimo o epidemijama odnosno pandemijama, naravno.
No, ti si toliko ustrajno glup da to očito nikada nećeš biti u stanju shvatiti.
Guest- Guest
daj šejker ne seri više, pa jell ne vidiš da pišeš plahte ne bi li sam sebe uvjerio u to što pišeš... ponovit ću to štoo si ti tu nadrobio o kini sam ja identično pisao prije 5 mjeseci sa dodatkom koji sam maloprije naveo... evo da se ispravim ako ti to što znači... možda i nisu prepisao od mene ali ti je trebalo 5 mjeseci duže da dođeš do zaključka do kojeg sam ja puno prije tebe došao... pa kad se već hoćeš po toj osnovi nadjebavati onda eto spor si jebiga jako si spor... ;))Speare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:i upravo tako kako sam rekao čak i Robi može potvrditi da sam ja ovdje prvi jasno i nedvosmisleno ustvrdio sve to što ti tu tek sad se dosjetio u vezi Kine, s tim da sam ja ustvrdio da će oni za ovo što su izazvali bez ikakvih dvojbi i snositi posljedice i to jebene posljedice... i ponavljam upravo Robi može tomu posvjedočiti, a tada si ti o tomu šutio ko bubica, tj ni na kraj te tvoje akademske glavice nije bilo takvih primisli a kamoli tvrdnji...
Dakle, opet baljezgaš da sam prepisivao od tebe?
Pa slobodno ti vjeruj i da je Zemlja ravna ploča, nemam ja ništa protiv.
Slobodno hrani svoju poremećenu osobnost takvim maštanjima tipa da sam ja prepisivao od tebe, ali da ti pravo kažem, čisto sumnjam da stvarno vjeruješ u to, jer bi takav scenarij bio još puno fantastičniji od onog po kojem ljudi nikada nisu došli na Mjesec (kad se već pozivaš na Robija).
Gledaj, da sam stvarno prepisivao od tebe, ja bih to jasno i naveo, jer mene to ne bi bilo sramota. Bože me sačuvaj.
Informacija je informacija, činjenica je činjenica, bez obzira od koga dolazile, a meni je u suštini i jedino stalo do činjenica, da baš patetično ne upotrijebim izraz istina koji se izlizao što od silne upotrebe što od pozivanja na istu od strane onih koji se drže Churchillove logike po kojoj ćeš puno lakše plasirati jednu opaku laž ako u svojim istupima koristiš 90% istine.
Goebels se koristio suprotnom logikom pa kad je konačno govorio istinu konkretno u vezi Katina, nitko mu nije vjerovao, što ga je, kako kažu prisutni, jako pogodilo.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:
upravo ovo što ti pišeš je za kurac... jer ondašnjih 50 milijuna umrlih je itekako ekvivalentno za očekivanih 7 milijuna umrlih u ovoj pandemiji, jer se uzima u obzir ogromne razlike u napretku medicine pogotovo u potpomaganju prebolijevanja bolesti, da si koji kurac kako tu navodiš, onda bi bio sposoban i razumjeti i znati da je milijun dolara 1920, ekvivalent današnjih 150 milijuna dolara, isto vrijedi i za bolesna stanja onda i danas ali u obrnutom smislu... tu tek vidimo koliko si kratak...
Poanta je u tome da se ta razlika u napretku medicine doduše može pa i mora uzeti u obzir, ali se ne može precizno kvantificirati.
Koji faktor ćeš pri tome uzeti u obzir?
Osim toga, medicina će puno brže stvoriti lijekove i cjepivo za Covid-19 infekciju nego što je to mogla za španjolu (što u konačnici nije niti učinila), ali ipak i za to treba određeno vrijeme.
Španjola je trajala najmanje 2 godine kao pandemija (i onda nestala), a koliko će trajati ova infekcija?
Godinu i pol?
Baš i nije neka drastična razlika.
Zbog toga je brojčano kvantificiranje o kojem ti sanjaš krajnje proizvoljno pa time i nesigurno, ali ti si toliko zagledan u svoju zamišljenju, a realno nepostojeću pamet da čak niti tako jednostavne stvari nisi u stanju shvatiti.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:
daj šejker ne seri više, pa jell ne vidiš da pišeš plahte ne bi li sam sebe uvjerio u to što pišeš... ponovit ću to štoo si ti tu nadrobio o kini sam ja identično pisao prije 5 mjeseci sa dodatkom koji sam maloprije naveo... evo da se ispravim ako ti to što znači... možda i nisu prepisao od mene ali ti je trebalo 5 mjeseci duže da dođeš do zaključka do kojeg sam ja puno prije tebe došao... pa kad se već hoćeš po toj osnovi nadjebavati onda eto spor si jebiga jako si spor... ;))
Ne, boldano upravo ti radiš, ali toliko glup da to nisi u stanju vidjeti, premda je doslovce svima to odavno jasno.
I ne, nisam ja spor u zaključivanju nego sam već masu puta naveo kako su brojevi u ovoj priči posve irelevantni, osim brojeva preminulih od infekcije.
Ali ti si toliko glup da čak niti to nisi u stanju shvatiti.
I ponavljam kako sam ja na ovom forumu za posebno mentalno retardirane puno manje prisutan od tebe koji se ovdje osjećaš kao govno u septičkoj jami pa nije za čuđenje da se možeš pozivati na ono što si napisao prije 5 mjeseci, kao da je ikome to uopće važno koliko crno ispod nokta.
Ali ti si toliko glup da čak niti to nisi u stanju shvatiti.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:ti si sve rekao jučer sa svojih manje od +600... to što se danas javljaš spada u besramnost i beskarakternost... ;)Eroo wrote:100 % najvjerojatnije.michaellcmacha wrote:gle moš ti glumatat sa visine ko i ovaj Ero, ali vaši upisi vas rekvalificiraju u raspravi i spuštaju na realnu razinu... slobodno ti pizdi ali za sad i ti i Ero šiljite u prazno... ;)Speare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:onaj šejker bar se pokupio i jedno ga vrijeme neće biti, ali njemu možemo i ne zamjeriti njega je sjjebala znanost....
Ja se pokupio?
Da znaš nešto više o statističkim matematičkim metodama(modelima) otvorenog tipa, znao bi da je
za probleme epidemije vjerojatnost 60-70% solidan rezultat. Ta metoda ti da maksimalan
i minimalan rezultat, a očekivani (60-70% vjerojatnost) je negdje između.
Za maksimalni i minimalni iznos se izvodi dokaz da se neće dogoditi s 95% vjerojatnošću.
Iako znam da nisi ništa razumio, ipak sam se potrudio...Ima ih ovdje par koji će razumjeti
stvarno mi nisi jasan... ja tvrdim da će do nove godine biti preko 50 milijuna zaraženih, i da će do tada broj umrlih biti udvostručen sa milijun na 2 milijuna, ako fuam bit će to red veličine 50-60 000, a pričamo o prvoj godini širenja virusa, u slijedećoj godini, to je ova naredna 2021. u prvoj polovici godine moja pretpostavka je da će broj zaraženih narasti do 75 milijuna možda čak i do 100 milijuna (skloniji sam tom broju) i u tom slučaju bi se broj umrlih opet mogao udvostručiti i eto nas na 4 milijuna umrlih do lipnja 2021.... evo aj sad ti pa ne ostane zavedeno... s tim da si ti ranije rekao da ništa od tih mojih brojeva neće biti u reali... evo pa sad potvrdi to što si rekao ili napravi korekcije, sve ti se priznajeSpeare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:
upravo ovo što ti pišeš je za kurac... jer ondašnjih 50 milijuna umrlih je itekako ekvivalentno za očekivanih 7 milijuna umrlih u ovoj pandemiji, jer se uzima u obzir ogromne razlike u napretku medicine pogotovo u potpomaganju prebolijevanja bolesti, da si koji kurac kako tu navodiš, onda bi bio sposoban i razumjeti i znati da je milijun dolara 1920, ekvivalent današnjih 150 milijuna dolara, isto vrijedi i za bolesna stanja onda i danas ali u obrnutom smislu... tu tek vidimo koliko si kratak...
Poanta je u tome da se ta razlika u napretku medicine doduše može pa i mora uzeti u obzir, ali se ne može precizno kvantificirati.
Koji faktor ćeš pri tome uzeti u obzir?
Osim toga, medicina će puno brže stvoriti lijekove i cjepivo za Covid-19 infekciju nego što je to mogla za španjolu (što u konačnici nije niti učinila), ali ipak i za to treba određeno vrijeme.
Španjola je trajala najmanje 2 godine kao pandemija (i onda nestala), a koliko će trajati ova infekcija?
Godinu i pol?
Baš i nije neka drastična razlika.
Zbog toga je brojčano kvantificiranje o kojem ti sanjaš krajnje proizvoljno pa time i nesigurno, ali ti si toliko zagledan u svoju zamišljenju, a realno nepostojeću pamet da čak niti tako jednostavne stvari nisi u stanju shvatiti.
2015-08-08
aj ne seri konjino stara, krv ti jebem krvavu... maloprije si se sprdao upravo iz moje kombinatorike gdje ja ukazujem na brojeve koji će biti za 100 dana a koje sam do sada pogađao sa dobrih 80% preciznosti... nemoj me ljutit... šejk je na knap, ali kako rekoh njemu dam malo više tolerancije... ti nemaš bonusa... ;)Eroo wrote:michaellcmacha wrote:ti si sve rekao jučer sa svojih manje od +600... to što se danas javljaš spada u besramnost i beskarakternost... ;)Eroo wrote:100 % najvjerojatnije.michaellcmacha wrote:gle moš ti glumatat sa visine ko i ovaj Ero, ali vaši upisi vas rekvalificiraju u raspravi i spuštaju na realnu razinu... slobodno ti pizdi ali za sad i ti i Ero šiljite u prazno... ;)Speare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:onaj šejker bar se pokupio i jedno ga vrijeme neće biti, ali njemu možemo i ne zamjeriti njega je sjjebala znanost....
Ja se pokupio?
Da znaš nešto više o statističkim matematičkim metodama(modelima) otvorenog tipa, znao bi da je
za probleme epidemije vjerojatnost 60-70% solidan rezultat. Ta metoda ti da maksimalan
Za maksimalni i minimalni iznos se izvodi dokaz da se neće dogoditi s 95% vjerojatnošću.
Iako znam da nisi ništa razumio, ipak sam se potrudio...Ima ih ovdje par koji će razumjeti
2015-08-08
Eroo wrote:michaellcmacha wrote:ti si sve rekao jučer sa svojih manje od +600... to što se danas javljaš spada u besramnost i beskarakternost... ;)Eroo wrote:100 % najvjerojatnije.michaellcmacha wrote:gle moš ti glumatat sa visine ko i ovaj Ero, ali vaši upisi vas rekvalificiraju u raspravi i spuštaju na realnu razinu... slobodno ti pizdi ali za sad i ti i Ero šiljite u prazno... ;)Speare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:onaj šejker bar se pokupio i jedno ga vrijeme neće biti, ali njemu možemo i ne zamjeriti njega je sjjebala znanost....
Ja se pokupio?
Ero..ne srolji..matematicki model..pa da znas koji to rjesavaju naveo bi ih..evo ti dole u pasusu,stvar koja rjesava slicne probleme..bed je sto jako malo likova opcenito na svijetu ima doktorat iz naspomenutog..bolje se onda zajebavati kao ja i ne grebati preduboko,da ne ispadnem ..sto i ti..
..virus se siri teorijom khaosa(najbliza zvanicno je Mehanika fluida,(podjeljena na statiku i dinamiku fluida(ukljuceni fluidi i plinovi)),pa je u biti nemoguce izvuci prosjecnu vrijednost iz svega..dakle SVI NA TESTIRANJE i onda tek imamo vjerodostojne podatke..
iz ovih opskurnih testiranja,je DOSLOVNO NEMOGUCE precizno odrediti realne vrijednosti..60-70% nije solidan rezultat,nego najvise sto se moze izvuci iz nepotpunih vrijednosti..dakle sveukupno,to tvoje je u najboljem slucaju vrlo netocni I GUESS...
Guest- Guest
ero, neboj se, eno jopet rusi izmislili neki ljek, ne vakcinu nego tabletice
kazu da se oporavis samo tako,
i japanci se kunu da je istina, i oni ispitivali
https://www.youtube.com/watch?v=vxDIuoLCjKw
kazu da se oporavis samo tako,
i japanci se kunu da je istina, i oni ispitivali
https://www.youtube.com/watch?v=vxDIuoLCjKw
May Allah destroy Australia
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
bio si tu Robi, de reci šejkeru jesam li ja kinu prozvao odmah na početku i ukazivao na sve ovo što sad piše šejker uz dodatak da će oni za to odgovarati kad se steknu uvjetti za ispostavu računa i jesi li baš ti tu meni kontrirao u smislu da ameri nisu ti koji bi trebali ispostavljati ikome račun,,, jel tako bilo tamo početkom ljeta....
2015-08-08
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Page 16 of 50