Francuska će Hrvatskoj ponuditi svoje rabljene Dassault Rafale-Evo i zašto
Page 7 of 13
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Re: Francuska će Hrvatskoj ponuditi svoje rabljene Dassault Rafale-Evo i zašto
michaellcmacha wrote:
jebiga Longi stjerali mi tebe u kut... a šta ćeš proživio si svašta proživit ćeš i tu muku... samo nemoj odugovlačit jer ovo nije forumska zajebancija ovo će stvarno ići u proceduru... nemamo što izgubiti...
A ljubav ionako traje par godina, onda to više postane partnerstvo i prijateljstvo.
Krivo je posložio.
I nije 10 godina, bliže je 10 mjeseci.
Guest- Guest
Znam ja to. Radija san na pumpi deset godina. Ima san kolege koji su imali četvero dice pa smo uspoređivali plaću.michaellcmacha wrote:kak misliš sad, pa ja sam to znao i kad sam bio bez djece pa dobivao manju plaću i kasnije sa djecom dobijao veću plaću... nisi to meni trebao pokazivati nego Longiju.... on ne zna... ja znam odavno... ali nastavno na to treba mjere još pooštriti...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:https://www.isplate.info/osobni-odbitak-olaksica-2020.aspxcrvenkasti wrote:Prilikom izračuna plaće kod nas u Hrvatskoj postoji osobni odbitak koji se odbija od poreza. Taj se odbitak množi koeficijentom koji ovisi o broju djece ili izdržavanih članova obitelji.
I to:
Uzdržavani članovi uže obitelji i bivši bračni drug za kojeg se plaća alimentacija 0,7
Prvo dijete 0,7
Drugo dijete 1,0
Treće dijete 1,4
Četvrto dijete 1,9
Peto dijete 2,5
Šesto dijete 3,2
Sedmo dijete 4,0
Osmo dijete 4,9
Deveto dijete 5,9
Budući da trenutna Osnovica osobnog odbitka iznosi 2.500,00 kn, to znači da odbitak za 9. dijete iznosi 14.750,00 kuna mjesečno.
da bi riječ reko... pravi si... svaka ti čast hrvatino... koliko si ti ono reko da imaš kćeri...
Eto, sad znaš zašto dobijaš više love od tvog pajdaša koji nema djece.
Znam ja te stvari. Nisan od jučer. To je sve ok.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
mobiu$ wrote:michaellcmacha wrote:
jebiga Longi stjerali mi tebe u kut... a šta ćeš proživio si svašta proživit ćeš i tu muku... samo nemoj odugovlačit jer ovo nije forumska zajebancija ovo će stvarno ići u proceduru... nemamo što izgubiti...
A ljubav ionako traje par godina, onda to više postane partnerstvo i prijateljstvo.
Krivo je posložio.
Strast traje kratko. Ljubav je vječna.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:https://www.isplate.info/osobni-odbitak-olaksica-2020.aspxcrvenkasti wrote:Prilikom izračuna plaće kod nas u Hrvatskoj postoji osobni odbitak koji se odbija od poreza. Taj se odbitak množi koeficijentom koji ovisi o broju djece ili izdržavanih članova obitelji.
I to:
Uzdržavani članovi uže obitelji i bivši bračni drug za kojeg se plaća alimentacija 0,7
Prvo dijete 0,7
Drugo dijete 1,0
Treće dijete 1,4
Četvrto dijete 1,9
Peto dijete 2,5
Šesto dijete 3,2
Sedmo dijete 4,0
Osmo dijete 4,9
Deveto dijete 5,9
Budući da trenutna Osnovica osobnog odbitka iznosi 2.500,00 kn, to znači da odbitak za 9. dijete iznosi 14.750,00 kuna mjesečno.
da bi riječ reko... pravi si... svaka ti čast hrvatino... koliko si ti ono reko da imaš kćeri...
Eto, sad znaš zašto dobijaš više love od tvog pajdaša koji nema djece.
To je sve dobro i super, ali treba odvaliti po džepu žemske.
Nema bez korbača ništa, takvi smo.
Guest- Guest
to je njega i sjebalo, idealiziranje veze, umjesto da je to pragmatično odradio bez mame i tate... a niš ako ne odradi popravni u godinu dana puknut ćemo mu porez, pa nek i dalje sanja o ljubavi...skupo će ga to koštati...mobiu$ wrote:michaellcmacha wrote:
Krivo je posložio.
2015-08-08
odeš kod druge, oplodiš odeš kod treće. oplodišmobiu$ wrote:michaellcmacha wrote:
Krivo je posložio.
onda si misliš kako bi bilo zanimljivo skupit nejač na jednom mjestu.
ali bez majki.
2014-12-30
crvenkasti wrote:
Dobro, može i tako.
Uglavnom, veze imaju svoje faze, s protijekom vremena od nestabilnijih ka stabilnijim emocijama.
Guest- Guest
A pukni slobodno. Ja ti ne planiram radit a svojih nekretnina nemam pa ne znam kako ćeš to izvest.michaellcmacha wrote:to je njega i sjebalo, idealiziranje veze, umjesto da je to pragmatično odradio bez mame i tate... a niš ako ne odradi popravni u godinu dana puknut ćemo mu porez, pa nek i dalje sanja o ljubavi...skupo će ga to koštati...mobiu$ wrote:michaellcmacha wrote:
Krivo je posložio.
Ja ti nema ništa osim komad zemlje di su masline.
2014-04-11
pa dobro i na to ćeš platiti porez... nije bitno što imaš ili nemaš... bitno je da što bi god mogao imati da te skuplje košta ako nemaš djece, a sve iz razloga jer neimanjem djece izravno činiš štetu državi u kojoj živiš, kojoj ionako sve duguješ...RayMabus wrote:A pukni slobodno. Ja ti ne planiram radit a svojih nekretnina nemam pa ne znam kako ćeš to izvest.michaellcmacha wrote:to je njega i sjebalo, idealiziranje veze, umjesto da je to pragmatično odradio bez mame i tate... a niš ako ne odradi popravni u godinu dana puknut ćemo mu porez, pa nek i dalje sanja o ljubavi...skupo će ga to koštati...mobiu$ wrote:michaellcmacha wrote:
Krivo je posložio.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
veber wrote:
onda si misliš kako bi bilo zanimljivo skupit nejač na jednom mjestu.
ali bez majki.
Ni slučajno, osim možda na nekom ručku.
Djeca bi u pravilu trebala biti u obitelji, ako ćemo tako, kao životinje, onda neka žive s majkom.
Guest- Guest
mobiu$ wrote:crvenkasti wrote:
Dobro, može i tako.
Uglavnom, veze imaju svoje faze, s protijekom vremena od nestabilnijih ka stabilnijim emocijama.
Često pomislim na svoju prvu ljubav. Iz osnovne škole. Ne znam ništa o njoj. Ali u meni je i vječna je. Kao i sve druge.
crvenkasti-
2014-04-17
pa do jučer si imao 17 stanova i 3 barke. sada nemaš nikaj.RayMabus wrote:A pukni slobodno. Ja ti ne planiram radit a svojih nekretnina nemam pa ne znam kako ćeš to izvest.michaellcmacha wrote:to je njega i sjebalo, idealiziranje veze, umjesto da je to pragmatično odradio bez mame i tate... a niš ako ne odradi popravni u godinu dana puknut ćemo mu porez, pa nek i dalje sanja o ljubavi...skupo će ga to koštati...mobiu$ wrote:michaellcmacha wrote:
Krivo je posložio.
siroče kao i ja.
2014-12-30
Ja sam samac bez prihoda , narušenog zdravlja i bez nekretnina osim zemlje na kojoj su masline.
Šta ćeš meni ? Puknit ćeš mi porez na maslinu da i to prodam ?
Pričate gluposti.
Većina samaca u Hrvatskoj su dica koja se nisu udala nit oženila. Nemaju oni nekretnine nego roditelji. Ja i ne radim a niti mogu a nit planiram. Ima stari penziju i ima stanove koje iznajmljujemo.
U mene neš nać ništa. Neman ni auto. Proda san ga
Šta ćeš meni ? Puknit ćeš mi porez na maslinu da i to prodam ?
Pričate gluposti.
Većina samaca u Hrvatskoj su dica koja se nisu udala nit oženila. Nemaju oni nekretnine nego roditelji. Ja i ne radim a niti mogu a nit planiram. Ima stari penziju i ima stanove koje iznajmljujemo.
U mene neš nać ništa. Neman ni auto. Proda san ga
2014-04-11
crvenkasti wrote:mobiu$ wrote:crvenkasti wrote:
Dobro, može i tako.
Često pomislim na svoju prvu ljubav. Iz osnovne škole. Ne znam ništa o njoj. Ali u meni je i vječna je. Kao i sve druge.
Ja sve svoje prve ljubavi nastojim generalno zaboraviti. Nije lijepo kad te netko gleda kao žohara i kaže "daj fuj".
Guest- Guest
crvenkasti wrote:mobiu$ wrote:michaellcmacha wrote:
Krivo je posložio.
RayMabus wrote:
A pukni slobodno. Ja ti ne planiram radit a svojih nekretnina nemam pa ne znam kako ćeš to izvest.
Ma tebi će doći uplatnica s paušalom ako nemaš prijavljenih prihoda. Tako sada ide obrtnicima i super.
Ako nemaš, štajaznam 7.000,00 HRK mjesečno, onda ti FINA blokira račun ispred Državnog proračuna, a ti ideš na onaj porezni stup srama. Bankovni račun u trajnoj blokadi, dogodine u čitavoj EU :)
Što ti ti treba? Nađeš si neku malicu s friškom diplomom, napuniš ju do ušiju par puta. Ona onda može na arbajt, a naći će se neka parica i za tebe u svakom slučaju ;)
Guest- Guest
Uglavnom pričate gluposti. Brige me za vaše poreze jer me nemate di uvatit. Nit radim nit planiram radit nit mogu. Nekretnine su na ocu il materi il babi.
Samci u Hrvatskoj u pravilu nemaju svojih nekretnina. Imaju im roditelji.
2014-04-11
MaximusDecimusMiridije wrote:crvenkasti wrote:mobiu$ wrote:crvenkasti wrote:
Dobro, može i tako.
Ja sve svoje prve ljubavi nastojim generalno zaboraviti. Nije lijepo kad te netko gleda kao žohara i kaže "daj fuj".
To su žene. One imaju drugačiji mozak. Kad kaže 'ne' misli 'da'. Kad kaže 'gubi se', misli 'dođi k meni'.
Kad kaže 'daj fuj', misli 'htjela bih se jebat s tobom'.
crvenkasti-
2014-04-17
Šta će mi to ?mobiu$ wrote:RayMabus wrote:
A pukni slobodno. Ja ti ne planiram radit a svojih nekretnina nemam pa ne znam kako ćeš to izvest.
Ma tebi će doći uplatnica s paušalom ako nemaš prijavljenih prihoda. Tako sada ide obrtnicima i super.
Ako nemaš, štajaznam 7.000,00 HRK mjesečno, onda ti FINA blokira račun ispred Državnog proračuna, a ti ideš na onaj porezni stup srama. Bankovni račun u trajnoj blokadi, dogodine u čitavoj EU :)
Što ti ti treba? Nađeš si neku malicu s friškom diplomom, napuniš ju do ušiju par puta. Ona onda može na arbajt, a naći će se neka parica i za tebe u svakom slučaju ;)
Živin sa starim i odlično nam je. Mozak na pašu. Ne zanima ti mene te neke s fakultetom koja je pametnija od mene. To mi ne triba jer onda ja ispadan glup.
Iman ja svoj plan. Ja i ćaća pa guštaj a do ta će natalitet u Hrvatskoj past na 30 tisuća godišnje pa će te porodiljne se povećat pa možda neko dite i napravim jer će onda same tjerat.
2014-04-11
crvenkasti wrote:mobiu$ wrote:crvenkasti wrote:
Dobro, može i tako.
Ja za svoju prvu ljubav točno znam gdje je, ostali smo odlični prijatelji i podrška jedno drugome. Ona se nakraju udala za mojeg prijatelja i kolegu iz srednje škole, imaju kćerkicu.
Za ostale - kako koja, ali generalno smo ostali u nekoj vrsti kontakta.
Guest- Guest
Kakve nekretnine, dobit ćeš blokadu na novčanim sredstvima.RayMabus wrote:Uglavnom pričate gluposti. Brige me za vaše poreze jer me nemate di uvatit. Nit radim nit planiram radit nit mogu. Nekretnine su na ocu il materi il babi.
Jesi li kad to iskusio? To je živi pakao. Ok je još dok imaš tatu, ali sam. Da kupiš kruh, morati ćeš Poreznoj dokazivati kako si našao 7,00 kn putem do marketa.
Guest- Guest
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Komšić napao Macrona jer je prodao Hrvatskoj Rafale
» Zašto su Romi napustili svoje nove kuće u Čapljini ?
» Zašto se mi moramo ispricavati i opravdavati nekome za zlocine Ustaša ako ovi nece za svoje ?
» Bjelogrlic zabranio prikazivanje svoje serije u Hrvatskoj zbog Ante Pavelica
» Zašto Ruskinje sanjaju o Hrvatskoj
» Zašto su Romi napustili svoje nove kuće u Čapljini ?
» Zašto se mi moramo ispricavati i opravdavati nekome za zlocine Ustaša ako ovi nece za svoje ?
» Bjelogrlic zabranio prikazivanje svoje serije u Hrvatskoj zbog Ante Pavelica
» Zašto Ruskinje sanjaju o Hrvatskoj
Page 7 of 13