Francuska će Hrvatskoj ponuditi svoje rabljene Dassault Rafale-Evo i zašto
Page 3 of 13
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Re: Francuska će Hrvatskoj ponuditi svoje rabljene Dassault Rafale-Evo i zašto
3 sina, sva 3 u borbenom rasporedumobiu$ wrote:michaellcmacha wrote:ajde tu da vidimo koliko je tko poradio na očuvanju demografije... odmah će biti jasnije gdje treba rezati a gdje podmazati...mobiu$ wrote:RayMabus wrote:Pada nam natalitet. Avioni nisu bitni. To je samo novo opterećenje u proračunu za koje kao društvo čiji je broj pao ispod 4 miljona nemamo para.
Ah da, zato sam kondicionirao da li će natječaja za zrakoplove uopće biti. Moramo biti svjesni vremena.
Nebo se tako više ne brani, a niti napadaju tuđi ciljevi.
Demografija je ključna bitka, koju nažalost nepovratno gubimo.
Ja 3 sigurno, ti?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
mobiu$ wrote:michaellcmacha wrote:ako je ključno za iduće razdoblje provoditi demografske pronatalitetne politike, onda bi trebalo odmah u stjecaj uklopiti poreznu politiku i to tako da longi i nihilus plaćaju na postojeći onoliko koliko će se ukinuti onima sa 3 i više djece... u prvom valu bi bilo dobro ipak napraviti žešći presing na žene, s obzirom da su one pragmatične i bitnije je da one krenu u inicijativu (čitaj lov) jer one će nešto i uloviti... od longija i nihila slaba vajda da ih ne znam kako porezno opaučiš
To da.
Dok ih žemske ne ščepaju i ožene, nema od njih vajde.
Fali incijative očito
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Za mene je kasno , sjeba san nogu , šepan , nesposoban za rad i imam zdravstvenih problema.
Out of game.
Out of game.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
jasambrend wrote:dijagram wrote:kako je krenulo jos cemo uzet eskadrilu polovnih mig-21 iz kakve africke il azijske nedodjije
produziti agoniju na jos koju godinu za zanemarive novce.
Kako to misliš za još koju "godinu"?
Dobro sad, koji kurac ti opet ovdje radiš?
Spusti se dolje u onu vašu buvaru, ili ću se ja spustiti i tako se naisvršavati po vašim “temama” da megi i kic neće moći to za par godina šmrkom iščistiti.
Onda ću im jasno reći “brendu se obratite”.
A sad tutanj.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Za mene je kasno , sjeba san nogu , šepan , nesposoban za rad i imam zdravstvenih problema.
Out of game.
Jesi možda nogu ali nisi ono između nogu
A imaš i 3 stana
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ne. Samo fašisti za to glasaju.MaximusDecimusMiridije wrote:Nisu svi koji glasaju za neku stranku odmah jebeni fašisti. Za tu stranku glasaju ljudi iz 50 razloga, a nije svaki glas da ima doslovno tih 50 istih motiva jbte. Neki glasaju radi migranata, neki jer mrze ljevicu, neki jer vole desnicu, neki protestno, neki jer mrze onaj drugi dio nacije,... sto razloga. A ti si nekako uspio to usmjeriti na shemu da evo ih krenuo Mussolini najebasmo.
Ako si desni centar glasaš za Berluskonija a ako si protiv imigranata onda za Salvinija.
Za Braću Italije glasaju samo fašisti. Znam šta pričan , živija san tri godine u Italiji. Znam tko je tko tamo.
2014-04-11
Imam i zdravstvenih problema velikih.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Za mene je kasno , sjeba san nogu , šepan , nesposoban za rad i imam zdravstvenih problema.
Out of game.
Jesi možda nogu ali nisi ono između nogu
A imaš i 3 stana
Out of game.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ne. Samo fašisti za to glasaju.MaximusDecimusMiridije wrote:Nisu svi koji glasaju za neku stranku odmah jebeni fašisti. Za tu stranku glasaju ljudi iz 50 razloga, a nije svaki glas da ima doslovno tih 50 istih motiva jbte. Neki glasaju radi migranata, neki jer mrze ljevicu, neki jer vole desnicu, neki protestno, neki jer mrze onaj drugi dio nacije,... sto razloga. A ti si nekako uspio to usmjeriti na shemu da evo ih krenuo Mussolini najebasmo.
Ako si desni centar glasaš za Berluskonija a ako si protiv imigranata onda za Salvinija.
Za Braću Italije glasaju samo fašisti. Znam šta pričan , živija san tri godine u Italiji. Znam tko je tko tamo.
Okej znaš sve, sve pet.
Guest- Guest
Hektorović wrote:mobiu$ wrote:michaellcmacha wrote:ako je ključno za iduće razdoblje provoditi demografske pronatalitetne politike, onda bi trebalo odmah u stjecaj uklopiti poreznu politiku i to tako da longi i nihilus plaćaju na postojeći onoliko koliko će se ukinuti onima sa 3 i više djece... u prvom valu bi bilo dobro ipak napraviti žešći presing na žene, s obzirom da su one pragmatične i bitnije je da one krenu u inicijativu (čitaj lov) jer one će nešto i uloviti... od longija i nihila slaba vajda da ih ne znam kako porezno opaučiš
To da.
Fali incijative očito
Evo, miha se dosjetio, žene bez djece, koje ganjaju karijeru, tako porezima lupit po džepu da ima da im pare rengenom traže.
Onda će se morati udati, i roditi jedno 5 djece, čisto da ih odteretiš tih poreza, najbolje da rode sve to u šutu, od 23 do 30.
Emančipačija na aparatima.
Imaćeš Hrvatsku puni očajnih žena koje su sanjale karijeru a sad im prijeti prosjački štap. Očajne žene su opasne žene, zgrabit će ih i oženit.
Tko će njih uopće išta pitat...
Guest- Guest
RayMabus wrote:Za mene je kasno , sjeba san nogu , šepan , nesposoban za rad i imam zdravstvenih problema.
Out of game.
Dobar si, prolaziš.
Guest- Guest
Pada svudi oko nas natalitet. To nam je srića u nesrići.
Kompletan natalitet u Evropi je u ofsajdu.
Kompletan natalitet u Evropi je u ofsajdu.
2014-04-11
Postoje određene pronatalitetne mjere al već vam je stanovništva ostarilo a mladih ženki je manje ( one rađaju ) tako ni te pronatalktetne mjere neće preokrenit trend al radi to da ne propadne natalitet naglo.
Suštinski sad se u Europi borite tj igrate igru : Koja država će prva demografski propast.
Suštinski sad se u Europi borite tj igrate igru : Koja država će prva demografski propast.
2014-04-11
RayMabus wrote:
Moji favoriti na kladionicama su : Srbija , Italija i Grčka.
Hrvatska ima neke određene prednosti zbog čega ipak postoji i neko doseljavanje , bolji standard nego na zapadnom Balkanu i većem dijelu svijeta , obala , klima , priroda , slaba naseljenost.
2014-04-11
valja samo poticati moderan zivotni stil i eto rjesenja
dijagram-
2015-08-09
Možeš povećat vremensko razdoblje za plaćeni roditeljski dopust.
To ti je ključ svega : maknit žene s tržišta rada.
To ti je ključ svega : maknit žene s tržišta rada.
2014-04-11
A što ako mi nećemo platit nikome da čuva nebo iznad HR.RayMabus wrote:Baš se radujem tome šta će talijanski fašisti čuvat nebo iznad Istre i Dalmacije.
Mi avione nemamo al nećemo nikom plačat za bespotrene pizdarije.
što imaš čuvat kad nema rata?
Ne možete imat društvo koje ima puno djece dok su god žene u mogućnosti da rade i konkuriraju muškima.
Odeš u doktora i dočeka te doktorica.
Šta je ona ?
Netko tko je uzeo nekom muškome u društvu to radno mjesto i sad imaš jednog muškog manje koji ima love da uzdržava familiju a kad to nema onda il iseli il se ne upušta u to.
To ti je tako. Nemoš imat i ovce i novce.
Odeš u doktora i dočeka te doktorica.
Šta je ona ?
Netko tko je uzeo nekom muškome u društvu to radno mjesto i sad imaš jednog muškog manje koji ima love da uzdržava familiju a kad to nema onda il iseli il se ne upušta u to.
To ti je tako. Nemoš imat i ovce i novce.
2014-04-11
pa kad izrode 3 komada djece onda nek ganjaju karijeru... evo moja supruga radi sve u 17, a izrodila je troje djece i to sve troje tako da je dopodne radila a popodne otiđla u bolnicu roditi... sad evo 11 godina radi bez i jednog jedinog dana bolovanjamobiu$ wrote:Hektorović wrote:mobiu$ wrote:michaellcmacha wrote:ako je ključno za iduće razdoblje provoditi demografske pronatalitetne politike, onda bi trebalo odmah u stjecaj uklopiti poreznu politiku i to tako da longi i nihilus plaćaju na postojeći onoliko koliko će se ukinuti onima sa 3 i više djece... u prvom valu bi bilo dobro ipak napraviti žešći presing na žene, s obzirom da su one pragmatične i bitnije je da one krenu u inicijativu (čitaj lov) jer one će nešto i uloviti... od longija i nihila slaba vajda da ih ne znam kako porezno opaučiš
To da.
Fali incijative očito
Evo, miha se dosjetio, žene bez djece, koje ganjaju karijeru, tako porezima lupit po džepu da ima da im pare rengenom traže.
Onda će se morati udati, i roditi jedno 5 djece, čisto da ih odteretiš tih poreza, najbolje da rode sve to u šutu, od 23 do 30.
Emančipačija na aparatima.
Imaćeš Hrvatsku puni očajnih žena koje su sanjale karijeru a sad im prijeti prosjački štap. Očajne žene su opasne žene, zgrabit će ih i oženit.
Tko će njih uopće išta pitat...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
810 djece manje rođeno u 2019 nego u 2018
https://www.nacional.hr/dzs-u-2019-zabiljezen-pad-broja-rodene-djece-u-hrvatskoj/
Ma ne možeš ti to popravit , možeš samo uvodit svake godine neke mjere na državnoj , županijskoj i lokalnoj razini da ovo ne potone naglo odjenom tj da nismo najgori.
Čekamo treći svjetski rat jer ovo tko išta kuži iti malo može i sam zaključit neke stvari.
https://www.nacional.hr/dzs-u-2019-zabiljezen-pad-broja-rodene-djece-u-hrvatskoj/
Ma ne možeš ti to popravit , možeš samo uvodit svake godine neke mjere na državnoj , županijskoj i lokalnoj razini da ovo ne potone naglo odjenom tj da nismo najgori.
Čekamo treći svjetski rat jer ovo tko išta kuži iti malo može i sam zaključit neke stvari.
2014-04-11
Sad je malo kasno pričat o tom natalitetu jer to je trebalo prije deset godina al onda se političarima nije dalo dizat minimalac i smanjivat namete poslodavcima nego nek se puni državna kasa i đepovi ortačkih biznismena na jeftinoj domaćoj radnoj snazi itd a Njemačka tu priko puta , samo pređeš granicu i fino sve iselilo i sad nit radne snage nit omladine a nit beba.
I štaš ti tu sad pričat ? Sad bi netko triba bit neki mađioničar i smislit kako sad to popravit jer em omladina iselila em ti sad dolaze generacije kojih je manje.
Pa tko će to popravit ? To ne može nitko ispravit više.
I štaš ti tu sad pričat ? Sad bi netko triba bit neki mađioničar i smislit kako sad to popravit jer em omladina iselila em ti sad dolaze generacije kojih je manje.
Pa tko će to popravit ? To ne može nitko ispravit više.
2014-04-11
Neznam zašto si se mene uhvatio ja sam jeba sinoć kvalitetno i nemam problema sa pičićimamichaellcmacha wrote:ako je ključno za iduće razdoblje provoditi demografske pronatalitetne politike, onda bi trebalo odmah u stjecaj uklopiti poreznu politiku i to tako da longi i nihilus plaćaju na postojeći onoliko koliko će se ukinuti onima sa 3 i više djece... u prvom valu bi bilo dobro ipak napraviti žešći presing na žene, s obzirom da su one pragmatične i bitnije je da one krenu u inicijativu (čitaj lov) jer one će nešto i uloviti... od longija i nihila slaba vajda da ih ne znam kako porezno opaučiš
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Komšić napao Macrona jer je prodao Hrvatskoj Rafale
» Zašto su Romi napustili svoje nove kuće u Čapljini ?
» Zašto se mi moramo ispricavati i opravdavati nekome za zlocine Ustaša ako ovi nece za svoje ?
» Bjelogrlic zabranio prikazivanje svoje serije u Hrvatskoj zbog Ante Pavelica
» Zašto Ruskinje sanjaju o Hrvatskoj
» Zašto su Romi napustili svoje nove kuće u Čapljini ?
» Zašto se mi moramo ispricavati i opravdavati nekome za zlocine Ustaša ako ovi nece za svoje ?
» Bjelogrlic zabranio prikazivanje svoje serije u Hrvatskoj zbog Ante Pavelica
» Zašto Ruskinje sanjaju o Hrvatskoj
Page 3 of 13