ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Francuska će Hrvatskoj ponuditi svoje rabljene Dassault Rafale-Evo i zašto

Page 11 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Next

Go down

Francuska će Hrvatskoj ponuditi svoje rabljene Dassault Rafale-Evo i zašto - Page 11 Empty Re: Francuska će Hrvatskoj ponuditi svoje rabljene Dassault Rafale-Evo i zašto

Post by michaellcmacha 26/7/2020, 21:31

RayMabus wrote:Vi ste nešto krivo skontali u vašoj glavi jer kao on je muško pun nekretnina pa triba samo pojebat neku jer će one doć ko muve na govno kad čuju koliko ima nekretnina.

Molim ?

Tko meni daje nekretnien ako mu se naguzim ?

A nitko jel
.

Pa zašto bi one tako to dobile na izvolte ?

Ne dolazi u obzir
ti si produžena ruka hrvatske države... ti ćeš u ime države dat njoj da ima a ona će tebi za hrvatsku dati dite, ne jedno nego komada 3, minimalno

michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Francuska će Hrvatskoj ponuditi svoje rabljene Dassault Rafale-Evo i zašto - Page 11 Empty Re: Francuska će Hrvatskoj ponuditi svoje rabljene Dassault Rafale-Evo i zašto

Post by RayMabus 26/7/2020, 21:31

Rodica mi nije problem

Ok je , muž joj je ok , nije se udala radi para nego iz ljubavi

E pa kad je tako onda uživaj

1350 kuna de lux stan

Sad ću joj sam oprostit jedan mjesec u 2021 onako ko poklon jer znam da joj svaka kuna triba

Mene pare ne zanimaju

Za mene se neće niti jedna udat ako grize na nekretnine

To moš biti siguran

Hrpu takvih sam odpilija

Zaradi
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 26/7/2020, 21:32

i zašto ovdje stavljaš slike apartmana od snježane radić...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 26/7/2020, 21:33

michaellcmacha wrote:i zašto ovdje stavljaš slike apartmana od snježane radić...
mogli bi ljudi povezati da ti je snježana mati...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/7/2020, 21:33

michaellcmacha wrote:
RayMabus wrote:Vi ste nešto krivo skontali u vašoj glavi jer kao on je muško pun nekretnina pa triba samo pojebat neku jer će one doć ko muve na govno kad čuju koliko ima nekretnina.

Molim ?

Tko meni daje nekretnien ako mu se naguzim ?

A nitko jel
.

Pa zašto bi one tako to dobile na izvolte ?

Ne dolazi u obzir
ti si produžena ruka hrvatske države... ti ćeš u ime države dat njoj da ima a ona će tebi za hrvatsku dati dite, ne jedno nego komada 3, minimalno

Samo ako ne pokaže sklonost ka materiji i karijeri.

Samo ako raširi noge a da ju ne zanimaju pare nego lik.

Samo u tom slučaju.

To šta će naknadno otkrit da se super udala tl je gratis.

Nisam još na takvu naletija
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/7/2020, 21:34

michaellcmacha wrote:
michaellcmacha wrote:i zašto ovdje stavljaš slike apartmana od snježane radić...
Nije. To je žena od lika koji je radija zgradu. Ona iznajmljuje apartmane. Kat poviše.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/7/2020, 21:37

Njen muž mi je poslovni partner.

Izvođać radova i ulagać. Moja parcela.

Meni dva stana koja ja oću sto kvadrata plus dva parkinga a njemu ostalo.

On je sebi ostavija dva stana poviše a ostalo proda tako da smo obojica u plusu i svaki po dva stana.

Snježana mu je žena.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by debotoijusto 26/7/2020, 21:37

super jos jedna nabava nevidljivog aviona sto kaze krste ?
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 26/7/2020, 21:37

RayMabus wrote:
michaellcmacha wrote:
Nije. To je žena od lika koji je radija zgradu. Ona iznajmljuje apartmane. Kat poviše.

ovo što si ti stavio je objekat u vlasništvu snježane radić i nema drugih vlasnika na toj čestici osim nje...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/7/2020, 21:44

michaellcmacha wrote:
RayMabus wrote:
michaellcmacha wrote:

ovo što si ti stavio je objekat u vlasništvu snježane radić i nema drugih vlasnika na toj čestici osim nje...
Zato šta ona tuče apartmane i dere masnu lovu. Ja se ne bavim time pa mi moji stanovi nisu na interentu.

Isti su stanovi. Moji su samo kat niže i nemaju visoko potkrovlje al je sve isto.

Moja su ova dva balkona doli a njena dva balkona gori i spojena s visokim potkrovljem.

Stanovi su iznutra isti.

Francuska će Hrvatskoj ponuditi svoje rabljene Dassault Rafale-Evo i zašto - Page 11 71284941

Francuska će Hrvatskoj ponuditi svoje rabljene Dassault Rafale-Evo i zašto - Page 11 K1
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 26/7/2020, 21:47

malo si se pogubio, stavio si sliku s gornjeg kata, a ti apartmani su tako rađeni da se iz donje etaže ide u gornju... al dobro ako ti tako kažeš onda je valjda tako...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/7/2020, 21:47

To mi istiće porez od 5% koji plaćam na rate 1.01.2021

I kad vas bude tukla kriza ja imam 2500 kuna svaki misec više u đepu nego 2020

Zato ti i kažem da ću rodici sam dat jedan dva miseca gratis jer ne mora meni netko nešto reč

Kužin ja i sam
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/7/2020, 21:49

michaellcmacha wrote:malo si se pogubio, stavio si sliku s gornjeg kata, a ti apartmani su tako rađeni da se iz donje etaže ide u gornju... al dobro ako ti tako kažeš onda je valjda tako...

Pa reka san ti da on ima i potkrovlje spojeno. Al su stanovi isti kad ne gledaš te skale na potkrovlje.

On tuče masno lovu od apartmana. Odlična lokacija. Nek tuče. Svi sretni.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/7/2020, 21:51

Slika bi ti ja i svoje al nemam slike. Zato san ti posta njene. Indentični su.

Francuska će Hrvatskoj ponuditi svoje rabljene Dassault Rafale-Evo i zašto - Page 11 210756665
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/7/2020, 21:54

U Splitu i široj okolici ženske su teške sponzoruše

Odma gledaju šta imaš

Zato ti se ja nisan oženija

Zaradi sama

Mogu ja i bez žena i dice al takve sigurno neće od mene dobit ništa.

Ništa
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/7/2020, 21:57

Nisu one zaslužile da se njima da

Prije bi ih proda i lovu donira gladnoj dici Affike

Govnima ne dam ništa

Radije samac cili žkvot pa nećacima da ostane nego njima takvima

Puj

Ljudski smrad
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/7/2020, 22:09

Sad se svi bacili tražit podstanare a ja svoje imam i jeftin sam

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/korona-spasava-podstanare-iznajmljivaci-se-okrenuli-dugorocnom-najmu-cijene-bi-se-jos-trebale-korigirati-toliko-je-apartmana-da-to-nije-normalno-1034622

Nek propadnu sad kad su mislil da će zaraditi na turizmu
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/7/2020, 22:25

Sad im je propala sezona pa masovno oglašavaju podstanare al još uvik su pohlepni i onda će im netko spustit cijenu i ode podstanar tamo a oni će tražit zimi podstanare ko da njih ima beskonačan broj.

U mene je podstanarina jeftina a znaju da me ne zanima turizam jer su tu godinu dvije i neću ih potirat kad dođu turisti a ovi sad šta iznajmljuju i traže podstanara će izvisit ako ne spuste cijene.

Zato se ja nisan tija bavit turizmom. Je lova dok ima al eto al kad prne onda si nigdi.

Ja nisam. U mene lova sigurna i bezbrižan po tom pitanju.

A oni se sad vataju za glavu , nigdi turista nigdi podstanara a režije idu a para nigdje.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by melkior 27/7/2020, 21:44

RayMabus wrote:
melkior wrote:

Ako baš hoćete da vam mladi u Hrvatskoj štancaju djecu, ukinite porez na promet nekretnina.
Nema poreza na nekretninu ako ti je to prva nekretnina dakle mladi parovi koji kupuju nekretninu stambenu za sebe su toga oslobođeni.

Pišeš gluposti iz neznanja.
Ja se zalažem za generalno ukidanje poreza na promet nekretnina, ne samo za prvu nekretninu. Taj porez, koji je inače prihod lokalne samouprave bio bi opravdan kad bi lokalne samouprave poticale stanogradnju koje bi onda iznajmljivale pod dugoročno povoljnim uvjetima mladima ili im omogućile da se njihov dugoročni najam pod povoljnim uvjetima uračuna u kupovnu cijenu stanova, kao što je to slučaj u njemačkim gradovima.

Bez osmišljene stambene politike koju bi poticale jedinice lokalne samouprave, nema prave decentralizacije zemlje, a ni demografske obnove jer su mladi koji nemaju uvjete za kupnju nekretnine, prisiljeni živjeti s roditeljima ili plaćati preskupe najamnine s obzirom da na tržištu nekretnina vlada nered a stambena politika kao dugoročna osmišljena politika vlasti - ne postoji. S obzirom na navedeno, porez na promet nekretnina u stvari je porez na budale koji ničem ne služi osim zapošljavanju tajnica i nagomilavanju nepotrebne birokracije u općinama i gradovima.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 27/7/2020, 22:13

melkior wrote:
RayMabus wrote:
melkior wrote:

Ako baš hoćete da vam mladi u Hrvatskoj štancaju djecu, ukinite porez na promet nekretnina.
Nema poreza na nekretninu ako ti je to prva nekretnina dakle mladi parovi koji kupuju nekretninu stambenu za sebe su toga oslobođeni.

Pišeš gluposti iz neznanja.
Ja se zalažem za generalno ukidanje poreza na promet nekretnina, ne samo za prvu nekretninu. Taj porez, koji je inače prihod lokalne samouprave bio bi opravdan kad bi lokalne samouprave poticale stanogradnju koje bi onda iznajmljivale pod dugoročno povoljnim uvjetima mladima ili im omogućile da se njihov dugoročni najam pod povoljnim uvjetima uračuna u kupovnu cijenu stanova, kao što je to slučaj u njemačkim gradovima.

Bez osmišljene stambene politike koju bi poticale jedinice lokalne samouprave, nema prave decentralizacije zemlje, a ni demografske obnove jer su mladi koji nemaju uvjete za kupnju nekretnine, prisiljeni živjeti s roditeljima ili plaćati preskupe najamnine s obzirom da na tržištu nekretnina vlada nered a stambena politika kao dugoročna osmišljena politika vlasti - ne postoji. S obzirom na navedeno, porez na promet nekretnina u stvari je porez na budale koji ničem ne služi osim zapošljavanju tajnica i nagomilavanju nepotrebne birokracije u općinama i gradovima.
Ukidanjem poreza na promet nekretnina, potaknuo bi se građevinski sektor i oživjelo tržište nekretnina. Racionalnim pak korištenjem poreza na promet nekretnina mogli bi se postići isti efekti (u većim gradovima) a i urbano planiranje koje je u posljednjih 30-ak godina gotovo u potpunosti zanemareno. S obzirom da se kod nas ionako plaćaju pusti porezi koji ničemu ne služe, onda to sve treba ukinuti. Racionalna i osmišljena stambena politika puno je korisniji alat demografske obnove od porodiljnih naknada. Ali porodiljne naknade manje koštaju, suštinski ne rješavaju problem, a političarima daje alibi da drže glave u pijesku do sljedećih izbora jer oni kao, nešto navodno rade (daju crkavicu koja raste progresivno i to isključivo onima koji su odlučili živjeti na grbači države od socijale i dječjeg doplatka - Ciganima). Radni narod nema baš nikakve koristi od porodiljnih naknada jer nitko tko iole razmišlja o budućnosti ne planira štancati djecu zato da bi živio od dječjeg doplatka i porodiljnih naknada. Stambena politika ključ je ne samo demografske politike, već i ekonomskog razvoja, decentralizacije zemlje, razvoja urbanizma, svega onoga što je suštinski zanemareno. Mladi u Hrvatskoj imaju male plaće, ovise o roditeljima  i beskrupuloznosti banaka. Istodobno se zanemaruje da je upravo osmišljena stambena politika u doba socijalizma Hrvatima osigurala krov nad glavom i vlastitu nekretninu. Možete pljuvati po Jugoslaviji koliko hoćete, ali nitko ne može zanijekati da se u Jugoslaviji moglo bez velikih problema doći do vlastitog krova nad glavom. Zar baš sve ne valja iz bivšeg sistema?
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 27/7/2020, 22:22

mobiu$ wrote:
melkior wrote:Ako državi trebaju djeca, nek si ih kupi. Ili napravi. Ili uveze. Otvorene granice i slobodno tržište. Ali to sve nema veze s mladima u Hrvatskoj.

Ako baš hoćete da vam mladi u Hrvatskoj štancaju djecu, ukinite porez na promet nekretnina, mirovine i javno zdravstvo.
Nema ukidanja, samo ćemo smanjiti javne prihode. Ne skrivaj se iza uvjeta, znam da je bolje drkati po PS nego podizati djecu.

Nego penalizacija:mazo: porez da ti herc stane dok ne popuniš kvotu.

Kakav uvoz, ti je za sezonske radnike.

Prionuti ćete poslu ili bankrotirati do kraja života.
Demografski problemi se ne rješavaju penalizacijom već poticajnim mjerama. I uostalom, alergičan sam kad mi navodni tzv. demokršćani moraliziraju o tome kako bi ljudi trebali misliti ili živjeti. Nitko nikoga ne može natjerati u brak, a i nastrano je. Nisu svi za život u braku i za odgajanje djece. I zašto bi država/društvo uopće ikoga prisiljavala na brak/djecu? Ako je to nešto pozitivno, onda će se ljudi sami odlučiti za taj korak, a na državi/društvu je da im to olakša, umjesto da im popuje. I uostalom, nitko normalan nema djecu zbog države ili zato da zadovolji društvenu normu, već zbog sebe. Nadam se  :stop
melkior

2015-08-09

darth_vader likes this post

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 11 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Next

Back to top

- Similar topics