ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Francuska će Hrvatskoj ponuditi svoje rabljene Dassault Rafale-Evo i zašto

Page 6 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Next

Go down

Francuska će Hrvatskoj ponuditi svoje rabljene Dassault Rafale-Evo i zašto - Page 6 Empty Re: Francuska će Hrvatskoj ponuditi svoje rabljene Dassault Rafale-Evo i zašto

Post by Guest Sun 26 Jul - 0:33

AssadNaPodmornici wrote:?

A što se jbt ti čudiš?

Jebo si sinoć, hoćeš odlikovanje? Jebem i ja non-stop. Tko priča o tome?

Koliko imaš djece yoda? Pričamo o demografiji.

Guest
Guest

Back to top Go down

Francuska će Hrvatskoj ponuditi svoje rabljene Dassault Rafale-Evo i zašto - Page 6 Empty Re: Francuska će Hrvatskoj ponuditi svoje rabljene Dassault Rafale-Evo i zašto

Post by michaellcmacha Sun 26 Jul - 0:34

eto lhotka ti je pojasnio... samo se prepusti nekoj ženi koja još uvijek može roditi makar 3 komada dice i dalje nije tvoja briga... ona će potegnut i za tebe i za sebe i za dicu... tebi će biti do groba tvoga zahvalna što si ju riješio poreznog tereta...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 26 Jul - 0:35

RayMabus wrote:To šta pričaš ti je riješeno zakonom o nasljeđivanju pa padajuća linija ne plaća porez dakle tvoja žena , dica i njihova dica itd.

Čim ti je sestra il brat il roditelj il rođak odma plaćaju 5% ako žele tu nekretninu.

To ti je tako rješena ta priča.

Zakon o nasljeđivanju.
Dakle ti ne moraš lupati taj porez jer on već postoji.

Ako samac il par bez djece ima svoju nekretninu i on il ona su jedini vlasnik nakon njihove smrti pošto nemaju izravnog padajučeg potomka svi ostali koji imaju pravo na nasljeđe uključujući roditelje akl su živi , braću , sestre , njihovu djecu , daljna rodbina plaća 5% na tu nekretninu.

Dakle kao da je kupuje plaća porez.

Zakon o nasljeđivanju. Tako se kažnjavaju samci bez djece jer rodbina koja nije izravna padajuća linija mora platit 5% porez ako oće tu nekretninu.

Dakle ne moraš izmišljat toplu vodu. Ona već postoji.

Ja sam ti inače agent za nekretnine.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Sun 26 Jul - 0:36

mobiu$ wrote:
AssadNaPodmornici wrote:?

A što se jbt ti čudiš?

Jebo si sinoć, hoćeš odlikovanje? Jebem i ja non-stop. Tko priča o tome?

Koliko imaš djece yoda? Pričamo o demografiji.
trebaš hrvatskoj dati 3 komada dice i to još jučer...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Sun 26 Jul - 0:37

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:To šta pričaš ti je riješeno zakonom o nasljeđivanju pa padajuća linija ne plaća porez dakle tvoja žena , dica i njihova dica itd.

Čim ti je sestra il brat il roditelj il rođak odma plaćaju 5% ako žele tu nekretninu.

To ti je tako rješena ta priča.

Zakon o nasljeđivanju.
Dakle ti ne moraš lupati taj porez jer on već postoji.

Ako samac il par bez djece ima svoju nekretninu i on il ona su jedini vlasnik nakon njihove smrti pošto nemaju izravnog padajučeg potomka svi ostali koji imaju pravo na nasljeđe uključujući roditelje akl su živi , braću , sestre , njihovu djecu , daljna rodbina plaća 5% na tu nekretninu.

Dakle kao da je kupuje plaća porez.

Zakon o nasljeđivanju. Tako se kažnjavaju samci bez djece jer rodbina koja nije izravna padajuća linija mora platit 5% porez ako oće tu nekretninu.

Dakle ne moraš izmišljat toplu vodu. Ona već postoji.

Ja sam ti inače agent za nekretnine.
to je osnovni porez, ali tebi treba zaračunati i dodatni na jalovost...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest Sun 26 Jul - 0:39

michaellcmacha wrote:
more me ubit ja sam zadatak ispunio i zalog domovini položio i u krvi i u potomstvu... tak da ti te tvoje prijetnje ne piju vode... od sutra ide prijedlog na najviše instance... onaj iz siska što ga je plenki stavio u 3 odbora i računa na njega za neku godinu u izvršnoj vlasti je sin od mog pokojnog suborca, a njegova žena i moja rade zajedno a i ja i on smo si dobri... tak da računaj da je to u proceduri...

Pokrivam to, Dube je u EK potpredsjednica zadužena za demografiju.

A tu je i Andrej, Karlo, Oleg, itd. itd.

Ali pitaj dečka, ništa ne škodi. Mora se zaobići diskriminacijski karakter mjere.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 26 Jul - 0:40

michaellcmacha wrote:eto lhotka ti je pojasnio... samo se prepusti nekoj ženi koja još uvijek može roditi makar 3 komada dice i dalje nije tvoja briga... ona će potegnut i za tebe i za sebe i za dicu... tebi će biti do groba tvoga zahvalna što si ju riješio poreznog tereta...

Ne da mi se. Čekam da natalitet u Hrvatskoj padne na 30 tisuća pa da se povećaju porodiljne naknade ( manje djece = veće.porodiljne naknade jer ista lova se raspoređuje na manje djece pa se dobije više.po komadu ).

Ipak san ja studira sve moguće tečajeve u scientologiji o ekonomiji kad san ima 20 godina.

Nek to još pada. Nije vrijeme za kupnju. Još uvik su djeca skupa.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Sun 26 Jul - 0:43

Zašto je ideja sjajna?

Spasila bi bijelu Europu. Bjelkinje žele studirati i raditi, njih bi porez opalio po džepu.

Pripadnice akhm...manjina ionako niti žele niti smiju raditi ni studirati.

Kada bi svaka plodna Europljanka naštancala po petoro djece, to bi drastično promijenilo longijeve grafove, ali i pritisak na proračun, mirovinsko, poljoprivredu, depopulaciju, LGTBQ+ pizdarije...

Miha genije.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 26 Jul - 0:50

RayMabus wrote:

Ne da mi se. 

Bez brige, dat će ti se. Itekako, kad ti postane jedina opcija da ne budeš kruha gladan da skucaš barem petoro djece, onda će biti ohoho isplativo.

Brate mili, pa nije to tako teško.

Šta se nećkate, ti, nihi, yoda...vi zbilja hoćete da mi ispadnemo bezdušna đubrad. Dobro, zaprljali smo ruke, između ostaloga i za Hrvatsku i hrvatski narod, itekako. Zaprljati ćemo ih opet.

Da netko ne misli da ja sad ovdje nekome prijetim, vidio sam demografske mjere na stolu. A one su već sad poprilično drastične.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti Sun 26 Jul - 0:52

Prilikom izračuna plaće kod nas u Hrvatskoj postoji osobni odbitak koji se odbija od poreza. Taj se odbitak množi koeficijentom koji ovisi o broju djece ili izdržavanih članova obitelji.

I to:
Uzdržavani članovi uže obitelji i bivši bračni drug za kojeg se plaća alimentacija 0,7
Prvo dijete 0,7
Drugo dijete 1,0
Treće dijete 1,4
Četvrto dijete 1,9
Peto dijete 2,5
Šesto dijete 3,2
Sedmo dijete 4,0
Osmo dijete 4,9
Deveto dijete 5,9

Budući da trenutna Osnovica osobnog odbitka iznosi 2.500,00 kn, to znači da odbitak za 9. dijete iznosi 14.750,00 kuna mjesečno.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Sun 26 Jul - 0:53

mobiu$ wrote:
michaellcmacha wrote:
more me ubit ja sam zadatak ispunio i zalog domovini položio i u krvi i u potomstvu... tak da ti te tvoje prijetnje ne piju vode... od sutra ide prijedlog na najviše instance... onaj iz siska što ga je plenki stavio u 3 odbora i računa na njega za neku godinu u izvršnoj vlasti je sin od mog pokojnog suborca, a njegova žena i moja rade zajedno a i ja i on smo si dobri... tak da računaj da je to u proceduri...

Pokrivam to, Dube je u EK potpredsjednica zadužena za demografiju.

A tu je i Andrej, Karlo, Oleg, itd. itd.

Ali pitaj dečka, ništa ne škodi. Mora se zaobići diskriminacijski karakter mjere.
Ivan je vrhunski mladi čovjek, u mnogome posvećen da pomogne u razvoju hrvatskog društva...pisao sam tu iako je iz poprilično bogate obitelji, iako je sin junaka domovinskog rata, nikada kao klinac, u odrastanju nije pravio nikakve pizdarije, vrlo pristojan, uljudan, susretljiv, završio pravni fakultet, radio kao dostavljač, mnogo drži do običnog malog čovjeka, obiteljski je čovjek... sad je poprilično bio zauzet ali prvom prilikom kad se sretnemo budem mu to u par crtica spomenuo... mora se nešto poduzeti i prek dana birtijetine ispraznit... a to je najbolj na način da se to sve poženi i počne radit djecu...  :))... ma nema tu nikakve diskriminacije, to se treba marketinško, propagandno obradit tako da ispadne da su svi novi roditelji nova hrvatska braniteljska populacija... što u osnovi i jesu... jebiga takvo je vrijeme došlo, da i "bodež ispod pupka" proglasimo svetim oružjem... ;)

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Sun 26 Jul - 0:56

mobiu$ wrote:Zašto je ideja sjajna?

Spasila bi bijelu Europu. Bjelkinje žele studirati i raditi, njih bi porez opalio po džepu.

Pripadnice akhm...manjina ionako niti žele niti smiju raditi ni studirati.

Kada bi svaka plodna Europljanka naštancala po petoro djece, to bi drastično promijenilo longijeve grafove, ali i pritisak na proračun, mirovinsko, poljoprivredu, depopulaciju, LGTBQ+ pizdarije...

Miha genije.
 gle ne moraju longiji i yode sudjelovati... njih nek držaa opali po džepu da ne mognu sebi doći a žene nek izrode djecu prek epruvete i država nek ih masovno podrži upomoći oko skrbi o djeci i Bog te veselio... nek budu žene, majke kraljice i uposlenice... sve im treba dati...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Sun 26 Jul - 0:58

crvenkasti wrote:Prilikom izračuna plaće kod nas u Hrvatskoj postoji osobni odbitak koji se odbija od poreza. Taj se odbitak množi koeficijentom koji ovisi o broju djece ili izdržavanih članova obitelji.

I to:
Uzdržavani članovi uže obitelji i bivši bračni drug za kojeg se plaća alimentacija 0,7
Prvo dijete 0,7  
Drugo dijete 1,0
Treće dijete 1,4  
Četvrto dijete 1,9
Peto dijete  2,5
Šesto dijete 3,2
Sedmo dijete 4,0
Osmo dijete 4,9
Deveto dijete 5,9  

Budući da trenutna Osnovica osobnog odbitka iznosi 2.500,00 kn, to znači da odbitak za 9. dijete iznosi 14.750,00 kuna mjesečno.
https://www.isplate.info/osobni-odbitak-olaksica-2020.aspx
da bi riječ reko... pravi si... svaka ti čast hrvatino... koliko si ti ono reko da imaš kćeri...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 26 Jul - 1:00

mobiu$ wrote:
RayMabus wrote:

Ne da mi se. 

Bez brige, dat će ti se. Itekako, kad ti postane jedina opcija da ne budeš kruha gladan da skucaš barem petoro djece, onda će biti ohoho isplativo.

Šta se nećkate, ti, nihi, yoda...vi zbilja hoćete da mi ispadnemo bezdušna đubrad. Dobro, zaprljali smo ruke, između ostaloga i za Hrvatsku i hrvatski narod, itekako. Zaprljati ćemo ih opet.

Da netko ne misli da ja sad ovdje nekome prijetim, vidio sam demografske mjere na stolu. A one su već sad poprilično drastične.
Ne da mi se. Nemam para za to. Slomija san nogu. Ne mogu radit. Šepan. Stopalo mi je sjebano.

Živin sa starin i ovako mi je dobro. Dok vi donesete te mjere proć će deset godina. Do tada će se taj porodiljni dignit a ja ostat sam pa možda šta uvalim u kuću da mi čisti pušku. Jedno , dvoje dice u takvoj situaciji mogu ako će ona radit jer ja ne mogu. Ja dajem kuću i finaciram se od najma stanova plus nešto poljoprivreda. Dakle dica neće ostat gladna nit mora vodit računa o režijama. Taj dio ja pokrivam. Ona bi svoj dio pokrila porodiljnim naknadama , svojom plaćom a možda bude imala i ona koju nekretninu pa još bolje.

Izračuna sam ja sve pošto ovo ne bi bilo iz ljubavi kako san planira pa se izjalovilo onda je ovo sad hladan um.

A ako i ne bude ništa koga briga. Prodat zemlju i imam najam i brige me. Imam za sebe.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by crvenkasti Sun 26 Jul - 1:03

michaellcmacha wrote:
crvenkasti wrote:Prilikom izračuna plaće kod nas u Hrvatskoj postoji osobni odbitak koji se odbija od poreza. Taj se odbitak množi koeficijentom koji ovisi o broju djece ili izdržavanih članova obitelji.

I to:
Prvo dijete 0,7  
Drugo dijete 1,0
Treće dijete 1,4  
Četvrto dijete 1,9
Peto dijete  2,5
Šesto dijete 3,2
Sedmo dijete 4,0
Osmo dijete 4,9
Deveto dijete 5,9  

da bi riječ reko... pravi si... svaka ti čast hrvatino... koliko si ti ono reko da imaš kćeri...

Eto, sad znaš zašto dobijaš više love od tvog pajdaša koji nema djece.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Sun 26 Jul - 1:03

RayMabus wrote:
mobiu$ wrote:
RayMabus wrote:

Ne da mi se. 

Ne da mi se.  Nemam para za to. Slomija san nogu. Ne mogu radit. Šepan. Stopalo mi je sjebano.

Živin sa starin i ovako mi je dobro. Dok vi donesete te mjere proć će deset godina. Do tada će se taj porodiljni dignit a ja ostat sam pa možda šta uvalim u kuću da mi čisti pušku. Jedno , dvoje dice u takvoj situaciji mogu ako će ona radit jer ja ne mogu. Ja dajem kuću i finaciram se od najma stanova plus nešto poljoprivreda. Dakle dica neće ostat gladna nit mora vodit računa o režijama. Taj dio ja pokrivam. Ona bi svoj dio pokrila porodiljnim naknadama , svojom plaćom a možda bude imala i ona koju nekretninu pa još bolje.

Izračuna sam ja sve pošto ovo ne bi bilo iz ljubavi kako san planira pa se izjalovilo onda je ovo sad hladan um.

A ako i ne bude ništa koga briga. Prodat zemlju i imam najam i brige me. Imam za sebe.
jebiga Longi stjerali mi tebe u kut... a šta ćeš proživio si svašta proživit ćeš i tu muku... samo nemoj odugovlačit jer ovo nije forumska zajebancija ovo će stvarno ići u proceduru... nemamo što izgubiti...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest Sun 26 Jul - 1:04

Ne, trebamo smisliti odlično rješenje, Dube to ne može.

Ali Dube to može sjajno upakirati, povući EK i Ursulu VDL da to predlože zemljama članicama (jer su izravni porezi, a ne dodjela sredstava iz fondova EU). Međutim, EU može kazniti zemlju članicu koja se ne bi toga držala.

Mislim da smo bliže tom danu nego što možemo pretpostaviti, iako to neće biti sutra.

To mora biti cjelovito rješenje na nivou EU, to ne može Hrvatska izmaštati i provesti samo za sebe.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Sun 26 Jul - 1:05

crvenkasti wrote:
michaellcmacha wrote:

I to:
Prvo dijete 0,7  
Drugo dijete 1,0
Treće dijete 1,4  
Četvrto dijete 1,9
Peto dijete  2,5
Šesto dijete 3,2
Sedmo dijete 4,0
Osmo dijete 4,9
Deveto dijete 5,9  

Eto, sad znaš zašto dobijaš više love od tvog pajdaša koji nema djece.
kak misliš sad, pa ja sam to znao i kad sam bio bez djece pa dobivao manju plaću i kasnije sa djecom dobijao veću plaću... nisi to meni trebao pokazivati nego Longiju.... on ne zna... ja znam odavno... ali nastavno na to treba mjere još pooštriti...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Sun 26 Jul - 1:08

mobiu$ wrote:Ne, trebamo smisliti odlično rješenje, Dube to ne može.

Ali Dube to može sjajno upakirati, povući EK i Ursulu VDL da to predlože zemljama članicama (jer su izravni porezi, a ne dodjela sredstava iz fondova EU). Međutim, EU može kazniti zemlju članicu koja se ne bi toga držala.

Mislim da smo bliže tom danu nego što možemo pretpostaviti, iako to neće biti sutra.

To mora biti cjelovito rješenje na nivou EU, to ne može Hrvatska izmaštati i provesti samo za sebe.
ma naravno da ne mremo ispod pazuha to izvući... ali tvrdim da kad bi se žensku populaciju ciljano pritisnulo da bi one čuda u kratkom roku napravile... jer one su te koje biraju, a u tom slučaju prag bi malo i spustile...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 26 Jul - 1:08

michaellcmacha wrote:
RayMabus wrote:
mobiu$ wrote:
RayMabus wrote:

Ne da mi se. 

Ne da mi se.  Nemam para za to. Slomija san nogu. Ne mogu radit. Šepan. Stopalo mi je sjebano.

A ako i ne bude ništa koga briga. Prodat zemlju i imam i me. Imam za sebe.
jebiga Longi stjerali mi tebe u kut... a šta ćeš proživio si svašta proživit ćeš i tu muku... samo nemoj odugovlačit jer ovo nije forumska zajebancija ovo će stvarno ići u proceduru... nemamo što izgubiti...
Nećete vi ništa smislit. Da se tu šta moglo odavno bi vi smisli.

Nek pada to na 30 tisuća djece rođenih godišnje. Tad će biti bolje porodiljne nakande.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Sun 26 Jul - 1:08

michaellcmacha wrote:

A ljubav ionako traje par godina, onda to više postane partnerstvo i prijateljstvo.

Krivo je posložio.

I nije 10 godina, bliže je 10 mjeseci.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Next

Back to top

- Similar topics