Zašto se mi moramo ispricavati i opravdavati nekome za zlocine Ustaša ako ovi nece za svoje ?
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Zašto se mi moramo ispricavati i opravdavati nekome za zlocine Ustaša ako ovi nece za svoje ?
Obama postaje prvi američki predsjednik koji će posjetiti Hirošimu, ali se neće ispričati za američko bacanje atomskih bombi na Japan pred kraj Drugog svjetskog rata
http://www.advance.hr/vijesti/obama-postaje-prvi-americki-predsjednik-koji-ce-posjetiti-hirosimu-ali-se-nece-ispricati-za-americko-bacanje-atomskih-bombi-na-japan-pred-kraj-drugog-svjetskog-rata/
http://www.advance.hr/vijesti/obama-postaje-prvi-americki-predsjednik-koji-ce-posjetiti-hirosimu-ali-se-nece-ispricati-za-americko-bacanje-atomskih-bombi-na-japan-pred-kraj-drugog-svjetskog-rata/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Zašto se mi moramo ispricavati i opravdavati nekome za zlocine Ustaša ako ovi nece za svoje ?
i kakve to veze sa hustasama,partizanima i ostalom svojtom??
Guest- Guest
Re: Zašto se mi moramo ispricavati i opravdavati nekome za zlocine Ustaša ako ovi nece za svoje ?
Pa eto i jedni i drugi su radi zločine a jedni se kao moraju sramit posipat peopelo i tako to a drugi uopce ne.
Ovi imaju dozvolu za cinjenje zločina ili šta ?
Ovi imaju dozvolu za cinjenje zločina ili šta ?
2014-04-11
hmmm..recimo ovako...znamo da su Ustase bili prvi..nastali prvi i poceli raditi sranja prvi...Partizni,kako i ime govori-gerilski ratnici,su reakcija na Ustase,i da bi se moglo sa istima nositi,ne mos a da ne skines bijele rukavice..dakle,Partizani su reaktivno cinili sto moraju,a posto je ljudska emotivna rasa u pitanju,nitko nije imun na filinge,i kroz rat,na ceste osvete..na kraju,posto dobro pobjedjuje uglavnom,na kraju su dobili oni koji su sve pokrenuli..
Guest- Guest
Ameri se za svoje genocide ne ispričavaju---žale zbog posljedica ali njihovi genocide držeispravnim političkim odlukama.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Recimo to ovako : ovi su klali al se ne misle ispričavat nikome i to je to.
Ok , samo da znamo sa kime imamo posla.
Ok , samo da znamo sa kime imamo posla.
2014-04-11
Epi,jel si gledao film..London has Fallen.. ?
Guest- Guest
Ki ća mi???
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
NATO ubojice.
2014-04-11
Longi,bil joj pišu stavio u usta?
Guest- Guest
Amerikanci = ubojice.
2014-04-11
bogomdani wrote:Epi,jel si gledao film..London has Fallen.. ?
nisam...cinio mi se šund...jel vrijedi?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
poraženi narodi u WW2 se ispričavaju.. japanci, hrvati, njemci.. narodi pobjednici, ameri, srbi, rusi se ne ispričavaju
Guest- Guest
isto je i u zadnjem ratu.. mi u RH se ne ispričavamo nikome(osim ovoga yusipovića koji je odleprša) dok vučić mora ići u srebrenicu i klečati iako je ratovao na tom frontu
Guest- Guest
Aha dobro.preko_vode_do_slobode wrote:poraženi narodi u WW2 se ispričavaju.. japanci, hrvati, njemci.. narodi pobjednici, ameri, srbi, rusi se ne ispričavaju
Znači ako dobro ubijaš pa pobjediš jer dobro ubijaš onda se ne moraš ispričavati ?
Jel to ta logika ?
2014-04-11
A ako je to ta logika onda znači da se zločin isplati te da je ozakonjen a ne kažnjiv.
Znači da smo ubili malo Židova , Srba i Roma.
Izvinite drugi put čemo više.
Tako če ona formula o nekažnjivosti zločina bit ok.
Znači da smo ubili malo Židova , Srba i Roma.
Izvinite drugi put čemo više.
Tako če ona formula o nekažnjivosti zločina bit ok.
2014-04-11
Hrvati su na sreću završili na pobjedničkoj strani.preko_vode_do_slobode wrote:poraženi narodi u WW2 se ispričavaju.. japanci, hrvati, njemci.. narodi pobjednici, ameri, srbi, rusi se ne ispričavaju
Za što imamo zahvaliti komunistima.
Jer da se čekalo na onog blesavog matorog Mačeka,skurilo bi nas.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Hebe me se za Hrvate.
Amerikanci su super .....ubojice.
Mogu ubijati nekažnjeno koga god hoće i ne može im nitko ništa a svi ostali se moraju duboko pokajati za svoje grijehe.
Super sistem.
Odiše pravednošću na cijem su vrhu pravi anđeli sa americkim državljanstvom.
Amerikanci su super .....ubojice.
Mogu ubijati nekažnjeno koga god hoće i ne može im nitko ništa a svi ostali se moraju duboko pokajati za svoje grijehe.
Super sistem.
Odiše pravednošću na cijem su vrhu pravi anđeli sa americkim državljanstvom.
2014-04-11
Super je biti Amerikanac.
2014-04-11
No ja ne volim zločince pa su mi stoga svi oni isti.
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Tip koji je nekome psovao da je ustaša, kažnjen je i zbog diskriminacije
» TITO ‘ĐENERALU DRAŽI’ PODMETNUO I SVOJE ZLOČINE?
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» Amerikanci svoje zločine u video igri prikazali kao ruske.
» TITO ‘ĐENERALU DRAŽI’ PODMETNUO I SVOJE ZLOČINE?
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» Amerikanci svoje zločine u video igri prikazali kao ruske.
Page 1 of 2