ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Francuska će Hrvatskoj ponuditi svoje rabljene Dassault Rafale-Evo i zašto

Page 12 of 13 Previous  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Next

Go down

Francuska će Hrvatskoj ponuditi svoje rabljene Dassault Rafale-Evo i zašto - Page 12 Empty Re: Francuska će Hrvatskoj ponuditi svoje rabljene Dassault Rafale-Evo i zašto

Post by melkior Mon 27 Jul - 20:22

mobiu$ wrote:
melkior wrote:Ako državi trebaju djeca, nek si ih kupi. Ili napravi. Ili uveze. Otvorene granice i slobodno tržište. Ali to sve nema veze s mladima u Hrvatskoj.

Ako baš hoćete da vam mladi u Hrvatskoj štancaju djecu, ukinite porez na promet nekretnina, mirovine i javno zdravstvo.
Nema ukidanja, samo ćemo smanjiti javne prihode. Ne skrivaj se iza uvjeta, znam da je bolje drkati po PS nego podizati djecu.

Nego penalizacija:mazo: porez da ti herc stane dok ne popuniš kvotu.

Kakav uvoz, ti je za sezonske radnike.

Prionuti ćete poslu ili bankrotirati do kraja života.
Demografski problemi se ne rješavaju penalizacijom već poticajnim mjerama. I uostalom, alergičan sam kad mi navodni tzv. demokršćani moraliziraju o tome kako bi ljudi trebali misliti ili živjeti. Nitko nikoga ne može natjerati u brak, a i nastrano je. Nisu svi za život u braku i za odgajanje djece. I zašto bi država/društvo uopće ikoga prisiljavala na brak/djecu? Ako je to nešto pozitivno, onda će se ljudi sami odlučiti za taj korak, a na državi/društvu je da im to olakša, umjesto da im popuje. I uostalom, nitko normalan nema djecu zbog države ili zato da zadovolji društvenu normu, već zbog sebe. Nadam se  :stop

melkior

2015-08-09

darth_vader likes this post

Back to top Go down

Francuska će Hrvatskoj ponuditi svoje rabljene Dassault Rafale-Evo i zašto - Page 12 Empty Re: Francuska će Hrvatskoj ponuditi svoje rabljene Dassault Rafale-Evo i zašto

Post by Guest Mon 27 Jul - 20:32

melkior wrote:
Demografski problemi se ne rješavaju penalizacijom već poticajnim mjerama. I uostalom, alergičan sam kad mi navodni tzv. demokršćani moraliziraju o tome kako bi ljudi trebali misliti ili živjeti. Nitko nikoga ne može natjerati u brak, a i nastrano je. Nisu svi za život u braku i za odgajanje djece. I zašto bi država/društvo uopće ikoga prisiljavala na brak/djecu? Ako je to nešto pozitivno, onda će se ljudi sami odlučiti za taj korak, a na državi/društvu je da im to olakša, umjesto da im popuje. I uostalom, nitko normalan nema djecu zbog države ili zato da zadovolji društvenu normu, već zbog sebe. Nadam se  :stop

Dobro frash bio sam grub, ali eto, meni je nastrano ne imati nagon za prokreacijom, to je elementarni nagon muškaraca - da šire svoj genetski materijal na što više žena.

Isto tako, budući da smo se makli iz pećina, meni je neprirodno da ljudi ne žele živjeti u braku - moje, samo moje mišljenje.

Ljudi, vas su vaši roditelji začeli, majke rodile, obitelj odgojila, zajednica obrazovala...pa što vi mislite, da su vas rode donijele na podjelu diploma? :)

Dužni ste, obiteljski, moralno i društveno, ne ugađati sebi, nego učiniti isto što i vaši roditelji. I imajte na umu - pravilno odgojena djeca koja rade su jedino pravo zajamčeno mirovinsko osiguranje i njega pod stare dane. ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader Mon 27 Jul - 20:32

aben wrote:Državno kažnjavanje ljudi ki nemaju dicu je fašizam. To je svođenje ljudi na populaciju kokoš, teličov ili rusa i ostalih kolektivistov. Nisi čovik, nego si broj, državna biomasa. 

Budućnost van ovu nepravdu ne će zaburaviti.

:cru
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Mon 27 Jul - 20:33

jasambrend wrote:
aben wrote:Državno kažnjavanje ljudi ki nemaju dicu je fašizam. To je svođenje ljudi na populaciju kokoš, teličov ili rusa i ostalih kolektivistov. Nisi čovik, nego si broj, državna biomasa. 

Budućnost van ovu nepravdu ne će zaburaviti.

:cru

E sad je dosta.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 27 Jul - 20:36

Nema ništa od nataliteta. Možemo biti sretni ako nam ne potone ekonomija do jaja sad nakon korona krize i svi mladi ne uteknu iz ove porezima teško opterećene države s malim plaćama u realnom sektoru ( šta ne bi bio problem da je život jeftiniji ).

Zaboravite priču o natalitetu. Imamo i većih problema.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Mon 27 Jul - 20:39

Nakon 15ak godina provedenih manje ili više uz forume meni nije opće jasno tko više opće može gurati priče o podizanju nataliteta kao o nečemu što bi bila pozitivna stvar.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Mon 27 Jul - 20:48

MaximusDecimusMiridije wrote:Nakon 15ak godina provedenih manje ili više uz forume meni nije opće jasno tko više opće može gurati priče o podizanju nataliteta kao o nečemu što bi bila pozitivna stvar.
?
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 27 Jul - 20:54

Sva srića pa ovi imigranti kako god okreneš prije ili poslije završe u Njemačkoj a ne kod nas. Mi smo usputna stanica i tranzit.

Nek se Njemačka zamara s time šta ima jaku ekonomiju a sve manje robova.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by darth_vader Mon 27 Jul - 20:55

MaximusDecimusMiridije wrote:Nakon 15ak godina provedenih manje ili više uz forume meni nije opće jasno tko više opće može gurati priče o podizanju nataliteta kao o nečemu što bi bila pozitivna stvar.

Kad je Longi jedan od suvislijih na temi onda znaš koliko je sve zapravo otišlo u kurac...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 27 Jul - 21:01

jasambrend wrote:

Kad je Longi jedan od suvislijih na temi onda znaš koliko je sve zapravo otišlo u kurac...
A gotovo je sad pričat o tome kad uteklo 10% populacije i sve mladi a istodobno došle gendracije kojih je manje radi bijele kuge koju stvara emanicipacija i onda još teška ekonomska kriza na sve to plus reproduktivno stanovništvo koje i imaš u državi ostarilo i nije voljno imat s ikim posla a kamo li dicu sebi natovarit na vrat sve i kad bi moglo.

Amo dalje. Moli Boga da nas ne udre takva postkorona kriza jer će nam i ovo šta imamo i nije dosad uteklo uteć iz države.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by aben Mon 27 Jul - 21:17

michaellcmacha wrote:
?
oće ti reći da je centralno planiranje dice ideja kreirona u nojdubljin dijelovima pakla

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 27 Jul - 21:32

Novi Nijemci :

Francuska će Hrvatskoj ponuditi svoje rabljene Dassault Rafale-Evo i zašto - Page 12 Images?q=tbn%3AANd9GcTCEzrahIzVjAAZPpZ120E9OrGermqI0lhm7Q&usqp=CAU

Novi Francuzi :

Francuska će Hrvatskoj ponuditi svoje rabljene Dassault Rafale-Evo i zašto - Page 12 1525088903968.jpg-clandestini__i_dati_farlocchi_del_viminale___calano_gli_sbarchi___ma_dimenticano_di_dire_che___

Fala ti Bože ća smo vukojebina.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 27 Jul - 21:38

Zamisli ovo je demografska piramida Austrije koja je ekonomski jača od nas i doli među novorođenima im 14% muslimana.

Samo još poslat ovih stotinjak tisuća iz Turske u tom pravcu pa nek se krčka.

Francuska će Hrvatskoj ponuditi svoje rabljene Dassault Rafale-Evo i zašto - Page 12 809koTsAAAAASUVORK5CYII=
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 27 Jul - 21:49

Bit će još terorističkih napada i još navala imigranata. Samo im sipaj tamo. Samo sipaš.

Francuska će Hrvatskoj ponuditi svoje rabljene Dassault Rafale-Evo i zašto - Page 12 0477d5d5991d63ba5ae08f16fc0edbe3

Francuska će Hrvatskoj ponuditi svoje rabljene Dassault Rafale-Evo i zašto - Page 12 Germany-population-pyramid-2018
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto Mon 27 Jul - 21:56

Oni mene tamo na drugoj temi zapričali s plastičnim i domaćim rajčicama a Longi ovdje promovira emančipaciju i invaziju čokoladnih. :rasta
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 27 Jul - 21:58

Ne promoviran ja ništa samo upućujem na to da se demografski problemi istočne Europe rješavaju tako da uništiš zapadnu Europu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto Mon 27 Jul - 21:58

Ljudi se nakotilo kao skakavaca,treba promovirat depopulaciju a ne još veći nakot.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 27 Jul - 22:15

RayMabus wrote:Bit će još terorističkih napada i još navala imigranata. Samo im sipaj tamo. Samo sipaš.

Francuska će Hrvatskoj ponuditi svoje rabljene Dassault Rafale-Evo i zašto - Page 12 0477d5d5991d63ba5ae08f16fc0edbe3

[/img]
Pecamo ribice jer je svima želja Njemačka i Austrija a jednom kad se toga dokopaju ne žele nazad jer tamo ih ništa ne čeka , jezik im je prepreka i još su im Alpe iza leđa.

Vrša :

Francuska će Hrvatskoj ponuditi svoje rabljene Dassault Rafale-Evo i zašto - Page 12 Vrsa-cijela-small
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Mon 27 Jul - 22:18

aben wrote:
michaellcmacha wrote:
?
oće ti reći da je centralno planiranje dice ideja kreirona u nojdubljin dijelovima pakla
ma nije uopće to u pitanju, ali dobro...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 27 Jul - 23:06

Zamisli koja su oni kurčeva nacija kad ih godišnje umre 950 tisuća a majke s njemačkim državljanstvom rode 600 tisuća djece.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Germany

350 tisuća manje svake godine a sad im dolaze generacije kojih je brojčano manje.

Ha ha ha ha Njemačka.

Smiješno.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 27 Jul - 23:36

RayMabus wrote:

Francuska će Hrvatskoj ponuditi svoje rabljene Dassault Rafale-Evo i zašto - Page 12 Germany-population-pyramid-2018
Zamisli kakva je to kurčeva država kad oni sad imaju 950 tisuća mrtvih i 600 tisuća rođenih od majki s njemačkim državljanstvom s tim da ni to nisu sve etničke Njemice i sad im dolaze generacije kojih je manje ?

Pa to po miljona etničkih Nijemaca nestane u 365 dana.

Mašala.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 12 of 13 Previous  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Next

Back to top

- Similar topics