Francuska će Hrvatskoj ponuditi svoje rabljene Dassault Rafale-Evo i zašto
Page 8 of 13
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Re: Francuska će Hrvatskoj ponuditi svoje rabljene Dassault Rafale-Evo i zašto
Kakve nekretnine, dobit ćeš blokadu na novčanim sredstvima.RayMabus wrote:Uglavnom pričate gluposti. Brige me za vaše poreze jer me nemate di uvatit. Nit radim nit planiram radit nit mogu. Nekretnine su na ocu il materi il babi.
Samci u Hrvatskoj u pravilu nemaju svojih nekretnina. Imaju im roditelji.
Jesi li kad to iskusio? To je živi pakao. Ok je još dok imaš tatu, ali sam. Da kupiš kruh, morati ćeš Poreznoj dokazivati kako si našao 7,00 kn putem do marketa.
Guest- Guest
Sad ga i tjesis.crvenkasti wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:crvenkasti wrote:mobiu$ wrote:crvenkasti wrote:
Strast traje kratko. Ljubav je vječna.
Dobro, može i tako.
Uglavnom, veze imaju svoje faze, s protijekom vremena od nestabilnijih ka stabilnijim emocijama.
Često pomislim na svoju prvu ljubav. Iz osnovne škole. Ne znam ništa o njoj. Ali u meni je i vječna je. Kao i sve druge.
Ja sve svoje prve ljubavi nastojim generalno zaboraviti. Nije lijepo kad te netko gleda kao žohara i kaže "daj fuj".
To su žene. One imaju drugačiji mozak. Kad kaže 'ne' misli 'da'. Kad kaže 'gubi se', misli 'dođi k meni'.
Kad kaže 'daj fuj', misli 'htjela bih se jebat s tobom'.
Ah, ta muska solidarnost.
;-@
Nemam ni karticu. Istekla mi a nisam je obnovija.mobiu$ wrote:Kakve nekretnine, dobit ćeš blokadu na novčanim sredstvima.RayMabus wrote:Uglavnom pričate gluposti. Brige me za vaše poreze jer me nemate di uvatit. Nit radim nit planiram radit nit mogu. Nekretnine su na ocu il materi il babi.
Samci u Hrvatskoj u pravilu nemaju svojih nekretnina. Imaju im roditelji.
Jesi li kad to iskusio? To je živi pakao. Ok je još dok imaš tatu, ali sam. Da kupiš kruh, morati ćeš Poreznoj dokazivati kako si našao 7,00 kn putem do marketa.
Ja ti nemam ništa.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne znam, prva ljubav, prvi poljubac...nekako su najnespretniji i najneviniji, kao u onoj pjesmi Novih fosila.
Već sam dugo ciničan prema ljubavi. Ne strasti, ljubavi.
Već sam dugo ciničan prema ljubavi. Ne strasti, ljubavi.
Guest- Guest
Ja ti ne radim. Proda san auto , kartica istekla ne triba mi. Nemam račun na banci. Nemam ništa.
Imam sobu kod oca i spavan. Van sistema skroz.
Namjerno san izaša iz sistema tako da nemam s vama posla.
Samo vi lupajte te poreze. Mene se to ne tiče.
Imam sobu kod oca i spavan. Van sistema skroz.
Namjerno san izaša iz sistema tako da nemam s vama posla.
Samo vi lupajte te poreze. Mene se to ne tiče.
2014-04-11
strast traje stalno.
ovo sve pederi.
još da slušam patnje onog pedera vertera.
kreten se nije znao ni upucat.
ili bumo malo čekali filipa latinowitzha?
ili onog lika koji ima 20 i u potrazi je za izgbljenim vremenom.
možda danas zemeš bibliju pod pazuh pa odeš proučavat u prirodu
pjesmu o sari.
ovo sve pederi.
još da slušam patnje onog pedera vertera.
kreten se nije znao ni upucat.
ili bumo malo čekali filipa latinowitzha?
ili onog lika koji ima 20 i u potrazi je za izgbljenim vremenom.
možda danas zemeš bibliju pod pazuh pa odeš proučavat u prirodu
pjesmu o sari.
Last edited by veber on 26/7/2020, 01:42; edited 1 time in total
2014-12-30
Ne možete ništa napraviti po pitanju nataliteta. Uveli ste emanicipaciju i još pustili da vam iseli 10% populacije i to sve mladi i sad vam stiže generacija žena kojih je manje dakle još manje djece.
Gotovo je ma šta god vi izvodili.
Proročanstvo Nikole Tesle
https://www.dnevno.hr/vjera/vjera-kultura-i-znanost/prorocanstvo-nikole-tesle-koje-zapanjuje-ovo-je-znak-propadanja-civilizacije-1385949/
Gotovo je ma šta god vi izvodili.
Proročanstvo Nikole Tesle
https://www.dnevno.hr/vjera/vjera-kultura-i-znanost/prorocanstvo-nikole-tesle-koje-zapanjuje-ovo-je-znak-propadanja-civilizacije-1385949/
2014-04-11
RayMabus wrote:
Nemam ni karticu. Istekla mi a nisam je obnovija.
Ja ti nemam ništa.
Nisi je nikada ni imao, kartica je vlasništvo banke.
Ali tvoj je račun, sjesti će ti na to, ako tamo nemaš ništa, pa nema problema, cifra samo raste, uz zatezne kamate.
Kome će nekretnine kad ti nona i tata umru, a ti u blokadi?
Ja recimo imam par računa, ali samo je jedan “pravi”. Za njega postoji debitna kartica, koju nikada nigdje nisam dao, osim na šalteru banke. Podižem gotovinu i fizički raspoređujem na račune za tekuće troškove (Amerikanci imaju i razlikuju checking/saving accounts).
E na tim računima imam kreditne i debitne kartice, podižem novce s bankomata i plaćam troškove.
Guest- Guest
veber wrote:strast traje stalno.
Da, ali ne non-stop s istom pičkom 20 godina. Da je ne znam kakva pička.
Jesi ti normalan? Moraš malo šarati brate. ;)
Guest- Guest
Naša će civilizacija doći u stanje kakvo nalazimo kod pčela i drugih insekata - u stanje u kojem će mužijak biti naprosto smaknut.
U tom carstvu matrijarhata muškarci će biti u nemilosti žena i samo sredstvo u održavanju vrste.
Nikola Tesla
Zato se ja ne ženim. Ne želim to postati a to mi vi cijelu večer sugerirate
Ne hvala.
U tom carstvu matrijarhata muškarci će biti u nemilosti žena i samo sredstvo u održavanju vrste.
Nikola Tesla
Ne hvala.
2014-04-11
Nek propada natalitet u Europi. Šta prije to bolje. Onda ćemo natrpat Arape i crnce i započet veliki rat.RayMabus wrote:Naša će civilizacija doći u stanje kakvo nalazimo kod pčela i drugih insekata - u stanje u kojem će mužijak biti naprosto smaknut.
Nikola Tesla
Ne hvala.
I uvesti fašizam i maknuti vlast matrijarhata
2014-04-11
Ah sad vidim da nemaš račun u banci.
Pa onda ga nikada ni nećeš moći imati. Odnosno hoćeš, ali ćeš moći koristiti samo zaštićeni dio.
Onda se tražbina ustupi agenciji za naplatu potraživanja, a to su žešći manijaci.
Pa onda ga nikada ni nećeš moći imati. Odnosno hoćeš, ali ćeš moći koristiti samo zaštićeni dio.
Onda se tražbina ustupi agenciji za naplatu potraživanja, a to su žešći manijaci.
Guest- Guest
sustav praćenja otkrit će svaku karticu. ti si digao gotovinu s kartice, a sustav zabilježio. platio si tom novčanicom, zna se po kodu tko je izdao tko je platio i gdje je ta novčanica unutar sustava.mobiu$ wrote:RayMabus wrote:
Nemam ni karticu. Istekla mi a nisam je obnovija.
Ja ti nemam ništa.
Nisi je nikada ni imao, kartica je vlasništvo banke.
Ali tvoj je račun, sjesti će ti na to, ako tamo nemaš ništa, pa nema problema, cifra samo raste, uz zatezne kamate.
Kome će nekretnine kad ti nona i tata umru, a ti u blokadi?
Ja recimo imam par računa, ali samo je jedan “pravi”. Za njega postoji debitna kartica, koju nikada nigdje nisam dao, osim na šalteru banke. Podižem gotovinu i fizički raspoređujem na račune za tekuće troškove (Amerikanci imaju i razlikuju checking/saving accounts).
E na tim računima imam kreditne i debitne kartice, podižem novce s bankomata i plaćam troškove.
ako ju ne koristiš ok.
ali onda nema vrijednost.
2014-12-30
Nemam namjere zajebati sustav.
Držim troškove pod kontrolom, to je mjera samodiscipline. U SAD-u plaća se po barovima, dućanima i restoranima s karticom, ti brojevi završe odmah na crnom tržištu. Tamo banka odmah plaća protiv dokumenata, pa se ti lijepo dogovori.
Ovako, nema mi slađe kad mi neka pijavica sjedne na račun od $35.00. Onda brže bolje bježe, ja odem u poslovnicu (tamo jadni idioti vise po par sati na telefonu s indijskim call centrom), i nakon spominjanja krađe, crnog tržišta deep weba gdje je banka mojim novcem financirala organizirani kriminal i terorizam, vrati banka pare u roku odmah, a majstore prijavi njihovom Uredu za pranje novca. Ti su 1000x gori od CIA-e.
Držim troškove pod kontrolom, to je mjera samodiscipline. U SAD-u plaća se po barovima, dućanima i restoranima s karticom, ti brojevi završe odmah na crnom tržištu. Tamo banka odmah plaća protiv dokumenata, pa se ti lijepo dogovori.
Ovako, nema mi slađe kad mi neka pijavica sjedne na račun od $35.00. Onda brže bolje bježe, ja odem u poslovnicu (tamo jadni idioti vise po par sati na telefonu s indijskim call centrom), i nakon spominjanja krađe, crnog tržišta deep weba gdje je banka mojim novcem financirala organizirani kriminal i terorizam, vrati banka pare u roku odmah, a majstore prijavi njihovom Uredu za pranje novca. Ti su 1000x gori od CIA-e.
Guest- Guest
Al dobro, poanta je demografija.
Miha ima sjajan prijedlog treba pokušati pronaći način da se to ne protumači kao diskriminacija, i EK i Europski sud su JAKO alergični na to.
Kad bi se pronašao modus, to bi bio ključ za jako puno dobrih stvari.
Miha ima sjajan prijedlog treba pokušati pronaći način da se to ne protumači kao diskriminacija, i EK i Europski sud su JAKO alergični na to.
Guest- Guest
mobiu$ wrote:Nemam namjere zajebati sustav.
Pa ja plaćam tako i ovdje
odličan način da izbjegneš napojnice u fensi restoranima.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
pa naveo sam koji treba biti modus... s jedne strane pripremiti i poslati u proceduru paket presing mjera, s druge strane ukazati na katastrofalnu situaciju i s treće strane propagandno, marketinški potencijalne novopečene očeve i majke prikazivati u svjetlu ovovjekih heroja koji za Domovinu dodaju novu životnu vrijednost...mobiu$ wrote:Al dobro, poanta je demografija.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:pa naveo sam koji treba biti modus... s jedne strane pripremiti i poslati u proceduru paket presing mjera, s druge strane ukazati na katastrofalnu situaciju i s treće strane propagandno, marketinški potencijalne novopečene očeve i majke prikazivati u svjetlu ovovjekih heroja koji za Domovinu dodaju novu životnu vrijednost...mobiu$ wrote:Al dobro, poanta je demografija.
Smiješan si. Digni porodiljne naknade i vremenski period istih. Samo to će ti dat rezultat.
2014-04-11
Hektorović wrote:
Pa ja plaćam tako i ovdje
odličan način da izbjegneš napojnice u fensi restoranima.
Tamo je prazna crta na računu za tip, pa ti prekriži :)
Već sam se ispraksirao izračunati 15% od gotovo svake cifre. Ili otprilike 15%...
Guest- Guest
Triba iskesat pare i gotovo. Nema tu filozofije.
Produžit porodiljne i roditeljske dopuste za najmanje još tri mjeseca i da je sve plaćeno.
Produžit porodiljne i roditeljske dopuste za najmanje još tri mjeseca i da je sve plaćeno.
2014-04-11
RayMabus wrote:
Smiješan si. Digni porodiljne naknade i vremenski period istih. Samo to će ti dat rezultat.
Longi ništa bez kod nas. Ta izdvajanja i podilaženja nemaju efekta.
Guest- Guest
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Komšić napao Macrona jer je prodao Hrvatskoj Rafale
» Zašto su Romi napustili svoje nove kuće u Čapljini ?
» Zašto se mi moramo ispricavati i opravdavati nekome za zlocine Ustaša ako ovi nece za svoje ?
» Bjelogrlic zabranio prikazivanje svoje serije u Hrvatskoj zbog Ante Pavelica
» Zašto Ruskinje sanjaju o Hrvatskoj
» Zašto su Romi napustili svoje nove kuće u Čapljini ?
» Zašto se mi moramo ispricavati i opravdavati nekome za zlocine Ustaša ako ovi nece za svoje ?
» Bjelogrlic zabranio prikazivanje svoje serije u Hrvatskoj zbog Ante Pavelica
» Zašto Ruskinje sanjaju o Hrvatskoj
Page 8 of 13