Bjelogrlic zabranio prikazivanje svoje serije u Hrvatskoj zbog Ante Pavelica
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Bjelogrlic zabranio prikazivanje svoje serije u Hrvatskoj zbog Ante Pavelica
https://direktno.hr/zivot/zabava/bjelogrlic-zabranio-prikazivanje-svoje-serije-hrvatskoj-zbog-ante-pavelicag-103536/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Bjelogrlic zabranio prikazivanje svoje serije u Hrvatskoj zbog Ante Pavelica
evo kanula mi suza zbog toga.. .....mos mislit kako je zbog pavelica koji se u seriji pojavljuje samo kao odvjetnik...nego love...mislio sirogojno da ce mu nasi iskrcat milionce...
2015-09-08
Re: Bjelogrlic zabranio prikazivanje svoje serije u Hrvatskoj zbog Ante Pavelica
Pa bas malo glup razlog, koliko god da ga lose pokazao u seriji opet je dobro ispao..
Mozda se ipak oko love nisu dogovorili , šteta, serija je sigurno dobra
Mozda se ipak oko love nisu dogovorili , šteta, serija je sigurno dobra
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Jbg nije mu se svidio postotak koji smo mu ponudili...inace serija je vise na bazi sherlock holmes ili billy the kid...nego sto opisuje dogadjaje tog vremena kraja dvadesetih godina dvadesetog stoljeca...a paveliceva je rola odvjetnicka kad brani na sudu clana vmro-a pa ne vidim nesto sto nam se u svezi pavelica svidjelo..to sto je branio na sudu clana vmro-a?...pa on i je bio saveznik sa vmro-om...
2015-09-08
...mislim da se radi o tome sto bi trebao htv prikazivat serijo...skakljivo malo...politicki...logicnije rtl ili nova tv
2015-09-08
A HTV prikazuje Bitku na Sutjesci.. tak da ne znam sto bi ovaj u filmu bio problem..vuksadinare wrote:...mislim da se radi o tome sto bi trebao htv prikazivat serijo...skakljivo malo...politicki...logicnije rtl ili nova tv
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa kazem da to nije glavni razlog ali mozda jedan od razloga...ali prvi je sigurno novac...mozda sirogojno misli htv ima love pa koji postotak gore dolje ne bi propalikaja wrote:A HTV prikazuje Bitku na Sutjesci.. tak da ne znam sto bi ovaj u filmu bio problem..vuksadinare wrote:...mislim da se radi o tome sto bi trebao htv prikazivat serijo...skakljivo malo...politicki...logicnije rtl ili nova tv
2015-09-08
mada sam citao po srbijanskim forumima ta temu lika i djela bjelogrlica da je dosta gladan love...
2015-09-08
mnogima je serija ok
nesto i rusi nisu zadovoljni
ima net, net ne poznaje granice
Guest- Guest
gledao sam jednu epizodu...recimo sa strane krimica je bar prva epizoda ok...a ako se htjelo ozbiljno prikazad povijesna desavanja tog doba serija je napravljena poluneozbiljno na nekakvoj akciji ponajprije vesterna...pizzon wrote:mnogima je serija ok
2015-09-08
vuksadinare wrote:gledao sam jednu epizodu...recimo sa strane krimica je bar prva epizoda ok...a ako se htjelo ozbiljno prikazad povijesna desavanja tog doba serija je napravljena poluneozbiljno na nekakvoj akciji ponajprije vesterna...pizzon wrote:mnogima je serija ok
ne znam, ne pratim
domace serije izbegavam
uopste, srije ex yu prostora
sto znaci srpske ili hrvatske
neke druge i ne registrujem
Guest- Guest
Nema to veze sa Pavelićem već sa pravima prikazivanja u HR i parama. Inale serija je dobra. Srpski Piki Blajndersi.vuksadinare wrote:Jbg nije mu se svidio postotak koji smo mu ponudili...inace serija je vise na bazi sherlock holmes ili billy the kid...nego sto opisuje dogadjaje tog vremena kraja dvadesetih godina dvadesetog stoljeca...a paveliceva je rola odvjetnicka kad brani na sudu clana vmro-a pa ne vidim nesto sto nam se u svezi pavelica svidjelo..to sto je branio na sudu clana vmro-a?...pa on i je bio saveznik sa vmro-om...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ma ta zabrana je zapravo marketing. Ovak ju promovira.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Narafski. Iskusno... Samo da se prica.Eva_ wrote:Ma ta zabrana je zapravo marketing. Ovak ju promovira.
Videli od Tompsona. Hrvati se pale na zabrane.Eva_ wrote:Ma ta zabrana je zapravo marketing. Ovak ju promovira.
Dobar potez, svi su sad zaintrigirani za seriju. Gledanost raste, a i cijena proizvoda.Stanojko wrote:Narafski. Iskusno... Samo da se prica.Eva_ wrote:Ma ta zabrana je zapravo marketing. Ovak ju promovira.
2017-03-21
Da, samo kaj je ovo smišljeno namjenski od samog autora, jer je mudar poslovni čovjek, dok je Thompson budala koju drugi, civilizirani i normalni, zabranjuju.dzango wrote:Videli od Tompsona. Hrvati se pale na zabrane.Eva_ wrote:Ma ta zabrana je zapravo marketing. Ovak ju promovira.
2017-03-21
Četnik, sjećam ga se ja iz Lepih sela, on je bio najgori.
crvenkasti-
2014-04-17
Eva_ wrote:Da, samo kaj je ovo smišljeno namjenski od samog autora, jer je mudar poslovni čovjek, dok je Thompson budala koju drugi, civilizirani i normalni, zabranjuju.dzango wrote:Videli od Tompsona. Hrvati se pale na zabrane.Eva_ wrote:Ma ta zabrana je zapravo marketing. Ovak ju promovira.
Pogrešno, Thompson je genijalac za mareketing. Treba ljudima prikazivati ono što vole i prodat ćeš pun kurac ulaznica.
crvenkasti-
2014-04-17
Mlatarat plastičnim mačem i zazivat ustaške koljačke derneke moš samo u slučajnoj državi. Već u Sloveniji taj narodni običaj je zabranjen.crvenkasti wrote:Eva_ wrote:Da, samo kaj je ovo smišljeno namjenski od samog autora, jer je mudar poslovni čovjek, dok je Thompson budala koju drugi, civilizirani i normalni, zabranjuju.dzango wrote:Videli od Tompsona. Hrvati se pale na zabrane.Eva_ wrote:Ma ta zabrana je zapravo marketing. Ovak ju promovira.
Pogrešno, Thompson je genijalac za mareketing. Treba ljudima prikazivati ono što vole i prodat ćeš pun kurac ulaznica.
2017-03-21
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Kosarkas Jusuf Nurkic velica dzamiju Ante Pavelica
» Postojala su dva Ante Pavelića: Jedan je stvorio, a drugi razorio Jugoslaviju
» Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
» Ustase i Ante svugde!U srpskoj verziji 'Potjere' natjecateljica spomenula Antu Pavelica u odgovoru.Gledatelji ostali sokirani
» Fred Matic:'Hvala ti Vucicu sto smo culi posljednju volju Ante Pavelica.Cuvajte mi Hrvatsku i zabijte Srbiji gdje god stignete.'
» Postojala su dva Ante Pavelića: Jedan je stvorio, a drugi razorio Jugoslaviju
» Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
» Ustase i Ante svugde!U srpskoj verziji 'Potjere' natjecateljica spomenula Antu Pavelica u odgovoru.Gledatelji ostali sokirani
» Fred Matic:'Hvala ti Vucicu sto smo culi posljednju volju Ante Pavelica.Cuvajte mi Hrvatsku i zabijte Srbiji gdje god stignete.'
Page 1 of 4