Boris zaglavio u bolnici
Page 5 of 11
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: Boris zaglavio u bolnici
a dobro ti mrziš žene, ti si u rangu pedera pa je to za tebe normalno.RayMabus wrote:Možda ne triba ništa nego nek svaki lonac nađe svoj poklopac. Zato i jesu parovi.ebenica wrote:žene bi trebale bit bogate a svi muškarci siromašni, onda bi prema njima trebali bit dobri.
al većina žena je loše tretirano, da drže sve financije možda ne bi bile.
Guest- Guest
et..idjota..gurali elektro posto poto,sad ima na lageru stoje desetine tisca kanti..kreteni u fauveu..
https://videos2.focus.de/wochit/2020/03/18/Geheime_Halde_entdeckt_Hier_parkt_VW_sei-5e724394daf32b2d76d60db1_Mar_18_2020_18_01_07.MP4
https://videos2.focus.de/wochit/2020/03/18/Geheime_Halde_entdeckt_Hier_parkt_VW_sei-5e724394daf32b2d76d60db1_Mar_18_2020_18_01_07.MP4
Guest- Guest
bilo bi fora vidjet npr. mrak taritaš s dečkom od 30 godina.
da se malo zamijene uloge.
Guest- Guest
Ne mrzim žene.ebenica wrote:a dobro ti mrziš žene, ti si u rangu pedera pa je to za tebe normalno.RayMabus wrote:Možda ne triba ništa nego nek svaki lonac nađe svoj poklopac. Zato i jesu parovi.ebenica wrote:žene bi trebale bit bogate a svi muškarci siromašni, onda bi prema njima trebali bit dobri.
al većina žena je loše tretirano, da drže sve financije možda ne bi bile.
Vidiš poanta je da ti misliš da ako se tu na materijalnom planu nešto promjeni da bi možda bilo bolje dakle eto ne triba radit na sebi , učit , poboljšavat se nego eto baci joj kufer para i sve će biti bolje.
Čuj pare pomažu al ako si kreten koji je opterećen lovom pa ćeš zbog takvog kriterija odjebat dobrog momka il curu jer eto nemaju para .....
Život je samo jedan. Vjeruj mi ne bi ga volio potrošiti s takvom osobom.
Zato budi sretan šta je Boris jednu takvu uzeja sebi i par su jer jesu i šta na taj način ti muški miču s tržišta takve ženske s takvim mentalnim sklopom.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Al većina žena je loše tretirano
...
A zašto ne bi one radile malo na sebi ?
Triban ja koji ima psihologiju u malom prstu njoj objašnjavat osnove kako um funkcionira a ona će ispaljivat svoje mušice kako njoj prne jer joj je eto došlo.
Ma koga one zajebavaju.
...
A zašto ne bi one radile malo na sebi ?
Triban ja koji ima psihologiju u malom prstu njoj objašnjavat osnove kako um funkcionira a ona će ispaljivat svoje mušice kako njoj prne jer joj je eto došlo.
Ma koga one zajebavaju.
2014-04-11
Mi bi tribali znat sve a one ništa jel ?
Šuplja u glavi pa joj teško pročitat neku knjigu iz psihologije nego se vodi emocijama a u glavi slama.
Puše joj vitar kroz glavu jer je zamislila samo kako će njoj biti lijepo jednog dana kad se uda za princa na bijelom konju , rijekama će teći med i mlijeko.
Šuplja u glavi pa joj teško pročitat neku knjigu iz psihologije nego se vodi emocijama a u glavi slama.
Puše joj vitar kroz glavu jer je zamislila samo kako će njoj biti lijepo jednog dana kad se uda za princa na bijelom konju , rijekama će teći med i mlijeko.
2014-04-11
Jesu niža vrsta u evoluciji. Fali in jedna skalina jer se muškarac uvijek morao borit oko ženke bilo silom a posli sve više i umom pa je razvio inteligenciju a one ostale šuplje u glavi.
Triba se dobro udat = triba se dobro naguzit.
Znači ona ne triba ništa moždane vijuge dovoljno je da se naprči
I onda se pitaš zašto su loše tretirane.
Pa jer su glupe.
Pa jer su glupe.
2014-04-11
dobro jebeš sad žensku od johnsona... nego jesu li ga spojili na respirator, dali mu interferon beta2, našikali ga hidroklorokinom i azitromicinom pa da čovjek lijepo otprdi i iz eu i galaksije
2015-08-08
ako stane u mjesalicu, imam :DLegendovich wrote:Levi imash neko znanje iz bijokemije?
2015-08-08
Advokati su najgora sorta ljudi. Smor. Kažaš izdurala 3 godine? Neviđeno.Pretjeruješ?Leviathan2 wrote:ja znam jednu koja se udala za advokata, nakon 3 godine odlucila na nize rangiranog u prehrambenom lancu, baustelac, tesardanni1 wrote:Dobro sad. Ima tu itamo neki očaravajuće ljepote, vjerojatno ti tu spadaš pa se malo zajebu. Događa se.Leviathan2 wrote:nemoj tako, eo moje obe bivse zene su pametne s faksovima i ne mogu ih se rjesitdanni1 wrote:sa sapunom se moš riješit smrada al i dalje ostaješ šljaker i ružan. još uvijek neprihvatljiva opcija ako možeš imat intelektualca. Dobro sad, one koje ne mogu uzimaju što mogu.ebenica wrote:
pa peri se iebote. sapun i voda nisu samo moda.
ni ja nisam oženio intelektualku.
imamo i mi baustelci sharma, jos narocito kad se oznojimo dobro :D
Generalno, govorim, bolje intelektualac nego bauštelac il sl šljakersko zanimanje.
esubaniceebenica wrote:bilo bi fora vidjet npr. mrak taritaš s dečkom od 30 godina.
sad se ti moras malo sreti uvlacit
on ti iebe redovno ko da nema sutra
ili pitat levija da te upozna sa onim predivnim zenama od koji on tako djecacki bjezi jer ga previse maze da mu je cak nes vjerovat i mjesalica privlacnija
uglavnom mozda primaju I majmune za te poslove uvlacenja I to, vazno je da ne gubis nadu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
o djes bona prckove, jel jebes sta i zasto ne :Dprckov wrote:esubaniceebenica wrote:bilo bi fora vidjet npr. mrak taritaš s dečkom od 30 godina.
ili pitat levija da te upozna sa onim predivnim zenama od koji on tako djecacki bjezi jer ga previse maze da mu je cak nes vjerovat i mjesalica privlacnija
uglavnom mozda primaju I majmune za te poslove uvlacenja I to, vazno je da ne gubis nadu
ma ganjam ove tvoje sto tebe ganjeju pa ih nikako uganjetLeviathan2 wrote:o djes bona prckove, jel jebes sta i zasto ne :Dprckov wrote:esubaniceebenica wrote:bilo bi fora vidjet npr. mrak taritaš s dečkom od 30 godina.
ko kad te vole pa brze
da su znale da ti uzmu tih tvojih 38 pasosa pa da nemeres utec nego da ih moras trpit da te maze I ubacuju grozde u usta dok lezis
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
inace ova tema se more nazvat ljubomora
2014-04-19
Auuuu sad ce ti Noorka, Kaya, Mortalka jebat sve po spisku a Sora ce te proglasit katolickim ekstremistom i prikrivenim Ercegovackim primitivcemRayMabus wrote:Jesu niža vrsta u evoluciji. Fali in jedna skalina jer se muškarac uvijek morao borit oko ženke bilo silom a posli sve više i umom pa je razvio inteligenciju a one ostale šuplje u glavi.
Pa jer su glupe.
Mislim...ima zena svakakvih...sponzorusa koliko hoces...ali reci da su evolucijski nize i gluplje ....pitam se jel ti smatras I svoju mater evolucijski nizim stvorenjem...ili sestru ili kcerku ako ih imas
Ja sestru nemam ali moja majka je zena izuzetne inteligencije, univerzitetski obrazovana, ostala udovica sa 27 godina i lavovski se borila da podigne mene i moga brata, odgojila nas i omogucila nam vrhunsko obrazovanje. Kao samohrana majka.
Moja kcerka i mezimica je pravi genijalac, samosvojna mlada osoba i odlican student sa velikim zivotnim planovima
Zato malo povedi racuna kad govoris o zenskom rodu, nisu sve ni glupace ni sponzoruse
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
To se dešava samo kad je odnos potencijalna cura u pitanju. Inače ne. Ako nije taj odnos onda su normalni ljudi. Zato s njima nemam više seksualnih relacija jer oću imat posla s normalnim ljudima a ne kretenima.Ringo10 wrote:Auuuu sad ce ti Noorka, Kaya, Mortalka jebat sve po spisku a Sora ce te proglasit katolickim ekstremistom i prikrivenim Ercegovackim primitivcemRayMabus wrote:Jesu niža vrsta u evoluciji. Fali in jedna skalina jer se muškarac uvijek morao borit oko ženke bilo silom a posli sve više i umom pa je razvio inteligenciju a one ostale šuplje u glavi.
Pa jer su glupe.
Mislim...ima zena svakakvih...sponzorusa koliko hoces...ali reci da su evolucijski nize i gluplje ....pitam se jel ti smatras I svoju mater evolucijski nizim stvorenjem...ili sestru ili kcerku ako ih imas
Ja sestru nemam ali moja majka je zena izuzetne inteligencije, univerzitetski obrazovana, ostala udovica sa 27 godina i lavovski se borila da podigne mene i moga brata, odgojila nas i omogucila nam vrhunsko obrazovanje. Kao samohrana majka.
Moja kcerka i mezimica je pravi genijalac, samosvojna mlada osoba i odlican student sa velikim zivotnim planovima
Zato malo povedi racuna kad govoris o zenskom rodu, nisu sve ni glupace ni sponzoruse
Normalno i tad ćeš naletit na kretene isto ko šta ima muških kretena tako ima i njih al su kad su veze u pitanju niža rasa intelektualno.
2014-04-11
Kroz cilu svoju povijest evolucije one nikad nisu koristile mozak ovdje. Dogoljno da se sagne ubrat cvijetak i netko će već doletit da je naguzi. Dakle guzica umisto moždanih vijuga. Zato ih i nemaju.
Sve očekuju od tebe da ti nešto a one neće ništa.
Glupe bile glupe i ostale.
Kraj rarasprave.
Niža rasa.
Sve očekuju od tebe da ti nešto a one neće ništa.
Glupe bile glupe i ostale.
Kraj rarasprave.
Niža rasa.
2014-04-11
I sad imaju tu emanicipaciju , ravnopravnost , matrijarh a tu muškima pada libido i jako su oprezni kojoj će ga stavit a mnogi i neće i sad se prvi put dešava da su se muški povukli i ne pali više ona saget ću se ubrat cvjetak i pokazat guzicu pa onda dođe biološki sat pa je onda dobro i debelo krme kao Johnson , samo da ima nešto para
Jer debeli krmak će skočit jer ga boli kurac a za uvatit pravog lika triba se sad namučit i pokrenit moždane vijuge a tko će to kad ih ni nema.
Tko ih jebe. Nek se sad snalaze.
Jer debeli krmak će skočit jer ga boli kurac a za uvatit pravog lika triba se sad namučit i pokrenit moždane vijuge a tko će to kad ih ni nema.
Tko ih jebe. Nek se sad snalaze.
2014-04-11
ne funkcionira ti evolucija na taj način.RayMabus wrote:Jesu niža vrsta u evoluciji. Fali in jedna skalina jer se muškarac uvijek morao borit oko ženke bilo silom a posli sve više i umom pa je razvio inteligenciju a one ostale šuplje u glavi.
Guest- Guest
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Muškarac u izolaciji u osječkoj bolnici, sumnja se na koronavirus
» Kućanski aparati
» Divljali u bolnici Jordanovac
» Kardinal Puljić ima koronu, u bolnici je
» Doktor u Njemačkoj silovao pacijetnice u bolnici
» Kućanski aparati
» Divljali u bolnici Jordanovac
» Kardinal Puljić ima koronu, u bolnici je
» Doktor u Njemačkoj silovao pacijetnice u bolnici