Boris zaglavio u bolnici
Page 9 of 11
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: Boris zaglavio u bolnici
Odo nešto pojist. Ima ribe na repetoaru. Živim sa ocem. Kad umre onda ću živit s materom pa nek ona kuva.
Nje se ionako ne mogu rješit jer mi je mater al se zsto mogu rješit njih tako da nemam posla s njima.
Mudro su one to zamislile u dogovoru s državom i podrškom društva kako su one glavne samo ima jedna caka a ta je da muški mora radit djecu da im to prođe.
Pa nađite nekog da vam ih pravi. Sjebite mu život. Ja ću nastaviti drkat i čekan pad ovog sistema a onda ćemo vidit tko je ovdje imao bolji model opstanka jer ja nemam uteg koji je umislio da će me maltretirat preko djece.
Nje se ionako ne mogu rješit jer mi je mater al se zsto mogu rješit njih tako da nemam posla s njima.
Mudro su one to zamislile u dogovoru s državom i podrškom društva kako su one glavne samo ima jedna caka a ta je da muški mora radit djecu da im to prođe.
Pa nađite nekog da vam ih pravi. Sjebite mu život. Ja ću nastaviti drkat i čekan pad ovog sistema a onda ćemo vidit tko je ovdje imao bolji model opstanka jer ja nemam uteg koji je umislio da će me maltretirat preko djece.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ti i ringo pojebali barem 1500, svaki.Legendovich wrote:pa nije meni Rujka teret,naprotiv..psiholoski je ne dozivljavam,jerbo,ne flauta i ne trtlja..prije jest..pa sam je oducio..uhvati i radi svoje,ja svoje(drkeljisem po xboxu i kompu,gledam filmove i igram,a onda svoje sredjuje..rucamo skupa,pojebemo se,popijemo kavu ili liker sa kolacima ili tamo...u biti opusten sam potpuno..
ako ne i 1750.
samo pazi. u gdinama si da te grč u ru(J)ki ne uvati.
2014-12-30
Hvali se čovjek kako će drkat do kraja životaRayMabus wrote: Ja ću nastaviti drkat
E svašta sam vidio ... ali ovo
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
veber wrote:ti i ringo pojebali barem 1500, svaki.Legendovich wrote:pa nije meni Rujka teret,naprotiv..psiholoski je ne dozivljavam,jerbo,ne flauta i ne trtlja..prije jest..pa sam je oducio..uhvati i radi svoje,ja svoje(drkeljisem po xboxu i kompu,gledam filmove i igram,a onda svoje sredjuje..rucamo skupa,pojebemo se,popijemo kavu ili liker sa kolacima ili tamo...u biti opusten sam potpuno..
ako ne i 1750.
samo pazi. u gdinama si da te grč u ru(J)ki ne uvati.
2015-09-24
PA nisam 1500 ... ali jesam priličan broj ..ne znam tačno..veber wrote:ti i ringo pojebali barem 1500, svaki.Legendovich wrote:pa nije meni Rujka teret,naprotiv..psiholoski je ne dozivljavam,jerbo,ne flauta i ne trtlja..prije jest..pa sam je oducio..uhvati i radi svoje,ja svoje(drkeljisem po xboxu i kompu,gledam filmove i igram,a onda svoje sredjuje..rucamo skupa,pojebemo se,popijemo kavu ili liker sa kolacima ili tamo...u biti opusten sam potpuno..
ako ne i 1750.
2015-09-24
Normalno. Danas opstaje onaj koji ne jebe a ne onaj koji jebe.Ringo10 wrote:Hvali se čovjek kako će drkat do kraja životaRayMabus wrote: Ja ću nastaviti drkat
Shvatit ćeš.
2014-04-11
Ovo je novčanica od sto kuna a ja tih sto kuna nemam
Nemam ih jer tamo di bi ja triba radit ubačene su žene koje rade za jeftinije.
Istodobno netko ti je puka porez na 25% da puni proračun.
Normalno ovo je posljedica ;
Plus iseljavanje.
Pa se taj netko dosjetio da će dovlačit nove robove. Aj malo ga sad korona pukla a nema ni turizma pa sad jede sam sebe.
Istovremeno je napunija glavu tim glupačama o nekakvoj ravnopravnosti i tim sranjima do te mjere da bi ih čovik najradije dobro izmlatija a ne jeba. Normalno najpametnije ti se maknit jer ti isti koji su osmislili sistem jedva čekaju da napraviš dite kako bi te držali u šaci preko malih plaća i visokih poreza a ti nemoš nigdi. Doduše moš pokupit kufere i otić vanka.
Sad ćemo fino čekat još koji islamistkčki napad i navalu kozojeba tako da naprave dar mar onima koji ih pomisle useljavat.
Na kraju će doć Hitler na vlast , ove birokrate u jame a njima šaka u glavu i mrš u kužkinu rađat i sve će biti normalno , kako i treba bit.
Plus iseljavanje.
Pa se taj netko dosjetio da će dovlačit nove robove. Aj malo ga sad korona pukla a nema ni turizma pa sad jede sam sebe.
Istovremeno je napunija glavu tim glupačama o nekakvoj ravnopravnosti i tim sranjima do te mjere da bi ih čovik najradije dobro izmlatija a ne jeba. Normalno najpametnije ti se maknit jer ti isti koji su osmislili sistem jedva čekaju da napraviš dite kako bi te držali u šaci preko malih plaća i visokih poreza a ti nemoš nigdi. Doduše moš pokupit kufere i otić vanka.
Sad ćemo fino čekat još koji islamistkčki napad i navalu kozojeba tako da naprave dar mar onima koji ih pomisle useljavat.
Na kraju će doć Hitler na vlast , ove birokrate u jame a njima šaka u glavu i mrš u kužkinu rađat i sve će biti normalno , kako i treba bit.
2014-04-11
mlohavom čunom protiv neželjene trudnoćeRayMabus wrote:Normalno. Danas opstaje onaj koji ne jebe a ne onaj koji jebe.Ringo10 wrote:Hvali se čovjek kako će drkat do kraja životaRayMabus wrote: Ja ću nastaviti drkat
Shvatit ćeš.
ti
svetoje se bori ru(J)kom.
2014-12-30
I sad kad smo ovo sve rezonirali a imajući u vidu da su one niža vrsta intelektualno i kad mi dođu s : ti morašRayMabus wrote:Ovo je novčanica od sto kuna a ja tih sto kuna nemam
Plus iseljavanje.
Npr ti moraš biti dobar prema meni kako bi ja ovo ono.
Ajdi biži , polomit ću ti sve kosti. Makni se ća da te ne vidin.
2014-04-11
kaj, ponestalo tabletica.
evolucija je davno pokazala i dokazala da je niža vrsta ona koja ne uspijeva.
ti si feler evolucije, kao i pederi, lezbe i ostali koji se ne razmnažaju.
evolucija pokapa svoje greške.
2014-12-30
A šta će ti razmnožavanje kad ćete ionako poginit u trećem svjetskom ratu.veber wrote:kaj, ponestalo tabletica.
2014-04-11
Pametnije ti je posli napravit dite kad dođe Hitler na vlast jer će žene postati građani drugog reda ili će u najboljem slučaju kozojebi bit protjerani pa će se morat dizst plaća kako domaći natalitet ne bi krahirao plus tvoje ditete neće morat u rat jer je maloljetno.
Kad smo već kod razmnožavanja jer sve ovo sad šta napuni 18 morat će u rat.
Kad smo već kod razmnožavanja jer sve ovo sad šta napuni 18 morat će u rat.
2014-04-11
Šta misliš kako te stvari idu ? Fino ti se raznese jedan đihadista u državi i prve će žene glasat za Hitlera da takve ukloni iz društva.
A Hitler će napravit rat dakle novačit će ti muške sinove.
Neka moga još malo , tamo za deset godina.
Em će žene postat građani drugog reda em će ta djeca bit mala da ih se novači
Držim vam palčeve.
Dobro mi izginite.
A Hitler će napravit rat dakle novačit će ti muške sinove.
Neka moga još malo , tamo za deset godina.
Em će žene postat građani drugog reda em će ta djeca bit mala da ih se novači
Držim vam palčeve.
Dobro mi izginite.
2014-04-11
veber-
2014-12-30
Nisu. Nema potrebe da tu budu , dođu u sekund ovamo. Prostorna razdaljina im nije problem.veber wrote:boli tebe kiki iza mjeseca je GF flota
2014-04-11
pa kaj nisu do neavno bili?
i kaj pigaju svemir pa trenuno dođu?
2014-12-30
Pa nije im problem doć al nisu stacionirani ovdje s flotom. Nema potrebe za tim. Dođu u sekund ovamo. Zašto bi držali brodove iza nekakvog Mjeseca kad dođu u sekund ovamo pošto im prostorna udaljenost ne predstavlja problem. Nema smisla da ih drže stacionirane ovdje.veber wrote:pa kaj nisu do neavno bili?
2014-04-11
Naj sad biti lubomorna! Nije Bodžo probirljiv. Ak' buš dovoljno dugo trptala okicama, došel bu kod njega i na tebe redNoor wrote:malo sam googlala, pa tip je žešći igrač :)ebenica wrote:za njega je sve rođeno kao žena iznad njegovih prirodnih mogućnosti, kaj si slijep jebote?RayMabus wrote:Pa nije ženska neka manekenka , stara cura taman za njega
nakon preljuba (tko zna kojeg po redu) se rastao od žene s kojom ima 4 djece, peto ima s ljubavnicom, a sad ide i šesto s ovom novom
u međuvremenu su se javile još neke da su s njim imale ljubavnu aferu
kaj je tim ženama?
Tko god se može seksualno uzbuditi na muškarca, taj bogami mora da ima jači želudac Dakle toliko o vama ženama... i želucimaNoor wrote:ok, al treba imat želudac za toebenica wrote:ne iebe on, iebe funkcija i moć. majke su svojim kćerima najveći svodnici, mater je uvijek ponosna kad je zet doktor, odvjetnik, netko na funkciji...nebitno kakav je.Noor wrote:malo sam googlala, pa tip je žešći igrač :)ebenica wrote:za njega je sve rođeno kao žena iznad njegovih prirodnih mogućnosti, kaj si slijep jebote?RayMabus wrote:Pa nije ženska neka manekenka , stara cura taman za njega
nakon preljuba (tko zna kojeg po redu) se rastao od žene s kojom ima 4 djece, peto ima s ljubavnicom, a sad ide i šesto s ovom novom
kaj je tim ženama?
Jedva čekam, hihiOh_Femder wrote:Naj sad biti lubomorna! Nije Bodžo probirljiv. Ak' buš dovoljno dugo trptala okicama, došel bu kod njega i na tebe redNoor wrote:malo sam googlala, pa tip je žešći igrač :)ebenica wrote:za njega je sve rođeno kao žena iznad njegovih prirodnih mogućnosti, kaj si slijep jebote?RayMabus wrote:Pa nije ženska neka manekenka , stara cura taman za njega
kaj je tim ženama?
Tko ima para nek pravi djecu. Mi neki imamo pametnijeg posla od kreiranja malih tijela.
2014-04-11
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Muškarac u izolaciji u osječkoj bolnici, sumnja se na koronavirus
» Kućanski aparati
» Divljali u bolnici Jordanovac
» Kardinal Puljić ima koronu, u bolnici je
» Doktor u Njemačkoj silovao pacijetnice u bolnici
» Kućanski aparati
» Divljali u bolnici Jordanovac
» Kardinal Puljić ima koronu, u bolnici je