Boris zaglavio u bolnici
Page 4 of 11
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: Boris zaglavio u bolnici
Jbga. ja znam dvije koje su ošle malo više. Jedna mi je odvela oca kad sam imao 15.Leviathan2 wrote:ja znam jednu koja se udala za advokata, nakon 3 godine odlucila na nize rangiranog u prehrambenom lancu, baustelac, tesardanni1 wrote:Dobro sad. Ima tu itamo neki očaravajuće ljepote, vjerojatno ti tu spadaš pa se malo zajebu. Događa se.Leviathan2 wrote:nemoj tako, eo moje obe bivse zene su pametne s faksovima i ne mogu ih se rjesitdanni1 wrote:sa sapunom se moš riješit smrada al i dalje ostaješ šljaker i ružan. još uvijek neprihvatljiva opcija ako možeš imat intelektualca. Dobro sad, one koje ne mogu uzimaju što mogu.ebenica wrote:
pa peri se iebote. sapun i voda nisu samo moda.
ni ja nisam oženio intelektualku.
imamo i mi baustelci sharma, jos narocito kad se oznojimo dobro :D
Generalno, govorim, bolje intelektualac nego bauštelac il sl šljakersko zanimanje.
velim, generalno gledajući...jebeš šljakere.
danni1- Posts : 5159
2014-04-16
za mene znaju bogate žene a ja nisam bogat ni atraktivan :Odanni1 wrote:
postoje iznimke al moraš bit jebeno atraktivan.
U pravilu šanse nemaš s bogatom. one se u tim krugovima i ne kreču. neznaju ni da postoje likovi tvog il mog imovinskog stanja. Kužiš.
Guest- Guest
Ne nije.danni1 wrote:Naravno da je.RayMabus wrote:Ja uopće nemam fejs da mi ne bi slučajno tvoja kćer merkala nekretnine jer je odgojena da je to bitno pošto dolazi iz siromašne familije.danni1 wrote:preko fejsas nikim ne komuniciram niti imam " prijatelje"van kruga rodbine. Nikad nikome nisam slao zahtjev za prijateljstvom a ove što imam neugodno mi je bilo odbit. Ipak su rodbina.RayMabus wrote:Točno. Šta upućuje na to da ti nemaš para i to prenosiš njoj i to joj postane jako bitan čimbenik u odabiru partnera.danni1 wrote:
što bi bio uvrijeđen.
ja sam šljaker i ružan u PMi smrdim ko tvor kad dođem s posla. baš bi takvo nešto poželio svom djetetu da nađe za životnog partnera?
Moš mislit.
Uvijek bolje ružan odvjetnik il bilo koji intelektualac nego ružan šljaker. Uvijek.
Zato ja ne kačim svoje stanove na fejs nit im govorim da ih imam.
Nanjušim sirotinju na kilometar. IskomIpeksiranu sirotinju da budemo precizniji.
Misliš da je bogatoj curi bitno koliko imam nekretnina ?
Nije.
U pravilu šanse nemaš s bogatom. one se u tim krugovima i ne kreču. neznaju ni da postoje likovi tvog il mog imovinskog stanja. Kužiš.
Ove bogate , to im je zadnje šta pitaju.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Bolje izgleda u finom odijelu, da :)RayMabus wrote:Izgleda ko sarma ...il neki debeli kiflić.Noor wrote:marcellus wrote:ebenica wrote:pa ti valjda ne izgledaš tak nakaradno?marcellus wrote:
pa lik je moje godište a ja doma imam bebu, tak da...
izgledam malo zgužvano, godine. BoJo nije neka ljepota, ali je vrhunski intelektualac, jedan od najobrazovanijih ljudi u GB a tamo ih ima puno za razliku od Hrvatske, i naravno vrlo utjecajan i moćan. Mi padamo na izgled i dobre sise, žene više na osobnost i karizmu nego na ljepotu frajera. Usto nije da je BoJo baš gadan. Ono, Obersnel.
Bucko. A eto neke i to vole. Samo da ima para.
Znaju al te ne jebu.O tome se radi.ebenica wrote:za mene znaju bogate žene a ja nisam bogat ni atraktivan :Odanni1 wrote:
pa onda su bolji šljakeri jer ne postoji opasnost da će ih neka odvest.danni1 wrote:Jbga. ja znam dvije koje su ošle malo više. Jedna mi je odvela oca kad sam imao 15.Leviathan2 wrote:ja znam jednu koja se udala za advokata, nakon 3 godine odlucila na nize rangiranog u prehrambenom lancu, baustelac, tesardanni1 wrote:Dobro sad. Ima tu itamo neki očaravajuće ljepote, vjerojatno ti tu spadaš pa se malo zajebu. Događa se.Leviathan2 wrote:nemoj tako, eo moje obe bivse zene su pametne s faksovima i ne mogu ih se rjesitdanni1 wrote:
sa sapunom se moš riješit smrada al i dalje ostaješ šljaker i ružan. još uvijek neprihvatljiva opcija ako možeš imat intelektualca. Dobro sad, one koje ne mogu uzimaju što mogu.
ni ja nisam oženio intelektualku.
Generalno, govorim, bolje intelektualac nego bauštelac il sl šljakersko zanimanje.
ne stoje žene u redu oko viljuškara.
Guest- Guest
To znam ;-))Leviathan2 wrote:ja na primjer,Maggie19 wrote:Citas mi misli.Leviathan2 wrote:pa tramp je bio facaadok je bio malo mladji plus ima love,Noor wrote:ebenica wrote:možda sanjare o abenu dok se iebu sa trupinama.Noor wrote:
ok, al treba imat želudac za to
ima ga ova, ima ga melania
ma svejedno, te užase pustit na sebe
boris je frajercina kad gledas engleski prosjek :)
sta ti znas sto je englesko mjerilo ljepote
tctctc i tebe
Uostalom, netko je sarmantan u zivo, duhovit..
pa nisam za to da me se iebe.danni1 wrote:Znaju al te ne jebu.O tome se radi.ebenica wrote:za mene znaju bogate žene a ja nisam bogat ni atraktivan :Odanni1 wrote:
Guest- Guest
ja sibo preko Ubosnu..rokali tamo bosancima cure,oni nama nase slavonke i svi sretni izadovoljni..King je bio stjeciste mnogih sudbina ljubavnih..Leviathan2 wrote:aLegendovich wrote:bitna je duuuša..Đipsona u ruke,pjesme ljubavne,cura tras na ledja,a ima da se zivi od ljubavi...
jbte, ja neb onda naso zemsko ni dvogledom
slikanje mi ide vrhunski al muzika,
bvaaah
Guest- Guest
ovaj naš levi je teeeeeški glumac :)Maggie19 wrote:To znam ;-))Leviathan2 wrote:ja na primjer,Maggie19 wrote:Citas mi misli.Leviathan2 wrote:pa tramp je bio facaadok je bio malo mladji plus ima love,Noor wrote:
tctctc i tebe
Levi je moj broj ;-@Noor wrote:ovaj naš levi je teeeeeški glumac :)Maggie19 wrote:To znam ;-))Leviathan2 wrote:ja na primjer,Maggie19 wrote:Citas mi misli.Leviathan2 wrote:pa tramp je bio facaadok je bio malo mladji plus ima love,Noor wrote:
tctctc i tebe
Kod muškaraca je to malo drugačije nego kod žena. Muškarac za razliku od žena će bez jebem ti otić na gore. Kod muškaraca lova ne igra toliku ulogu, rekao bih čak uopće.ebenica wrote:pa onda su bolji šljakeri jer ne postoji opasnost da će ih neka odvest.danni1 wrote:Jbga. ja znam dvije koje su ošle malo više. Jedna mi je odvela oca kad sam imao 15.Leviathan2 wrote:ja znam jednu koja se udala za advokata, nakon 3 godine odlucila na nize rangiranog u prehrambenom lancu, baustelac, tesardanni1 wrote:Dobro sad. Ima tu itamo neki očaravajuće ljepote, vjerojatno ti tu spadaš pa se malo zajebu. Događa se.Leviathan2 wrote:
nemoj tako, eo moje obe bivse zene su pametne s faksovima i ne mogu ih se rjesit
ne stoje žene u redu oko viljuškara.
Za žene je bolje da biraju bogatije muškarce jer kad ovaj ode,a otičiće nešto će joj i ostat. Od šljakera slabo.
žene bi trebale bit bogate a svi muškarci siromašni, onda bi prema njima trebali bit dobri.
Guest- Guest
A valjda, slažete se dobro :)Maggie19 wrote:Levi je moj broj ;-@Noor wrote:ovaj naš levi je teeeeeški glumac :)Maggie19 wrote:To znam ;-))Leviathan2 wrote:ja na primjer,Maggie19 wrote:
Citas mi misli.
Noor wrote:Bolje izgleda u finom odijelu, da :)RayMabus wrote:Izgleda ko sarma ...il neki debeli kiflić.Noor wrote:marcellus wrote:ebenica wrote:
pa ti valjda ne izgledaš tak nakaradno?
izgledam malo zgužvano, godine. BoJo nije neka ljepota, ali je vrhunski intelektualac, jedan od najobrazovanijih ljudi u GB a tamo ih ima puno za razliku od Hrvatske, i naravno vrlo utjecajan i moćan. Mi padamo na izgled i dobre sise, žene više na osobnost i karizmu nego na ljepotu frajera. Usto nije da je BoJo baš gadan. Ono, Obersnel.
Bucko. A eto neke i to vole. Samo da ima para.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Pa možda al velim, muškarcima taj financijski dio nije toliko bitan. Često odu i na gore samo nek se nešto mijenja.ebenica wrote:žene bi trebale bit bogate a svi muškarci siromašni, onda bi prema njima trebali bit dobri.
Možda ne triba ništa nego nek svaki lonac nađe svoj poklopac. Zato i jesu parovi.ebenica wrote:žene bi trebale bit bogate a svi muškarci siromašni, onda bi prema njima trebali bit dobri.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Naravno! Kad smo.slicni :-)Noor wrote:A valjda, slažete se dobro :)Maggie19 wrote:Levi je moj broj ;-@Noor wrote:ovaj naš levi je teeeeeški glumac :)Maggie19 wrote:To znam ;-))Leviathan2 wrote:ja na primjer,Maggie19 wrote:
Citas mi misli.
RayMabus wrote:Možda ne triba ništa nego nek svaki lonac nađe svoj poklopac. Zato i jesu parovi.ebenica wrote:žene bi trebale bit bogate a svi muškarci siromašni, onda bi prema njima trebali bit dobri.
a dobro ti mrziš žene, ti si u rangu pedera pa je to za tebe normalno.RayMabus wrote:Možda ne triba ništa nego nek svaki lonac nađe svoj poklopac. Zato i jesu parovi.ebenica wrote:žene bi trebale bit bogate a svi muškarci siromašni, onda bi prema njima trebali bit dobri.
al većina žena je loše tretirano, da drže sve financije možda ne bi bile.
Guest- Guest
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Muškarac u izolaciji u osječkoj bolnici, sumnja se na koronavirus
» Kućanski aparati
» Divljali u bolnici Jordanovac
» Kardinal Puljić ima koronu, u bolnici je
» Doktor u Njemačkoj silovao pacijetnice u bolnici
» Kućanski aparati
» Divljali u bolnici Jordanovac
» Kardinal Puljić ima koronu, u bolnici je
» Doktor u Njemačkoj silovao pacijetnice u bolnici