Boris zaglavio u bolnici
Page 2 of 11
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Re: Boris zaglavio u bolnici
Noor wrote:malo sam googlala, pa tip je žešći igrač :)ebenica wrote:za njega je sve rođeno kao žena iznad njegovih prirodnih mogućnosti, kaj si slijep jebote?RayMabus wrote:Pa nije ženska neka manekenka , stara cura taman za njega
nakon preljuba (tko zna kojeg po redu) se rastao od žene s kojom ima 4 djece, peto ima s ljubavnicom, a sad ide i šesto s ovom novom
u međuvremenu su se javile još neke da su s njim imale ljubavnu aferu
kaj je tim ženama?
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
To se zovu udavače. Meni jedan pogled na nju , nije nešto , ima 31 godinu , zbroji dva i dva i sve ti je jasno. Imaš toga i u Hrvatskoj na tone.
Ja to gledam ; jedna manje.
Sretni mladenci.
Ja to gledam ; jedna manje.
Sretni mladenci.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ok, al treba imat želudac za toebenica wrote:ne iebe on, iebe funkcija i moć. majke su svojim kćerima najveći svodnici, mater je uvijek ponosna kad je zet doktor, odvjetnik, netko na funkciji...nebitno kakav je.Noor wrote:malo sam googlala, pa tip je žešći igrač :)ebenica wrote:za njega je sve rođeno kao žena iznad njegovih prirodnih mogućnosti, kaj si slijep jebote?RayMabus wrote:Pa nije ženska neka manekenka , stara cura taman za njega
nakon preljuba (tko zna kojeg po redu) se rastao od žene s kojom ima 4 djece, peto ima s ljubavnicom, a sad ide i šesto s ovom novom
kaj je tim ženama?
ima ga ova, ima ga melania
možda sanjare o abenu dok se iebu sa trupinama.Noor wrote:ok, al treba imat želudac za toebenica wrote:ne iebe on, iebe funkcija i moć. majke su svojim kćerima najveći svodnici, mater je uvijek ponosna kad je zet doktor, odvjetnik, netko na funkciji...nebitno kakav je.Noor wrote:malo sam googlala, pa tip je žešći igrač :)ebenica wrote:za njega je sve rođeno kao žena iznad njegovih prirodnih mogućnosti, kaj si slijep jebote?RayMabus wrote:Pa nije ženska neka manekenka , stara cura taman za njega
kaj je tim ženama?
Guest- Guest
Imaju ga mnoge. Život je ipak samo jedan i ako si normalni muški ovako nešto ne bi želija u kući. Imaš tih udavača i u Hrvatskoj koliko oćeš.
Oš da otvorim fejs stavim svoje nekretnine , svoju sliku , pričam milozvučno i tepam im na fejsu tj da im dam privid da sam neki koji im priča pričice koje vole paš vidit navale.
Tko ih ne zna skupo bi ih platija. Nek je ona otišla. Jedna manje. Nije nitko ljubomoran na njega. Čini drugim muškima uslugu. Rješava nas se udavača. Sad kad ima dite neće je nitko više pogledat. Netko se spasija.
Oš da otvorim fejs stavim svoje nekretnine , svoju sliku , pričam milozvučno i tepam im na fejsu tj da im dam privid da sam neki koji im priča pričice koje vole paš vidit navale.
Tko ih ne zna skupo bi ih platija. Nek je ona otišla. Jedna manje. Nije nitko ljubomoran na njega. Čini drugim muškima uslugu. Rješava nas se udavača. Sad kad ima dite neće je nitko više pogledat. Netko se spasija.
2014-04-11
Treba imat želudac i za prljavog i znojnog šljakera. Boljeružan odvjetnik il doktor nego ružan šljaker.Noor wrote:ok, al treba imat želudac za toebenica wrote:ne iebe on, iebe funkcija i moć. majke su svojim kćerima najveći svodnici, mater je uvijek ponosna kad je zet doktor, odvjetnik, netko na funkciji...nebitno kakav je.Noor wrote:malo sam googlala, pa tip je žešći igrač :)ebenica wrote:za njega je sve rođeno kao žena iznad njegovih prirodnih mogućnosti, kaj si slijep jebote?RayMabus wrote:Pa nije ženska neka manekenka , stara cura taman za njega
kaj je tim ženama?
a vidi, smeće se našlo uvrijeđeno pa ie, bolji si ti mirišljav i nakupina sala, kolut naprijed znanstvena fantastika. baš si premija, srce mamimo odvjetničkodanni1 wrote:Treba imat želudac i za prljavog i znojnog šljakera. Boljeružan odvjetnik il doktor nego ružan šljaker.Noor wrote:ok, al treba imat želudac za toebenica wrote:ne iebe on, iebe funkcija i moć. majke su svojim kćerima najveći svodnici, mater je uvijek ponosna kad je zet doktor, odvjetnik, netko na funkciji...nebitno kakav je.Noor wrote:malo sam googlala, pa tip je žešći igrač :)ebenica wrote:
za njega je sve rođeno kao žena iznad njegovih prirodnih mogućnosti, kaj si slijep jebote?
kaj je tim ženama?
Guest- Guest
Ako mene pitaš triba iimat želudac i za nju jer pazi to je ženska koja širi noge jer netko iima para pa računa bit će dobro i meni i djetetu.ebenica wrote:a vidi, smeće se našlo uvrijeđeno pa ie, bolji si ti mirišljav i nakupina sala, kolut naprijed znanstvena fantastika. baš si premija, srce mamimo odvjetničkodanni1 wrote:Treba imat želudac i za prljavog i znojnog šljakera. Boljeružan odvjetnik il doktor nego ružan šljaker.Noor wrote:ok, al treba imat želudac za toebenica wrote:ne iebe on, iebe funkcija i moć. majke su svojim kćerima najveći svodnici, mater je uvijek ponosna kad je zet doktor, odvjetnik, netko na funkciji...nebitno kakav je.Noor wrote:
malo sam googlala, pa tip je žešći igrač :)
kaj je tim ženama?
Znači nije bitno tko si nego samo dda imaš love i da se ona tu uvali plus dobije bebača šta je svakoj ženskoj cilj itd.
Vjeruj mi triba imat želuca a i hrabrosti u takvo šta ga stavit.
Život je ipak samo jedan a ovo ti je lagano pretvaraš sebi život u pakao jer je se nećeš rješit nikad.
U najboljem slučaju ćeš plaćat alimentacije.
2014-04-11
ebenica wrote:Vijest je stigla dan nakon što je Johnsonova trudna zaručnica Carrie Symonds objavila da također ima simptome koronavirusa.
trudna zaručnica? pa kolko lik ima godina? da je skladištar u pevecu jel bi isto tak?
pa lik je moje godište a ja doma imam bebu, tak da...
što bi bio uvrijeđen.ebenica wrote:a vidi, smeće se našlo uvrijeđeno pa ie, bolji si ti mirišljav i nakupina sala, kolut naprijed znanstvena fantastika. baš si premija, srce mamimo odvjetničkodanni1 wrote:Treba imat želudac i za prljavog i znojnog šljakera. Boljeružan odvjetnik il doktor nego ružan šljaker.Noor wrote:ok, al treba imat želudac za toebenica wrote:ne iebe on, iebe funkcija i moć. majke su svojim kćerima najveći svodnici, mater je uvijek ponosna kad je zet doktor, odvjetnik, netko na funkciji...nebitno kakav je.Noor wrote:
kaj je tim ženama?
ja sam šljaker i ružan u PMi smrdim ko tvor kad dođem s posla. baš bi takvo nešto poželio svom djetetu da nađe za životnog partnera?
Moš mislit.
Uvijek bolje ružan odvjetnik il bilo koji intelektualac nego ružan šljaker. Uvijek.
pa peri se iebote. sapun i voda nisu samo moda.danni1 wrote:
ja sam šljaker i ružan u PMi smrdim ko tvor kad dođem s posla.
Guest- Guest
pa ti valjda ne izgledaš tak nakaradno?marcellus wrote:ebenica wrote:Vijest je stigla dan nakon što je Johnsonova trudna zaručnica Carrie Symonds objavila da također ima simptome koronavirusa.
trudna zaručnica? pa kolko lik ima godina? da je skladištar u pevecu jel bi isto tak?
Guest- Guest
ebenica wrote:možda sanjare o abenu dok se iebu sa trupinama.Noor wrote:ok, al treba imat želudac za toebenica wrote:ne iebe on, iebe funkcija i moć. majke su svojim kćerima najveći svodnici, mater je uvijek ponosna kad je zet doktor, odvjetnik, netko na funkciji...nebitno kakav je.Noor wrote:malo sam googlala, pa tip je žešći igrač :)ebenica wrote:
za njega je sve rođeno kao žena iznad njegovih prirodnih mogućnosti, kaj si slijep jebote?
kaj je tim ženama?
ma svejedno, te užase pustit na sebe
daj, ti si zgodan, ne izmisljajdanni1 wrote:Treba imat želudac i za prljavog i znojnog šljakera. Boljeružan odvjetnik il doktor nego ružan šljaker.Noor wrote:ok, al treba imat želudac za toebenica wrote:ne iebe on, iebe funkcija i moć. majke su svojim kćerima najveći svodnici, mater je uvijek ponosna kad je zet doktor, odvjetnik, netko na funkciji...nebitno kakav je.Noor wrote:malo sam googlala, pa tip je žešći igrač :)ebenica wrote:
kaj je tim ženama?
pa tramp je bio facaadok je bio malo mladji plus ima love,Noor wrote:ebenica wrote:možda sanjare o abenu dok se iebu sa trupinama.Noor wrote:ok, al treba imat želudac za toebenica wrote:ne iebe on, iebe funkcija i moć. majke su svojim kćerima najveći svodnici, mater je uvijek ponosna kad je zet doktor, odvjetnik, netko na funkciji...nebitno kakav je.Noor wrote:
kaj je tim ženama?
boris je frajercina kad gledas engleski prosjek :)
sta ti znas sto je englesko mjerilo ljepote
tctctc i tebe
Točno. Šta upućuje na to da ti nemaš para i to prenosiš njoj i to joj postane jako bitan čimbenik u odabiru partnera.danni1 wrote:što bi bio uvrijeđen.ebenica wrote:a vidi, smeće se našlo uvrijeđeno pa ie, bolji si ti mirišljav i nakupina sala, kolut naprijed znanstvena fantastika. baš si premija, srce mamimo odvjetničkodanni1 wrote:Treba imat želudac i za prljavog i znojnog šljakera. Boljeružan odvjetnik il doktor nego ružan šljaker.Noor wrote:ok, al treba imat želudac za toebenica wrote:
ne iebe on, iebe funkcija i moć. majke su svojim kćerima najveći svodnici, mater je uvijek ponosna kad je zet doktor, odvjetnik, netko na funkciji...nebitno kakav je.
ja sam šljaker i ružan u PMi smrdim ko tvor kad dođem s posla. baš bi takvo nešto poželio svom djetetu da nađe za životnog partnera?
Moš mislit.
Uvijek bolje ružan odvjetnik il bilo koji intelektualac nego ružan šljaker. Uvijek.
Zato ja ne kačim svoje stanove na fejs nit im govorim da ih imam.
Nanjušim sirotinju na kilometar. IskomIpeksiranu sirotinju da budemo precizniji.
2014-04-11
sa sapunom se moš riješit smrada al i dalje ostaješ šljaker i ružan. još uvijek neprihvatljiva opcija ako možeš imat intelektualca. Dobro sad, one koje ne mogu uzimaju što mogu.ebenica wrote:pa peri se iebote. sapun i voda nisu samo moda.danni1 wrote:
ni ja nisam oženio intelektualku.
ebenica wrote:pa ti valjda ne izgledaš tak nakaradno?marcellus wrote:ebenica wrote:Vijest je stigla dan nakon što je Johnsonova trudna zaručnica Carrie Symonds objavila da također ima simptome koronavirusa.
izgledam malo zgužvano, godine. BoJo nije neka ljepota, ali je vrhunski intelektualac, jedan od najobrazovanijih ljudi u GB a tamo ih ima puno za razliku od Hrvatske, i naravno vrlo utjecajan i moćan. Mi padamo na izgled i dobre sise, žene više na osobnost i karizmu nego na ljepotu frajera. Usto nije da je BoJo baš gadan. Ono, Obersnel.
pa dok je bio mlađi, da...Ivana bi mu sad bila i dalje bolji par nego MelicaLeviathan2 wrote:pa tramp je bio facaadok je bio malo mladji plus ima love,Noor wrote:ebenica wrote:možda sanjare o abenu dok se iebu sa trupinama.Noor wrote:ok, al treba imat želudac za toebenica wrote:
ne iebe on, iebe funkcija i moć. majke su svojim kćerima najveći svodnici, mater je uvijek ponosna kad je zet doktor, odvjetnik, netko na funkciji...nebitno kakav je.
boris je frajercina kad gledas engleski prosjek :)
sta ti znas sto je englesko mjerilo ljepote
tctctc i tebe
znači sramota je bit šljaker i ružan, jel to? a ako si šljaker i lijep? ili je samo rad sramotan? pa kakav si ti to kapitalist ako ti je rad sramotan?danni1 wrote:sa sapunom se moš riješit smrada al i dalje ostaješ šljaker i ružan. još uvijek neprihvatljiva opcija ako možeš imat intelektualca. Dobro sad, one koje ne mogu uzimaju što mogu.ebenica wrote:pa peri se iebote. sapun i voda nisu samo moda.danni1 wrote:
ni ja nisam oženio intelektualku.
Guest- Guest
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Similar topics
» Muškarac u izolaciji u osječkoj bolnici, sumnja se na koronavirus
» Kućanski aparati
» Divljali u bolnici Jordanovac
» Kardinal Puljić ima koronu, u bolnici je
» Doktor u Njemačkoj silovao pacijetnice u bolnici
» Kućanski aparati
» Divljali u bolnici Jordanovac
» Kardinal Puljić ima koronu, u bolnici je