Boris zaglavio u bolnici
Page 6 of 11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: Boris zaglavio u bolnici
ne funkcionira ti evolucija na taj način.RayMabus wrote:Jesu niža vrsta u evoluciji. Fali in jedna skalina jer se muškarac uvijek morao borit oko ženke bilo silom a posli sve više i umom pa je razvio inteligenciju a one ostale šuplje u glavi.
Guest- Guest
Baš suprotno.RayMabus wrote:To se dešava samo kad je odnos potencijalna cura u pitanju. Inače ne. Ako nije taj odnos onda su normalni ljudi. Zato s njima nemam više seksualnih relacija jer oću imat posla s normalnim ljudima a ne kretenima.Ringo10 wrote:Auuuu sad ce ti Noorka, Kaya, Mortalka jebat sve po spisku a Sora ce te proglasit katolickim ekstremistom i prikrivenim Ercegovackim primitivcemRayMabus wrote:Jesu niža vrsta u evoluciji. Fali in jedna skalina jer se muškarac uvijek morao borit oko ženke bilo silom a posli sve više i umom pa je razvio inteligenciju a one ostale šuplje u glavi.
Triba se dobro udat = triba se dobro naguzit.
Znači ona ne triba ništa moždane vijuge dovoljno je da se naprči
I onda se pitaš zašto su loše tretirane.
Pa jer su glupe.
Mislim...ima zena svakakvih...sponzorusa koliko hoces...ali reci da su evolucijski nize i gluplje ....pitam se jel ti smatras I svoju mater evolucijski nizim stvorenjem...ili sestru ili kcerku ako ih imas
Ja sestru nemam ali moja majka je zena izuzetne inteligencije, univerzitetski obrazovana, ostala udovica sa 27 godina i lavovski se borila da podigne mene i moga brata, odgojila nas i omogucila nam vrhunsko obrazovanje. Kao samohrana majka.
Moja kcerka i mezimica je pravi genijalac, samosvojna mlada osoba i odlican student sa velikim zivotnim planovima
Zato malo povedi racuna kad govoris o zenskom rodu, nisu sve ni glupace ni sponzoruse
Normalno i tad ćeš naletit na kretene isto ko šta ima muških kretena tako ima i njih al su kad su veze u pitanju niža rasa intelektualno.
Muškarci su , kad su veze u pitanju intelektualno niža rasa.
kad su veze u pitanju kod muškaraca mozak zablokira skroz. Funkciju razmišljanja preuzima druga glava.
danni1 wrote:Baš suprotno.RayMabus wrote:To se dešava samo kad je odnos potencijalna cura u pitanju. Inače ne. Ako nije taj odnos onda su normalni ljudi. Zato s njima nemam više seksualnih relacija jer oću imat posla s normalnim ljudima a ne kretenima.Ringo10 wrote:Auuuu sad ce ti Noorka, Kaya, Mortalka jebat sve po spisku a Sora ce te proglasit katolickim ekstremistom i prikrivenim Ercegovackim primitivcemRayMabus wrote:Jesu niža vrsta u evoluciji. Fali in jedna skalina jer se muškarac uvijek morao borit oko ženke bilo silom a posli sve više i umom pa je razvio inteligenciju a one ostale šuplje u glavi.
Triba se dobro udat = triba se dobro naguzit.
Znači ona ne triba ništa moždane vijuge dovoljno je da se naprči
I onda se pitaš zašto su loše tretirane.
Pa jer su glupe.
Mislim...ima zena svakakvih...sponzorusa koliko hoces...ali reci da su evolucijski nize i gluplje ....pitam se jel ti smatras I svoju mater evolucijski nizim stvorenjem...ili sestru ili kcerku ako ih imas
Ja sestru nemam ali moja majka je zena izuzetne inteligencije, univerzitetski obrazovana, ostala udovica sa 27 godina i lavovski se borila da podigne mene i moga brata, odgojila nas i omogucila nam vrhunsko obrazovanje. Kao samohrana majka.
Moja kcerka i mezimica je pravi genijalac, samosvojna mlada osoba i odlican student sa velikim zivotnim planovima
Zato malo povedi racuna kad govoris o zenskom rodu, nisu sve ni glupace ni sponzoruse
Normalno i tad ćeš naletit na kretene isto ko šta ima muških kretena tako ima i njih al su kad su veze u pitanju niža rasa intelektualno.
Muškarci su , kad su veze u pitanju intelektualno niža rasa.
kad su veze u pitanju kod muškaraca mozak zablokira skroz. Funkciju razmišljanja preuzima druga glava.
Da je to tako davno bi mene neka uvatila.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A baš tako ide. Pogledaj neku životinju , isto mužijak radi djecu pa ženska dica imaju ženska obilježja. Baš tako ide. Geni se prenose. Ne dobivaju one muške gene nego ženske.ebenica wrote:ne funkcionira ti evolucija na taj način.RayMabus wrote:Jesu niža vrsta u evoluciji. Fali in jedna skalina jer se muškarac uvijek morao borit oko ženke bilo silom a posli sve više i umom pa je razvio inteligenciju a one ostale šuplje u glavi.
Da one dobivaju te gene onda bi lavica imala grivu a nema. Isto tako je i s mozgom. Nemaju te moždane vijuge. Nije im evolucija dala.
2014-04-11
ali jbg-a ne ide, pitaj zidaneovog sina zašto nije dobar u nogometu.RayMabus wrote:A baš tako ide. Pogledaj neku životinju , isto mužijak radi djecu pa ženska dica imaju ženska obilježja. Baš tako ide. Geni se prenose. Ne dobivaju one muške gene nego ženske.ebenica wrote:ne funkcionira ti evolucija na taj način.RayMabus wrote:Jesu niža vrsta u evoluciji. Fali in jedna skalina jer se muškarac uvijek morao borit oko ženke bilo silom a posli sve više i umom pa je razvio inteligenciju a one ostale šuplje u glavi.
Da one dobivaju te gene onda bi lavica imala grivu a nema. Isto tako je i s mozgom. Nemaju te moždane vijuge. Nije im evolucija dala.
Guest- Guest
Baš tako to ide. Čeka da princ na bijelom konju sam dođe. Ona neće vijuge uključit jer ih i nema. Kakoš uključit nešto šta nemaš. Pa onda ti moraš bit psiholog a ona ne mora. Ona ima guzicj umisto glave.
Onda me pitaš zašto im ne ispadne dobro u vezi u većini slučajeva.
Kako će ti ispast dobro kad čekaš drugog umisto da sam uzmeš kretanje života u svoje ruke ?
Svatko je kovač svoje sreće.
Kako će ti ispast dobro kad čekaš drugog umisto da sam uzmeš kretanje života u svoje ruke ?
2014-04-11
ne jebe,jer je zena rekla NE,a to mora postivati u Zemlji Slobode i Prava,ima da cuti i placa racune,a zena ce se vec snaci sa strane..Leviathan2 wrote:o djes bona prckove, jel jebes sta i zasto ne :Dprckov wrote:esubaniceebenica wrote:bilo bi fora vidjet npr. mrak taritaš s dečkom od 30 godina.
da se malo zamijene uloge.
sad se ti moras malo sreti uvlacit
on ti iebe redovno ko da nema sutra
ili pitat levija da te upozna sa onim predivnim zenama od koji on tako djecacki bjezi jer ga previse maze da mu je cak nes vjerovat i mjesalica privlacnija
uglavnom mozda primaju I majmune za te poslove uvlacenja I to, vazno je da ne gubis nadu
Guest- Guest
ne znam za ove zrelije cure,one nekog kurtza i vrijede i znaju i hoce,no ove danasnje Instagram generacije..oyebotey..!!! pa to je glupo i gluplje nego Kuratz osobno..glade se,maze se sminkaju,puće usne,pokazuju guzu..pa bash,sto je to nego Prostitucija legalizirana-tko da vise...sto je cura sebicnija i samoljubivija,to izgledaim ima vecu cijenu,a decki se nadmecu tko ce je prije osvojiti(dati vise)..cura samo prati ponude i odabire najbolje..RayMabus wrote:Baš tako to ide. Čeka da princ na bijelom konju sam dođe. Ona neće vijuge uključit jer ih i nema. Kakoš uključit nešto šta nemaš. Pa onda ti moraš bit psiholog a ona ne mora. Ona ima guzicj umisto glave.
mala od netjake 13 godina,kad sam vidio sto radi na Instagramu,zmucilo mi se...
Guest- Guest
Jbga, ostarili smo.Legendovich wrote:ne znam za ove zrelije cure,one nekog kurtza i vrijede i znaju i hoce,no ove danasnje Instagram generacije..oyebotey..!!! pa to je glupo i gluplje nego Kuratz osobno..glade se,maze se sminkaju,puće usne,pokazuju guzu..pa bash,sto je to nego Prostitucija legalizirana-tko da vise...sto je cura sebicnija i samoljubivija,to izgledaim ima vecu cijenu,a decki se nadmecu tko ce je prije osvojiti(dati vise)..cura samo prati ponude i odabire najbolje..RayMabus wrote:Baš tako to ide. Čeka da princ na bijelom konju sam dođe. Ona neće vijuge uključit jer ih i nema. Kakoš uključit nešto šta nemaš. Pa onda ti moraš bit psiholog a ona ne mora. Ona ima guzicj umisto glave.
Mlade cure se prilagođavaju tržištu. Znaju što ima prolaz i kako do para bez rada.
tocno da tocnije ne moze se reci...danni1 wrote:Jbga, ostarili smo.Legendovich wrote:ne znam za ove zrelije cure,one nekog kurtza i vrijede i znaju i hoce,no ove danasnje Instagram generacije..oyebotey..!!! pa to je glupo i gluplje nego Kuratz osobno..glade se,maze se sminkaju,puće usne,pokazuju guzu..pa bash,sto je to nego Prostitucija legalizirana-tko da vise...sto je cura sebicnija i samoljubivija,to izgledaim ima vecu cijenu,a decki se nadmecu tko ce je prije osvojiti(dati vise)..cura samo prati ponude i odabire najbolje..RayMabus wrote:Baš tako to ide. Čeka da princ na bijelom konju sam dođe. Ona neće vijuge uključit jer ih i nema. Kakoš uključit nešto šta nemaš. Pa onda ti moraš bit psiholog a ona ne mora. Ona ima guzicj umisto glave.
Mlade cure se prilagođavaju tržištu. Znaju što ima prolaz i kako do para bez rada.
Guest- Guest
Metloglavi ima Koronu
Zao mi ....Zao mi ako prezivi
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
bitno je da su Bernie Sanders, Xi Jinping, Joe Biden, Maduro, Angela Merkel, Castro, i Morales živi i zdraviRingo10 wrote:Metloglavi ima Koronu
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Kaj jebete čovjeka, trči, biciklira, boča, igra tenis i još je i premijer, da ok, češlja se petardama ali izgleda ko netko s kim bi se bilo zabavno zapit. Drž' se Risbo!
Brain32-
2014-04-15
dobra prilika za one koje ne uspiju ugrabit kakvog nogometasa:)Brain32 wrote:Kaj jebete čovjeka, trči, biciklira, boča, igra tenis i još je i premijer, da ok, češlja se petardama ali izgleda ko netko s kim bi se bilo zabavno zapit. Drž' se Risbo!
dijagram-
2015-08-09
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
velis sa Corbyn-om mozes u paradu ganjat ponosRingo10 wrote:Metloglavi ima Koronu
plus je socijalist iz radnicke partije
taman
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
hillary, obama, ilhan omar, ocasio cortezAssadNaPodmornici wrote:bitno je da su Bernie Sanders, Xi Jinping, Joe Biden, Maduro, Angela Merkel, Castro, i Morales živi i zdraviRingo10 wrote:Metloglavi ima Koronu
2014-04-19
prckov wrote:hillary, obama, ilhan omar, ocasio cortezAssadNaPodmornici wrote:bitno je da su Bernie Sanders, Xi Jinping, Joe Biden, Maduro, Angela Merkel, Castro, i Morales živi i zdraviRingo10 wrote:Metloglavi ima Koronu
da to je ta ekipa
a zli su Orban, Trump i Johnson.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
sadiq khan, epi , gene I ringoprckov wrote:hillary, obama, ilhan omar, ocasio cortezAssadNaPodmornici wrote:bitno je da su Bernie Sanders, Xi Jinping, Joe Biden, Maduro, Angela Merkel, Castro, i Morales živi i zdraviRingo10 wrote:Metloglavi ima Koronu
2014-04-19
jos I Justin TrudeauAssadNaPodmornici wrote:prckov wrote:hillary, obama, ilhan omar, ocasio cortezAssadNaPodmornici wrote:bitno je da su Bernie Sanders, Xi Jinping, Joe Biden, Maduro, Angela Merkel, Castro, i Morales živi i zdraviRingo10 wrote:Metloglavi ima Koronu
da to je ta ekipa
a zli su Orban, Trump i Johnson.
2014-04-19
prcko u sluzbi zlih imperijalista, pokvarenih mrskih kapitalista
pije krv radnickoj klasi i napacenom eksploatiranom narodu od venezuele do sjeverne koreje
nikog da mu se suprotstavi, tek hrabri heroj vilim ribic i slicni
pije krv radnickoj klasi i napacenom eksploatiranom narodu od venezuele do sjeverne koreje
nikog da mu se suprotstavi, tek hrabri heroj vilim ribic i slicni
dijagram-
2015-08-09
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Muškarac u izolaciji u osječkoj bolnici, sumnja se na koronavirus
» Kućanski aparati
» Divljali u bolnici Jordanovac
» Kardinal Puljić ima koronu, u bolnici je
» Doktor u Njemačkoj silovao pacijetnice u bolnici
» Kućanski aparati
» Divljali u bolnici Jordanovac