ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Boris zaglavio u bolnici

Page 6 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next

Go down

Boris zaglavio u bolnici - Page 6 Empty Re: Boris zaglavio u bolnici

Post by Guest 6/4/2020, 10:22

RayMabus wrote:Jesu niža vrsta u evoluciji. Fali in jedna skalina jer se muškarac uvijek morao borit oko ženke bilo silom a posli sve više i umom pa je razvio inteligenciju a one ostale šuplje u glavi.

ne funkcionira ti evolucija na taj način.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by danni1 6/4/2020, 10:30

RayMabus wrote:
Ringo10 wrote:
RayMabus wrote:Jesu niža vrsta u evoluciji. Fali in jedna skalina jer se muškarac uvijek morao borit oko ženke bilo silom a posli sve više i umom pa je razvio inteligenciju a one ostale šuplje u glavi.

Triba se dobro udat = triba se dobro naguzit.

Znači ona ne triba ništa moždane vijuge dovoljno je da se naprči

I onda se pitaš zašto su loše tretirane.

Pa jer su glupe.
Auuuu sad ce ti Noorka, Kaya, Mortalka jebat sve po spisku a Sora ce te proglasit katolickim ekstremistom i prikrivenim Ercegovackim primitivcem 

Mislim...ima zena svakakvih...sponzorusa koliko hoces...ali reci da su evolucijski nize i gluplje ....pitam se jel ti smatras I svoju mater evolucijski nizim stvorenjem...ili sestru ili kcerku ako ih imas 

Ja sestru nemam ali moja majka je zena izuzetne inteligencije, univerzitetski obrazovana, ostala udovica sa 27 godina i lavovski se borila da podigne mene i moga brata, odgojila nas i omogucila nam vrhunsko obrazovanje. Kao samohrana majka.
Moja kcerka i mezimica je pravi genijalac, samosvojna mlada osoba i odlican student sa velikim zivotnim planovima

Zato malo povedi racuna kad govoris o zenskom rodu, nisu sve ni glupace ni sponzoruse
To se dešava samo kad je odnos potencijalna cura u pitanju. Inače ne. Ako nije taj odnos onda su normalni ljudi. Zato s njima nemam više seksualnih relacija jer oću imat posla s normalnim ljudima a ne kretenima.

Normalno i tad ćeš naletit na kretene isto ko šta ima muških kretena tako ima i njih al su kad su veze u pitanju niža rasa intelektualno.
Baš suprotno.

Muškarci su , kad su veze u pitanju intelektualno niža rasa.

kad su veze u pitanju kod muškaraca mozak zablokira skroz. Funkciju razmišljanja preuzima druga glava.

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/4/2020, 10:41

danni1 wrote:
RayMabus wrote:
Ringo10 wrote:

Triba se dobro udat = triba se dobro naguzit.

Znači ona ne triba ništa moždane vijuge dovoljno je da se naprči

I onda se pitaš zašto su loše tretirane.

Pa jer su glupe.
Auuuu sad ce ti Noorka, Kaya, Mortalka jebat sve po spisku a Sora ce te proglasit katolickim ekstremistom i prikrivenim Ercegovackim primitivcem 

Mislim...ima zena svakakvih...sponzorusa koliko hoces...ali reci da su evolucijski nize i gluplje ....pitam se jel ti smatras I svoju mater evolucijski nizim stvorenjem...ili sestru ili kcerku ako ih imas 

Ja sestru nemam ali moja majka je zena izuzetne inteligencije, univerzitetski obrazovana, ostala udovica sa 27 godina i lavovski se borila da podigne mene i moga brata, odgojila nas i omogucila nam vrhunsko obrazovanje. Kao samohrana majka.
Moja kcerka i mezimica je pravi genijalac, samosvojna mlada osoba i odlican student sa velikim zivotnim planovima

Zato malo povedi racuna kad govoris o zenskom rodu, nisu sve ni glupace ni sponzoruse
To se dešava samo kad je odnos potencijalna cura u pitanju. Inače ne. Ako nije taj odnos onda su normalni ljudi. Zato s njima nemam više seksualnih relacija jer oću imat posla s normalnim ljudima a ne kretenima.

Normalno i tad ćeš naletit na kretene isto ko šta ima muških kretena tako ima i njih al su kad su veze u pitanju niža rasa intelektualno.
Baš suprotno.

Muškarci su , kad su veze u pitanju intelektualno niža rasa.

kad su veze u pitanju kod muškaraca mozak zablokira skroz. Funkciju razmišljanja preuzima druga glava.
lol!

Da je to tako davno bi mene neka uvatila.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/4/2020, 10:46

ebenica wrote:

A baš tako ide. Pogledaj neku životinju , isto mužijak radi djecu pa ženska dica imaju ženska obilježja. Baš tako ide. Geni se prenose. Ne dobivaju one muške gene nego ženske.

Da one dobivaju te gene onda bi lavica imala grivu a nema. Isto tako je i s mozgom. Nemaju te moždane vijuge. Nije im evolucija dala.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 6/4/2020, 10:56

RayMabus wrote:
ebenica wrote:

A baš tako ide. Pogledaj neku životinju , isto mužijak radi djecu pa ženska dica imaju ženska obilježja. Baš tako ide. Geni se prenose. Ne dobivaju one muške gene nego ženske.

Da one dobivaju te gene onda bi lavica imala grivu a nema. Isto tako je i s mozgom. Nemaju te moždane vijuge. Nije im evolucija dala.
ali jbg-a ne ide, pitaj zidaneovog sina zašto nije dobar u nogometu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/4/2020, 10:56

Baš tako to ide. Čeka da princ na bijelom konju sam dođe. Ona neće vijuge uključit jer ih i nema. Kakoš uključit nešto šta nemaš. Pa onda ti moraš bit psiholog a ona ne mora. Ona ima guzicj umisto glave.

Onda me pitaš zašto im ne ispadne dobro u vezi u većini slučajeva.

Kako će ti ispast dobro kad čekaš drugog umisto da sam uzmeš kretanje života u svoje ruke ?

Svatko je kovač svoje sreće.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 6/4/2020, 11:25

Leviathan2 wrote:
prckov wrote:
ebenica wrote:bilo bi fora vidjet npr. mrak taritaš s dečkom od 30 godina.
da se malo zamijene uloge.
esubanice
sad se ti moras malo sreti uvlacit
on ti iebe redovno ko da nema sutra
ili pitat levija da te upozna sa onim predivnim zenama od koji on tako djecacki bjezi jer ga previse maze da mu je cak nes vjerovat i mjesalica privlacnija 
uglavnom mozda primaju I majmune za te poslove uvlacenja I to, vazno je da ne gubis nadu  :^0
o djes bona prckove, jel jebes sta i zasto ne :D
ne jebe,jer je zena rekla NE,a to mora postivati u Zemlji Slobode i Prava,ima da cuti i placa racune,a zena ce se vec snaci sa strane.. :starac
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/4/2020, 11:28

RayMabus wrote:Baš tako to ide. Čeka da princ na bijelom konju sam dođe. Ona neće vijuge uključit jer ih i nema. Kakoš uključit nešto šta nemaš. Pa onda ti moraš bit psiholog a ona ne mora. Ona ima guzicj umisto glave.

Kako će ti ispast dobro kad čekaš drugog umisto da sam uzmeš kretanje života u svoje ruke ?

ne znam za ove zrelije cure,one nekog kurtza i vrijede i znaju i hoce,no ove danasnje Instagram generacije..oyebotey..!!! pa to je glupo i gluplje nego Kuratz osobno..glade se,maze se sminkaju,puće usne,pokazuju guzu..pa bash,sto je to nego Prostitucija legalizirana-tko da vise...sto je cura sebicnija i samoljubivija,to izgledaim ima vecu cijenu,a decki se nadmecu tko ce je prije osvojiti(dati vise)..cura samo prati ponude i odabire najbolje..
mala od netjake 13 godina,kad sam vidio sto radi na Instagramu,zmucilo mi se... No
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by danni1 6/4/2020, 11:54

Legendovich wrote:
RayMabus wrote:Baš tako to ide. Čeka da princ na bijelom konju sam dođe. Ona neće vijuge uključit jer ih i nema. Kakoš uključit nešto šta nemaš. Pa onda ti moraš bit psiholog a ona ne mora. Ona ima guzicj umisto glave.

ne znam za ove zrelije cure,one nekog kurtza i vrijede i znaju i hoce,no ove danasnje Instagram generacije..oyebotey..!!! pa to je glupo i gluplje nego Kuratz osobno..glade se,maze se sminkaju,puće usne,pokazuju guzu..pa bash,sto je to nego Prostitucija legalizirana-tko da vise...sto je cura sebicnija i samoljubivija,to izgledaim ima vecu cijenu,a decki se nadmecu tko ce je prije osvojiti(dati vise)..cura samo prati ponude i odabire najbolje..
mala od netjake 13 godina,kad sam vidio sto radi na Instagramu,zmucilo mi se... No
Jbga, ostarili smo.

Mlade cure se prilagođavaju tržištu. Znaju što ima prolaz i kako do para bez rada.

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 6/4/2020, 11:57

danni1 wrote:
Legendovich wrote:

Jbga, ostarili smo.

Mlade cure se prilagođavaju tržištu. Znaju što ima prolaz i kako do para bez rada.
tocno da tocnije ne moze se reci... :tu :tu :tu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ringo10 6/4/2020, 14:00

Metloglavi ima Koronu

Zao mi ....Zao mi ako prezivi
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 6/4/2020, 14:11

Ringo10 wrote:Metloglavi ima Koronu

bitno je da su Bernie Sanders, Xi Jinping, Joe Biden, Maduro, Angela Merkel, Castro, i Morales živi i zdravi
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Brain32 6/4/2020, 14:24

Kaj jebete čovjeka, trči, biciklira, boča, igra tenis i još je i premijer, da ok, češlja se petardama ali izgleda ko netko s kim bi se bilo zabavno zapit. Drž' se Risbo!

Boris zaglavio u bolnici - Page 6 1280px-Foreign_Secretary_Boris_Johnson_visits_Japan_%2835890109752%29
Brain32
Brain32

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by dijagram 6/4/2020, 14:26

Brain32 wrote:Kaj jebete čovjeka, trči, biciklira, boča, igra tenis i još je i premijer, da ok, češlja se petardama ali izgleda ko netko s kim bi se bilo zabavno zapit. Drž' se Risbo!

Boris zaglavio u bolnici - Page 6 1280px-Foreign_Secretary_Boris_Johnson_visits_Japan_%2835890109752%29
dobra prilika za one koje ne uspiju ugrabit kakvog nogometasa:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Noor 6/4/2020, 14:29

ma ..nikada!

2017-10-06

Back to top Go down

Post by prckov 6/4/2020, 14:33

velis sa Corbyn-om mozes u paradu ganjat ponos
plus je socijalist iz radnicke partije
taman
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by prckov 6/4/2020, 14:35

AssadNaPodmornici wrote:

bitno je da su Bernie Sanders, Xi Jinping, Joe Biden, Maduro, Angela Merkel, Castro, i Morales živi i zdravi
hillary, obama, ilhan omar, ocasio cortez
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 6/4/2020, 14:37

prckov wrote:
AssadNaPodmornici wrote:

da to je ta ekipa

a zli su Orban, Trump i Johnson.
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by prckov 6/4/2020, 14:38

prckov wrote:
AssadNaPodmornici wrote:

sadiq khan, epi , gene I ringo  :D
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by prckov 6/4/2020, 14:42

AssadNaPodmornici wrote:
prckov wrote:
AssadNaPodmornici wrote:

da to je ta ekipa

a zli su Orban, Trump i Johnson.  
jos I Justin Trudeau  :D
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by dijagram 6/4/2020, 14:44

prcko u sluzbi zlih imperijalista, pokvarenih mrskih kapitalista 
pije krv radnickoj klasi i napacenom eksploatiranom narodu od venezuele do sjeverne koreje
nikog da mu se suprotstavi, tek hrabri heroj vilim ribic i slicni
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next

Back to top