Kućanski aparati
Page 1 of 15
Page 1 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
T.- Posts : 17594
2014-04-14
Re: Kućanski aparati
nemam pojma, slučajno sam naletio i riknuo od smijeha.
moja 15o godišnja kći nije mogla vjerovat kako se "derem" od smijeha pa je i ona pročitala i počela se smijat kao i ja, i kako to biva....nemreš stat.
još uvijek se cerekamo
moja 15o godišnja kći nije mogla vjerovat kako se "derem" od smijeha pa je i ona pročitala i počela se smijat kao i ja, i kako to biva....nemreš stat.
još uvijek se cerekamo
2014-12-30
Taj će odselit u roku par dana...
Vjerojatno već čitav grad zna za njegov mali zahvat...
veber-
2014-12-30
mene strah u ponedjeljak na posao, sa mnom rade 4 kolegice iz Đurđevca, tko zna da nije koji njihov u pitanju ..Totenkopf wrote:Taj će odselit u roku par dana...
Dildač?Noor wrote:mene strah u ponedjeljak na posao, sa mnom rade 4 kolegice iz Đurđevca, tko zna da nije koji njihov u pitanju ..Totenkopf wrote:Taj će odselit u roku par dana...
T.- Posts : 17594
2014-04-14
a, jeboteeeeNoor wrote:mene strah u ponedjeljak na posao, sa mnom rade 4 kolegice iz Đurđevca, tko zna da nije koji njihov u pitanju ..Totenkopf wrote:Taj će odselit u roku par dana...
kaj ih šerate?
2014-12-30
koja smijurija
jadan čovjek ..... Đurđevac je selo moje malo kojemu se desila dobra zabava .....
jadan čovjek ..... Đurđevac je selo moje malo kojemu se desila dobra zabava .....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
mužTotenkopf wrote:Dildač?Noor wrote:mene strah u ponedjeljak na posao, sa mnom rade 4 kolegice iz Đurđevca, tko zna da nije koji njihov u pitanju ..Totenkopf wrote:Taj će odselit u roku par dana...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ja to nemam niti koristimveber wrote:a, jeboteeeeNoor wrote:mene strah u ponedjeljak na posao, sa mnom rade 4 kolegice iz Đurđevca, tko zna da nije koji njihov u pitanju ..Totenkopf wrote:Taj će odselit u roku par dana...
kaj ih šerate?
2017-10-06
sto je liku falilo u braku,pa je potegnuo za dildacem?? to je pravo pitanje..
Guest- Guest
pimpek, očitopismejker wrote:sto je liku falilo u braku,pa je potegnuo za dildacem?? to je pravo pitanje..
2017-10-06
zene u svabiji cesto imaju neke fensišmensi dildace u torbicama..na balkanu to gledaj usramotom,u kultiviranim drzuavama i sredinama,mudrom predostroznoscu..pored bolestina i svega sto postoji..svakako bolje i cura sa dildacem,nego ona bez..bar cura drzi do svog nivoa..
Guest- Guest
Noor wrote:pimpek, očitopismejker wrote:sto je liku falilo u braku,pa je potegnuo za dildacem?? to je pravo pitanje..
orion- Posts : 2287
2017-06-06
imaju kolegiceNoor wrote:ja to nemam niti koristimveber wrote:a, jeboteeeeNoor wrote:mene strah u ponedjeljak na posao, sa mnom rade 4 kolegice iz Đurđevca, tko zna da nije koji njihov u pitanju ..Totenkopf wrote:Taj će odselit u roku par dana...
kaj ih šerate?
to ti dođe ko i tampon
-micika, dobila sam. imaš?
-ma imam draga, oš crveni ili žuti?
-daj crveni.
-može, kasnije ga operi.
-ma nemaš beda, mužu bum prostatu zmasirala.
2014-12-30
Ne nuzno noor,ne nuzno...Noor wrote:pimpek, očitopismejker wrote:sto je liku falilo u braku,pa je potegnuo za dildacem?? to je pravo pitanje..
Znam par likova,zreli muskarci odjedared se dali u pederluk..sve se svelo da su u braku toliko bili frustrirani odnosima i zeninim psihickim maltretiranjima,da su u odredjenom trenu bilo toliko slabi,pa su potrazili drustvo muskih,iako ih je ta misao prije zgrazala..
Guest- Guest
valjda kurac?Noor wrote:pimpek, očitopismejker wrote:sto je liku falilo u braku,pa je potegnuo za dildacem?? to je pravo pitanje..
ne! pimpek je ono mlohavo, a kurac ono tvrdo.
2014-12-30
Page 1 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Similar topics
» Kućanski aparati
» Mali kućanski aparati
» Aparati na aparatima
» Kladuša: Izgorili aparati za gašenje požara
» Rusija 2018: Petar Stošić u hropcu, aparati otkazuju :)
» Mali kućanski aparati
» Aparati na aparatima
» Kladuša: Izgorili aparati za gašenje požara
» Rusija 2018: Petar Stošić u hropcu, aparati otkazuju :)
Page 1 of 15