Muškarac u izolaciji u osječkoj bolnici, sumnja se na koronavirus
Page 1 of 1
Muškarac u izolaciji u osječkoj bolnici, sumnja se na koronavirus
https://www.index.hr/vijesti/clanak/muskarac-u-izolaciji-u-osjeckoj-bolnici-sumnja-se-na-koronavirus/2153204.aspx
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Muškarac u izolaciji u osječkoj bolnici, sumnja se na koronavirus
Dont panic
Re: Muškarac u izolaciji u osječkoj bolnici, sumnja se na koronavirus
Došao iz kine on prije 10 dana?
A mi nemamo karantenu ni ništa...mislim putnici iz kine ne mogu sletiti i otići doma u europi, idu karantenu..
A mi nemamo karantenu ni ništa...mislim putnici iz kine ne mogu sletiti i otići doma u europi, idu karantenu..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Similar topics
» Vrli novi svijet: "Muškarac" koji je bio žena rodio sina "manekenki" koja je bila muškarac
» "Muškarac kao lider" & "Muškarac kao prorok, kralj i svećenik".
» 'Solidarnost' na djelu:Student je u izolaciji,zovite policiju ako ga vidite da izlazi
» Mamutćehajić: U Stocu živimo kao u izolaciji, CIK nas ništa ne informiše, a za optužnice saznajemo iz medija
» Masturbiranje u izolaciji: Pojavio se novi trend za postizanje orgazma, ali može biti vrlo opasan
» "Muškarac kao lider" & "Muškarac kao prorok, kralj i svećenik".
» 'Solidarnost' na djelu:Student je u izolaciji,zovite policiju ako ga vidite da izlazi
» Mamutćehajić: U Stocu živimo kao u izolaciji, CIK nas ništa ne informiše, a za optužnice saznajemo iz medija
» Masturbiranje u izolaciji: Pojavio se novi trend za postizanje orgazma, ali može biti vrlo opasan
Page 1 of 1