Divljali u bolnici Jordanovac
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Divljali u bolnici Jordanovac
https://slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/585976/vise-osoba-divljalo-po-bolnici-lijecnik-otkrio-sto-je-u-pozadini-incidenta-na-jordanovcu-obitelj-preminulog-pacijenta-nije-mogla-prihvatiti-njegovu-smrt-postali-su-agresivni
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Divljali u bolnici Jordanovac
Janjevci ili romi kad su dosli coporativno
2015-09-08
To su neki tvoji koji te placaju da imas kruva doma:)))???? A fakat kada te se cita ovdje mentalni sklop ti je ciganski...::)))
Guest- Guest
Vjerojatno cigani...vuksadinare wrote:Janjevci ili romi kad su dosli coporativno
2 muška, 4 ženske od kojih 2 malodobne...
Napali policiju komadima stakla i razbijenim čašama...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Ja bi htjela cuti sto druga strana ima reci.
Otprilike su bacili covjeka u neku sobu i ostavili da umre pa ispricali ovima - sta , pa bolestan je bio !
Otprilike su bacili covjeka u neku sobu i ostavili da umre pa ispricali ovima - sta , pa bolestan je bio !
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
U toj bolnici su mamu od moga prijatelja svezali za krevet, ova je bila dosadna i htjela je van a ovi je svezali i jedu i piju u sobu za medicinske sestre. Mrtvo ladno. Ovaj je rekao da imaju 5 minuta da kazu tko ju je svezao. Onda su se uzjebali , pa nije, pa ovo, pa ono, mi zbog nje i tako..
2015-08-15
kaya wrote:Ja bi htjela cuti sto druga strana ima reci.
a pazi ti šupka liječnika što si on dozvoljava:
Jakopović je otkrio da je bila riječ o mlađem umrlom pacijentu koji se već duže vremena liječio na odjelu od karcinom pluća. Novinare je zanimalo kolika je materijalna šteta nastala.
"Materijalna šteta je u ovom trenutku nevažna, obzirom na tragičnu situaciju. Nažalost obitelj to nije mogla prihvatiti i postupila je tako. Prijetili su nam i životnom ugrozom", naglasio je.
Na pitanja što su im zamjerali, rekao je da je to neprimjereno pitanje prema medicinskim djelatnicima.
"Molim vas da takva pitanja više ne postavljate. Ne znam jesu li imali primjedbu ili ne, znam samo da su postali agresivni i da su nam prijetili", poručio je Jakopović.
Na upit za komentar o sve češćim napadima na liječnike, rekao je da nema komentara.
znači rvacke liječnike je neprimjereno pitati što su to zajebali sa terapijom ili dijagnozom
https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/opsadno-stanje-u-bolnici-jordanovac-obitelj-umrle-pacijentice-porazbijala-bolnicu-policija-intervenirala-silom---546885.html
Guest- Guest
Pitajte samo
Pa jos trazite obdukciju
Pa Drugo strucno misljenje o uzroku smrti
Pa liječničku komoru alarmirajte
Pa psihologa za krizne situacije trazite
Pa VIDITE OCETE LI DOBITI LIJRCNICKU USLUGU PO STAROJ CIJENI
ILI NPR.AMERICKOJ
PIZDA Vm materina sta bi reko Toni
Pa jos trazite obdukciju
ILI NPR.AMERICKOJ
veli marc cigani.kaya wrote:U toj bolnici su mamu od moga prijatelja svezali za krevet, ova je bila dosadna i htjela je van a ovi je svezali i jedu i piju u sobu za medicinske sestre. Mrtvo ladno. Ovaj je rekao da imaju 5 minuta da kazu tko ju je svezao. Onda su se uzjebali , pa nije, pa ovo, pa ono, mi zbog nje i tako..
kao i ptanje, gospodine, a koliko vrijedi vama vaš život.
i pogodilo se da sam kicu poslao pp prije svih tih sranja.
veber-
2014-12-30
ne kuzim sto su zajebali...pacijent bolovao od karcinoma pluca dakle rak...clanovi obitelji vjerovali da ce pacijent biti taj jedan od 100 000 koji ce prezivjeti rak..nije..i sad doktori,bolnica kriva...za ovakav slucaj prvi put cujem da je netko porazbijao pola bolnice jer je pacijent umrao od raka...kao da je ne znam u pitanju prehlada ili upala slijepog crijevaGnječ wrote:kaya wrote:Ja bi htjela cuti sto druga strana ima reci.
Jakopović je otkrio da je bila riječ o mlađem umrlom pacijentu koji se već duže vremena liječio na odjelu od karcinom pluća. Novinare je zanimalo kolika je materijalna šteta nastala.
"Materijalna šteta je u ovom trenutku nevažna, obzirom na tragičnu situaciju. Nažalost obitelj to nije mogla prihvatiti i postupila je tako. Prijetili su nam i životnom ugrozom", naglasio je.
Na pitanja što su im zamjerali, rekao je da je to neprimjereno pitanje prema medicinskim djelatnicima.
"Molim vas da takva pitanja više ne postavljate. Ne znam jesu li imali primjedbu ili ne, znam samo da su postali agresivni i da su nam prijetili", poručio je Jakopović.
Na upit za komentar o sve češćim napadima na liječnike, rekao je da nema komentara.
znači rvacke liječnike je neprimjereno pitati što su to zajebali sa terapijom ili dijagnozom
https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/opsadno-stanje-u-bolnici-jordanovac-obitelj-umrle-pacijentice-porazbijala-bolnicu-policija-intervenirala-silom---546885.html
2015-09-08
vuksadinare wrote:ne kuzim sto su zajebali...pacijent bolovao od karcinoma pluca dakle rak...clanovi obitelji vjerovali da ce pacijent biti taj jedan od 100 000 koji ce prezivjeti rak..nije..i sad doktori,bolnica kriva...za ovakav slucaj prvi put cujem da je netko porazbijao pola bolnice jer je pacijent umrao od raka...kao da je ne znam u pitanju prehlada ili upala slijepog crijevaGnječ wrote:kaya wrote:Ja bi htjela cuti sto druga strana ima reci.
neznaš detalje i ne seri. jako dobro poznam rvacke liječnike zločince.
Guest- Guest
Izbilo im kakav doplatak ili socijalu iz kućnog budžeta...vuksadinare wrote:ne kuzim sto su zajebali...pacijent bolovao od karcinoma pluca dakle rak...clanovi obitelji vjerovali da ce pacijent biti taj jedan od 100 000 koji ce prezivjeti rak..nije..i sad doktori,bolnica kriva...za ovakav slucaj prvi put cujem da je netko porazbijao pola bolnice jer je pacijent umrao od raka...kao da je ne znam u pitanju prehlada ili upala slijepog crijevaGnječ wrote:kaya wrote:Ja bi htjela cuti sto druga strana ima reci.
Sjebalo ih što je umro u bolnici pa skočili živci...
Da je umro u kući, držali bi ga u frižideru još 20 godina...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Sora wrote:Pitajte samo
Pa jos trazite obdukciju
ILI NPR.AMERICKOJ
ma jebeš sve to doktori su ti sekta imaju zavjet šutnje ko mafija.
Guest- Guest
nije istina. ima ih stvarno stručnih samozatajnih. ljudi koji su liječnici a ne pobirači kuverti. ali simptomatično je da ercegjarani kada dojdu u medicinu bez soma ojra se ne bude. gori od mene.Gnječ wrote:ma jebeš sve to doktori su ti sekta imaju zavjet šutnje ko mafija.
veber-
2014-12-30
veber wrote:nije istina. ima ih stvarno stručnih samozatajnih. ljudi koji su liječnici a ne pobirači kuverti. ali simptomatično je da ercegjarani kada dojdu u medicinu bez soma ojra se ne bude. gori od mene.Gnječ wrote:ma jebeš sve to doktori su ti sekta imaju zavjet šutnje ko mafija.
da da sad ćemo zbog nekoliko dobrih i poštenih liječnika abolirati sve one ostale bandite kurbine sinove i kurve u bijelim kutama? ma da ne bi.
Guest- Guest
veber wrote:nije istina. ima ih stvarno stručnih samozatajnih. ljudi koji su liječnici a ne pobirači kuverti. ali simptomatično je da ercegjarani kada dojdu u medicinu bez soma ojra se ne bude. gori od mene.Gnječ wrote:ma jebeš sve to doktori su ti sekta imaju zavjet šutnje ko mafija.
ma goni te kriminalce u tri pičke materine barem ih ja jako dobro poznam. kad bi krenuo pisati što sve rade i kako rade tj. ne rade koliko je ljudi zbog banalnih trivijalnih bolesti zbog njihove greške, neznanja, indolencije završilo na groblju, okrenuo bi ti se želudac hitro bi spakirao kofer i pobjegao iz ove perverzne psihopatske proklete vukojebine.
Guest- Guest
Ali interesantno kako ne zna jesu li imali primjedbu !Gnječ wrote:veber wrote:nije istina. ima ih stvarno stručnih samozatajnih. ljudi koji su liječnici a ne pobirači kuverti. ali simptomatično je da ercegjarani kada dojdu u medicinu bez soma ojra se ne bude. gori od mene.Gnječ wrote:ma jebeš sve to doktori su ti sekta imaju zavjet šutnje ko mafija.
ma goni te kriminalce u tri pičke materine barem ih ja jako dobro poznam. kad bi krenuo pisati što sve rade i kako rade tj. ne rade koliko je ljudi zbog banalnih trivijalnih bolesti zbog njihove greške, neznanja, indolencije završilo na groblju, okrenuo bi ti se želudac hitro bi spakirao kofer i pobjegao iz ove perverzne psihopatske proklete vukojebine.
A ne nisu, htjeli su ih prebiti jer su zadovoljni s tretmanom .
2015-08-15
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Romi divljali po bolnici ali Vecernji,Jutarnji skrivaju tu cinjenicu
» Inžinjeri i profesori opet divljali po Austriji i Njemačkoj
» Boža Alić i HSP-e drunk banditen divljali u centru Zagreba
» Boris zaglavio u bolnici
» Briti opet divljali ovaj put na Zrcu!Napali redare masovno flasama,stolcima pa na kraju bjezali od redara spasavajuci se skokovima u more
» Inžinjeri i profesori opet divljali po Austriji i Njemačkoj
» Boža Alić i HSP-e drunk banditen divljali u centru Zagreba
» Boris zaglavio u bolnici
» Briti opet divljali ovaj put na Zrcu!Napali redare masovno flasama,stolcima pa na kraju bjezali od redara spasavajuci se skokovima u more
Page 1 of 2