A možda ipak ...
Page 8 of 12
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: A možda ipak ...
neaktivni virus u organizmu,mozda je moguc,ovisno sto mu je programiranao u DNA...u tom slucaju treba skontati sto se dogadja sa nasim autoimunim sustavom..dugorocno,moguce ga je reprogramirati,da pocne unistavati vlastiti organizam(tako poznato kod viruza Aids-a)..Podsjeca na nesh??
Guest- Guest
je, molekula uči.
daj si mira inžinjeru.
kao što rekoh prije, stalno bulazniš bez ikakvog temelja, parcijalno uzimajući podatke koje dobiješ tu, tamo, negdje.
što je kraći životni vijek to su brže mutacije.
zato se recimo koriste hrčci u medicini jer u 10g imaš 40 generacija, a potomstvo raste geometrijskom progresijom.
na ljudima nemreš experimentirati jer neke poslijedice vidiš tek za 100g kada je cijeli istraživački tim mrtav.
daj si mira inžinjeru.
kao što rekoh prije, stalno bulazniš bez ikakvog temelja, parcijalno uzimajući podatke koje dobiješ tu, tamo, negdje.
što je kraći životni vijek to su brže mutacije.
zato se recimo koriste hrčci u medicini jer u 10g imaš 40 generacija, a potomstvo raste geometrijskom progresijom.
na ljudima nemreš experimentirati jer neke poslijedice vidiš tek za 100g kada je cijeli istraživački tim mrtav.
2014-12-30
porezni broj imam, u stvari imam ih vise u raznim drzavamaa cip u guzici je bolji nego kuracLegendovich wrote:tish dobiti chip u guzicu i redovan porezni broj...
ja cu uzeti cip a ti vidi
A i longi ima šanse...
T.- Posts : 17560
2014-04-14
Ima i chipova i spolovila različitih veličina...Leviathan2 wrote:porezni broj imam, u stvari imam ih vise u raznim drzavamaa cip u guzici je bolji nego kuracLegendovich wrote:tish dobiti chip u guzicu i redovan porezni broj...
Jesi siguran da se nećeš predomislit?
T.- Posts : 17560
2014-04-14
p imam ga..gps u hendiju,u karitcama svih sorti,pa ti vidi..rek osi cesto da porez ne placas...tk osad koga???Leviathan2 wrote:porezni broj imam, u stvari imam ih vise u raznim drzavamaa cip u guzici je bolji nego kuracLegendovich wrote:tish dobiti chip u guzicu i redovan porezni broj...
Guest- Guest
T. wrote:Ima i chipova i spolovila različitih veličina...Leviathan2 wrote:porezni broj imam, u stvari imam ih vise u raznim drzavamaa cip u guzici je bolji nego kuracLegendovich wrote:tish dobiti chip u guzicu i redovan porezni broj...
Guest- Guest
dobro, oni su druga ligaT. wrote:Neće wolf...Leviathan2 wrote:zakljucak
umrijecemo svi ;)
A i longi ima šanse...
ja mislijo na ljudska govna a ne na ashtare i ezeka
cip je malecki :DT. wrote:Ima i chipova i spolovila različitih veličina...Leviathan2 wrote:porezni broj imam, u stvari imam ih vise u raznim drzavamaa cip u guzici je bolji nego kuracLegendovich wrote:tish dobiti chip u guzicu i redovan porezni broj...
sve je relativno..negdasnji konpijuter je zauzimao povecu sobu,pa i vise...Leviathan2 wrote:cip je malecki :DT. wrote:Ima i chipova i spolovila različitih veličina...Leviathan2 wrote:porezni broj imam, u stvari imam ih vise u raznim drzavamaa cip u guzici je bolji nego kuracLegendovich wrote:tish dobiti chip u guzicu i redovan porezni broj...
Guest- Guest
porez ne placam, a porezni broj moram imat sto me ne obavezuje da placam nesto :DLegendovich wrote:p imam ga..gps u hendiju,u karitcama svih sorti,pa ti vidi..rek osi cesto da porez ne placas...tk osad koga???Leviathan2 wrote:porezni broj imam, u stvari imam ih vise u raznim drzavamaa cip u guzici je bolji nego kuracLegendovich wrote:tish dobiti chip u guzicu i redovan porezni broj...
a cip u gps nije cip u guzici
pooolako
jos je kratko kako si u germaniji, kad se priviknes totalno onda ces bit malo liberalniji :P
dobro, ak ti oces gurat kompjutor u guzicu, nemoj mene silit :DLegendovich wrote:sve je relativno..negdasnji konpijuter je zauzimao povecu sobu,pa i vise...Leviathan2 wrote:cip je malecki :DT. wrote:Ima i chipova i spolovila različitih veličina...Leviathan2 wrote:porezni broj imam, u stvari imam ih vise u raznim drzavamaa cip u guzici je bolji nego kuracLegendovich wrote:tish dobiti chip u guzicu i redovan porezni broj...
to ti je kao onaj vic.Leviathan2 wrote:cip je malecki :DT. wrote:Ima i chipova i spolovila različitih veličina...Leviathan2 wrote:porezni broj imam, u stvari imam ih vise u raznim drzavamaa cip u guzici je bolji nego kuracLegendovich wrote:tish dobiti chip u guzicu i redovan porezni broj...
rus, amer i mujo.
pao avion u prašumi i probijaju se njih trojica prašumom te nalete na proplanak.
na proplanku svega od voća do povrća.
i počnu rus i amer brstiti voćke, a mujo se negdje izgubio..
i uhvate ih domoroci i odvedu pred poglavicu.
i pita poglavica rusa i amera; hoćete da vas ubijemo ili da vam naguramo u šupak što ste ukrali?
pogledaju se rus i amer, i zaključe, guraj. jedan je život.
rus je krao šljive i domoroci mu guraju šljive, amer krao kruške i guraju mu.
u tom guranju odjednom se počne smijati ko lud. rus ga gleda i pita da koji mu je.
eno ide mujo s dvije lubenice.
2014-12-30
ma kad profuras sve te kartice sa sobom kroz bilo koja vrate iskeniraju ti sav sadrzaj..ocekuj uskoro chipiranje i naplatu neplacenog poreza(sram te i stid bilo..)Leviathan2 wrote:porez ne placam, a porezni broj moram imat sto me ne obavezuje da placam nesto :DLegendovich wrote:p imam ga..gps u hendiju,u karitcama svih sorti,pa ti vidi..rek osi cesto da porez ne placas...tk osad koga???Leviathan2 wrote:porezni broj imam, u stvari imam ih vise u raznim drzavamaa cip u guzici je bolji nego kuracLegendovich wrote:tish dobiti chip u guzicu i redovan porezni broj...
a cip u gps nije cip u guzici
pooolako
jos je kratko kako si u germaniji, kad se priviknes totalno onda ces bit malo liberalniji :P
Guest- Guest
pa mi imamo vec,ybg,pomirismo se sa time..nego ti tu neku djevu nejebenu glumis... opusti se..malo cemo te po slabinama,otvorit ces se i vOILA..!!! konpijuter je unutra...Leviathan2 wrote:dobro, ak ti oces gurat kompjutor u guzicu, nemoj mene silit :DLegendovich wrote:sve je relativno..negdasnji konpijuter je zauzimao povecu sobu,pa i vise...Leviathan2 wrote:cip je malecki :DT. wrote:Ima i chipova i spolovila različitih veličina...Leviathan2 wrote:
porezni broj imam, u stvari imam ih vise u raznim drzavamaa cip u guzici je bolji nego kurac
Guest- Guest
Legendovich wrote:"svakako" se ponasa kao dosadasnji Viruzi.. et,jel sto josh treba neukim dusama,koji svoj skriveni strah olaksavaju ispucavanjem viceva i umanjivanjem ozbiljmnosti situacije..???mutava baštarda wrote:U Južnoj Koreji 91 izlečeni pacijent ponovo pozitivan na virus korona
Južnokorejski zvaničnici saopštili su da je 91 pacijent koji je izlečen od korona virusa, ponovo pozitivan, a stručnjaci pokušavaju da utvrde kako je do toga došlo.
Direktorka Centra za kontrolu i prevenciju bolesti Džeong Eun-Kjeong rekla je da je veća verovatnoća da je virus „reaktiviran“ nego da su pacijenti ponovo zaraženi.
Ipak, ostaje nejasno šta izaziva taj trend, a epidemiološka ispitivanja su u toku.
Mogućnost da ljudi budu reinficirani virusom je razlog za međunarodnu zabrinutost, jer se mnoge zemlje nadaju da će zaražena populacija razviti dovoljno imuniteta da se spreči oživljavanje pandemije, prenosi Rojters.
Profesor Univerzitetske bolnice za infektivne bolesti Kim Vo-Jo kaže da će broj ljudi koji su ponovo pozitivni rasti. Ali i on smatra da je verovatnije da se kod ovih pacijenata bolest povratila, nego da su oni opet zaraženi.
Ima i stručnjaka koji ukazuju na pogrešne rezultate testova ili da je virus ostao u sistemu pacijenta, ali da nije zarazan niti opasan za domaćina ili druge ljude.
Ovaj Lola je vrlo napredan naspram dosadasnjeg arsenala viruza..i kako sam u samom pocetku rekao..sve mi se cini,da je ovo samo laka konjica,koja ce nam prilicno ujebati imuni sistem,a da poslije dolazi nesh posve drugo..teska artiljerija..E sad,hoce li to biti muracije istoga,ili potpuno nesh novi i nevidjeno,budemo vidjeli..
Kakogod,ako povucemo paralele sa spanjolskim fluom,vidjet cemo da je stvar valovite prirode,raste,opada i opet raste aktivnost,jedino sto virus UČI,postaje sve agresivniji i ucinkovitiji..uzivajmo josh u vremenu,koje obiljezavanasa prilicna nevjerica da se nama to dogadja..
Guest- Guest
COVID-19 Crisis Unlikely To End In The Next Few Years, Eight Distinct Mutated Strains Identified With Different Clinical Manifestations
https://www.thailandmedical.news/news/must-read-covid-19-crisis-unlikely-to-end-in-the-next-few-years,-eight-distinct-mutated-strains-identified-with-different-clinical-manifestations
https://www.thailandmedical.news/news/must-read-covid-19-crisis-unlikely-to-end-in-the-next-few-years,-eight-distinct-mutated-strains-identified-with-different-clinical-manifestations
Guest- Guest
znaš kaj?Gnječ wrote:
paranoik sam po defaultu. marc i njegova supruga nisu bilivili kaj sve cukam u ruksaku stalno, svaki dan kada izađem iz kuće, sada sam pridodao i praćku.
no, i meni se sve više čini da je to "pobjeglo" ali po američkom kontriranju, stalnim demantijima, nekako mi se čini da je krenulo iz amerike i da se krug zatvorio.
onako, laički.
2014-12-30
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» možda europa ipak ima budućnost...
» New York Times: Možda je ipak narušen Iranski zračni prostor
» Berni iskreno Plenkiju koji mu se rugao na selfie sa kupusom:'Mozda sam glup,mozda sam anitalent za politiku ali bolje i to nego privatizacija,Fimi media,Agrokor...'
» Putin mozda zbog geostrategije i svoje politicke karizme mozda nece pasti ali bi mogao zbog - ekonomije
» KAŽETE IPAK JE ON ČETNIK, A VI STE IPAK IDIOTI!
» New York Times: Možda je ipak narušen Iranski zračni prostor
» Berni iskreno Plenkiju koji mu se rugao na selfie sa kupusom:'Mozda sam glup,mozda sam anitalent za politiku ali bolje i to nego privatizacija,Fimi media,Agrokor...'
» Putin mozda zbog geostrategije i svoje politicke karizme mozda nece pasti ali bi mogao zbog - ekonomije
» KAŽETE IPAK JE ON ČETNIK, A VI STE IPAK IDIOTI!
Page 8 of 12