Berni iskreno Plenkiju koji mu se rugao na selfie sa kupusom:'Mozda sam glup,mozda sam anitalent za politiku ali bolje i to nego privatizacija,Fimi media,Agrokor...'
Page 1 of 1
Berni iskreno Plenkiju koji mu se rugao na selfie sa kupusom:'Mozda sam glup,mozda sam anitalent za politiku ali bolje i to nego privatizacija,Fimi media,Agrokor...'
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/bernardic-odgovorio-plenkovicu-koji-ga-je-ismijao-zbog-selfija-s-kupusom-bolje-i-to-nego-pljackati-hrvatsku/7404609/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Berni iskreno Plenkiju koji mu se rugao na selfie sa kupusom:'Mozda sam glup,mozda sam anitalent za politiku ali bolje i to nego privatizacija,Fimi media,Agrokor...'
Moze se reci prvi odgovor gdje je poentirao nad plenkijem...nista mu drugo ne preostaje nego iskrenost..ako zeli spasiti ostatke ostataka...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Similar topics
» “Nemačka kaže da je u ratu sa Rusijom, sretno im, možda prođu bolje nego prije 70-ak godina”
» Škoro odgovorio Plenkiju:'Ja jesam možda klaun..ali bar ljudima izazivam osmijeh za razliku od vas'
» Putin mozda zbog geostrategije i svoje politicke karizme mozda nece pasti ali bi mogao zbog - ekonomije
» Tihomir Dujmovic:'Papa Franjo je svojim potezima prema Irineju i SPC blagoslovio velikosrpsku politiku(mozda i buduce agresije)'
» Pronadjen protein koji bi mozda mogao bit odgovoran za nastanak zivota na zemlji
» Škoro odgovorio Plenkiju:'Ja jesam možda klaun..ali bar ljudima izazivam osmijeh za razliku od vas'
» Putin mozda zbog geostrategije i svoje politicke karizme mozda nece pasti ali bi mogao zbog - ekonomije
» Tihomir Dujmovic:'Papa Franjo je svojim potezima prema Irineju i SPC blagoslovio velikosrpsku politiku(mozda i buduce agresije)'
» Pronadjen protein koji bi mozda mogao bit odgovoran za nastanak zivota na zemlji
Page 1 of 1