A možda ipak ...
Page 3 of 12
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: A možda ipak ...
moja poenta je da panika koju su mediji prouzrokovali je opasnija od tih mikroorganizama,dok ne negiram nikako postojanje te svinjarije ali stavi na vagu virus i sve ostalo cini mi se da ovo drugo preteze na vagi
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
sad,ja paniku bash ne vidim u svaba..niti ostalih u svabiji niti se rade peljesenja trgovina kao u jusi...ameri su drugi par rukava..Unimatrix_Zero wrote:moja poenta je da panika koju su mediji prouzrokovali je opasnija od tih mikroorganizama,dok ne negiram nikako postojanje te svinjarije ali stavi na vagu virus i sve ostalo cini mi se da ovo drugo preteze na vagi
Guest- Guest
valjda da,ni ja ovdje ne vidim bas paniku preveliku npr nosenje maski je opcionalno,neko nosi neko ne,ljudi na drustvenim mrezama su se sve nesto nafurali biti u kuci ovo ono ali to je samo prvih par dana,cekaj malo da prodje vremena i drugu ce pjesmu pjevati poznajem te razmazene americke guzice ciji je jezik brzi od pameti,dobro imas one slike i videe gdje se kefaju oko pakovanja toalet papira,e sad to uzivo nisam nikad vidio,obicno se metnu najekstremnije stvari na net jebiga,doduse stvarno nema toalet papira na policama,ljudi vole nakupovati toga po tonu sta da radis,sad su uveli ogranicenje na koliko se moze kupiti tako da ce se to normalizirati
ovdje samo brasna nema.,svega ostalog ima..i ljudi polako i normalno kupuju..
Guest- Guest
hm da i ovdje je to bilo razgrabljeno u prvom talasu navale sad se polako vraca na policeLegendovich wrote:ovdje samo brasna nema.,svega ostalog ima..i ljudi polako i normalno kupuju..
Evo i doktorice Gajski
https://www.maxportal.hr/vijesti/dr-lidija-gajski-korona-histerija-je-prevara-laziraju-se-podaci-i-manipulira-umrlima/
https://www.maxportal.hr/vijesti/dr-lidija-gajski-korona-histerija-je-prevara-laziraju-se-podaci-i-manipulira-umrlima/
2015-08-08
michaellcmacha wrote:Evo i doktorice Gajski
ahhh..josh jedna koja ciči o "ljuckim pravima"..dalje necu niti citati..
koji qrc je ljudima???..ne mogu podnijeti malo discipline??...pa hebote,samo je ukinuto grupno bauljanje tamo-vamo..os hranu,odi kupi,os ljekove,odi kupi,os raditi,idi na posel..u cemu je bed???
Guest- Guest
A da telad glupu od ljudi treba malo dovesti u pravu liniju,e pa treba..ta liberalna smeca i protuprirodni stavovi i zivljenja,su s nakotili preko svake mjere..paz Bogati,zescim individualcima je povrijedjen ponos,jerbo ne mogu raditi sto pozele...mamršupičkumaterinu liberalnu razmazenu...e dao bog da uveli chipiranje..
Guest- Guest
Nešto slično na 15:30T. wrote:– Muče me ovi podaci o smrtnosti Talijana od coronavirusa.
Danas je umrlo rekordnih 919.
Prije nego sto je nastala corona, npr. u cijeloj 2018 god. u Italiji je umrlo cca 647.000 osoba. U prosjeku, 1770 na dan.
Sada samo od corone umire 919 dnevno.
Znači li to da sada, u prosjeku, u Italiji umire 2. 689 svakoga dana?
Ili se smrti od srca, vena, raka, aidsa, gripe, upale pluća itd, dobrim dijelom, u ovoj konfuziji i dezinformiranosti, pripisuju coronavirusu?
Jer, čudno je da talijanskoj statističkoj službi do sada nije postalo relevantno da usporedi ukupnu smrtnost npr. u ožujku 2018. sa ožujkom 2020.
Pitanje je jasno, umire li sada 919 Talijana vise dnevno, ili je naglo opala smrtnost drugih bolesti?
Uopće ne sumnjam na neke teorije urote, samo bih volio biti nešto blize spoznaji koliko je smrti od tradicionalnih bolesti, koliko od starosti, a koliko od korone…? – zapisao je Goran Milić u svom FB postu.
Nije ovo broj umrlih samo od covid19, njihov stožer je naglasio da brojeve koje iznose na dnevnoj bazi za te gore regije su ukupni smrtni ishodi u intenzivnim njegama... Jer oni nisu u mogućnosti utvrđivati svaki uzrok smrti pojedinačnoT. wrote:– Muče me ovi podaci o smrtnosti Talijana od coronavirusa.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
U našim medijima se kaže zaraženih od korona virusa i umrlih od korona virusa...michaellcmacha wrote:Nije ovo broj umrlih samo od covid19, njihov stožer je naglasio da brojeve koje iznose na dnevnoj bazi za te gore regije su ukupni smrtni ishodi u intenzivnim njegama... Jer oni nisu u mogućnosti utvrđivati svaki uzrok smrti pojedinačnoT. wrote:– Muče me ovi podaci o smrtnosti Talijana od coronavirusa.
mogu govorit što hoće... da bi potvrdili uzrok smrti moraju raditi obdukciju i izdati patološki nalaz.... kao za onog iz istre, a koliko im je trebalo dana da potvrde uzrok smrti za njega... uglavnom talijani su jasno i nedvosmisleno naveli da iznose podatke za sve umrle a ne samo za umrle od covid19mutava baštarda wrote:U našim medijima se kaže zaraženih od korona virusa i umrlih od korona virusa...michaellcmacha wrote:Nije ovo broj umrlih samo od covid19, njihov stožer je naglasio da brojeve koje iznose na dnevnoj bazi za te gore regije su ukupni smrtni ishodi u intenzivnim njegama... Jer oni nisu u mogućnosti utvrđivati svaki uzrok smrti pojedinačnoT. wrote:– Muče me ovi podaci o smrtnosti Talijana od coronavirusa.
2015-08-08
onda im se smrtnost izrazito smanjila uslijed ovog virusa...michaellcmacha wrote:mogu govorit što hoće... da bi potvrdili uzrok smrti moraju raditi obdukciju i izdati patološki nalaz.... kao za onog iz istre, a koliko im je trebalo dana da potvrde uzrok smrti za njega... uglavnom talijani su jasno i nedvosmisleno naveli da iznose podatke za sve umrle a ne samo za umrle od covid19mutava baštarda wrote:U našim medijima se kaže zaraženih od korona virusa i umrlih od korona virusa...michaellcmacha wrote:Nije ovo broj umrlih samo od covid19, njihov stožer je naglasio da brojeve koje iznose na dnevnoj bazi za te gore regije su ukupni smrtni ishodi u intenzivnim njegama... Jer oni nisu u mogućnosti utvrđivati svaki uzrok smrti pojedinačnoT. wrote:– Muče me ovi podaci o smrtnosti Talijana od coronavirusa.
jer je smrtnost u italiji u 2018. iznosila cca 1700 ljudi na dan...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
to su podaci samo za te gore regije koliko sam razumio iz tog obraćanja moram ga naći pa staviti tu ....T. wrote:onda im se smrtnost izrazito smanjila uslijed ovog virusa...michaellcmacha wrote:mogu govorit što hoće... da bi potvrdili uzrok smrti moraju raditi obdukciju i izdati patološki nalaz.... kao za onog iz istre, a koliko im je trebalo dana da potvrde uzrok smrti za njega... uglavnom talijani su jasno i nedvosmisleno naveli da iznose podatke za sve umrle a ne samo za umrle od covid19mutava baštarda wrote:U našim medijima se kaže zaraženih od korona virusa i umrlih od korona virusa...michaellcmacha wrote:Nije ovo broj umrlih samo od covid19, njihov stožer je naglasio da brojeve koje iznose na dnevnoj bazi za te gore regije su ukupni smrtni ishodi u intenzivnim njegama... Jer oni nisu u mogućnosti utvrđivati svaki uzrok smrti pojedinačnoT. wrote:– Muče me ovi podaci o smrtnosti Talijana od coronavirusa.
jer je smrtnost u italiji u 2018. iznosila cca 1700 ljudi na dan...
2015-08-08
Ne znam jesi pogledao ovaj video iznad. 15:30.. Vidi se jasno kako u ovom periodu raste broj smrtnih slučajeva u populaciji.... Sada će one koji su ulazili u statistiku od gripe sada ubacit u Koronu....michaellcmacha wrote:mogu govorit što hoće... da bi potvrdili uzrok smrti moraju raditi obdukciju i izdati patološki nalaz.... kao za onog iz istre, a koliko im je trebalo dana da potvrde uzrok smrti za njega... uglavnom talijani su jasno i nedvosmisleno naveli da iznose podatke za sve umrle a ne samo za umrle od covid19mutava baštarda wrote:U našim medijima se kaže zaraženih od korona virusa i umrlih od korona virusa...michaellcmacha wrote:Nije ovo broj umrlih samo od covid19, njihov stožer je naglasio da brojeve koje iznose na dnevnoj bazi za te gore regije su ukupni smrtni ishodi u intenzivnim njegama... Jer oni nisu u mogućnosti utvrđivati svaki uzrok smrti pojedinačnoT. wrote:– Muče me ovi podaci o smrtnosti Talijana od coronavirusa.
Jel' se ti to pozivaš na svog sunarodnjaka Dadu: - Rad, Red i Disciplina?Legendovich wrote:A da telad glupu od ljudi treba malo dovesti u pravu liniju,e pa treba..ta liberalna smeca i protuprirodni stavovi i zivljenja,su s nakotili preko svake mjere..paz Bogati,zescim individualcima je povrijedjen ponos,jerbo ne mogu raditi sto pozele...mamršupičkumaterinu liberalnu razmazenu...e dao bog da uveli chipiranje..
Nije baš tema ovog pdf al...
Nema bolje mjesto za postavit ovo pitanje od ovog. Tu su največi stručnjaci.
Može li se višekratna maska sterilizirati u mikrovalnoj?
Iskuhavanje i sušenje traje.
danni1 wrote:Nije baš tema ovog pdf al...
Tko i s kojim ciljem stvara paniku, pita se predsjednik Lukašenko
zašto se onda zatvaramo i dižemo buku? Kada se završi ovo s koronavirusom, ne samo s virusom, već i psihozom, dosta toga imam interesantno da vam ispričam. Jaku puno. A vi razmislite o dva pitanja.
Prvo pitanje: Je li je infekcija koronavirus rukom stvorena ili se slučajno pojavila u zraku? Kome je taj virus bio potreban?”
Drugo pitanje: još nećemo odgovoriti na njega. Kažite mi, u svijetu, počevši od mojih kolega političara pa naniže i drugih, jesu li probali da ovu virusnu bolest i psihozu iskoriste za svoje ciljeve i interese? Razmislite o pitanjima. Kome je ovo potrebno da bi iskoristio?
Radi se o predsjedniku države koja posjeduje najviše bolničkih kreveta po 1000 stanovnika u svijetu i koja pored svega odluči totalno ignorirati koronavirus.
zašto se onda zatvaramo i dižemo buku? Kada se završi ovo s koronavirusom, ne samo s virusom, već i psihozom, dosta toga imam interesantno da vam ispričam. Jaku puno. A vi razmislite o dva pitanja.
Prvo pitanje: Je li je infekcija koronavirus rukom stvorena ili se slučajno pojavila u zraku? Kome je taj virus bio potreban?”
Drugo pitanje: još nećemo odgovoriti na njega. Kažite mi, u svijetu, počevši od mojih kolega političara pa naniže i drugih, jesu li probali da ovu virusnu bolest i psihozu iskoriste za svoje ciljeve i interese? Razmislite o pitanjima. Kome je ovo potrebno da bi iskoristio?
Radi se o predsjedniku države koja posjeduje najviše bolničkih kreveta po 1000 stanovnika u svijetu i koja pored svega odluči totalno ignorirati koronavirus.
Pa naravno da ima.Legendovich wrote:brasna ima u ducanima..!!!! ne kao standardno,ali ga ima..!!!
Sad se vidi da ga netko kupuje. Prije su police bile krcate i izgledalo je kao da nitko brašno ne kupuje. Sad tu i tamo fali koji paket.
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Similar topics
» možda europa ipak ima budućnost...
» New York Times: Možda je ipak narušen Iranski zračni prostor
» Berni iskreno Plenkiju koji mu se rugao na selfie sa kupusom:'Mozda sam glup,mozda sam anitalent za politiku ali bolje i to nego privatizacija,Fimi media,Agrokor...'
» Putin mozda zbog geostrategije i svoje politicke karizme mozda nece pasti ali bi mogao zbog - ekonomije
» KAŽETE IPAK JE ON ČETNIK, A VI STE IPAK IDIOTI!
» New York Times: Možda je ipak narušen Iranski zračni prostor
» Berni iskreno Plenkiju koji mu se rugao na selfie sa kupusom:'Mozda sam glup,mozda sam anitalent za politiku ali bolje i to nego privatizacija,Fimi media,Agrokor...'
» Putin mozda zbog geostrategije i svoje politicke karizme mozda nece pasti ali bi mogao zbog - ekonomije
» KAŽETE IPAK JE ON ČETNIK, A VI STE IPAK IDIOTI!
Page 3 of 12