korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: korona
Jaja bih mu odsjekla...fridrih_niche wrote:Pa imamo deal...Noor wrote:nema veze, shvatio si poantu :)fridrih_niche wrote:Srica, samo s kolegicama radi!Noor wrote:pa ne nužno s Farrelom, možda s kolegom s poslafridrih_niche wrote:
Zasto?
Ja bi triba ženi rec da je kurva jer bi se opalila sa Farrelom prije nego sa mnom?
:D
Nismo na istoj valnoj duljini na ovoj temi...
:p
Farrel je nedostižan, netko drugi i nije
Ka u Prijateljima, imamo dogovor da možemo spavat s nekom slavnom osobom ako nam se ukaze prilika...
Moj izbor je Monica Bellucci...
:^O
Bez milosti
Guest- Guest
nije niti meni s čmayernom dobro krenulo, al se izvlačim..fridrih_niche wrote:Uglavnom, zanimljiva tema...
Pogotovo nakon šta san spusija sve s Arsenalom u zadnjih 5 kola, jeben in mater luzersku...
:D
End- Posts : 21177
2015-08-25
Nemoj to nikad ni u šali govoritAtlana wrote:Jaja bih mu odsjekla...fridrih_niche wrote:Pa imamo deal...Noor wrote:nema veze, shvatio si poantu :)fridrih_niche wrote:Srica, samo s kolegicama radi!Noor wrote:
pa ne nužno s Farrelom, možda s kolegom s posla
Ka u Prijateljima, imamo dogovor da možemo spavat s nekom slavnom osobom ako nam se ukaze prilika...
Bez milosti
omg, a daaajAtlana wrote:Jaja bih mu odsjekla...fridrih_niche wrote:Pa imamo deal...Noor wrote:nema veze, shvatio si poantu :)fridrih_niche wrote:Srica, samo s kolegicama radi!Noor wrote:
Bez milosti
Sorry ne citam pp a ni ne znam na njih odgovoriti jer je kic nesto drndao sa opcijama
Guest- Guest
Atlana wrote:Jaja bih mu odsjekla...fridrih_niche wrote:Pa imamo deal...Noor wrote:nema veze, shvatio si poantu :)fridrih_niche wrote:Srica, samo s kolegicama radi!Noor wrote:
Bez milosti
Pošteno ili još bolje doviđenja u ćao đaci!
Nikada ne kužim ljude koje partner prevari a oni napadaju partnerovu ljubavnicu/ljubavnika!
Šta ti imaš s tom osobom to je mogla biti ta osoba,neka druga,peta,nebitno...to treba riješiti sa svojim partnerom!
Dobro san ja reka cin niche dodje sve pljusti od pederluka.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
niste neka ekipa, loša zapravo, mogli smo nekog vraga bacit odigrat, natjecat, i smijat se, i zabavit, a ne ovo-
Jel ima neki on line texas holdem poker? To je najboljekic wrote:
niste neka ekipa, loša zapravo, mogli smo nekog vraga bacit odigrat, natjecat, i smijat se, i zabavit, a ne ovo-
kic wrote:
Ala ti odbijas piće ...s takvima nemam posla
Guest- Guest
Šta ovaj priča?
Čiju su oni igrači?
Spašavaj živote?
Od korone će umrit desetak ljudi, od nezaposlenosti i kraja ekonomije pola države...
Ne pišu ni o samoubojstvima koja se dogadjaju na svakom koraku, glavno da je korona glavna i jedina tema...
Užas šta smo dopustili da nam uvale...
Užas...
;)
Čiju su oni igrači?
Spašavaj živote?
Od korone će umrit desetak ljudi, od nezaposlenosti i kraja ekonomije pola države...
Ne pišu ni o samoubojstvima koja se dogadjaju na svakom koraku, glavno da je korona glavna i jedina tema...
Užas šta smo dopustili da nam uvale...
Užas...
;)
Guest- Guest
Budemo vidjeli tko je pametniji,mi ili švedi
Dybala wrote:kic wrote:
Ala ti odbijas piće ...s takvima nemam posla
ne odbijam, mislim da bih sa svakim ovdje rado popio po jednu
mada mi Ante tu jedva ulazi u skup-
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 50