korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: korona
Dybala wrote:kic wrote:
niste neka ekipa, loša zapravo, mogli smo nekog vraga bacit odigrat, natjecat, i smijat se, i zabavit, a ne ovo-
Ala ti odbijas piće ...s takvima nemam posla
ne odbijam, mislim da bih sa svakim ovdje rado popio po jednu
mada mi Ante tu jedva ulazi u skup-
kic wrote:Dybala wrote:kic wrote:
niste neka ekipa, loša zapravo, mogli smo nekog vraga bacit odigrat, natjecat, i smijat se, i zabavit, a ne ovo-
Ala ti odbijas piće ...s takvima nemam posla
ne odbijam, mislim da bih sa svakim ovdje rado popio po jednu
mada mi Ante tu jedva ulazi u skup-
ja anteta kad bih video, presao bih na drugu stranu ulice koliki je to klosar...
Guest- Guest
Tuka bi sve ove što ovako dekliniraju ime Ante, majke mi...i purgere za Antea...
darth_vader-
2014-04-17
Jel voliš glazbeni opus Dine Dvornika?jasambrend wrote:Tuka bi sve ove što ovako dekliniraju ime Ante, majke mi...i purgere za Antea...
:^O
Sla bi ljude u konc logore zbog ‘Dine’...
;)
Guest- Guest
imena koja završavaju skupinom -eo → ne umeće se međusamoglasničko “j” (npr. Leo/Lea/Leu/Leom, Mateo/Matea/Mateu/Mateom)
Kod nas svi kažu dine!
Dybala wrote:Nakon nacista na svoje dosli grammar nazi(ji)
Sljedece na redu su recepti za kolače
fridrih_niche wrote:Jel voliš glazbeni opus Dine Dvornika?jasambrend wrote:Tuka bi sve ove što ovako dekliniraju ime Ante, majke mi...i purgere za Antea...
:^O
Sla bi ljude u konc logore zbog ‘Dine’...
;)
Pari ka da je ženska bija... imaš pravo, konc logori...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Tuka bi sve ove što ovako dekliniraju ime Ante, majke mi...i purgere za Antea...
Tuko bi, al bi bio tučen-ili što bi u mom kraju rekli, tepan...
Guest- Guest
U Švedskoj škole i vrtići nisu zatvorili, rade i kafići, restorani. A broj zaraženih/umrlih nije ništa drastično drugačiji nego u Danskoj ili Norveškoj gdje je sve zatvoreno.fridrih_niche wrote:Šta ovaj priča?
Čiju su oni igrači?
Spašavaj živote?
Od korone će umrit desetak ljudi, od nezaposlenosti i kraja ekonomije pola države...
Ne pišu ni o samoubojstvima koja se dogadjaju na svakom koraku, glavno da je korona glavna i jedina tema...
Užas šta smo dopustili da nam uvale...
Užas...
;)
Guest- Guest
I ono najvaznije ..u bjelorusiji se igra 1.nogometna liga
Jucer Neman Grodno je sa lakih 2:0 dobila Vitebsk
Guest- Guest
I Mile Viski i dalje trpa...Dybala wrote:I ono najvaznije ..u bjelorusiji se igra 1.nogometna liga
To je zemlja za njega, jučer je predsjednik države poručija građanima da piju votku svaki dan jer štiti od virusa...
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:I Mile Viski i dalje trpa...Dybala wrote:I ono najvaznije ..u bjelorusiji se igra 1.nogometna liga
To je zemlja za njega, jučer je predsjednik države poručija građanima da piju votku svaki dan jer štiti od virusa...
Ma šalu na stranu ,no to dovoljno govori o histeriji uzrokovanoj hypeom medija
Guest- Guest
Brat Brale wrote:93 zaražena, 0 smrtnih slučajeva, ,,zvanično''...
To nista ne znaci nazalost,ni broj umrlih niti broj zarazenih jer se statistika ne vodi dobro
Guest- Guest
sve mi pomalo ide na živac, svak ima svoju teoriju i taktiku..i baš ta je prava
Nego kad smo kod korone i ovih što umiru masovno od iste. Je li neko primjetio kako ove godine niko nije umro od "obične" gripe, od koje inače godišnje umre između 300 000 i 600 000 ljudi? U najmanju ruku zanimljivo
scorpion-
2014-04-18
Italija..kada imas takvu razliku ili se radi o statistickoj gresci ili se radi o anomaliji koju treba objasniti (pritom ne mislim na kasno uvođenje karantene)
Guest- Guest
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50