korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: korona
Nisi ti za internet, tebi najbolje među tvojim kravicama. Imaš za jest, imaš za pit, imaš za prčit.LUCIANO MOGGI wrote:Odsada niza rasa poput tominja da mi se obraca sa vi.
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Roland Deschain wrote:Nisi ti za internet, tebi najbolje među tvojim kravicama. Imaš za jest, imaš za pit, imaš za prčit.LUCIANO MOGGI wrote:Odsada niza rasa poput tominja da mi se obraca sa vi.
Guest- Guest
Ajme meni koji volej...Roland Deschain wrote:Nisi ti za internet, tebi najbolje među tvojim kravicama. Imaš za jest, imaš za pit, imaš za prčit.LUCIANO MOGGI wrote:Odsada niza rasa poput tominja da mi se obraca sa vi.
Guest- Guest
Pitaj zenuRoland Deschain wrote:Nisi ti za internet, tebi najbolje među tvojim kravicama. Imaš za jest, imaš za pit, imaš za prčit.LUCIANO MOGGI wrote:Odsada niza rasa poput tominja da mi se obraca sa vi.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
može, ti u kindač, a ja u krevetscorpion wrote:Mogu ići u krevet jedino ako ćeš mi ti doći ispričat priču za laku noćNoor wrote:ti maleni zube prat' i u krevet! skoro je 7 sati!scorpion wrote:Neka ove žene neko pošalje u kuhinju, gdje im je i mjesto
tata će ti doći ispričati priču za laku noć
Bolje ti je da se pripaziš teta Noor, ja sam inače slab na milficeNoor wrote:može, ti u kindač, a ja u krevetscorpion wrote:Mogu ići u krevet jedino ako ćeš mi ti doći ispričat priču za laku noćNoor wrote:ti maleni zube prat' i u krevet! skoro je 7 sati!scorpion wrote:Neka ove žene neko pošalje u kuhinju, gdje im je i mjesto
Teta? Pa koliko godina ima Noor?
Gore: 7, 13, 16daxx wrote:evo jedan test
da napomenem da će svakome rezultat biti drugačiji
Dolje: 8, nemam pojma, 9
Guest- Guest
Ajme meniscorpion wrote:Bolje ti je da se pripaziš teta Noor, ja sam inače slab na milficeNoor wrote:može, ti u kindač, a ja u krevetscorpion wrote:Mogu ići u krevet jedino ako ćeš mi ti doći ispričat priču za laku noćNoor wrote:ti maleni zube prat' i u krevet! skoro je 7 sati!scorpion wrote:Neka ove žene neko pošalje u kuhinju, gdje im je i mjesto
Guest- Guest
ih, vidi ti njega!muckodjubre wrote:Teta? Pa koliko godina ima Noor?
dame se ne pita za godine
Po mojoj slobodnoj procjeni između 40-50. Dame se ne pita za godine, pa ne pitammuckodjubre wrote:Teta? Pa koliko godina ima Noor?
Znači imaš mali penis. Sigurno bi se svidjela ničeu i čmarenduAtlana wrote:Gore: 7, 13, 16daxx wrote:evo jedan test
scorpion wrote:Po mojoj slobodnoj procjeni između 40-50. Dame se ne pita za godine, pa ne pitammuckodjubre wrote:Teta? Pa koliko godina ima Noor?
Atlana wrote:Gore: 7, 13, 16daxx wrote:evo jedan test
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
Previse penise spominjes... A i antuscorpion wrote:Znači imaš mali penis. Sigurno bi se svidjela ničeu i čmarenduAtlana wrote:Gore: 7, 13, 16daxx wrote:evo jedan test
Guest- Guest
Nije te Bog stvorio za Mudraca nego zs MadracaAtlana wrote:Jeboteeeee. Nisam skuzila can't !!!!
Koje ste vi pizde e...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Kako znaš?Brat Brale wrote:muckodjubre wrote:Teta? Pa koliko godina ima Noor?
Mlađa od Tominja sigurno...
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 50