korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
korona
jel još nekom ide na živce ova histerija jebala vas korona neka me pokosi samo da ne gledam ove debile sa maskama kako kupuju 30 kila brašna
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Re: korona
Dok ima Žuje, nema straha od tih pizdarija...
darth_vader-
2014-04-17
kažu zaražen u zagrebu tko će nego zagrebačka pičkica vjerojatno mu neki talijan prenio putem sjemene tekućine
Bija u Milanu ka navijač Valencije...bafalo wrote:kažu zaražen u zagrebu tko će nego zagrebačka pičkica vjerojatno mu neki talijan prenio putem sjemene tekućine
Ništa drugo nije ni zasluzija...
:D
Guest- Guest
jesu naveli oko ovih umrlih dob i jesu li bolovali od nekih kroničnih bolseti?
po tome i od obične gripe umiru ljudi svake godine
“Kod ljudi starijih od 80 godina smrtnost je čak 14,8%, za ljude od 70 do 79 godina je 8%, a za 60 i 69 je 3,6%, za 50 do 59 godina je 1,3%, od 40 do 49 - 0,4%, od 10 do 39 - 0,2%, a za djecu mlađu od 10 godina nema ni jednog smrtnog slučaja.”muckodjubre wrote:jesu naveli oko ovih umrlih dob i jesu li bolovali od nekih kroničnih bolseti?
;)
Guest- Guest
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
bafalo wrote:šta je sa onim starijim od 150 da i tominjo sazna sudbinu
čeka loserpoolov naslov
Čuo sam da su retardirani rizična skupina. Zato, kupuj masku i marš nazad u rupu dok ne prođe ovo.bafalo wrote:šta je sa onim starijim od 150 da i tominjo sazna sudbinu
bafalo wrote:šta je sa onim starijim od 150 da i tominjo sazna sudbinu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ej ostarjela magarcino cin san cuo za tu pizdariju od virusa odma san se tebe sitija i pripa se za tebe. Mislin ako uzmemo u obzir tvoje pozne godine i cinjenicu da virus napada prvo fosilne ostatke ostataka na planeti zemlja onda nije ni cudo sto smo se zabrinuli za tebeRoland Deschain wrote:Čuo sam da su retardirani rizična skupina. Zato, kupuj masku i marš nazad u rupu dok ne prođe ovo.bafalo wrote:šta je sa onim starijim od 150 da i tominjo sazna sudbinu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
I ja sam se tebe sjetio. Prvo, star si skoro ko i ja, drugo fizički si za kurac, a treće vučeš mi malo u ovu skupinu ko i bufalo.LUCIANO MOGGI wrote:Ej ostarjela magarcino cin san cuo za tu pizdariju od virusa odma san se tebe sitija i pripa se za tebe. Mislin ako uzmemo u obzir tvoje pozne godine i cinjenicu da virus napada prvo fosilne ostatke ostataka na planeti zemlja onda nije ni cudo sto smo se zabrinuli za tebeRoland Deschain wrote:Čuo sam da su retardirani rizična skupina. Zato, kupuj masku i marš nazad u rupu dok ne prođe ovo.bafalo wrote:šta je sa onim starijim od 150 da i tominjo sazna sudbinu
Mladji sam od tebe svakakoRoland Deschain wrote:I ja sam se tebe sjetio. Prvo, star si skoro ko i ja, drugo fizički si za kurac, a treće vučeš mi malo u ovu skupinu ko i bufalo.LUCIANO MOGGI wrote:Ej ostarjela magarcino cin san cuo za tu pizdariju od virusa odma san se tebe sitija i pripa se za tebe. Mislin ako uzmemo u obzir tvoje pozne godine i cinjenicu da virus napada prvo fosilne ostatke ostataka na planeti zemlja onda nije ni cudo sto smo se zabrinuli za tebeRoland Deschain wrote:Čuo sam da su retardirani rizična skupina. Zato, kupuj masku i marš nazad u rupu dok ne prođe ovo.bafalo wrote:šta je sa onim starijim od 150 da i tominjo sazna sudbinu
Lijepsi da negovorim
Veci
Potentniji to ti zena tvoja moze potvrdit
Nisan tutlek poput tebe nit pusin mamicev kurac ka ti.
Uostalom navijas za milan i luzere sto je potvrda tezeg stupnja retardacije.
Sad popij tablete Tutlek i ne se privise uznemiravat.
Volin te gluperdo
2015-09-13
Hahaha...žao mi te šamarat više. Koliko si mlađi? 3-4 godine. Što ti vrijedi kad ti se ne diže, ne možeš 3 skleka napravit, napraviš sto koraka pa moraš sjesti. Sve mi to u povjerenju Talijanka rekla, zamolila da ne pričam okolo, oa samo tebi kažem.LUCIANO MOGGI wrote:Mladji sam od tebe svakakoRoland Deschain wrote:I ja sam se tebe sjetio. Prvo, star si skoro ko i ja, drugo fizički si za kurac, a treće vučeš mi malo u ovu skupinu ko i bufalo.LUCIANO MOGGI wrote:Ej ostarjela magarcino cin san cuo za tu pizdariju od virusa odma san se tebe sitija i pripa se za tebe. Mislin ako uzmemo u obzir tvoje pozne godine i cinjenicu da virus napada prvo fosilne ostatke ostataka na planeti zemlja onda nije ni cudo sto smo se zabrinuli za tebeRoland Deschain wrote:Čuo sam da su retardirani rizična skupina. Zato, kupuj masku i marš nazad u rupu dok ne prođe ovo.bafalo wrote:šta je sa onim starijim od 150 da i tominjo sazna sudbinu
Lijepsi da negovorim
Veci
Potentniji to ti zena tvoja moze potvrdit
Nisan tutlek poput tebe nit pusin mamicev kurac ka ti.
Uostalom navijas za milan i luzere sto je potvrda tezeg stupnja retardacije.
Sad popij tablete Tutlek i ne se privise uznemiravat.
Volin te gluperdo
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 50