korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: korona
A jadan...Maggie19 wrote:Imala sam frendicu koja je momku branila gledat Playboy.scorpion wrote:Zašto bi mi smetalo što gleda? Ja uopće nisam ljubomoranAtlana wrote:Hocu reci da mnogim muskarcima smeta kada im draga pogleda nekog drugog, dok je njima (muskarcima) dozvoljeno i i opravdano sve.
On jadan sakrivao. Kad bi mu nasla, ne bi pricala s njim danima.
Pokusavala sam razgovarat s njom. Bezuspjesno.
;-D
Ja sam svom kupila bombonjeru na hrpuhrpu golih zena za valentinovo.
Bilo mu je neugodno :D
Guest- Guest
Moramo se podijelit...unakrsna vatra ;-Pfridrih_niche wrote:Ja Malenu gledan u slow motionu...Maggie19 wrote:Sinoc gledala Gone girl po peti put. Svaki put iznova ista mi scena najbolja: kad Ben Affleck ulazi pod tus ;-^^
:^O
Svakom svoje!
<3
neke stvarno..a i oni koji im dopustaju..fridrih_niche wrote:Kako vi znate bit bolesne, to je horor...Maggie19 wrote:Imala sam frendicu koja je momku branila gledat Playboy.scorpion wrote:Zašto bi mi smetalo što gleda? Ja uopće nisam ljubomoranAtlana wrote:Hocu reci da mnogim muskarcima smeta kada im draga pogleda nekog drugog, dok je njima (muskarcima) dozvoljeno i i opravdano sve.
;-D
:D
Kao i zene koje svasta dopustaju :-S
Atlana wrote:A jadan...Maggie19 wrote:Imala sam frendicu koja je momku branila gledat Playboy.scorpion wrote:Zašto bi mi smetalo što gleda? Ja uopće nisam ljubomoranAtlana wrote:Hocu reci da mnogim muskarcima smeta kada im draga pogleda nekog drugog, dok je njima (muskarcima) dozvoljeno i i opravdano sve.
;-D
Moja kad me snimi kaže-mezi, mezi, kući će si ručkaš...
Guest- Guest
Pa to je ono sto ja kazem isto.fridrih_niche wrote:To se ne može zaustavit...Atlana wrote:Mnogi kazu. ;)fridrih_niche wrote:Zasto?Atlana wrote:Al ne vrijedi isto za zene i muskarce.
Da zena kaze, volim muza, ali se uzbudim na druge muskarce jos vise... Prozvali bi je štracom
Ja bi triba ženi rec da je kurva jer bi se opalila sa Farrelom prije nego sa mnom?
Nismo na istoj valnoj duljini na ovoj temi...
Moj susjed je pricao kako "brusi drugu na balkonu dok je zena kuci, kat iznad. "
Ali dobro zasla sam dublje sada...
Hocu reci da mnogim muskarcima smeta kada im draga pogleda nekog drugog, dok je njima (muskarcima) dozvoljeno i i opravdano sve.
Svi gledamo i to je ok dok se gleda...
Samo zapamti nešto: mi laprdamo, vi djelujete!
Osim zadnje recenicrecenice :P
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Atlana wrote:A jadan...Maggie19 wrote:Imala sam frendicu koja je momku branila gledat Playboy.scorpion wrote:Zašto bi mi smetalo što gleda? Ja uopće nisam ljubomoranAtlana wrote:Hocu reci da mnogim muskarcima smeta kada im draga pogleda nekog drugog, dok je njima (muskarcima) dozvoljeno i i opravdano sve.
;-D
Guest- Guest
Atlana wrote:Brat Brale wrote:Atlana wrote:A jadan...Maggie19 wrote:Imala sam frendicu koja je momku branila gledat Playboy.scorpion wrote:
Zašto bi mi smetalo što gleda? Ja uopće nisam ljubomoran
;-D
Ali sam joj ga samo tako zavuko. Ona me kao pravi ljubomornim jer komentariše kako je onaj pederko, glumac Miloš Biković mnogo sladak. I desi se da odemo na premijeru njegovog filma i ja odem do njega i zamolim ga da se slika sa njom.
Guest- Guest
nema veze, shvatio si poantu :)fridrih_niche wrote:Srica, samo s kolegicama radi!Noor wrote:pa ne nužno s Farrelom, možda s kolegom s poslafridrih_niche wrote:Zasto?Atlana wrote:Al ne vrijedi isto za zene i muskarce.
Da zena kaze, volim muza, ali se uzbudim na druge muskarce jos vise... Prozvali bi je štracom
Ja bi triba ženi rec da je kurva jer bi se opalila sa Farrelom prije nego sa mnom?
:p
Farrel je nedostižan, netko drugi i nije
Brat Brale wrote:Atlana wrote:Brat Brale wrote:Atlana wrote:A jadan...Maggie19 wrote:
Imala sam frendicu koja je momku branila gledat Playboy.
;-D
Ali sam joj ga samo tako zavuko. Ona me kao pravi ljubomornim jer komentariše kako je onaj pederko, glumac Miloš Biković mnogo sladak. I desi se da odemo na premijeru njegovog filma i ja odem do njega i zamolim ga da se slika sa njom.
Uff... Dobar je
Guest- Guest
Noor wrote:nema veze, shvatio si poantu :)fridrih_niche wrote:Srica, samo s kolegicama radi!Noor wrote:pa ne nužno s Farrelom, možda s kolegom s poslafridrih_niche wrote:Zasto?Atlana wrote:Al ne vrijedi isto za zene i muskarce.
Guest- Guest
Atlana wrote:Brat Brale wrote:Atlana wrote:Brat Brale wrote:Atlana wrote:
A jadan...
Uff... Dobar je
Homić
Guest- Guest
Najbolje je zajedno brutalno iskomentirat sve poznate i nepoznate ;-DAtlana wrote:A jadan...Maggie19 wrote:Imala sam frendicu koja je momku branila gledat Playboy.scorpion wrote:Zašto bi mi smetalo što gleda? Ja uopće nisam ljubomoranAtlana wrote:Hocu reci da mnogim muskarcima smeta kada im draga pogleda nekog drugog, dok je njima (muskarcima) dozvoljeno i i opravdano sve.
;-D
Btw mislim da sam skuzio cemu prica o testosteronu
Kad ne jebes u veijeme kad si trebao onda to zelis produziti do 70te
Samo sto vrijedi da cuna nije mlohava kad trokira i ispaljuje corke,jebes seks bez sjemena u velikim kolicinama
Samo sto vrijedi da cuna nije mlohava kad trokira i ispaljuje corke,jebes seks bez sjemena u velikim kolicinama
Guest- Guest
Dybala wrote:Btw mislim da sam skuzio cemu prica o testosteronu
Pa imamo deal...Noor wrote:nema veze, shvatio si poantu :)fridrih_niche wrote:Srica, samo s kolegicama radi!Noor wrote:pa ne nužno s Farrelom, možda s kolegom s poslafridrih_niche wrote:Zasto?Atlana wrote:Al ne vrijedi isto za zene i muskarce.
Ka u Prijateljima, imamo dogovor da možemo spavat s nekom slavnom osobom ako nam se ukaze prilika...
Moj izbor je Monica Bellucci...
Guest- Guest
Uglavnom, zanimljiva tema...
Pogotovo nakon šta san spusija sve s Arsenalom u zadnjih 5 kola, jeben in mater luzersku...
Pogotovo nakon šta san spusija sve s Arsenalom u zadnjih 5 kola, jeben in mater luzersku...
Guest- Guest
A ima svega, slazen se...Maggie19 wrote:neke stvarno..a i oni koji im dopustaju..fridrih_niche wrote:Kako vi znate bit bolesne, to je horor...Maggie19 wrote:Imala sam frendicu koja je momku branila gledat Playboy.scorpion wrote:Zašto bi mi smetalo što gleda? Ja uopće nisam ljubomoranAtlana wrote:Hocu reci da mnogim muskarcima smeta kada im draga pogleda nekog drugog, dok je njima (muskarcima) dozvoljeno i i opravdano sve.
;-D
Kao i zene koje svasta dopustaju :-S
Guest- Guest
Jaja bih mu odsjekla...fridrih_niche wrote:Pa imamo deal...Noor wrote:nema veze, shvatio si poantu :)fridrih_niche wrote:Srica, samo s kolegicama radi!Noor wrote:pa ne nužno s Farrelom, možda s kolegom s poslafridrih_niche wrote:
Zasto?
Ka u Prijateljima, imamo dogovor da možemo spavat s nekom slavnom osobom ako nam se ukaze prilika...
Moj izbor je Monica Bellucci...
Bez milosti
Guest- Guest
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 25 of 50