korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: korona
Maggie19 wrote:Da je vidis u zivo, prepao bi se.Dybala wrote:Opet ste poceli pisati pizdarije o virusu ,maskama i ostalim glupostima ...ajde barem mirta surjak ne izgleda tako lose kad stavi masku
Znam,zayebavam nichea..ona mu je tiha patnja koju ne zeli priznati
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Umro Antara
?
muckodjubre wrote:Brat Brale wrote:Umro Antara
?
Radomir Antić, fudbalski trener-možda i naš najveći u istoriji. Jedini čovek koji je vodio čergu, patetico i loreal...
Guest- Guest
;-DDybala wrote:Maggie19 wrote:Da je vidis u zivo, prepao bi se.Dybala wrote:Opet ste poceli pisati pizdarije o virusu ,maskama i ostalim glupostima ...ajde barem mirta surjak ne izgleda tako lose kad stavi masku
Nekako mi se ne cini bas..niche voli brinete i crnke ;-))
jasambrend wrote:Počivao u miru.
Maggie19 wrote:;-DDybala wrote:Maggie19 wrote:Da je vidis u zivo, prepao bi se.Dybala wrote:Opet ste poceli pisati pizdarije o virusu ,maskama i ostalim glupostima ...ajde barem mirta surjak ne izgleda tako lose kad stavi masku
Niche voli kurac,to svi znaju ^^
Guest- Guest
Dokaze na sunce ;-^&Dybala wrote:Maggie19 wrote:;-DDybala wrote:Maggie19 wrote:Da je vidis u zivo, prepao bi se.Dybala wrote:Opet ste poceli pisati pizdarije o virusu ,maskama i ostalim glupostima ...ajde barem mirta surjak ne izgleda tako lose kad stavi masku
Ljudi to ne kontaju...Maggie19 wrote:Da je vidis u zivo, prepao bi se.Dybala wrote:Opet ste poceli pisati pizdarije o virusu ,maskama i ostalim glupostima ...ajde barem mirta surjak ne izgleda tako lose kad stavi masku
:D
Vide sise i gotovo...
A to šta faca pari Lovrinac nakon pandemije, to ništa...
Guest- Guest
Nije mi ona napeta...Dybala wrote:Maggie19 wrote:Da je vidis u zivo, prepao bi se.Dybala wrote:Opet ste poceli pisati pizdarije o virusu ,maskama i ostalim glupostima ...ajde barem mirta surjak ne izgleda tako lose kad stavi masku
Praskala se s pola Hajduka, a napravi joj dite redikul koji se tija sa mnom tuc...
Guest- Guest
Jedino svoj...Dybala wrote:Maggie19 wrote:;-DDybala wrote:Maggie19 wrote:Da je vidis u zivo, prepao bi se.Dybala wrote:Opet ste poceli pisati pizdarije o virusu ,maskama i ostalim glupostima ...ajde barem mirta surjak ne izgleda tako lose kad stavi masku
Guest- Guest
cudno zraci ;-@fridrih_niche wrote:Ljudi to ne kontaju...Maggie19 wrote:Da je vidis u zivo, prepao bi se.Dybala wrote:Opet ste poceli pisati pizdarije o virusu ,maskama i ostalim glupostima ...ajde barem mirta surjak ne izgleda tako lose kad stavi masku
Vide sise i gotovo...
Kako me zna...Maggie19 wrote:;-DDybala wrote:Maggie19 wrote:Da je vidis u zivo, prepao bi se.Dybala wrote:Opet ste poceli pisati pizdarije o virusu ,maskama i ostalim glupostima ...ajde barem mirta surjak ne izgleda tako lose kad stavi masku
:D (Y)
Al kad san bija mladji volija san vise plave...
<3
Guest- Guest
a i ti među njimaDybala wrote:Maggie19 wrote:;-DDybala wrote:Maggie19 wrote:Da je vidis u zivo, prepao bi se.Dybala wrote:Opet ste poceli pisati pizdarije o virusu ,maskama i ostalim glupostima ...ajde barem mirta surjak ne izgleda tako lose kad stavi masku
zrači na transvestitaMaggie19 wrote:cudno zraci ;-@fridrih_niche wrote:Ljudi to ne kontaju...Maggie19 wrote:Da je vidis u zivo, prepao bi se.Dybala wrote:Opet ste poceli pisati pizdarije o virusu ,maskama i ostalim glupostima ...ajde barem mirta surjak ne izgleda tako lose kad stavi masku
Vide sise i gotovo...
da sam muško ne bi joj se bez opreza zalijetala pod suknjicu
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 50