korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
korona
u trenucima mira i tišine u ovoj izolaciji ponekad pomislim da će čovjek nakon ove apokalipse nekako počet cijeniti prirodu, drugog čovjeka, biti zadovoljan s malim i svim onime što ima, a tako lako može izgubiti...fridrih_niche wrote:Znaš šta mene najviše veseli?Noor wrote:ima ova korona i pozitivnih utjecaja na ovaj pdf...malo ste se uozbiljili i divno vas je vidjeti kad razgovarate normalno..kao i mi gore na VIP-u
Izgleda neba nakon ovih izolacija...
Bar se priroda malo rekuperala...
<3
Ma nije ovo do korone šta smo normalniji...
Nego, nema baluna hahahaha...
Bila bi drugačija pisma da se igra balun...
:D
Bože, kako smo mali i nebitni
Re: korona
A ja sam skontao kako su ljudi odvratni i jadni. Uglavnom su svi isti, glupe ovce sa kojima je lako manipulirat. Gade mi se svi redom.Noor wrote:u trenucima mira i tišine u ovoj izolaciji ponekad pomislim da će čovjek nakon ove apokalipse nekako počet cijeniti prirodu, drugog čovjeka, biti zadovoljan s malim i svim onime što ima, a tako lako može izgubiti...fridrih_niche wrote:Znaš šta mene najviše veseli?Noor wrote:ima ova korona i pozitivnih utjecaja na ovaj pdf...malo ste se uozbiljili i divno vas je vidjeti kad razgovarate normalno..kao i mi gore na VIP-u
<3
Bože, kako smo mali i nebitni
Đoker je doktorski objasnio:
Jack Torrance wrote:NemanAndreas Goldberger wrote:Spasi nas...LUCIANO MOGGI wrote:U nedilju strijeljanje
Ljudi,kako vi provodite dane? Ja sam presta raditi prije 2 dana i neću sigurno najmanje 2 miseca. Žena ionako ne radi. Financijski nam nije problem, plačanje je sve osigurano, samo smo zarobljeni u kući s 3 dice, od toga jedno ima tek misec dana. Ne možeš nigdi izaći (Ustvari možeš vanka u šetnju kad nije loš dan) a s dicom doma po cile dane je teška psihijatrija...
Ne možeš niti piti doma u ovoj situaciji, ne možeš piti vanka jer nemaš di, ne možeš ništa. Kada si u zatvoru, samo ti tu netko stalno skače nad glavom.
Ima li ko slična iskustva?
Trenutno nisan na brodu, u kući nema šanse da po cile dane stojin - zbog mira u kući - pa san se lipo bija skupija, upalija brod i uteka na Brač na svoj ranč. Mladunčad i Ona su ostali stat doma.
Bija cili tjedan, sam, mir, tišina, priroda, pofreza sve meje i posadija kumpire, kapulu i verduru, pokosija travu u maslinicima, završija krov na svojoj kamenoj kućici koja će bit ultimativna man cave po dovršetku, uživa u pogledu i očistija glavu
Šta nosi ovi tjedan i kako njega izdržat doma, e to je već dobro pitanje
bome nice
Hahahahaha, citam i vizualiziram istovremeno ;-)))Jack Torrance wrote:Moja jutros stisla noge i govori "nema ti ništa".Maggie19 wrote:Jeste se potukli sa zenama/muzevima/partnerima/cama?
;-D
Ja pitan "šta san sad skrivija".
Odgovor je bija "ništa, zato ti i nema ništa!"
Znan ja vrlo dobro da njeno "ništa" nije ništa, al aj ti sad pogodi zašto je jutros "ništa", jer meni uvik ima.
Nažalost Google Translate u ovin slučajevima nije od nikakve pomoći :)
Vidiš da se namusila, pitaš je šta jon je, a ona otvoreno laže i kaže "ništa!"
I kad poslin 5-6 dana durenja nekako uspiješ iskamčit razlog, svatiš da si kojin slučajen pogađa a ona odgovarala vrćenjem i klimanjem glave, da bi ti za točan odgovor tribalo 7000 dana koliko je oni Karlo Štajner proveja po logorima u Sibiru, ili dok ona sebi vrat ne bi iščašila od vrćenja i klimanja
Ne znam kako vama,ali meni je ovaj novi ministar zdravstva Vili pravo osvježenje!
Minus mu je što je HZD-ac, a veliki plus što je hajdukovac...
Dobar je zasad, srića da su afere oko imovine otpuvale onog smrljivog ljigavca...
Dobar je zasad, srića da su afere oko imovine otpuvale onog smrljivog ljigavca...
Guest- Guest
Zašto bi mu to što je HDZ-ovac bio minus? Ne treba generalizirati stvari. Ima pametnih ljudi i u HDZ-u i u SDP-u i u ostalim strankama, a isto tako i glupana ima u svim strankama, bez iznimke. Bez veze je razmišljati na taj način. Makar, slažem se s tobom u vezi Kujundžića, jer ne mogu ga ni zamisliti da mi on, u ovoj situaciji, svakodnevno drži govore na TV-u, a kamoli da ga moram slušati. On je meni bio daleko najgori ministar u povijesti hrvatske države, dok Beroš sa ovakvim pristupom poslu kakav pokazuje, spada među daleko najbolje ministre do sada.
Zeko-
2015-08-26
Bas san to s materom komentira...muckodjubre wrote:Ne znam kako vama,ali meni je ovaj novi ministar zdravstva Vili pravo osvježenje!
Svi smo oduševljeni s likom...
(Y)
Guest- Guest
Ovo je najveća istina koju si kad napisao na forumu. Da se igra nogomet, normalna rasprava je nemoguća. Nitko od nas ne može bit normalan kad mu se napada najdraži klub. Ja prvi, priznajem.fridrih_niche wrote:Znaš šta mene najviše veseli?Noor wrote:ima ova korona i pozitivnih utjecaja na ovaj pdf...malo ste se uozbiljili i divno vas je vidjeti kad razgovarate normalno..kao i mi gore na VIP-u
<3
Sad sam svjestan da je sve postalo jako ozbiljno.
Najprije Andrija Jarak se javlja uživo neki dan, a onda i Olimpijske igre otkazane.
Najprije Andrija Jarak se javlja uživo neki dan, a onda i Olimpijske igre otkazane.
Ulijeva povjerenje. Zasad.muckodjubre wrote:Ne znam kako vama,ali meni je ovaj novi ministar zdravstva Vili pravo osvježenje!
Nadam se da ce tako i ostati.
ma svima nam je...zamisli onog starog prevaranta Kujundžića sad usred ove pandemije, pa šta bi taj napravio??muckodjubre wrote:Ne znam kako vama,ali meni je ovaj novi ministar zdravstva Vili pravo osvježenje!
Ovo mi može bit druga najveća istina koju san odi napisa...Roland Deschain wrote:Ovo je najveća istina koju si kad napisao na forumu. Da se igra nogomet, normalna rasprava je nemoguća. Nitko od nas ne može bit normalan kad mu se napada najdraži klub. Ja prvi, priznajem.fridrih_niche wrote:Znaš šta mene najviše veseli?Noor wrote:ima ova korona i pozitivnih utjecaja na ovaj pdf...malo ste se uozbiljili i divno vas je vidjeti kad razgovarate normalno..kao i mi gore na VIP-u
<3
Najveća istina je ipak da je Messi najbolji ikad...
Guest- Guest
Apsolutno! Ali samo u tvojim i endovim mokrim snovima.fridrih_niche wrote:Najveća istina je ipak da je Messi najbolji ikad...
A taman sam mislio LP, košarkaši kvalifikacije za OI,ep nogomet,OI...Roland Deschain wrote:Sad sam svjestan da je sve postalo jako ozbiljno.
Šta je ovo majke ti sad krpa snijeg,a za vikend 16°C
scorpion wrote:Apsolutno! Ali samo u tvojim i endovim mokrim snovima.fridrih_niche wrote:Najveća istina je ipak da je Messi najbolji ikad...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Najveća istina je ipak da je Messi najbolji ikad...
2011., kao 23-godišnjaka, legende liverpoola i gaynjateda te proglase za GOAT-a.
al tu je već svima bilo jasno da ništa slično nikad nije viđeno.
znači tvoja istina je messi, a moja busquets
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 50