Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
Page 1 of 1
Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
http://www.vecernji.hr/vijesti/incident-u-rijeci-djeca-tvrdim-predmetima-gadala-turiste-vicuci-korona-korona-1382004
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
kako to?...odojko ce nam dobiti kap...'grad europske uljudbe i kulture'...gdje djeca kamenuju i lincuju turiste druge rase..pogrdno ih vrijeđajuci...
2015-09-08
Re: Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
stara poslovica kaze kad se puno hvastaš desiti se suprotno..ili ko pod drugim jamu kopa sam u nju upada..pa di drugove iz kine napast
2015-09-08
Uzasno je sve to, uz put mozda su ljudi iz Koreje ili Japana. Sto ti je balkanski mentalitet.
omni-
2014-04-12
Mrznja dragi moji
U lijepoj nasoj ima dom
Mi ustvari imsmo pandemiju mrznje
Prema svemu sto je nehrvatsko
Jbt
Kazu i gripa ce kpd nas crknuti od nase mrznje
U lijepoj nasoj ima dom
Mi ustvari imsmo pandemiju mrznje
Prema svemu sto je nehrvatsko
Jbt
Kazu i gripa ce kpd nas crknuti od nase mrznje
Tako su Srbi 90.gadjali prolaznike kod Zadra ribama i vikali Petka,Petka.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Rijeka.... evropska prijestolnica kulture...vuksadinare wrote:http://www.vecernji.hr/vijesti/incident-u-rijeci-djeca-tvrdim-predmetima-gadala-turiste-vicuci-korona-korona-1382004
Umjetnički performans...mutava baštarda wrote:Rijeka.... evropska prijestolnica kulture...vuksadinare wrote:http://www.vecernji.hr/vijesti/incident-u-rijeci-djeca-tvrdim-predmetima-gadala-turiste-vicuci-korona-korona-1382004
T.- Posts : 17552
2014-04-14
koji će ljevičar sad podnijeti prijavuvuksadinare wrote:kako to?...odojko ce nam dobiti kap...'grad europske uljudbe i kulture'...gdje djeca kamenuju i lincuju turiste druge rase..pogrdno ih vrijeđajuci...
immortal-
2014-04-16
a naši mladi 91 bacali kamenje na autocesti na aute registracija bg i sličnojastreb wrote:Tako su Srbi 90.gadjali prolaznike kod Zadra ribama i vikali Petka,Petka.
jedan se htio skriti iza mene s lijeve strane, ja naglo prikočila
a i dečki super precizno gađali
šta ja tu mogu
nisam ja rat izmislila
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:a naši mladi 91 bacali kamenje na autocesti na aute registracija bg i sličnojastreb wrote:Tako su Srbi 90.gadjali prolaznike kod Zadra ribama i vikali Petka,Petka.
jedan se htio skriti iza mene s lijeve strane, ja naglo prikočila
a i dečki super precizno gađali
šta ja tu mogu
nisam ja rat izmislila
Kasnije im vratili u NS sa kamatom
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Similar topics
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» Korona?Kakva korona ovo je pravi razlog zasto se zemlje ex yu stavljaju na crvenu listu i izoliraju!Srbija postaje sve veci sigurnosni problem u regiji
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» KAKVA SU DJECA VJERNIKA, A KAKVA DJECA ATEISTA?
» Rusija ponovo gađala luke na Dunavu
» Korona?Kakva korona ovo je pravi razlog zasto se zemlje ex yu stavljaju na crvenu listu i izoliraju!Srbija postaje sve veci sigurnosni problem u regiji
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» KAKVA SU DJECA VJERNIKA, A KAKVA DJECA ATEISTA?
» Rusija ponovo gađala luke na Dunavu
Page 1 of 1