korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: korona
End wrote:demo je spremniji od HR vojnika, zna o čemu priča
svaki dan trčanje, 20 km bicikliranje, zgibovi, na kraju treninga heineken 0.25
I smučanje u zloveniji...
Guest- Guest
jedan poznanik iz vojske je istegao leđa kad je pomicao kauč, nešto mu iscurilo lol
inače imaju teretanu u dnevnom programu 2h, i većina vojnika ne ide
ali zato su uvijek u kladionici i kafićima
ko neki mali boemi
Ne postaju, radjaju se vec velikim dijelom. Onda ih manipulacijom dokrajce.fridrih_niche wrote:Demo i Scorpija samo Wermacht priznaju za vojsku...
:D
A ja ne prican o redovnoj vojsci...
Nego o uvođenju vojnog roka za ove pubertetlije koji polako postaju curice...
;)
Nista nije slucajno.
Testosteron je nepozeljan. Bunt, akcija, pokretljivost.
Treba naucit slusat.
Samo nesto ovi s krvnom grupom O spasavaju. Neovisno o spolu. ;-D
Ima istine i u tome šta pišeš...Maggie19 wrote:Ne postaju, radjaju se vec velikim dijelom. Onda ih manipulacijom dokrajce.fridrih_niche wrote:Demo i Scorpija samo Wermacht priznaju za vojsku...
;)
Nista nije slucajno.
Treba naucit slusat.
Pogledaj šta im se natura: pederluk i slične šeme...
Modni mačak, Kardashianke, ladyboyevi...
Ajme...
:^O
Ako ne zna rastavit i sastavit kalasa u 20 sec, onda nije muško!
:p
Guest- Guest
Ja ga naučio rastaviti i sastaviti kao klinac i kalaš i tteac
Pa da . To je svjesna i namjerna feminiziranost, usmjereno sve laksem upravljanju.fridrih_niche wrote:Ima istine i u tome šta pišeš...Maggie19 wrote:Ne postaju, radjaju se vec velikim dijelom. Onda ih manipulacijom dokrajce.fridrih_niche wrote:Demo i Scorpija samo Wermacht priznaju za vojsku...
;)
Nista nije slucajno.
Treba naucit slusat.
Pogledaj šta im se natura: pederluk i slične šeme...
Modni mačak, Kardashianke, ladyboyevi...
Ajme...
:^O
Ako ne zna rastavit i sastavit kalasa u 20 sec, onda nije muško!
:p
Plus izostanak pozitivne agesivnosti.
Sve vodi podredjenosti.
;-@
Svatko tko misli da nam vojska ne treba i da ne rade ništa po cijeli dan je u najmanju ruku...ma, neda mi se, ne na današnji dan. Samo ću reći da je to jako glupo i ograničeno razmišljanje.
bravoAndreas Goldberger wrote:Gledaj, neću se tu s tobom prepucavati i ulaziti u neke velike rasprave, ne na ovoj temi i u ovoj vrijeme, a evo samo ovo.
Ti imaš uzak pogled i to nije od jučer. Ako smatraš da nama ne treba vojska ili da treba manje vojnika nego što imamo, ok tvoje mišljenje s kojim se ne moram složiti. No pričati da oni ionako ne rade ništa i bleje po kasarnama ostatak godine je glupost i uzak pogled, ništa više.
Profesionalni vojnik ti inače mora održavati formu, redovito trenirati i biti spreman. Ne može si dopustiti neke stvari koje možemo ja ili primjerice ti. S druge strane, kad te pošalju negdi u 3pm na istok u rat, onda je isto to goli k?
Probaj razumiti da to nije zanimanje kao prodavač u dućanu gdje svaki dan radiš jedan te isti posao, ali da je zanimanje gdje redovito moraš raditi na sebi da bi bio spreman kad je potrebno, u suprotnom više nemaš taj posao. Tako da, te priče o blejanju po kasarni su obična glupost, uvreda tim ljudima i tom zanimanju.
Odmah da se demo uhapdi
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
scorpion wrote:Demonski je u pravu. Vojska države koja nije u ratu je parazit. Das ende!
ako nisi shvatio, to sam ti upravo gore reklamuckodjubre wrote:Noor wrote:eto, neki misle da biRoland Deschain wrote:A što inače radi profesionalni vojnik u svijetu ako nije u ratu? Priprema se, ima obuku da bude spreman za slučaj potrebe. Što bi trebali? Radit na baušteli ko profesionalni vojnici?
a kad god treba, odrade i pomognu narodu u nesreći, što im i je dužnost između ostalog, ali brate...nek prestanu budale srati po njima
Me ne bolje neka i sada budu po kasarnama...pa bog te normalno da vojska uskoči jer imaju i ljude i opremu...pa makar par dana godišnje da nešto rade
zašto boldaš moje riječi, pa ih onda ponavljaš uvjeravajući me da su to tvoji ingeniozni zaključci?
rade svaki dan, a što sve rade naravno da ti nemaš pojma, niti trebaš znati
izdvajaj iz plaće svaki mjesec za njih i muči
Last edited by Noor on 22/3/2020, 20:05; edited 1 time in total
pa šta možeš išta obaviti sada?End wrote:jebate ja sad moram u zg jer sutra nema više iz grada u grad
Noor wrote:ako nisi shvatio, to sam ti upravo gore reklamuckodjubre wrote:Noor wrote:eto, neki misle da biRoland Deschain wrote:A što inače radi profesionalni vojnik u svijetu ako nije u ratu? Priprema se, ima obuku da bude spreman za slučaj potrebe. Što bi trebali? Radit na baušteli ko profesionalni vojnici?
a kad god treba, odrade i pomognu narodu u nesreći, što im i je dužnost između ostalog, ali brate...nek prestanu budale srati po njima
Me ne bolje neka i sada budu po kasarnama...pa bog te normalno da vojska uskoči jer imaju i ljude i opremu...pa makar par dana godišnje da nešto rade
zašto boldaš moje riječi, pa ih onda ponavljaš uvjeravajući me da su to tvoji ingeniozni zaključci?
Ti istčeš da pomaže vojska kojoj je to dužnost i dobivaju plaće i dnevnice...
Da rezimiramo-
1.Zli :virus , vjernici i kinezi
2.Lijeni i pokvareni :doktori,vojnici,policija i talijani
3.Idioti : osjecani i splicani
4.Moralna vertikalna i spasitelji ovog naroda: ekipa zadojena "ideologijom" sa filozofskog fakulteta
5.škorpija i muckovski
1.Zli :virus , vjernici i kinezi
2.Lijeni i pokvareni :doktori,vojnici,policija i talijani
3.Idioti : osjecani i splicani
4.Moralna vertikalna i spasitelji ovog naroda: ekipa zadojena "ideologijom" sa filozofskog fakulteta
5.škorpija i muckovski
Guest- Guest
Na kraju ispada da je korona spasila mnogo zivota s ovom izolacijom...jerbo crkva u palmoticevoj ..strop se skroz urusio ..betonskih ploca i crijepa sa krovova posvuda, da nije karantene brdo pjesaka bi bilo (tesko) ozlijeđeno
S obzirom na jacinu potresa obicno bude znacajno vise mrtvih i vitalno ugrozenih, ironicno jedno zlo je neutraliziralo drugo
S obzirom na jacinu potresa obicno bude znacajno vise mrtvih i vitalno ugrozenih, ironicno jedno zlo je neutraliziralo drugo
Guest- Guest
I što je nedjelja rano ujutro
Noor wrote:scorpion wrote:Demonski je u pravu. Vojska države koja nije u ratu je parazit. Das ende!
Znači u prevodu, mora stalno ratovati da vojska ne bi bila parazit...
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Noor wrote:scorpion wrote:Demonski je u pravu. Vojska države koja nije u ratu je parazit. Das ende!
Znači u prevodu, mora stalno ratovati da vojska ne bi bila parazit...
Tako je,a fudbalija mora napucavati svaki dan loptu
Make war ,not love
Guest- Guest
muckodjubre wrote:
I što je nedjelja rano ujutro
Dok sam radio u zg,dolazio ili odlazio sa posla u to vrijeme,iznenađujuće puno ljudi je znalo biti
Gerijatrija malo spava i od jutra trci na plac,trgovine,postu ili misu
Guest- Guest
aj idi na početak pa vidi :)muckodjubre wrote:Noor wrote:ako nisi shvatio, to sam ti upravo gore reklamuckodjubre wrote:Noor wrote:eto, neki misle da biRoland Deschain wrote:A što inače radi profesionalni vojnik u svijetu ako nije u ratu? Priprema se, ima obuku da bude spreman za slučaj potrebe. Što bi trebali? Radit na baušteli ko profesionalni vojnici?
Ti istčeš da pomaže vojska kojoj je to dužnost i dobivaju plaće i dnevnice...
https://www.ex-iskon-pleme.com/t39161p760-korona#1591116
vojsku sam spomenula u kontekstu pomoći...nasuprot ove lijene lajave gamadi koju Ante nabraja u svom postu, a koja stalno lamentirao o nekoj borbi za ova ona prava, pomoć ovome onome, a kad se potreba za pomoći ukazala - u rupu propadoše.
a poanta bi bila jednostavno ovako ...nemoj pričati protiv vojske, jer moraš znati da će biti uz tebe u eto ovakvim situacijama...i kada nije rat
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Similar topics
» korona
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 41 of 50