korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: korona
Čitao sam, ali ne vjerujem u tu teoriju. Ovaj virus je laboratorijski eksperiment, to je sigurno. E sad je li slučajno "pobjegao" ili je svjesno ubačen među ljude, to je pitanje.fridrih_niche wrote:Kažu da je za sve kriva 5G mreža i 100 000 satelita koje su parkirali oko Zemlje...
Prvi grad si je uvedena 5G mreža?
Wuhan...
:8)
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
A čuj, u ratu isto ljudi ostaju bez posla, a turizam ne postoji. Ljudi moraju postat svjesni da dođe vrijeme kad nije sve idealno i ne ide po planu. Tako je kako je, prihvatiš to i ideš dalje. Treba razmišljat o tome kako može bit puno gore i da je ovo super.fridrih_niche wrote:Nije problem stat u kući 15 dana, misec dana, po godine...
Problem je šta će 100-200 tisuća ljudi ostat bez posla, šta će ekonomija bitnu rangu one iz 91.-e, ako ne i gora...
Bez turizma ova država nema perspektivu, ne nakon šta su uništene sve ostale grane gospodarstva...
To je problem, a ne 15 dana izolacije...
;)
Pa čak i ovaj virus je goli kurac, kakav se virus ili neka druga boleština može pojavit u budućnosti.
Dobro veacala u cem.je frka???
Kurvetina kazes???
Ok jeste.
Zar si ti mozda ocekivao da ce ona pronaci necije dijete ciji je otac vozac gradskog prijevoza a majka kuharica u hotelu.??
Naravno da nece. Ona je ucena da trazi milijonera.
U kuci je tome ucena. Egal tko je buduci otac. To njoj neznaci nista.
Njoj jedino znace milijuni budiceg oca.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
A za koju godinicu ide alimentacija 20 000-30 000€ mjesečnoLUCIANO MOGGI wrote:Dobro veacala u cem.je frka???
Kurvetina kazes???
Ok jeste.
Zar si ti mozda ocekivao da ce ona pronaci necije dijete ciji je otac vozac gradskog prijevoza a majka kuharica u hotelu.??
Mozda i vise jer takva kao ona trosi 1500 dnevnoscorpion wrote:A za koju godinicu ide alimentacija 20 000-30 000€ mjesečnoLUCIANO MOGGI wrote:Dobro veacala u cem.je frka???
Kurvetina kazes???
Ok jeste.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
scorpion wrote:Kako su se ljudi razmazili i navikli na komfor, pička im materina. Ovo je nešto najugodnije što im se može dogodit, i njima ne valja. Imaš hrane, imaš vode, imaš struje, imaš internet, toplo ti je...
Zamisli da granate padaju okolo i moraš bit u podrumu. Pa nemaš ni hrane, ni vode, ni struje, internet neću ni spominjat. Treba ovako nešto sa vremena na vrijeme, da se debilni ljudi malo osvjeste. Makar sumnjam da će im ovo vrijedit
još ako radiš od kuće i ide plaćascorpion wrote:Ali ti govorim da nije problem bit u stanu 15 dana. Imaš sve, šuti i pokolopi se. Imaš šta jest i pit, ne može ti bit dosadno jer možš gledat filmove, serije, igrat igrice... imaš opcija.Brat Brale wrote:scorpion wrote:Kako su se ljudi razmazili i navikli na komfor, pička im materina. Ovo je nešto najugodnije što im se može dogodit, i njima ne valja. Imaš hrane, imaš vode, imaš struje, imaš internet, toplo ti je...
Zamisli da granate padaju okolo i moraš bit u podrumu. Pa nemaš ni hrane, ni vode, ni struje, internet neću ni spominjat. Treba ovako nešto sa vremena na vrijeme, da se debilni ljudi malo osvjeste. Makar sumnjam da će im ovo vrijedit
Dozvoli, ali neuporedive su mi te situacije. Jbg, kada je rat-znaš da se sakriješ zalegneš, znaš odakle te polivaju, znaš ko ti je neprijatelj i vidljiv je.
Ovo sranje može na najbanalniji načij da uđe u tebe, a ti možeš preneti na još x ljudi.
U ratnom vremenu nemaš ništa, pa opet živiš. Ljudi nisu svjesni, jer su navikli na lagodan život i misle da imaju pravo na sve. Treba ovakva šamarčina češće.
Ja ne radim,plača ide. A više bi volio da radim i da je sve normalno.Noor wrote:još ako radiš od kuće i ide plaćascorpion wrote:Ali ti govorim da nije problem bit u stanu 15 dana. Imaš sve, šuti i pokolopi se. Imaš šta jest i pit, ne može ti bit dosadno jer možš gledat filmove, serije, igrat igrice... imaš opcija.Brat Brale wrote:scorpion wrote:Kako su se ljudi razmazili i navikli na komfor, pička im materina. Ovo je nešto najugodnije što im se može dogodit, i njima ne valja. Imaš hrane, imaš vode, imaš struje, imaš internet, toplo ti je...
Dozvoli, ali neuporedive su mi te situacije. Jbg, kada je rat-znaš da se sakriješ zalegneš, znaš odakle te polivaju, znaš ko ti je neprijatelj i vidljiv je.
Ovo sranje može na najbanalniji načij da uđe u tebe, a ti možeš preneti na još x ljudi.
U ratnom vremenu nemaš ništa, pa opet živiš. Ljudi nisu svjesni, jer su navikli na lagodan život i misle da imaju pravo na sve. Treba ovakva šamarčina češće.
Meni su problem ta mala djeca. Najgora je ova od 2 ipo godine, ne možeš ništa od nje. Luda je ko kupus. Mala od misec dana je još i dobro, samo kad zaspe,ova je budi.
Do sad je ova od 2 ipo godine bila 3 dana u tjednu u vrtiću i 2 dana kod dadilje, tako da bi se izigrala, a kad ne radim uvik smo išli negdi, ili vanka ili neke igraone, pa je bilo drugačije. Sad je ludnica. Još plače 5 puta dnevno da oće u vrtić...
Guest- Guest
A ja ne radin i ne primam placu...
Šta ću ja?
Ocu i ja bit sritan jer iman struju, vodu i internet?
;)
Šta ću ja?
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Nije problem stat u kući 15 dana, misec dana, po godine...
Problem je šta će 100-200 tisuća ljudi ostat bez posla, šta će ekonomija bitnu rangu one iz 91.-e, ako ne i gora...
Bez turizma ova država nema perspektivu, ne nakon šta su uništene sve ostale grane gospodarstva...
;)
Moja najbolja drugarica iz detinjstva je arhitekta u NY. Živi kao podstanar u bruklinu, pre 3 dana je dobila otkaz...
Šta će sad, gde će sad? Nazad u Srbiju ne može jer avioni ne lete...
Ja od prošle nedelje 1 dinar zaradio nisam...
Guest- Guest
Nije sve u lovi i novcu, iako kad nemaš love onda je zajebano...
Last edited by Andreas Goldberger on 23/3/2020, 16:38; edited 1 time in total
Guest- Guest
Isto mi je...Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:Nije problem stat u kući 15 dana, misec dana, po godine...
;)
Moja najbolja drugarica iz detinjstva je arhitekta u NY. Živi kao podstanar u bruklinu, pre 3 dana je dobila otkaz...
Šta će sad, gde će sad? Nazad u Srbiju ne može jer avioni ne lete...
Ja od prošle nedelje 1 dinar zaradio nisam...
Šta ćeš, borba i to je to...
;)
Guest- Guest
Ogroman problem, kako će se sve odvijati kada ovo sve prođe?fridrih_niche wrote:A ja ne radin i ne primam placu...
Šta ću ja?
;)
Guest- Guest
Znaš šta se kaže ‘lako je tuđim kurcen koprive mlatit’...Andreas Goldberger wrote:Nije sve u lovi i novcu...
Nije sve u lovi kad je tu...
Al kad je nema, onda je...
Nije teško za razumit, samo se zbroji 2+2...
;)
Guest- Guest
A vidit ćemo, još uvik san optimist...Brat Brale wrote:Ogroman problem, kako će se sve odvijati kada ovo sve prođe?fridrih_niche wrote:A ja ne radin i ne primam placu...
Šta ću ja?
;)
;)
Guest- Guest
Znam, zato sam nadoda u postu gori naknadno:fridrih_niche wrote:Znaš šta se kaže ‘lako je tuđim kurcen koprive mlatit’...Andreas Goldberger wrote:Nije sve u lovi i novcu...
Nije sve u lovi kad je tu...
Al kad je nema, onda je...
Nije teško za razumit, samo se zbroji 2+2...
;)
"iako kad nemaš love onda je zajebano..."
Guest- Guest
Stari, problem je šta je sad sve stalo...
Bar u Dubrovniku...
Znam masu ljudi, poduzetnika, al niko sad ne zapošljava!
Nema druge, strpit se misec-dva, pa vidi šta onda...
Al triba prizivit misec-dva...
;)
Bar u Dubrovniku...
Znam masu ljudi, poduzetnika, al niko sad ne zapošljava!
Nema druge, strpit se misec-dva, pa vidi šta onda...
Al triba prizivit misec-dva...
;)
Guest- Guest
Danas sam uhvatio sebe kako sam srećan kao da sam dobio milion dolara samo zato što sam sebi nabavio 10-ak maski i 7,8 pari hirurških rukavica...
Guest- Guest
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Similar topics
» korona
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 45 of 50