korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: korona
Šteta je velika, ali opet nemojmo pretjerivati. Kako inače zna biti kod potresa, može se reći da nije prestrašno. Moglo je biti puno gore. Samo da se to dijete izvuče pa da možemo reći kako je bez ljudskih žrtava. Zgrade će se popraviti.
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Jesam se isplakala jutros u picku materinu.
Koji nam se kurac dogada u drzavi?!
Gledam one zene vani na ulici, oskudno obucene, sa bebicama. Neke su tek rodile. Neke su sigurno u trudovima...
Sa svih strana hrpetina losih dogadaja.
Svi mi salju svakakve vijesti, slike...
Koji nam se kurac dogada u drzavi?!
Gledam one zene vani na ulici, oskudno obucene, sa bebicama. Neke su tek rodile. Neke su sigurno u trudovima...
Sa svih strana hrpetina losih dogadaja.
Svi mi salju svakakve vijesti, slike...
Guest- Guest
Disu veljaca antife drago pilsel pusic gay udruge....????
Ti prokleti boysi torcidasi kohortasi armadasi demoni tor nadovci svi pomazu
Gdje je rudanica ???
Gdje je rudanica ???
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
https://dalmatinskiportal.hr/sport/bernard-jurisic-s-kim-biste-se-radije-zatekli-kad-se-dogodi-sranje--s-njima-ili-s-onima-koji-su-jako-glasni-kad-sranja-nema--/61317
scorpion-
2014-04-18
A di će biti, na sigurnom su.LUCIANO MOGGI wrote:Disu veljaca antife drago pilsel pusic gay udruge....????
Gdje je rudanica ???
Oni su jaki samo na ričima i kad triba govoriti, a ne kad triba nešto konkretno napraviti, svoja leđa podmetnuti i sebe izložiti opasnosti!
Guest- Guest
stoka sebična i niškoristi skriva i čuva svoje pokvarene licemjerne guziceLUCIANO MOGGI wrote:Disu veljaca antife drago pilsel pusic gay udruge....????
Gdje je rudanica ???
sad radi i pomaže vojska, kasnije će ih gamad opet pljuvat
BBB također...spašavaju bebice u inkubatorima!
lopine, crknite!
BBB također...spašavaju bebice u inkubatorima!
lopine, crknite!
Vojsci je i red da pomaže jer ionako ništa ne rade već bleje po kasarnama...
neka blejemuckodjubre wrote:Vojsci je i red da pomaže jer ionako ništa ne rade već bleje po kasarnama...
ti blejiš sada, a oni rade..
Noor wrote:neka blejemuckodjubre wrote:Vojsci je i red da pomaže jer ionako ništa ne rade već bleje po kasarnama...
Ionako dobivaju plaću većinom za drkanje kurca po cio dan...
A od kud ti znaš da ja ne pomažem kome treba?
A što inače radi profesionalni vojnik u svijetu ako nije u ratu? Priprema se, ima obuku da bude spreman za slučaj potrebe. Što bi trebali? Radit na baušteli ko profesionalni vojnici?
evo, forumašiš :)muckodjubre wrote:Noor wrote:neka blejemuckodjubre wrote:Vojsci je i red da pomaže jer ionako ništa ne rade već bleje po kasarnama...
eto, neki misle da biRoland Deschain wrote:A što inače radi profesionalni vojnik u svijetu ako nije u ratu? Priprema se, ima obuku da bude spreman za slučaj potrebe. Što bi trebali? Radit na baušteli ko profesionalni vojnici?
a kad god treba, odrade i pomognu narodu u nesreći, što im i je dužnost između ostalog, ali brate...nek prestanu budale srati po njima
Roland Deschain wrote:A što inače radi profesionalni vojnik u svijetu ako nije u ratu? Priprema se, ima obuku da bude spreman za slučaj potrebe. Što bi trebali? Radit na baušteli ko profesionalni vojnici?
I sad treba biti vauuu što ih se angažira par dana godišnje u slučaju nekih prirodnih katastrofa tipa poplava ili potres...
Noor wrote:evo, forumašiš :)muckodjubre wrote:Noor wrote:neka blejemuckodjubre wrote:Vojsci je i red da pomaže jer ionako ništa ne rade već bleje po kasarnama...
A šta trebam hodati po gradu u vrijeme kada se ograničava socijalni kontakt i ništa živo ne radi?
To je najpametnije za cijelu situaciju,što manje van...
Ako te baš zanima ja sam danas odradio je globalno sitnica,ali nekome je to dosta značilo!
Noor wrote:eto, neki misle da biRoland Deschain wrote:A što inače radi profesionalni vojnik u svijetu ako nije u ratu? Priprema se, ima obuku da bude spreman za slučaj potrebe. Što bi trebali? Radit na baušteli ko profesionalni vojnici?
a kad god treba, odrade i pomognu narodu u nesreći, što im i je dužnost između ostalog, ali brate...nek prestanu budale srati po njima
Me ne bolje neka i sada budu po kasarnama...pa bog te normalno da vojska uskoči jer imaju i ljude i opremu...pa makar par dana godišnje da nešto rade
Da u Rusiji netko napiše da profesionalni vojnici ionako ništa ne rade nego bleje po kasarnama, vjerojatno bi tim istim vojnicima Putin naredio da pronađu tog nekog pa se pozabave malo s njim.
Dobro njima (eto im posla), a i tom nekom bi duša bila mirna jer eto vojnici nešto rade...
Dobro njima (eto im posla), a i tom nekom bi duša bila mirna jer eto vojnici nešto rade...
Last edited by Andreas Goldberger on 22/3/2020, 18:31; edited 1 time in total
Guest- Guest
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Similar topics
» korona
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50