korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: korona
aj idi na početak pa vidi :)muckodjubre wrote:Noor wrote:ako nisi shvatio, to sam ti upravo gore reklamuckodjubre wrote:Noor wrote:eto, neki misle da biRoland Deschain wrote:A što inače radi profesionalni vojnik u svijetu ako nije u ratu? Priprema se, ima obuku da bude spreman za slučaj potrebe. Što bi trebali? Radit na baušteli ko profesionalni vojnici?
a kad god treba, odrade i pomognu narodu u nesreći, što im i je dužnost između ostalog, ali brate...nek prestanu budale srati po njima
Me ne bolje neka i sada budu po kasarnama...pa bog te normalno da vojska uskoči jer imaju i ljude i opremu...pa makar par dana godišnje da nešto rade
zašto boldaš moje riječi, pa ih onda ponavljaš uvjeravajući me da su to tvoji ingeniozni zaključci?
rade svaki dan, a što sve rade naravno da ti nemaš pojma, niti trebaš znati
izdvajaj iz plaće svaki mjesec za njih i muči
Ti istčeš da pomaže vojska kojoj je to dužnost i dobivaju plaće i dnevnice...
https://www.ex-iskon-pleme.com/t39161p760-korona#1591116
vojsku sam spomenula u kontekstu pomoći...nasuprot ove lijene lajave gamadi koju Ante nabraja u svom postu, a koja stalno lamentirao o nekoj borbi za ova ona prava, pomoć ovome onome, a kad se potreba za pomoći ukazala - u rupu propadoše.
a poanta bi bila jednostavno ovako ...nemoj pričati protiv vojske, jer moraš znati da će biti uz tebe u eto ovakvim situacijama...i kada nije rat
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
to..ili ovo...kad država uđe u rat, preko noći će oformiti vojskuBrat Brale wrote:Noor wrote:scorpion wrote:Demonski je u pravu. Vojska države koja nije u ratu je parazit. Das ende!
Znači u prevodu, mora stalno ratovati da vojska ne bi bila parazit...
Noor wrote:to..ili ovo...kad država uđe u rat, preko noći će oformiti vojskuBrat Brale wrote:Noor wrote:scorpion wrote:Demonski je u pravu. Vojska države koja nije u ratu je parazit. Das ende!
Znači u prevodu, mora stalno ratovati da vojska ne bi bila parazit...
I da, vojska u ratu troši 200x više resursa nego u mirnodobskim uslovima...
Guest- Guest
Sve 5 ali njima je to plaćen posao,profesija,u opisu dužnosti...nije to ništa neočekivano.Noor wrote:aj idi na početak pa vidi :)muckodjubre wrote:Noor wrote:ako nisi shvatio, to sam ti upravo gore reklamuckodjubre wrote:Noor wrote:
eto, neki misle da bi
a kad god treba, odrade i pomognu narodu u nesreći, što im i je dužnost između ostalog, ali brate...nek prestanu budale srati po njima
Me ne bolje neka i sada budu po kasarnama...pa bog te normalno da vojska uskoči jer imaju i ljude i opremu...pa makar par dana godišnje da nešto rade
zašto boldaš moje riječi, pa ih onda ponavljaš uvjeravajući me da su to tvoji ingeniozni zaključci?
vojsku sam spomenula u kontekstu pomoći...nasuprot ove lijene lajave gamadi koju Ante nabraja u svom postu, a koja stalno lamentirao o nekoj borbi za ova ona prava, pomoć ovome onome, a kad se potreba za pomoći ukazala - u rupu propadoše.
a poanta bi bila jednostavno ovako ...nemoj pričati protiv vojske, jer moraš znati da će biti uz tebe u eto ovakvim situacijama...i kada nije rat
pa nitko to nije ni rekao, zato to i rade kad treba...ali nemoj pričati da inače zanašaju jaja, jer to jednostavno nije tako.muckodjubre wrote:Sve 5 ali njima je to plaćen posao,profesija,u opisu dužnosti...nije to ništa neočekivano.Noor wrote:aj idi na početak pa vidi :)muckodjubre wrote:Noor wrote:ako nisi shvatio, to sam ti upravo gore reklamuckodjubre wrote:
istina, posao im nije kao u tvornici na traci ili na blagajnama, niti to mora biti...u stvari Andreas Goldberger je sve fino pojasnio, do zadnjeg detalja.
Niko nije rekao da vojska ne treba i da je treba ukinut. Samo kažem da je vojska parazit ako nisi u ratu. Ali moraš je imat, normalnoRoland Deschain wrote:Svatko tko misli da nam vojska ne treba i da ne rade ništa po cijeli dan je u najmanju ruku...ma, neda mi se, ne na današnji dan. Samo ću reći da je to jako glupo i ograničeno razmišljanje.
Maggie pametna si žena. Danas ne moraš prat suđe, ostavi za sutraMaggie19 wrote:Ne postaju, radjaju se vec velikim dijelom. Onda ih manipulacijom dokrajce.fridrih_niche wrote:Demo i Scorpija samo Wermacht priznaju za vojsku...
:D
A ja ne prican o redovnoj vojsci...
Nego o uvođenju vojnog roka za ove pubertetlije koji polako postaju curice...
;)
Nista nije slucajno.
Testosteron je nepozeljan. Bunt, akcija, pokretljivost.
Treba naucit slusat.
Samo nesto ovi s krvnom grupom O spasavaju. Neovisno o spolu. ;-D
End wrote:demo je spremniji od HR vojnika, zna o čemu priča
svaki dan trčanje, 20 km bicikliranje, zgibovi, na kraju treninga heineken 0.25
0,25 je ključ forme... ovi sklekovi, zgibići...puni Instagrami curica koje to rade...
darth_vader-
2014-04-17
Maggie19 wrote:Ne postaju, radjaju se vec velikim dijelom. Onda ih manipulacijom dokrajce.fridrih_niche wrote:Demo i Scorpija samo Wermacht priznaju za vojsku...
;)
Nista nije slucajno.
Treba naucit slusat.
darth_vader-
2014-04-17
Niche napusi se kurca
Demo pozdravi curu
Bracala ti kevu
Ende jeben mater tebi i cmarsi.
Brend je spijun
Noorka natrag u kuzinu
Demo pozdravi curu
Bracala ti kevu
Ende jeben mater tebi i cmarsi.
Brend je spijun
Noorka natrag u kuzinu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Vjerovao ili ne, ovo sam joj i ja htio napisatLUCIANO MOGGI wrote:Noorka natrag u kuzinu
Sad si se sjetio, kad sam vec oprala.scorpion wrote:Maggie pametna si žena. Danas ne moraš prat suđe, ostavi za sutraMaggie19 wrote:Ne postaju, radjaju se vec velikim dijelom. Onda ih manipulacijom dokrajce.fridrih_niche wrote:Demo i Scorpija samo Wermacht priznaju za vojsku...
;)
Nista nije slucajno.
Treba naucit slusat.
;-D
Ti si nula?jasambrend wrote:Maggie19 wrote:Ne postaju, radjaju se vec velikim dijelom. Onda ih manipulacijom dokrajce.fridrih_niche wrote:Demo i Scorpija samo Wermacht priznaju za vojsku...
;)
Nista nije slucajno.
Treba naucit slusat.
Moji svi, osim mene.
Nevjerojatno.
;-P
Ne samo da si pametna, nego si i vrijedna Još mi napravi sendvič i možeš na spavanjeMaggie19 wrote:Sad si se sjetio, kad sam vec oprala.scorpion wrote:Maggie pametna si žena. Danas ne moraš prat suđe, ostavi za sutraMaggie19 wrote:Ne postaju, radjaju se vec velikim dijelom. Onda ih manipulacijom dokrajce.fridrih_niche wrote:Demo i Scorpija samo Wermacht priznaju za vojsku...
;)
Nista nije slucajno.
Treba naucit slusat.
;-D
scorpion wrote:Maggie19 wrote:Sad si se sjetio, kad sam vec oprala.scorpion wrote:Maggie pametna si žena. Danas ne moraš prat suđe, ostavi za sutraMaggie19 wrote:Ne postaju, radjaju se vec velikim dijelom. Onda ih manipulacijom dokrajce.fridrih_niche wrote:Demo i Scorpija samo Wermacht priznaju za vojsku...
;)
Nista nije slucajno.
Treba naucit slusat.
;-D
Ne samo da si pametna, nego si i vrijedna Još mi napravi sendvič i možeš na spavanje
Ostao jos samo caj u ponudi..kasno je za jest ;-^^
Ajde dosta vise ovih srcedrapateljskih sranja.
Ajmo mi jedni drugima jebat mater lipo
Ajmo mi jedni drugima jebat mater lipo
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=03&dd=22&nav_category=78&nav_id=1668830
KbK, ionako će nas ovo govno sve potamaniti...
KbK, ionako će nas ovo govno sve potamaniti...
Guest- Guest
Forza Juvekic wrote:
tko je za to da sendvič počneno zvati: međukrušnik?
2015-09-13
Maggie19 wrote:Ti si nula?jasambrend wrote:Maggie19 wrote:Ne postaju, radjaju se vec velikim dijelom. Onda ih manipulacijom dokrajce.fridrih_niche wrote:Demo i Scorpija samo Wermacht priznaju za vojsku...
;)
Nista nije slucajno.
Treba naucit slusat.
Moji svi, osim mene.
Nevjerojatno.
;-P
mi smo svi četvero 0-
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Similar topics
» korona
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 42 of 50