korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: korona
<3Dybala wrote:Boze dragi kakva tema ...ante vrati se i sve na strijeljanje..moze i petkom
Nema ni Tominja otkako mu je Loserpool ispa iz LP...
:D
Guest- Guest
Ili ga je srce izdalo kad ga je morata metnuo
Ili se ziv zakopao preventivno zbog virusa koji ubija njegovu generaciju
Ili se ziv zakopao preventivno zbog virusa koji ubija njegovu generaciju
Guest- Guest
Kako je to uobičajeno za nesposobne debile koji vode ovu državu, vanredno stanje je uvedeno u nedelju u 8 uveče bez detaljno razrađenih planova za sve grane vlasti i uprave tako da je sada kompeltno rasulo, neobaveštenost, dezorijentacija...
Guest- Guest
to je ta država, koja mlatara rukama po hodniku da sčapi muhu, i porazbija sav inventar u hodniku usput..
Nije ni tu boljeBrat Brale wrote:Kako je to uobičajeno za nesposobne debile koji vode ovu državu, vanredno stanje je uvedeno u nedelju u 8 uveče bez detaljno razrađenih planova za sve grane vlasti i uprave tako da je sada kompeltno rasulo, neobaveštenost, dezorijentacija...
Guest- Guest
I meni je sve stalo... Trebala ic rqdit u skolsku kuhinju ali nista do daljnjega
Guest- Guest
Dybala wrote:Kako kome ..pff sretnici
Barem ćeš primati platu, od sutra su meni prihodi 0 dinara...
Guest- Guest
ništa ne možeš raditi od kuće?Brat Brale wrote:Dybala wrote:Kako kome ..pff sretnici
Optimistican si dosta, pa rekoh: iz tvojih usta u Bozje usi ;-)jasambrend wrote:Maggie19 wrote:ITUUBUjasambrend wrote:kic wrote:
pa ovo je - forum
hrpa konfliktnih polumjera, uglavnom prepisane izvana, uopće nisu u dodiru sa stvarnom situacijom u pojedinim mjestima, sve liči na testno kondicioniranje ponašanja državljana-
mnogim starim ljudima u italiji se uopće ne pomaže, i to je ta neka država-
Niti jedna država Europe neće staviti represivni aparat u pogon na način kako su to napravili Kinezi, a moguće da su nam upravo demokracija i preširoko raspojasana ljudska prava zapravo najveći problem. Državu moramo, a pogotovo u kriznim situacijama prestati shvaćati kao rješenje za svaki iskrsli problem jer niti jedna država ni vlast to nije u stanju napraviti... pokušava se minimalizirati šteta, svi su loše procijenili kretanje virusa, ne samo Talijani, a baš svi očigledno tapkaju u mjestu nadajući se da ne dolazi najgore... po meni, možda je više zakazala tobož svemoćna znanstvena zajednica, relativizirajući opasnost dok sve to zajedno nije prestalo biti smiješno jer se počelo događati u blizini i masovnije... samo danas 370 mrtvih u Italiji, nikom nije ni u najcrnjim prognozama na pameti nije bio taj scenarij, osim dežurnim katastrofičarima. Jebat ga, ali nas Hrvate poprilično spašava jako niska gustoća stanovništva, a i to što ni izbliza nismo bitna tranzitna zemlja kakvom se zamišljamo. Moguće je da zbog toga kod nas to prođe i bez neki težih posljedica osim neizbježnih ekonomskih, ali je odlična opomena svima kako nam se životne okolnosti mogu u nekoliko dana radikalno promijeniti usprkos tome što mislimo da smo informiraniji o svemu više, nego ikad, a čini se da o samom životu nikad nismo manje znali, nego danas... nesvjesni vlastite krhkosti bauljamo kroz život i onda kad nas isti pošteno trisne, kurca ne kužimo zbog čega se to dogodilo.
?
Isto, samo 0 kn...Brat Brale wrote:Dybala wrote:Kako kome ..pff sretnici
;)
Guest- Guest
Ma triba bit optimist...Maggie19 wrote:Optimistican si dosta, pa rekoh: iz tvojih usta u Bozje usi ;-)jasambrend wrote:Maggie19 wrote:ITUUBUjasambrend wrote:kic wrote:
pa ovo je - forum
hrpa konfliktnih polumjera, uglavnom prepisane izvana, uopće nisu u dodiru sa stvarnom situacijom u pojedinim mjestima, sve liči na testno kondicioniranje ponašanja državljana-
mnogim starim ljudima u italiji se uopće ne pomaže, i to je ta neka država-
Niti jedna država Europe neće staviti represivni aparat u pogon na način kako su to napravili Kinezi, a moguće da su nam upravo demokracija i preširoko raspojasana ljudska prava zapravo najveći problem. Državu moramo, a pogotovo u kriznim situacijama prestati shvaćati kao rješenje za svaki iskrsli problem jer niti jedna država ni vlast to nije u stanju napraviti... pokušava se minimalizirati šteta, svi su loše procijenili kretanje virusa, ne samo Talijani, a baš svi očigledno tapkaju u mjestu nadajući se da ne dolazi najgore... po meni, možda je više zakazala tobož svemoćna znanstvena zajednica, relativizirajući opasnost dok sve to zajedno nije prestalo biti smiješno jer se počelo događati u blizini i masovnije... samo danas 370 mrtvih u Italiji, nikom nije ni u najcrnjim prognozama na pameti nije bio taj scenarij, osim dežurnim katastrofičarima. Jebat ga, ali nas Hrvate poprilično spašava jako niska gustoća stanovništva, a i to što ni izbliza nismo bitna tranzitna zemlja kakvom se zamišljamo. Moguće je da zbog toga kod nas to prođe i bez neki težih posljedica osim neizbježnih ekonomskih, ali je odlična opomena svima kako nam se životne okolnosti mogu u nekoliko dana radikalno promijeniti usprkos tome što mislimo da smo informiraniji o svemu više, nego ikad, a čini se da o samom životu nikad nismo manje znali, nego danas... nesvjesni vlastite krhkosti bauljamo kroz život i onda kad nas isti pošteno trisne, kurca ne kužimo zbog čega se to dogodilo.
?
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Isto, samo 0 kn...Brat Brale wrote:Dybala wrote:Kako kome ..pff sretnici
;)
Ne seri niche..gospari imaju zalihe zlata vece od vatikana ^^
Guest- Guest
Noor wrote:ništa ne možeš raditi od kuće?Brat Brale wrote:Dybala wrote:Kako kome ..pff sretnici
Ne, sudovi se zatvaraju-rade se samo pritvorski predmeti. Nemam kome šta da podnosim, ne primam poštu jer se ne vrši ni dostavljanje pismena.
Sve što sam fakturisao, a nerealizovano-nenaplaćeno mi je stoji jer računovodstva klijenata ne rade.
Po mojim proračunima, uz plaćanje računa, dospelih rata kredita, poreza i doprinosa, hrane i ostalih ličnih potrepština, imam sredstava za nekih 8-10 meseci.
Guest- Guest
pa šta kukaš, nesrećo...neće to trajat toliko :)Brat Brale wrote:Noor wrote:ništa ne možeš raditi od kuće?Brat Brale wrote:Dybala wrote:Kako kome ..pff sretnici
Ne, sudovi se zatvaraju-rade se samo pritvorski predmeti. Nemam kome šta da podnosim, ne primam poštu jer se ne vrši ni dostavljanje pismena.
Sve što sam fakturisao, a nerealizovano-nenaplaćeno mi je stoji jer računovodstva klijenata ne rade.
Po mojim proračunima, uz plaćanje računa, dospelih rata kredita, poreza i doprinosa, hrane i ostalih ličnih potrepština, imam sredstava za nekih 8-10 meseci.
za 1,5 mjesec smo gotovi
Noor wrote:pa šta kukaš, nesrećo...neće to trajat toliko :)Brat Brale wrote:Noor wrote:ništa ne možeš raditi od kuće?Brat Brale wrote:Dybala wrote:Kako kome ..pff sretnici
za 1,5 mjesec smo gotovi
Ne kukam, srećo-samo konstatujem...
Guest- Guest
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Similar topics
» korona
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50