Rijeka europska prijestolnica kulture
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Rijeka europska prijestolnica kulture
"Vidiš trun u oku brata svog, a ne vidiš brvno u svom oku..." - Yeshua bar Abbacassanowa wrote:Ne mogu zamisliti čovjeka koji se odušavlja s nečim samo zato što je to različito. Po meni je to već početak mazohizma.red wolf wrote:Kako ti se različitost može gaditi? Različitost je bogatstvo. Žene koje su bile različite, danas bi rekli slobodoumne, gorjele su na lomačama diljem Europe kroz srednji vijek...
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Razuman čovjek bi stavio to u kontekst ostatka rečenice...cassanowa wrote:Jesi, ovo si ti napisao;red wolf wrote:Pa nisam ti to zbog psovke kazao, ah...cassanowa wrote:Jesi, liberal si, samo to još ne znaš. I ne vidim u čemu sam kontradiktoran. Ako mi se psuje psovat ću. To sam ja.red wolf wrote:Da bih bio libtard, trebao bih biti liberal...Ja nisam liberal... Što se tiče samosvijesti, kontradiktoran si...cassanowa wrote:
Pališ se na toleranciju i različitost. Ti si za mene obični libtard...
Naravno da sam samosvjesan. Kad kažem "boli me kurac" onda sam to ja u svom svjesnom stanju.
" Kad ti govoriš o samosvijesti, a pritom odbacuješ (s ovim kulturnim ''bolime k....'')"
red wolf-
2016-02-10
Odlično primjenjivo za libtarde....red wolf wrote:"Vidiš trun u oku brata svog, a ne vidiš brvno u svom oku..." - Yeshua bar Abba
Guest- Guest
stari mogu ti nesto predlozit?..odi raditi..nema vise onog na isti kazan..prestani drkati i lati se posla onda ti se socijalizam i gluposti nece motat po glavi..neces imati vremena...red wolf wrote:Jednaki u različitosti...Nikad ljudi neće postići apsolutnu slobodu...Socijalist se bori za svijet u kojem čovjek neće imati vrijednost poput robe...aben wrote:socijlisti ne prihvcaju ljude kakovi jesu, oni oce da su svi jednokired wolf wrote:Izvoli, argument molim...aben wrote:unda nisi socijalistred wolf wrote:Vidiš, ja tebe prihvaćam takvog kakvog jesi...i prihvatat ću te sve dok mi ne ugroziš slobodu...Tada kad to napraviš, ti ju više nećeš imati...
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Razuman čovjek bi priznao da je pogriješio.red wolf wrote:Razuman čovjek bi stavio to u kontekst ostatka rečenice...cassanowa wrote:Jesi, ovo si ti napisao;red wolf wrote:Pa nisam ti to zbog psovke kazao, ah...cassanowa wrote:Jesi, liberal si, samo to još ne znaš. I ne vidim u čemu sam kontradiktoran. Ako mi se psuje psovat ću. To sam ja.red wolf wrote:
Da bih bio libtard, trebao bih biti liberal...Ja nisam liberal... Što se tiče samosvijesti, kontradiktoran si...
" Kad ti govoriš o samosvijesti, a pritom odbacuješ (s ovim kulturnim ''bolime k....'')"
Guest- Guest
Ljudi vole bubnuti glupost i ostati živi...aben wrote:socijalisti se boru da svi ljudi imaju jednoke vrijednosti, i to socijalisticke.red wolf wrote:Jednaki u različitosti...Nikad ljudi neće postići apsolutnu slobodu...Socijalist se bori za svijet u kojem čovjek neće imati vrijednost poput robe...aben wrote:socijlisti ne prihvcaju ljude kakovi jesu, oni oce da su svi jednokired wolf wrote:Izvoli, argument molim...aben wrote:
unda nisi socijalist
da si ti za slobodu, ne bi bi socijalist.
red wolf-
2016-02-10
Da točno...No, nisam siguran da ćeš ti to uraditi...cassanowa wrote:Razuman čovjek bi priznao da je pogriješio.red wolf wrote:Razuman čovjek bi stavio to u kontekst ostatka rečenice...cassanowa wrote:Jesi, ovo si ti napisao;red wolf wrote:Pa nisam ti to zbog psovke kazao, ah...cassanowa wrote:
Jesi, liberal si, samo to još ne znaš. I ne vidim u čemu sam kontradiktoran. Ako mi se psuje psovat ću. To sam ja.
red wolf-
2016-02-10
Nemam ja penziju poput tebe...Ja radim i za sebe i za tebe...Imate li vi obraza uopće...vuksadinare wrote:stari mogu ti nesto predlozit?..odi raditi..nema vise onog na isti kazan..prestani drkati i lati se posla onda ti se socijalizam i gluposti nece motat po glavi..neces imati vremena...red wolf wrote:Jednaki u različitosti...Nikad ljudi neće postići apsolutnu slobodu...Socijalist se bori za svijet u kojem čovjek neće imati vrijednost poput robe...aben wrote:socijlisti ne prihvcaju ljude kakovi jesu, oni oce da su svi jednokired wolf wrote:Izvoli, argument molim...aben wrote:
unda nisi socijalist
red wolf-
2016-02-10
ca bi socijalist ucini coviku ki voli bubnuti glupost? bi ga ostavi na zivotu?red wolf wrote:Ljudi vole bubnuti glupost i ostati živi...aben wrote:socijalisti se boru da svi ljudi imaju jednoke vrijednosti, i to socijalisticke.red wolf wrote:Jednaki u različitosti...Nikad ljudi neće postići apsolutnu slobodu...Socijalist se bori za svijet u kojem čovjek neće imati vrijednost poput robe...aben wrote:socijlisti ne prihvcaju ljude kakovi jesu, oni oce da su svi jednokired wolf wrote:
Izvoli, argument molim...
2014-04-16
Ja znam da ti nećeš priznati da si nešto krivo napisao, pa se kasnije izvlačio na kontekst rečenice...Libtardska posla...red wolf wrote:Da točno...No, nisam siguran da ćeš ti to uraditi...cassanowa wrote:Razuman čovjek bi priznao da je pogriješio.red wolf wrote:Razuman čovjek bi stavio to u kontekst ostatka rečenice...cassanowa wrote:Jesi, ovo si ti napisao;red wolf wrote:
Pa nisam ti to zbog psovke kazao, ah...
Guest- Guest
Ti to mene ozbiljno pitaš?aben wrote:ca bi socijalist ucini coviku ki voli bubnuti glupost? bi ga ostavi na zivotu?red wolf wrote:Ljudi vole bubnuti glupost i ostati živi...aben wrote:socijalisti se boru da svi ljudi imaju jednoke vrijednosti, i to socijalisticke.red wolf wrote:Jednaki u različitosti...Nikad ljudi neće postići apsolutnu slobodu...Socijalist se bori za svijet u kojem čovjek neće imati vrijednost poput robe...aben wrote:
socijlisti ne prihvcaju ljude kakovi jesu, oni oce da su svi jednoki
red wolf-
2016-02-10
gluperdo ja sam privatnig i imam opg a to znaci dizanje u 4 spati u 24..znas li ti uopce sto je to?..ne znas jer si lijen i socijalistred wolf wrote:Nemam ja penziju poput tebe...Ja radim i za sebe i za tebe...Imate li vi obraza uopće...vuksadinare wrote:stari mogu ti nesto predlozit?..odi raditi..nema vise onog na isti kazan..prestani drkati i lati se posla onda ti se socijalizam i gluposti nece motat po glavi..neces imati vremena...red wolf wrote:Jednaki u različitosti...Nikad ljudi neće postići apsolutnu slobodu...Socijalist se bori za svijet u kojem čovjek neće imati vrijednost poput robe...aben wrote:socijlisti ne prihvcaju ljude kakovi jesu, oni oce da su svi jednokired wolf wrote:
Izvoli, argument molim...
2015-09-08
Zato nikad niste razumjeli Yeshuu...cassanowa wrote:Odlično primjenjivo za libtarde....red wolf wrote:"Vidiš trun u oku brata svog, a ne vidiš brvno u svom oku..." - Yeshua bar Abba
red wolf-
2016-02-10
Pohvalno za tebe...Ispričavam se...No, i ja radim...vuksadinare wrote:gluperdo ja sam privatnig i imam opg a to znaci dizanje u 4 spati u 24..znas li ti uopce sto je to?..ne znas jer si lijen i socijalistred wolf wrote:Nemam ja penziju poput tebe...Ja radim i za sebe i za tebe...Imate li vi obraza uopće...vuksadinare wrote:stari mogu ti nesto predlozit?..odi raditi..nema vise onog na isti kazan..prestani drkati i lati se posla onda ti se socijalizam i gluposti nece motat po glavi..neces imati vremena...red wolf wrote:Jednaki u različitosti...Nikad ljudi neće postići apsolutnu slobodu...Socijalist se bori za svijet u kojem čovjek neće imati vrijednost poput robe...aben wrote:
socijlisti ne prihvcaju ljude kakovi jesu, oni oce da su svi jednoki
red wolf-
2016-02-10
socijalisti su gospodori zivota i smrti. prvo ti otmu sredstva za proizvodnju, unda te natiraju da nosis modri radnicki mantil ko i svi u tvornici, rugaju ti se da su za slobodu...i nemos isocin otrti guzicured wolf wrote:Ti to mene ozbiljno pitaš?aben wrote:ca bi socijalist ucini coviku ki voli bubnuti glupost? bi ga ostavi na zivotu?red wolf wrote:Ljudi vole bubnuti glupost i ostati živi...aben wrote:socijalisti se boru da svi ljudi imaju jednoke vrijednosti, i to socijalisticke.red wolf wrote:
Jednaki u različitosti...Nikad ljudi neće postići apsolutnu slobodu...Socijalist se bori za svijet u kojem čovjek neće imati vrijednost poput robe...
2014-04-16
red wolf wrote:Da bi nešto komentirao, podrazumijeva se da razumiješ sadržaj toga što komentiraš...Sovak wrote:red wolf wrote:
Slobodna Rijeka pod zastavom i i grbom Italije?
I ti si kakti esdepejac neki ono?
Mamu vam j***m iredentisticku kako vam maskice satro antife i progresivnosti padaju.
K'o Kinezi po cestama Wuhana.
Razumijem ja da si ti crveni iredentist.
Kao sto je bio i Mussolini.
A Mussolini je zavrsio tako kako je zavrsio.
Guest- Guest
To su bile budale koje nisu razumjele socijalizam i komunizam, a živjeli su u feudalizmu...aben wrote:socijalisti su gospodori zivota i smrti. prvo ti otmu sredstva za proizvodnju, unda te natiraju da nosis modri radnicki mantil ko i svi u tvornici, rugaju ti se da su za slobodu...i nemos isocin otrti guzicured wolf wrote:Ti to mene ozbiljno pitaš?aben wrote:ca bi socijalist ucini coviku ki voli bubnuti glupost? bi ga ostavi na zivotu?red wolf wrote:Ljudi vole bubnuti glupost i ostati živi...aben wrote:
socijalisti se boru da svi ljudi imaju jednoke vrijednosti, i to socijalisticke.
red wolf-
2016-02-10
I dalje ne razumiješ? U čemu je tvoj problem?Sovak wrote:red wolf wrote:Da bi nešto komentirao, podrazumijeva se da razumiješ sadržaj toga što komentiraš...Sovak wrote:red wolf wrote:
Slobodna Rijeka pod zastavom i i grbom Italije?
I ti si kakti esdepejac neki ono?
Mamu vam j***m iredentisticku kako vam maskice satro antife i progresivnosti padaju.
K'o Kinezi po cestama Wuhana.
Razumijem ja da si ti crveni iredentist.
Kao sto je bio i Mussolini.
A Mussolini je zavrsio tako kako je zavrsio.
red wolf-
2016-02-10
radi ali ne prizivaj sve na isti kazan..naravno da mom kazanu necu dozvolit pric onom koji kurac radi a klopao bi odojka kao ja kred wolf wrote:Pohvalno za tebe...Ispričavam se...No, i ja radim...vuksadinare wrote:gluperdo ja sam privatnig i imam opg a to znaci dizanje u 4 spati u 24..znas li ti uopce sto je to?..ne znas jer si lijen i socijalistred wolf wrote:Nemam ja penziju poput tebe...Ja radim i za sebe i za tebe...Imate li vi obraza uopće...vuksadinare wrote:stari mogu ti nesto predlozit?..odi raditi..nema vise onog na isti kazan..prestani drkati i lati se posla onda ti se socijalizam i gluposti nece motat po glavi..neces imati vremena...red wolf wrote:
Jednaki u različitosti...Nikad ljudi neće postići apsolutnu slobodu...Socijalist se bori za svijet u kojem čovjek neće imati vrijednost poput robe...
koji zbog odojka se budi u 4..klopat ces kad se i on bude dizao u 4 ili kupio
2015-09-08
Podržavam te u tome što god si kazao...vuksadinare wrote:radi ali ne prizivaj sve na isti kazan..naravno da mom kazanu necu dozvolit pric onom koji kurac radi a klopao bi odojka kao ja kred wolf wrote:Pohvalno za tebe...Ispričavam se...No, i ja radim...vuksadinare wrote:gluperdo ja sam privatnig i imam opg a to znaci dizanje u 4 spati u 24..znas li ti uopce sto je to?..ne znas jer si lijen i socijalistred wolf wrote:Nemam ja penziju poput tebe...Ja radim i za sebe i za tebe...Imate li vi obraza uopće...vuksadinare wrote:
stari mogu ti nesto predlozit?..odi raditi..nema vise onog na isti kazan..prestani drkati i lati se posla onda ti se socijalizam i gluposti nece motat po glavi..neces imati vremena...
koji zbog odojka se budi u 4..klopat ces kad se i on bude dizao u 4 ili kupio
red wolf-
2016-02-10
a, unda je to neki novi socijalizam.red wolf wrote:To su bile budale koje nisu razumijele socijalizam i komunizam, a živjeli su u feudalizmu...aben wrote:socijalisti su gospodori zivota i smrti. prvo ti otmu sredstva za proizvodnju, unda te natiraju da nosis modri radnicki mantil ko i svi u tvornici, rugaju ti se da su za slobodu...i nemos isocin otrti guzicured wolf wrote:Ti to mene ozbiljno pitaš?aben wrote:ca bi socijalist ucini coviku ki voli bubnuti glupost? bi ga ostavi na zivotu?red wolf wrote:
Ljudi vole bubnuti glupost i ostati živi...
bi li jo mogo ko vos roditi 16 uri dnevno, navecer smrkati kokain i hoditi na kurbe, a nediljon ujutro ispoviditi vjeru i javno jebati mater komegod da je na vlosti?
2014-04-16
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Rijeka je Europska prijestolnica kulture 2020. godine!
» Rijeka - prijestolnica kulture
» Rijeka odložila programe Evropske prijestonice kulture
» Ministarstvo kulture potpisalo Program suradnje u području kulture s Kinom
» SULTANI BEZ PRIJESTOLNICA
» Rijeka - prijestolnica kulture
» Rijeka odložila programe Evropske prijestonice kulture
» Ministarstvo kulture potpisalo Program suradnje u području kulture s Kinom
» SULTANI BEZ PRIJESTOLNICA
Page 5 of 10