Rijeka europska prijestolnica kulture
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Rijeka europska prijestolnica kulture
I, što kažeš, nećeš tolerirat Yeshuu?...cassanowa wrote:Razumijem ja i Yeshuu i libtarde...red wolf wrote:Zato nikad niste razumjeli Yeshuu...cassanowa wrote:Odlično primjenjivo za libtarde....red wolf wrote:"Vidiš trun u oku brata svog, a ne vidiš brvno u svom oku..." - Yeshua bar Abba
Mogu ih samo trpit. Tolerirat i prihvatit njihov svjetonazor, ne. Jer vode svijet u propast.
A ne trpi mi se. Nisam mazohist poput njih. I što mi onda preostaje nego borba protiv zla i nakarade.
Bog je rekao:"Čuvaj se, čuvat ću te!"
A ja se čuvam. Cijeli život se samo branim od zla. Čak me i država naziva braniteljem:)...
A napad je najbolja obrana kad imaš protivnika otkrivenih karata.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Nisi skužio. Neću tolerirat put za propast svijeta.red wolf wrote:I, što kažeš, nećeš tolerirat Yeshuu?...
Guest- Guest
Ne, rekao si da nećeš tolerirati Yeshuu...Možda nisi razumio...To je hebrejski za tvog Isusa...cassanowa wrote:Nisi skužio. Neću tolerirat put za propast svijeta.red wolf wrote:I, što kažeš, nećeš tolerirat Yeshuu?...
red wolf-
2016-02-10
Razumim ja sve šta mi hoćeš stavit u usta, ali srećom ne možeš me citirat da sam to rekao, jer lažeš.red wolf wrote:Ne, rekao si da nećeš tolerirati Yeshuu...Možda nisi razumio...To je hebrejski za tvog Isusa...cassanowa wrote:Nisi skužio. Neću tolerirat put za propast svijeta.red wolf wrote:I, što kažeš, nećeš tolerirat Yeshuu?...
Guest- Guest
Evo, citiram te...cassanowa wrote:Razumim ja sve šta mi hoćeš stavit u usta, ali srećom ne možeš me citirat da sam to rekao, jer lažeš.red wolf wrote:Ne, rekao si da nećeš tolerirati Yeshuu...Možda nisi razumio...To je hebrejski za tvog Isusa...cassanowa wrote:Nisi skužio. Neću tolerirat put za propast svijeta.red wolf wrote:I, što kažeš, nećeš tolerirat Yeshuu?...
"Razumijem ja i Yeshuu i libtarde...
Mogu ih samo trpit. Tolerirat i prihvatit njihov svjetonazor, ne. Jer vode svijet u propast."
Dakle, odbacio si Isusa...Bravo!
red wolf-
2016-02-10
Nisi razumio...Da ti pojasnim; Taj drugi citirani red se odnosi na libtarde.red wolf wrote:Evo, citiram te...cassanowa wrote:Razumim ja sve šta mi hoćeš stavit u usta, ali srećom ne možeš me citirat da sam to rekao, jer lažeš.red wolf wrote:Ne, rekao si da nećeš tolerirati Yeshuu...Možda nisi razumio...To je hebrejski za tvog Isusa...cassanowa wrote:Nisi skužio. Neću tolerirat put za propast svijeta.red wolf wrote:I, što kažeš, nećeš tolerirat Yeshuu?...
Mogu ih samo trpit. Tolerirat i prihvatit njihov svjetonazor, ne. Jer vode svijet u propast."
Guest- Guest
A to je bilo ono u kontekstu truna i brvna u oku, sjećaš se?...Pa otkud bi se ti sjetio...cassanowa wrote:Nisi razumio...Da ti pojasnim; Taj drugi citirani red se odnosi na libtarde.red wolf wrote:Evo, citiram te...cassanowa wrote:Razumim ja sve šta mi hoćeš stavit u usta, ali srećom ne možeš me citirat da sam to rekao, jer lažeš.red wolf wrote:Ne, rekao si da nećeš tolerirati Yeshuu...Možda nisi razumio...To je hebrejski za tvog Isusa...cassanowa wrote:
Nisi skužio. Neću tolerirat put za propast svijeta.
red wolf-
2016-02-10
Naravno da se sijećam. I stojim iza svega što sam tamo napisao.red wolf wrote:A to je bilo ono u kontekstu truna i brvna u oku, sjećaš se?...Pa otkud bi se ti sjetio...cassanowa wrote:Nisi razumio...Da ti pojasnim; Taj drugi citirani red se odnosi na libtarde.red wolf wrote:Evo, citiram te...cassanowa wrote:Razumim ja sve šta mi hoćeš stavit u usta, ali srećom ne možeš me citirat da sam to rekao, jer lažeš.red wolf wrote:
Ne, rekao si da nećeš tolerirati Yeshuu...Možda nisi razumio...To je hebrejski za tvog Isusa...
Guest- Guest
Drago mi je da si načistu s tim da si se odrekao Isusa...Bravo, još jednom!cassanowa wrote:Naravno da se sijećam. I stojim iza svega što sam tamo napisao.red wolf wrote:A to je bilo ono u kontekstu truna i brvna u oku, sjećaš se?...Pa otkud bi se ti sjetio...cassanowa wrote:Nisi razumio...Da ti pojasnim; Taj drugi citirani red se odnosi na libtarde.red wolf wrote:Evo, citiram te...cassanowa wrote:
Razumim ja sve šta mi hoćeš stavit u usta, ali srećom ne možeš me citirat da sam to rekao, jer lažeš.
red wolf-
2016-02-10
Vidiš da si glup.red wolf wrote:Drago mi je da si načistu s tim da si se odrekao Isusa...Bravo, još jednom!
Ono u vezi balvana u oku...Napisao sam da su se libtardi odrekli Isusa, a ne ja.
Guest- Guest
Budi ponosan na sebe...Jer ništa nisi razumio...Strašno je ovo, strašno...cassanowa wrote:Vidiš da si glup.red wolf wrote:Drago mi je da si načistu s tim da si se odrekao Isusa...Bravo, još jednom!
Ono u vezi balvana u oku...Napisao sam da su se libtardi odrekli Isusa, a ne ja.
red wolf-
2016-02-10
Mogu se složit da je ovo strašno. Pišeš po forumu a kurca ne razumiš...red wolf wrote:Budi ponosan na sebe...Jer ništa nisi razumio...Strašno je ovo, strašno...cassanowa wrote:Vidiš da si glup.red wolf wrote:Drago mi je da si načistu s tim da si se odrekao Isusa...Bravo, još jednom!
Guest- Guest
cassanowa wrote:Mogu se složit da je ovo strašno. Pišeš po forumu a kurca ne razumiš...red wolf wrote:Budi ponosan na sebe...Jer ništa nisi razumio...Strašno je ovo, strašno...cassanowa wrote:Vidiš da si glup.red wolf wrote:Drago mi je da si načistu s tim da si se odrekao Isusa...Bravo, još jednom!
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:cassanowa wrote:Mogu se složit da je ovo strašno. Pišeš po forumu a kurca ne razumiš...red wolf wrote:Budi ponosan na sebe...Jer ništa nisi razumio...Strašno je ovo, strašno...cassanowa wrote:Vidiš da si glup.red wolf wrote:Drago mi je da si načistu s tim da si se odrekao Isusa...Bravo, još jednom!
Guest- Guest
Ti to ozbiljno?cassanowa wrote:red wolf wrote:cassanowa wrote:Mogu se složit da je ovo strašno. Pišeš po forumu a kurca ne razumiš...red wolf wrote:Budi ponosan na sebe...Jer ništa nisi razumio...Strašno je ovo, strašno...cassanowa wrote:
Vidiš da si glup.
red wolf-
2016-02-10
Ne, šalim se... Zar ne vidiš?red wolf wrote:Ti to ozbiljno?
Guest- Guest
Znam, hahahahahahahahahahahahahacassanowa wrote:Ne, šalim se... Zar ne vidiš?red wolf wrote:Ti to ozbiljno?
red wolf-
2016-02-10
Da, zato si i pitao.red wolf wrote:Znam, hahahahahahahahahahahahahacassanowa wrote:Ne, šalim se... Zar ne vidiš?red wolf wrote:Ti to ozbiljno?
Guest- Guest
Ovo je najbolje, hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahacassanowa wrote:Da, zato si i pitao.red wolf wrote:Znam, hahahahahahahahahahahahahacassanowa wrote:Ne, šalim se... Zar ne vidiš?red wolf wrote:Ti to ozbiljno?
Prijatelju, laku noć...Zanimljiv si mi, ali ne toliko....hahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
Boli me kurac. Ti si meni dosadan. Pročitana knjiga.red wolf wrote:Prijatelju, laku noć...Zanimljiv si mi, ali ne toliko....hahahahahahahahahahahahaha
A i usprkos tom djelomičnom komplimentu koji si mi udjelio, neću te tolerirat ni prihvatit zbog različitosti.
Laku noć!
Guest- Guest
red wolf wrote:I znaš što @Sovak, zaslužili ste ih...Slično se sličnom privlači...
Je, je .... pastaru iredentisticki.
Guest- Guest
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Rijeka je Europska prijestolnica kulture 2020. godine!
» Rijeka - prijestolnica kulture
» Rijeka odložila programe Evropske prijestonice kulture
» Ministarstvo kulture potpisalo Program suradnje u području kulture s Kinom
» SULTANI BEZ PRIJESTOLNICA
» Rijeka - prijestolnica kulture
» Rijeka odložila programe Evropske prijestonice kulture
» Ministarstvo kulture potpisalo Program suradnje u području kulture s Kinom
» SULTANI BEZ PRIJESTOLNICA
Page 8 of 10