Rijeka europska prijestolnica kulture
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Rijeka europska prijestolnica kulture
Kako ćeš se bogatiti kad u tom sustavu ništa neće biti ničije? Uskoro ćeš vidjeti prvi korak ka novom svjetskom poretku --> Iznajmljivat ćete aute.aben wrote:ali reko si mi da si za slobodu bogacenjared wolf wrote:Jer mi s kapitalizmom nemamo ništa...Kapitalizam je na samrti...aben wrote:a zo ste u da uzeli ime socijalizam, a ne libertarijanizam?red wolf wrote:Pa radi što god hoćeš, to nek ti bude zakon...aben wrote:
znoci,
sloboda bogacenja, sloboda drogiranja, sloboda bolesnih seksualnih odnosa, sloboda konfesije o sloboda govora?
pa ca vas unda veze za ime socijalizam?
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
jednostavno, nagovarat cu zene da se jebu s nepoznatima kih in jo nojdin, u zamjenu da postotak usluge koju one dobiju od tih nepoznatih.red wolf wrote:Kako ćeš se bogatiti kad u tom sustavu ništa neće biti ničije? Uskoro ćeš vidjeti prvi korak ka novom svjetskom poretku --> Iznajmljivat ćete aute.aben wrote:ali reko si mi da si za slobodu bogacenjared wolf wrote:Jer mi s kapitalizmom nemamo ništa...Kapitalizam je na samrti...aben wrote:a zo ste u da uzeli ime socijalizam, a ne libertarijanizam?red wolf wrote:
Pa radi što god hoćeš, to nek ti bude zakon...
uglovnomu, ne brini se ti za mene, samo mi osiguraj slobodu bogacenja
2014-04-16
tupsone...ako izmjenjujes rikeci originala ili ukidas to vise nije to..onda je nisu trebali ni izvoditi..trebali su ne znam kosu izvestred wolf wrote:U čemu je problem...Umjetnost...Za mir! Za mir!...Ili, kako je poručio novi predsjednik RH - Ratovi su gotovi!vuksadinare wrote:https://www.maxportal.hr/vijesti/skandal-ili-umjetnost-u-rijeci-su-promijenili-operu-nikola-subic-zrinski-pa-se-nije-culo-u-boj-u-boj/
...
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Neće biti novca...Sad taj svijet još ne vidite...Idu prvo strahote...Ali, ništa se nije rodilo bez muka...aben wrote:jednostavno, nagovarat cu zene da se jebu s nepoznatima kih in jo nojdin, u zamjenu da postotak usluge koju one dobiju od tih nepoznatih.red wolf wrote:Kako ćeš se bogatiti kad u tom sustavu ništa neće biti ničije? Uskoro ćeš vidjeti prvi korak ka novom svjetskom poretku --> Iznajmljivat ćete aute.aben wrote:ali reko si mi da si za slobodu bogacenjared wolf wrote:Jer mi s kapitalizmom nemamo ništa...Kapitalizam je na samrti...aben wrote:
a zo ste u da uzeli ime socijalizam, a ne libertarijanizam?
red wolf-
2016-02-10
Pa to je umjetnička sloboda...U čemu je problem?vuksadinare wrote:tupsone...ako izmjenjujes rikeci originala ili ukidas to vise nije to..onda je nisu trebali ni izvoditi..trebali su ne znam kosu izvestred wolf wrote:U čemu je problem...Umjetnost...Za mir! Za mir!...Ili, kako je poručio novi predsjednik RH - Ratovi su gotovi!vuksadinare wrote:https://www.maxportal.hr/vijesti/skandal-ili-umjetnost-u-rijeci-su-promijenili-operu-nikola-subic-zrinski-pa-se-nije-culo-u-boj-u-boj/
...
red wolf-
2016-02-10
precito su. da su izveli talijunsku himnu, himnu shs i onu jugoslovensku :)
2014-04-16
reko sun postotak uslugr, a ne soldi.red wolf wrote:Neće biti novca...Sad taj svijet još ne vidite...Idu prvo strahote...Ali, ništa se nije rodilo bez muka...aben wrote:jednostavno, nagovarat cu zene da se jebu s nepoznatima kih in jo nojdin, u zamjenu da postotak usluge koju one dobiju od tih nepoznatih.red wolf wrote:Kako ćeš se bogatiti kad u tom sustavu ništa neće biti ničije? Uskoro ćeš vidjeti prvi korak ka novom svjetskom poretku --> Iznajmljivat ćete aute.aben wrote:ali reko si mi da si za slobodu bogacenjared wolf wrote:
Jer mi s kapitalizmom nemamo ništa...Kapitalizam je na samrti...
jebe mi se za soldi, bitno da mi puno ljudi bude duzno usluhe, da ne morun roduti do kraja zivota
2014-04-16
aben wrote::)red wolf wrote:Opera industriale je jedna velika simbolika...Bili smo društvo u kojem su izgrađene tvornice, brodogradilišta, bolnice, domovi zdravlja, renomirane tvrtke...Sve je to izgradio vrijedan, malen radišan čovjek (žena i muškarac)...A onda je došla...Pustoš...Sve što se stvaralo, nestalo je...
Vojko Obersnel.
:)
Guest- Guest
Svi će raditi jedni za druge...To je srce socijalizma...Zajednica...Ne individua...aben wrote:reko sun postotak uslugr, a ne soldi.red wolf wrote:Neće biti novca...Sad taj svijet još ne vidite...Idu prvo strahote...Ali, ništa se nije rodilo bez muka...aben wrote:jednostavno, nagovarat cu zene da se jebu s nepoznatima kih in jo nojdin, u zamjenu da postotak usluge koju one dobiju od tih nepoznatih.red wolf wrote:Kako ćeš se bogatiti kad u tom sustavu ništa neće biti ničije? Uskoro ćeš vidjeti prvi korak ka novom svjetskom poretku --> Iznajmljivat ćete aute.aben wrote:
ali reko si mi da si za slobodu bogacenja
jebe mi se za soldi, bitno da mi puno ljudi bude duzno usluhe, da ne morun roduti do kraja zivota
red wolf-
2016-02-10
Dijaspora...U suradnji s domaćim komunistima koji su preko noći postali desničari i kapitalisti...Sovak wrote:aben wrote::)red wolf wrote:Opera industriale je jedna velika simbolika...Bili smo društvo u kojem su izgrađene tvornice, brodogradilišta, bolnice, domovi zdravlja, renomirane tvrtke...Sve je to izgradio vrijedan, malen radišan čovjek (žena i muškarac)...A onda je došla...Pustoš...Sve što se stvaralo, nestalo je...
Vojko Obersnel.
red wolf-
2016-02-10
jo bogami ne cu:)red wolf wrote:Svi će raditi jedni za druge...To je srce socijalizma...Zajednica...Ne individua...aben wrote:reko sun postotak uslugr, a ne soldi.red wolf wrote:Neće biti novca...Sad taj svijet još ne vidite...Idu prvo strahote...Ali, ništa se nije rodilo bez muka...aben wrote:jednostavno, nagovarat cu zene da se jebu s nepoznatima kih in jo nojdin, u zamjenu da postotak usluge koju one dobiju od tih nepoznatih.red wolf wrote:
Kako ćeš se bogatiti kad u tom sustavu ništa neće biti ničije? Uskoro ćeš vidjeti prvi korak ka novom svjetskom poretku --> Iznajmljivat ćete aute.
2014-04-16
Neki su čak i otkrili Boga...Čudo! Čudo!
red wolf-
2016-02-10
Onda ćeš biti izvan zajednice...Tvoj izbor...aben wrote:jo bogami ne cu:)red wolf wrote:Svi će raditi jedni za druge...To je srce socijalizma...Zajednica...Ne individua...aben wrote:reko sun postotak uslugr, a ne soldi.red wolf wrote:Neće biti novca...Sad taj svijet još ne vidite...Idu prvo strahote...Ali, ništa se nije rodilo bez muka...aben wrote:
jednostavno, nagovarat cu zene da se jebu s nepoznatima kih in jo nojdin, u zamjenu da postotak usluge koju one dobiju od tih nepoznatih.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Dijaspora...U suradnji s domaćim komunistima koji su preko noći postali desničari i kapitalisti...Sovak wrote:aben wrote::)red wolf wrote:Opera industriale je jedna velika simbolika...Bili smo društvo u kojem su izgrađene tvornice, brodogradilišta, bolnice, domovi zdravlja, renomirane tvrtke...Sve je to izgradio vrijedan, malen radišan čovjek (žena i muškarac)...A onda je došla...Pustoš...Sve što se stvaralo, nestalo je...
Vojko Obersnel.
Vojko.
Obersnel.
Guest- Guest
hehehehehehehehehehehehhehehehehe...Stotine tisuća hrvatskih komunista preko noći su postali hadezeovci...Sramota, vama na diku...Sovak wrote:red wolf wrote:Dijaspora...U suradnji s domaćim komunistima koji su preko noći postali desničari i kapitalisti...Sovak wrote:aben wrote::)red wolf wrote:Opera industriale je jedna velika simbolika...Bili smo društvo u kojem su izgrađene tvornice, brodogradilišta, bolnice, domovi zdravlja, renomirane tvrtke...Sve je to izgradio vrijedan, malen radišan čovjek (žena i muškarac)...A onda je došla...Pustoš...Sve što se stvaralo, nestalo je...
Vojko Obersnel.
Vojko.
Obersnel.
red wolf-
2016-02-10
I znaš što @Sovak, zaslužili ste ih...Slično se sličnom privlači...
red wolf-
2016-02-10
pederi, transvestiti, antifašizam, socijalizam, ide sve u paketu
Sovak wrote:aben wrote::)red wolf wrote:Opera industriale je jedna velika simbolika...Bili smo društvo u kojem su izgrađene tvornice, brodogradilišta, bolnice, domovi zdravlja, renomirane tvrtke...Sve je to izgradio vrijedan, malen radišan čovjek (žena i muškarac)...A onda je došla...Pustoš...Sve što se stvaralo, nestalo je...
Vojko Obersnel.
Šporka selendra.
darth_vader-
2014-04-17
Razumijem ja i Yeshuu i libtarde...red wolf wrote:Zato nikad niste razumjeli Yeshuu...cassanowa wrote:Odlično primjenjivo za libtarde....red wolf wrote:"Vidiš trun u oku brata svog, a ne vidiš brvno u svom oku..." - Yeshua bar Abba
Mogu ih samo trpit. Tolerirat i prihvatit njihov svjetonazor, ne. Jer vode svijet u propast.
A ne trpi mi se. Nisam mazohist poput njih. I što mi onda preostaje nego borba protiv zla i nakarade.
Bog je rekao:"Čuvaj se, čuvat ću te!"
A ja se čuvam. Cijeli život se samo branim od zla. Čak me i država naziva braniteljem:)...
A napad je najbolja obrana kad imaš protivnika otkrivenih karata.
Guest- Guest
srpska eksklavajasambrend wrote:Sovak wrote:aben wrote::)red wolf wrote:Opera industriale je jedna velika simbolika...Bili smo društvo u kojem su izgrađene tvornice, brodogradilišta, bolnice, domovi zdravlja, renomirane tvrtke...Sve je to izgradio vrijedan, malen radišan čovjek (žena i muškarac)...A onda je došla...Pustoš...Sve što se stvaralo, nestalo je...
Vojko Obersnel.
Šporka selendra.
2014-04-16
I, što kažeš, nećeš tolerirat Yeshuu?...cassanowa wrote:Razumijem ja i Yeshuu i libtarde...red wolf wrote:Zato nikad niste razumjeli Yeshuu...cassanowa wrote:Odlično primjenjivo za libtarde....red wolf wrote:"Vidiš trun u oku brata svog, a ne vidiš brvno u svom oku..." - Yeshua bar Abba
Mogu ih samo trpit. Tolerirat i prihvatit njihov svjetonazor, ne. Jer vode svijet u propast.
A ne trpi mi se. Nisam mazohist poput njih. I što mi onda preostaje nego borba protiv zla i nakarade.
Bog je rekao:"Čuvaj se, čuvat ću te!"
A ja se čuvam. Cijeli život se samo branim od zla. Čak me i država naziva braniteljem:)...
A napad je najbolja obrana kad imaš protivnika otkrivenih karata.
red wolf-
2016-02-10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Rijeka je Europska prijestolnica kulture 2020. godine!
» Rijeka - prijestolnica kulture
» Rijeka odložila programe Evropske prijestonice kulture
» Ministarstvo kulture potpisalo Program suradnje u području kulture s Kinom
» SULTANI BEZ PRIJESTOLNICA
» Rijeka - prijestolnica kulture
» Rijeka odložila programe Evropske prijestonice kulture
» Ministarstvo kulture potpisalo Program suradnje u području kulture s Kinom
» SULTANI BEZ PRIJESTOLNICA
Page 7 of 10