Rijeka europska prijestolnica kulture
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Rijeka europska prijestolnica kulture
aben wrote:hrvacku bi tribalo organizirati ko sjedinjene hrvatake zupanije. dati siroke ovlasti svakoj zupaniji pa neka svaka cini ca oce. u riku se moru okupiti srbi i pederi, u slavoniji neka si izglasavaju zupanijske subvencije za kukuriz, mi bi mogli privoci stanovnistvo nizin porezima i vjesanjen uhljebov na pole..
I time bi se rješija svih vlasov u gradu...win-win...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
A ja bi ti eventualno bio šef šefu dok bi ti kopa kanale.jasambrend wrote:aben wrote:hrvacku bi tribalo organizirati ko sjedinjene hrvatake zupanije. dati siroke ovlasti svakoj zupaniji pa neka svaka cini ca oce. u riku se moru okupiti srbi i pederi, u slavoniji neka si izglasavaju zupanijske subvencije za kukuriz, mi bi mogli privoci stanovnistvo nizin porezima i vjesanjen uhljebov na pole..
Eroo wrote:A ja bi ti eventualno bio šef šefu dok bi ti kopa kanale.jasambrend wrote:aben wrote:hrvacku bi tribalo organizirati ko sjedinjene hrvatake zupanije. dati siroke ovlasti svakoj zupaniji pa neka svaka cini ca oce. u riku se moru okupiti srbi i pederi, u slavoniji neka si izglasavaju zupanijske subvencije za kukuriz, mi bi mogli privoci stanovnistvo nizin porezima i vjesanjen uhljebov na pole..
Ti bi bija kurac na bicikli ka i što si sad.
darth_vader-
2014-04-17
Odi odmarat, karijola te ujutro čeka na radnom mistu, nema zabušavanja kod ercegovaca.jasambrend wrote:Eroo wrote:A ja bi ti eventualno bio šef šefu dok bi ti kopa kanale.jasambrend wrote:aben wrote:hrvacku bi tribalo organizirati ko sjedinjene hrvatake zupanije. dati siroke ovlasti svakoj zupaniji pa neka svaka cini ca oce. u riku se moru okupiti srbi i pederi, u slavoniji neka si izglasavaju zupanijske subvencije za kukuriz, mi bi mogli privoci stanovnistvo nizin porezima i vjesanjen uhljebov na pole..
'Atomsko sklonište' je zadnje od kulture iz te srpskociganskoboljševičke pripizdine...
Trebalo bi malo pročačkati po toj stvari...
Nitko živ u hrvatskoj, ne vjerujem da na spomen riječi 'kultura' pomisli na rijeku...
Trebalo bi malo pročačkati po toj stvari...
Nitko živ u hrvatskoj, ne vjerujem da na spomen riječi 'kultura' pomisli na rijeku...
Eroo wrote:Odi odmarat, karijola te ujutro čeka na radnom mistu, nema zabušavanja kod ercegovaca.jasambrend wrote:Eroo wrote:A ja bi ti eventualno bio šef šefu dok bi ti kopa kanale.jasambrend wrote:aben wrote:hrvacku bi tribalo organizirati ko sjedinjene hrvatake zupanije. dati siroke ovlasti svakoj zupaniji pa neka svaka cini ca oce. u riku se moru okupiti srbi i pederi, u slavoniji neka si izglasavaju zupanijske subvencije za kukuriz, mi bi mogli privoci stanovnistvo nizin porezima i vjesanjen uhljebov na pole..
Od mene jedino možeš dobiti zidarsku da ti glava odleti glumit satelit u orbitu što se tiče zidarije...
darth_vader-
2014-04-17
Znači, ide ti dobro zidarija...danas dobro zarađujete.jasambrend wrote:Eroo wrote:Odi odmarat, karijola te ujutro čeka na radnom mistu, nema zabušavanja kod ercegovaca.jasambrend wrote:Eroo wrote:A ja bi ti eventualno bio šef šefu dok bi ti kopa kanale.jasambrend wrote:
Od mene jedino možeš dobiti zidarsku da ti glava odleti glumit satelit u orbitu što se tiče zidarije...
Noor wrote:A gle lijevo tifusarku sta je zinula, ko sommarcellus wrote:obersnel, rijeka, progresivizam, kultura, kurac.
nedojebane babe levičarke
a ovo je inače baš ono pubertetski, ok kužim da je takva torta jako fora kad ti je 15 godina, ali ako ti je više od 20 i to ti je još uvijek fora onda se možda trebaš zabrinut.
marcellus wrote:Noor wrote:A gle lijevo tifusarku sta je zinula, ko sommarcellus wrote:obersnel, rijeka, progresivizam, kultura, kurac.
a ovo je inače baš ono pubertetski, ok kužim da je takva torta jako fora kad ti je 15 godina, ali ako ti je više od 20 i to ti je još uvijek fora onda se možda trebaš zabrinut.
torta je simbolična na otvaranju kazališne predstave Lisistrata. znaš totije ono doba kad su bili peloponeski ratovi na peloponezu i žene grkinje se dogovorile da neće muškarcima dat pičke dok god oni ratuju. ako ratuješ nema pičke ili tako nekako je išla priča to biti nounar moro da znaš a ne znaš.
Guest- Guest
a vidi kako odojko gleda kitu kao da bi je sad bez pardona si je stavio u ustaGnječ wrote:marcellus wrote:Noor wrote:A gle lijevo tifusarku sta je zinula, ko sommarcellus wrote:obersnel, rijeka, progresivizam, kultura, kurac.
torta je simbolična na otvaranju kazališne predstave Lisistrata. znaš totije ono doba kad su bili peloponeski ratovi na peloponezu i žene grkinje se dogovorile da neće muškarcima dat pičke dok god oni ratuju. ako ratuješ nema pičke ili tako nekako je išla priča to biti nounar moro da znaš a ne znaš.
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
...ma, ko somina!red wolf wrote:Ovo je izašlo iz tebe...To si ti! Svu smrad si sad izvukla iz sebe i prikazala se smradom kakva si...Noor wrote:A gle lijevo tifusarku sta je zinula, ko sommarcellus wrote:obersnel, rijeka, progresivizam, kultura, kurac.
''Ništa što izvana ulazi u čovjeka ne može ga onečistiti, nego što iz čovjeka izlazi - to ga onečišćuje. Tko ima uši da čuje, neka čuje!'' - Yeshua bar Abba
spremni.......za kurac u cube
2015-09-08
inace odojka obija koji je porijeklom janez pital bi ga kako gleda na to da su njegovi janezi rehabilitirali rupnika?..tu bi ckomil ne bi se nis iz njega zveklo
2015-09-08
Prije spavanja sam tv vratio nazad i odgledao uvodnu predstavu Rijeke kao gradakulture.
Neugodno mi je, a vama?
Neugodno mi je, a vama?
Jbg tu je ero u pravu..sto od rijeke napravi janez na celu gradaEroo wrote:JPrije spavanja sam tv vratio nazad i odgledao uvodnu predstavu Rijeke kao gradakulture.
Neugodno mi je, a vama?
2015-09-08
red wolf wrote:Živjela slobodna Rijeka!!!!!
Slobodna Rijeka pod zastavom i i grbom Italije?
I ti si kakti esdepejac neki ono?
Mamu vam j***m iredentisticku kako vam maskice satro antife i progresivnosti padaju.
K'o Kinezi po cestama Wuhana.
Guest- Guest
Eroo wrote:Prije spavanja sam tv vratio nazad i odgledao uvodnu predstavu Rijeke kao gradakulture.
Neugodno mi je, a vama?
Gadno za gledati. Nisam odgledao do kraja.
Je l' Mrle ispucao cep iz guzice?
Guest- Guest
Noor wrote:...ma, ko somina!red wolf wrote:Ovo je izašlo iz tebe...To si ti! Svu smrad si sad izvukla iz sebe i prikazala se smradom kakva si...Noor wrote:A gle lijevo tifusarku sta je zinula, ko sommarcellus wrote:obersnel, rijeka, progresivizam, kultura, kurac.
''Ništa što izvana ulazi u čovjeka ne može ga onečistiti, nego što iz čovjeka izlazi - to ga onečišćuje. Tko ima uši da čuje, neka čuje!'' - Yeshua bar Abba
I jos veli Wolf 'zivjela slobodna Rijeka' pod talijanskom zastavom i grbom.
A on esdepejac je 'rvacki'!
Ovo treba poslati Zokiju na PantoFcak.
Guest- Guest
https://www.telegram.hr/price/kako-nam-je-rijeka-jucer-dala-nadu-da-je-neka-drugacija-zemlja-moguca/?utm_source=NetClanak&utm_medium=Widget&utm_campaign=NetWidgetSovak wrote:Eroo wrote:Prije spavanja sam tv vratio nazad i odgledao uvodnu predstavu Rijeke kao gradakulture.
Neugodno mi je, a vama?
Gadno za gledati. Nisam odgledao do kraja.
Je l' Mrle ispucao cep iz guzice?
Kreature poput ovog kvazi-voditelja, što ga je libtardska okolina tamo postavila, imaju mentalni sklop puža. Ne znaju si odredit spol.Sovak wrote:Jebo im bog mater i njima i toj transgenderskoj kvazi kulturi.
Guest- Guest
marcellus wrote:Noor wrote:marcellus wrote:obersnel, rijeka, progresivizam, kultura, kurac.
Tipični Riječki "humor"...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Rijeka je Europska prijestolnica kulture 2020. godine!
» Rijeka - prijestolnica kulture
» Rijeka odložila programe Evropske prijestonice kulture
» Ministarstvo kulture potpisalo Program suradnje u području kulture s Kinom
» SULTANI BEZ PRIJESTOLNICA
» Rijeka - prijestolnica kulture
» Rijeka odložila programe Evropske prijestonice kulture
» Ministarstvo kulture potpisalo Program suradnje u području kulture s Kinom
» SULTANI BEZ PRIJESTOLNICA
Page 3 of 10