Rijeka je Europska prijestolnica kulture 2020. godine!
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Rijeka je Europska prijestolnica kulture 2020. godine!
Nadamo se da će Ministarstvo kulture ispuniti svoje obećanje o ulaganju deset milijuna eura europsku prijestolnicu kulture, poručili su sinoć članovi riječkog tima nakon trijumfa u izboru hrvatske Europske prijestolnice kulture za 2020.godinu. Budući da je prvi korak nakon izbora za europsku prijestolnicu kulture, kako je najavio voditelj pobjedničke ekipe i pročelnik Ureda za kulturu grada Rijeke Ivan Šarar, osnivanje tvrtke koja će voditi projekt prijestolnice, u tvrtku treba uliti nešto novca.
Europska unija, prema odredbama natječaja na kojem je pobjedila Rijeka, prijestolnici će doznačiti milijun i pol eura.
- To je samo dio potrebnog novca, jer mi planiramo zaista ispuniti sve što smo naznačili u kandidaturi - najavio je Šarar, čijem je timu riječki gradonačelnik Vojko Obersnel, u prvoj reakciji nakon proglašenja, pripisao sve zasluge za pobjedu nad Dubrovnikom, Osijekom i Pulom koji su ušli u uži, kao i nad Splitom, Zagrebom, Varaždinom, Zadrom i Đakovom koji su bili u širem izboru za ovaj naslov.
http://www.slobodnadalmacija.hr/scena/kultura/clanak/id/306812/rijeka-je-europska-prijestolnica-kulture-2020-godine
Europska unija, prema odredbama natječaja na kojem je pobjedila Rijeka, prijestolnici će doznačiti milijun i pol eura.
- To je samo dio potrebnog novca, jer mi planiramo zaista ispuniti sve što smo naznačili u kandidaturi - najavio je Šarar, čijem je timu riječki gradonačelnik Vojko Obersnel, u prvoj reakciji nakon proglašenja, pripisao sve zasluge za pobjedu nad Dubrovnikom, Osijekom i Pulom koji su ušli u uži, kao i nad Splitom, Zagrebom, Varaždinom, Zadrom i Đakovom koji su bili u širem izboru za ovaj naslov.
http://www.slobodnadalmacija.hr/scena/kultura/clanak/id/306812/rijeka-je-europska-prijestolnica-kulture-2020-godine
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Re: Rijeka je Europska prijestolnica kulture 2020. godine!
rijeka, cestitke
osijek na hasabioticima
osijek na hasabioticima
2014-04-12
red wolf-
2016-02-10
T.- Posts : 17551
2014-04-14
čestitke al navijao sam za osijek
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
oćel se uredit titinog galeba za tu svečanu priliku?
a možda debeli do tad pokrpa i koju fasadu, čim se makneš sto metara od korza pada žbuka sa svake druge kuće
Što nas ne volite...Neka vam je...
red wolf-
2016-02-10
zavrti se tu 15-20m €marcellus wrote:a možda debeli do tad pokrpa i koju fasadu, čim se makneš sto metara od korza pada žbuka sa svake druge kuće
ako odigraju dobro i mnogo vise u narednim godinama
2014-04-12
Nisi baš bio u zadnje vrijeme u Rijeci...marcellus wrote:a možda debeli do tad pokrpa i koju fasadu, čim se makneš sto metara od korza pada žbuka sa svake druge kuće
red wolf-
2016-02-10
oh, pa dragi gospodin je iz prestonice kulture? kako 'neočekivano' otkriće.....
Mi s vama nemamo ništa zajedničko...Kao i Istrijani...Totenkopf wrote:oh, pa dragi gospodin je iz prestonice kulture? kako 'neočekivano' otkriće.....
red wolf-
2016-02-10
pa tu si potpuno u pravu, vas bi, zajedno s istrom, mijenjao za zapadnu hercegovinu u svako doba dana i noći, time bi smo dobili čisti etnički prostor a riješili bi se meleza, mješanaca, cigana, srba, jugoslovena, italijana itd., koji većinom nastanjuju predmetni teritorij....
Totenkopf wrote:pa tu si potpuno u pravu, vas bi, zajedno s istrom, mijenjao za zapadnu hercegovinu u svako doba dana i noći, time bi smo dobili čisti etnički prostor a riješili bi se meleza, mješanaca, cigana, srba, jugoslovena, italijana itd., koji većinom nastanjuju predmetni teritorij....
Pa učinite to više konačno...
red wolf-
2016-02-10
svako malo sam u rijeci...red wolf wrote:Nisi baš bio u zadnje vrijeme u Rijeci...marcellus wrote:a možda debeli do tad pokrpa i koju fasadu, čim se makneš sto metara od korza pada žbuka sa svake druge kuće
Nisi ne.marcellus wrote:svako malo sam u rijeci...red wolf wrote:Nisi baš bio u zadnje vrijeme u Rijeci...marcellus wrote:a možda debeli do tad pokrpa i koju fasadu, čim se makneš sto metara od korza pada žbuka sa svake druge kuće
red wolf-
2016-02-10
Totenkopf wrote:oh, pa dragi gospodin je iz prestonice kulture? kako 'neočekivano' otkriće.....
pa meni je, imam nekih korijena dolje a i ženu iz Rijeke, pa mi je malo neugodno radi takvih kretena...
ja sam svaki tjedan u rijeci i ovo što govori marcel je istina...oko korza kako tako, ali bilo di drugo je katastrofa...o urbanizmu iznad zaobilaznice da ne govorim...red wolf wrote:Nisi ne.marcellus wrote:svako malo sam u rijeci...red wolf wrote:Nisi baš bio u zadnje vrijeme u Rijeci...marcellus wrote:a možda debeli do tad pokrpa i koju fasadu, čim se makneš sto metara od korza pada žbuka sa svake druge kuće
pokri se ušima i pričaj o 'kulturi'...
Ni ti baš nisi u Rijeci često...Dread_Pirate_Roberts wrote:ja sam svaki tjedan u rijeci i ovo što govori marcel je istina...oko korza kako tako, ali bilo di drugo je katastrofa...o urbanizmu iznad zaobilaznice da ne govorim...red wolf wrote:Nisi ne.marcellus wrote:svako malo sam u rijeci...red wolf wrote:Nisi baš bio u zadnje vrijeme u Rijeci...marcellus wrote:a možda debeli do tad pokrpa i koju fasadu, čim se makneš sto metara od korza pada žbuka sa svake druge kuće
pokri se ušima i pričaj o 'kulturi'...
red wolf-
2016-02-10
prijavi ga, napisao je da imaš velike uši....
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Rijeka europska prijestolnica kulture
» Rijeka - prijestolnica kulture
» Rijeka 2020 i Kolinda
» Rijeka odložila programe Evropske prijestonice kulture
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» Rijeka - prijestolnica kulture
» Rijeka 2020 i Kolinda
» Rijeka odložila programe Evropske prijestonice kulture
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
Page 1 of 4