Rijeka europska prijestolnica kulture
Page 4 of 10
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Rijeka europska prijestolnica kulture
marcellus wrote:Noor wrote:marcellus wrote:obersnel, rijeka, progresivizam, kultura, kurac.
Tipični Riječki "humor"...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Da bi nešto komentirao, podrazumijeva se da razumiješ sadržaj toga što komentiraš...Sovak wrote:red wolf wrote:
Slobodna Rijeka pod zastavom i i grbom Italije?
I ti si kakti esdepejac neki ono?
Mamu vam j***m iredentisticku kako vam maskice satro antife i progresivnosti padaju.
K'o Kinezi po cestama Wuhana.
red wolf-
2016-02-10
Ajmo Rijeka!!!!!!!! Sloboda, razumijevanje, tolerantnost, različitost!!!!!!!
red wolf-
2016-02-10
Samo vi lbtardi sve tolerirajte...Prije ćete poludit kad vam se nakupi toga toleriranoga...I njegujte različitosti pa ćete prije i zaratiti..red wolf wrote:Ajmo Rijeka!!!!!!!! Sloboda, razumijevanje, tolerantnost, različitost!!!!!!!
Nas samosvjesne boli kurac za toleranciju i različitost.
Guest- Guest
Ja nisam libtard, ja sam socijalist. Kad ti govoriš o samosvijesti, a pritom odbacuješ (s ovim kulturnim ''bolime k....'') toleranciju i različitost, onda slobodno mogu reći da si ti potpuno zabludjeli čovjek...cassanowa wrote:Samo vi lbtardi sve tolerirajte...Prije ćete poludit kad vam se nakupi toga toleriranoga...I njegujte različitosti pa ćete prije i zaratiti..red wolf wrote:Ajmo Rijeka!!!!!!!! Sloboda, razumijevanje, tolerantnost, različitost!!!!!!!
Nas samosvjesne boli kurac za toleranciju i različitost.
red wolf-
2016-02-10
Vidiš, ja tebe prihvaćam takvog kakvog jesi...i prihvatat ću te sve dok mi ne ugroziš slobodu...Tada kad to napraviš, ti ju više nećeš imati...
red wolf-
2016-02-10
unda nisi socijalistred wolf wrote:Vidiš, ja tebe prihvaćam takvog kakvog jesi...i prihvatat ću te sve dok mi ne ugroziš slobodu...Tada kad to napraviš, ti ju više nećeš imati...
2014-04-16
Izvoli, argument molim...aben wrote:unda nisi socijalistred wolf wrote:Vidiš, ja tebe prihvaćam takvog kakvog jesi...i prihvatat ću te sve dok mi ne ugroziš slobodu...Tada kad to napraviš, ti ju više nećeš imati...
red wolf-
2016-02-10
Pališ se na toleranciju i različitost. Ti si za mene obični libtard...red wolf wrote:Ja nisam libtard, ja sam socijalist. Kad ti govoriš o samosvijesti, a pritom odbacuješ (s ovim kulturnim ''bolime k....'') toleranciju i različitost, onda slobodno mogu reći da si ti potpuno zabludjeli čovjek...
Naravno da sam samosvjesan. Kad kažem "boli me kurac" onda sam to ja u svom svjesnom stanju.
Guest- Guest
Bolje da su kojeg škovacina zaposlili umisto tih cirkusa...
darth_vader-
2014-04-17
Da bih bio libtard, trebao bih biti liberal...Ja nisam liberal... Što se tiče samosvijesti, kontradiktoran si...cassanowa wrote:Pališ se na toleranciju i različitost. Ti si za mene obični libtard...red wolf wrote:Ja nisam libtard, ja sam socijalist. Kad ti govoriš o samosvijesti, a pritom odbacuješ (s ovim kulturnim ''bolime k....'') toleranciju i različitost, onda slobodno mogu reći da si ti potpuno zabludjeli čovjek...
Naravno da sam samosvjesan. Kad kažem "boli me kurac" onda sam to ja u svom svjesnom stanju.
red wolf-
2016-02-10
socijlisti ne prihvcaju ljude kakovi jesu, oni oce da su svi jednokired wolf wrote:Izvoli, argument molim...aben wrote:unda nisi socijalistred wolf wrote:Vidiš, ja tebe prihvaćam takvog kakvog jesi...i prihvatat ću te sve dok mi ne ugroziš slobodu...Tada kad to napraviš, ti ju više nećeš imati...
2014-04-16
Jednaki u različitosti...Nikad ljudi neće postići apsolutnu slobodu...Socijalist se bori za svijet u kojem čovjek neće imati vrijednost poput robe...aben wrote:socijlisti ne prihvcaju ljude kakovi jesu, oni oce da su svi jednokired wolf wrote:Izvoli, argument molim...aben wrote:unda nisi socijalistred wolf wrote:Vidiš, ja tebe prihvaćam takvog kakvog jesi...i prihvatat ću te sve dok mi ne ugroziš slobodu...Tada kad to napraviš, ti ju više nećeš imati...
red wolf-
2016-02-10
Libtardi ugrožavaju moju slobodu zahtjevajući od mene toleranciju i namečući mi različitosti koje mi se gade. Ja takve neću nikad prihvatiti, a nebi ni oni mene.red wolf wrote:Vidiš, ja tebe prihvaćam takvog kakvog jesi...i prihvatat ću te sve dok mi ne ugroziš slobodu...Tada kad to napraviš, ti ju više nećeš imati...
Prema meni nemaju tolerancije jer sam protiv njih. I to mi je drago, jer to znači da lažu da su tolerantni.
Last edited by cassanowa on 2/2/2020, 18:03; edited 1 time in total
Guest- Guest
Jesi, liberal si, samo to još ne znaš. I ne vidim u čemu sam kontradiktoran. Ako mi se psuje psovat ću. To sam ja.red wolf wrote:Da bih bio libtard, trebao bih biti liberal...Ja nisam liberal... Što se tiče samosvijesti, kontradiktoran si...cassanowa wrote:Pališ se na toleranciju i različitost. Ti si za mene obični libtard...red wolf wrote:Ja nisam libtard, ja sam socijalist. Kad ti govoriš o samosvijesti, a pritom odbacuješ (s ovim kulturnim ''bolime k....'') toleranciju i različitost, onda slobodno mogu reći da si ti potpuno zabludjeli čovjek...
Guest- Guest
Kako ti se različitost može gaditi? Različitost je bogatstvo. Žene koje su bile različite, danas bi rekli slobodoumne, gorjele su na lomačama diljem Europe kroz srednji vijek...cassanowa wrote:Libtardi ugrožavaju moju slobodu zahtjevajući toleranciju i namečući mi različitosti koje mi se gade. Ja takve neću nikad prihvatiti, a nebi ni oni mene.red wolf wrote:Vidiš, ja tebe prihvaćam takvog kakvog jesi...i prihvatat ću te sve dok mi ne ugroziš slobodu...Tada kad to napraviš, ti ju više nećeš imati...
Prema meni nemaju tolerancije jer sam protiv njih. I to mi je drago, jer to znači da lažu da su tolerantni.
red wolf-
2016-02-10
Pa nisam ti to zbog psovke kazao, ah...cassanowa wrote:Jesi, liberal si, samo to još ne znaš. I ne vidim u čemu sam kontradiktoran. Ako mi se psuje psovat ću. To sam ja.red wolf wrote:Da bih bio libtard, trebao bih biti liberal...Ja nisam liberal... Što se tiče samosvijesti, kontradiktoran si...cassanowa wrote:Pališ se na toleranciju i različitost. Ti si za mene obični libtard...red wolf wrote:Ja nisam libtard, ja sam socijalist. Kad ti govoriš o samosvijesti, a pritom odbacuješ (s ovim kulturnim ''bolime k....'') toleranciju i različitost, onda slobodno mogu reći da si ti potpuno zabludjeli čovjek...
red wolf-
2016-02-10
Ne mogu zamisliti čovjeka koji se odušavlja s nečim samo zato što je to različito. Po meni je to već početak mazohizma.red wolf wrote:Kako ti se različitost može gaditi? Različitost je bogatstvo. Žene koje su bile različite, danas bi rekli slobodoumne, gorjele su na lomačama diljem Europe kroz srednji vijek...
Guest- Guest
socijalisti se boru da svi ljudi imaju jednoke vrijednosti, i to socijalisticke.red wolf wrote:Jednaki u različitosti...Nikad ljudi neće postići apsolutnu slobodu...Socijalist se bori za svijet u kojem čovjek neće imati vrijednost poput robe...aben wrote:socijlisti ne prihvcaju ljude kakovi jesu, oni oce da su svi jednokired wolf wrote:Izvoli, argument molim...aben wrote:unda nisi socijalistred wolf wrote:Vidiš, ja tebe prihvaćam takvog kakvog jesi...i prihvatat ću te sve dok mi ne ugroziš slobodu...Tada kad to napraviš, ti ju više nećeš imati...
da si ti za slobodu, ne bi bi socijalist.
2014-04-16
Jesi, ovo si ti napisao;red wolf wrote:Pa nisam ti to zbog psovke kazao, ah...cassanowa wrote:Jesi, liberal si, samo to još ne znaš. I ne vidim u čemu sam kontradiktoran. Ako mi se psuje psovat ću. To sam ja.red wolf wrote:Da bih bio libtard, trebao bih biti liberal...Ja nisam liberal... Što se tiče samosvijesti, kontradiktoran si...cassanowa wrote:Pališ se na toleranciju i različitost. Ti si za mene obični libtard...red wolf wrote:Ja nisam libtard, ja sam socijalist. Kad ti govoriš o samosvijesti, a pritom odbacuješ (s ovim kulturnim ''bolime k....'') toleranciju i različitost, onda slobodno mogu reći da si ti potpuno zabludjeli čovjek...
" Kad ti govoriš o samosvijesti, a pritom odbacuješ (s ovim kulturnim ''bolime k....'')"
Guest- Guest
"Vidiš trun u oku brata svog, a ne vidiš brvno u svom oku..." - Yeshua bar Abbacassanowa wrote:Ne mogu zamisliti čovjeka koji se odušavlja s nečim samo zato što je to različito. Po meni je to već početak mazohizma.red wolf wrote:Kako ti se različitost može gaditi? Različitost je bogatstvo. Žene koje su bile različite, danas bi rekli slobodoumne, gorjele su na lomačama diljem Europe kroz srednji vijek...
red wolf-
2016-02-10
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Rijeka je Europska prijestolnica kulture 2020. godine!
» Rijeka - prijestolnica kulture
» Rijeka odložila programe Evropske prijestonice kulture
» Ministarstvo kulture potpisalo Program suradnje u području kulture s Kinom
» SULTANI BEZ PRIJESTOLNICA
» Rijeka - prijestolnica kulture
» Rijeka odložila programe Evropske prijestonice kulture
» Ministarstvo kulture potpisalo Program suradnje u području kulture s Kinom
» SULTANI BEZ PRIJESTOLNICA
Page 4 of 10