Rijeka europska prijestolnica kulture
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Rijeka europska prijestolnica kulture
poslala je Ninujastreb wrote:Ni Kolinda nije došla.
A non stop se pozivala na Rijeku. I to je neka Riječanka.
A nije je bilo ni na obilježavanju obljetnice masakra u Podhumu(a to je njen rodni kraj),ni u Lipi.
Al glavno da non stop trči po vani.
Srećom i njena je pukla,oklagija kojom me je tukla.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
jastreb wrote:Ni Kolinda nije došla.
A nije je bilo ni na obilježavanju obljetnice masakra u Podhumu(a to je njen rodni kraj),ni u Lipi.
Ca je tebi? Skud ti to? Nij' ona Fiumanka. Ona je Grobniscanka.
Guest- Guest
Noor wrote:ja cu meckutre wrote:otimačina, tko će kupiti taj auto? Hoće li svi imati isti tretman, tko će dobiti mečku a tko fiću a tko bike a tko opanke? Mali pišaš u vjetar i sve ti se u lice vraća samo ti izgleda uživaš u svemu tome.red wolf wrote:Kako ćeš se bogatiti kad u tom sustavu ništa neće biti ničije? Uskoro ćeš vidjeti prvi korak ka novom svjetskom poretku --> Iznajmljivat ćete aute.aben wrote:ali reko si mi da si za slobodu bogacenjared wolf wrote:
Jer mi s kapitalizmom nemamo ništa...Kapitalizam je na samrti...
Hocu tenk ... pa da vidis kako Misko vozi.
Guest- Guest
A đe je Podhum???Sovak wrote:jastreb wrote:Ni Kolinda nije došla.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ja bi se volio voziti s tobom na posaoNoor wrote:ja cu meckutre wrote:otimačina, tko će kupiti taj auto? Hoće li svi imati isti tretman, tko će dobiti mečku a tko fiću a tko bike a tko opanke? Mali pišaš u vjetar i sve ti se u lice vraća samo ti izgleda uživaš u svemu tome.red wolf wrote:Kako ćeš se bogatiti kad u tom sustavu ništa neće biti ničije? Uskoro ćeš vidjeti prvi korak ka novom svjetskom poretku --> Iznajmljivat ćete aute.aben wrote:ali reko si mi da si za slobodu bogacenjared wolf wrote:
Jer mi s kapitalizmom nemamo ništa...Kapitalizam je na samrti...
u mečki
jastreb wrote:A đe je Podhum???Sovak wrote:jastreb wrote:Ni Kolinda nije došla.
Opcina Jelenje.
Guest- Guest
Ja bi i u matoroj Škodi.tre wrote:ja bi se volio voziti s tobom na posaoNoor wrote:ja cu meckutre wrote:otimačina, tko će kupiti taj auto? Hoće li svi imati isti tretman, tko će dobiti mečku a tko fiću a tko bike a tko opanke? Mali pišaš u vjetar i sve ti se u lice vraća samo ti izgleda uživaš u svemu tome.red wolf wrote:Kako ćeš se bogatiti kad u tom sustavu ništa neće biti ničije? Uskoro ćeš vidjeti prvi korak ka novom svjetskom poretku --> Iznajmljivat ćete aute.aben wrote:
ali reko si mi da si za slobodu bogacenja
u mečki
2014-04-22
Grobnik je to sve.Sovak wrote:jastreb wrote:A đe je Podhum???Sovak wrote:jastreb wrote:Ni Kolinda nije došla.
Opcina Jelenje.
2014-04-22
a šteta mi ga za posao kad imam onaj sluzbeni tenktre wrote:ja bi se volio voziti s tobom na posaoNoor wrote:ja cu meckutre wrote:otimačina, tko će kupiti taj auto? Hoće li svi imati isti tretman, tko će dobiti mečku a tko fiću a tko bike a tko opanke? Mali pišaš u vjetar i sve ti se u lice vraća samo ti izgleda uživaš u svemu tome.red wolf wrote:Kako ćeš se bogatiti kad u tom sustavu ništa neće biti ničije? Uskoro ćeš vidjeti prvi korak ka novom svjetskom poretku --> Iznajmljivat ćete aute.aben wrote:
ali reko si mi da si za slobodu bogacenja
u mečki
jastreb wrote:Grobnik je to sve.Sovak wrote:jastreb wrote:A đe je Podhum???Sovak wrote:jastreb wrote:Ni Kolinda nije došla.
Opcina Jelenje.
A kako ja mogu znati je l' ti mislis na zemljopisni ili regionalni toponim ili na opcinu?
Pitao si i dobio odgovor.
Guest- Guest
šuti da te wolf ne čuje, jer ako te čuje sljedi konfiskacija pa buš čekala u redu da se voziš vlastitim autom na posao ili do ambulante ili trgovineNoor wrote:a šteta mi ga za posao kad imam onaj sluzbeni tenktre wrote:ja bi se volio voziti s tobom na posaoNoor wrote:ja cu meckutre wrote:otimačina, tko će kupiti taj auto? Hoće li svi imati isti tretman, tko će dobiti mečku a tko fiću a tko bike a tko opanke? Mali pišaš u vjetar i sve ti se u lice vraća samo ti izgleda uživaš u svemu tome.red wolf wrote:
Kako ćeš se bogatiti kad u tom sustavu ništa neće biti ničije? Uskoro ćeš vidjeti prvi korak ka novom svjetskom poretku --> Iznajmljivat ćete aute.
u mečki
uupsss, nemoj me odati ;)tre wrote:šuti da te wolf ne čuje, jer ako te čuje sljedi konfiskacija pa buš čekala u redu da se voziš vlastitim autom na posao ili do ambulante ili trgovineNoor wrote:a šteta mi ga za posao kad imam onaj sluzbeni tenktre wrote:ja bi se volio voziti s tobom na posaoNoor wrote:ja cu meckutre wrote:
otimačina, tko će kupiti taj auto? Hoće li svi imati isti tretman, tko će dobiti mečku a tko fiću a tko bike a tko opanke? Mali pišaš u vjetar i sve ti se u lice vraća samo ti izgleda uživaš u svemu tome.
u mečki
Sovak wrote:red wolf wrote:Čujemo se sutra nakon što shvatiš ovo danas...Sutra je novi dan...Sovak wrote:red wolf wrote:I znaš što @Sovak, zaslužili ste ih...Slično se sličnom privlači...
Je, je .... pastaru iredentisticki.
Pastaru ... spustit ce vam se Kastavci dolje i sve zenske pojebati.
Simpa gradić, kao i cijela okolica, Rijeka katastrofa...
darth_vader-
2014-04-17
cuj ljevica i kultura haha
pa ljevici je cilj srusit zapadnu kulturu da bi mogli instalirat komunizam
naravno da ti idioti iz rijeke to ne kuze, jebe ih osjecaj zaostalosti u odnosu na zapad pa ne vide dalje od vrha kurca na torti od silne zelje da budu progresivniji i od samog progresa
ta ajte mante sranja
pa ljevici je cilj srusit zapadnu kulturu da bi mogli instalirat komunizam
naravno da ti idioti iz rijeke to ne kuze, jebe ih osjecaj zaostalosti u odnosu na zapad pa ne vide dalje od vrha kurca na torti od silne zelje da budu progresivniji i od samog progresa
ta ajte mante sranja
2014-04-19
to je circus u reziji leftarda
a jos cak nije ni zanimljiv
zanimljivije je gledat jabuku kako gnjili nego te bolesne prosere
a jos cak nije ni zanimljiv
zanimljivije je gledat jabuku kako gnjili nego te bolesne prosere
2014-04-19
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Rijeka je Europska prijestolnica kulture 2020. godine!
» Rijeka - prijestolnica kulture
» Rijeka odložila programe Evropske prijestonice kulture
» Ministarstvo kulture potpisalo Program suradnje u području kulture s Kinom
» SULTANI BEZ PRIJESTOLNICA
» Rijeka - prijestolnica kulture
» Rijeka odložila programe Evropske prijestonice kulture
» Ministarstvo kulture potpisalo Program suradnje u području kulture s Kinom
» SULTANI BEZ PRIJESTOLNICA
Page 10 of 10