Rijeka europska prijestolnica kulture
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Rijeka europska prijestolnica kulture
Mass medija i razno razne fondacije kao poluga moći. I feminizam i lgbt ima za cilj uništavanje druge dinamike kako bi se lakše porobilo čovječanstvo.
Pa vidiš da su uništili nacije na zapadu Europe i onda će to pretvoriti u neku masu koja nije ujedinjena i jaka i kontrolirat je.
Borg.
Pa vidiš da su uništili nacije na zapadu Europe i onda će to pretvoriti u neku masu koja nije ujedinjena i jaka i kontrolirat je.
Borg.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
To će se pobrisat i normalni ljudi će to osudit.Hektorović wrote:epikur37 wrote:RayMabus wrote:Transrodni voditelj , kultura....baš mi je drago šta smo mi u Splitu nekulturni
Tako odma u startu rješiš manjine pa nema lgbt sranja jer svi ti anacionalni su protiv naroda i normale.
s druge strane ovo je ista bolest samo s desne strane
Otprilike.
Hrvatska je osuđena na debilnu ljevicu i debilnu desnicu.
Kako ćeš pobrisat promociju lgbt s ciljem uništenja druge dinamike kako bi sutra naselio druge i napravio bezličnu masu s kojom je lako vladat ?
Oćel tko osudit tu akciju ?
Moš mislit.
Transodna voditeljica , Evropa , kultura.
Kultura je stvaranje. Šta vi stvarate s lgbt ? Jalovost ?!?!?!?
2014-04-11
Jebo im bog mater i njima i toj transgenderskoj kvazi kulturi.
Guest- Guest
sjeme posijano josh 70tih godina,kroz promoviranje u filmu Star Wars..isto kao i zadnji serijal Star trek-a inace odlicne serije..sve je oslo u krivi kuratz..
Guest- Guest
Ima pencilin za sve. Klin se klinom izbija.
Vege vanzemaljci i Jahve vs Draco konfederacija.
Vjerski fanatizam vs multikulti.
Vege vanzemaljci i Jahve vs Draco konfederacija.
Vjerski fanatizam vs multikulti.
2014-04-11
Ma odurno u tri picke materine.
Ak' je to kultura potpisujem da sam 'nekulturan'.
Ak' je to kultura potpisujem da sam 'nekulturan'.
Guest- Guest
Jesu pozvali onog iz Đubriva ?
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/velika-reportaza-iz-europske-prijestolnice-kulture-rijeka-se-probudila-s-prestiznom-titulom-umjetnici-i-performeri-okupirali-su-grad/9922858/
Đubrivo ih jebe.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/velika-reportaza-iz-europske-prijestolnice-kulture-rijeka-se-probudila-s-prestiznom-titulom-umjetnici-i-performeri-okupirali-su-grad/9922858/
Đubrivo ih jebe.
2014-04-11
Legendovich wrote:najveci jebac svih vremena
Ti gledas Jabbu, a ja Leiu u bikiniju.
Tko je os'o u/na kurac?
Guest- Guest
Živjela slobodna Rijeka!!!!!
red wolf-
2016-02-10
jastreb wrote:Aaaa,sad sam tek vidio.epikur37 wrote:jastreb wrote:A da je u pitanju Osijek,Dubrovnik ili Sl. Požega onda bi bilo sve čestito i milome Bogu pristupačno.
Hoćete li već jednom prestati izdrkavati se na Rijeku?
Pa sama se izdrkava na sebe...tema kulturnog potifikaza rodna ideologija....
i tebi kao tipičnom jutesu po Ninovoj klasifikaciji bi to trebalo ići na živce
Mislio sam da je u pitanju ljubomora na Rijeku.
Trebali ste to napalmom užgati, lako je bilo ono sijeno zapaliti, aj zapali tzv. HNK...
darth_vader-
2014-04-17
Proći će i ta gadarija od festivala. Preskočiš i to je to.
2014-04-11
Samo je vi preskočite.RayMabus wrote:Proći će i ta gadarija od festivala. Preskočiš i to je to.
red wolf-
2016-02-10
A gle lijevo tifusarku sta je zinula, ko sommarcellus wrote:obersnel, rijeka, progresivizam, kultura, kurac.
Ovo je izašlo iz tebe...To si ti! Svu smrad si sad izvukla iz sebe i prikazala se smradom kakva si...Noor wrote:A gle lijevo tifusarku sta je zinula, ko sommarcellus wrote:obersnel, rijeka, progresivizam, kultura, kurac.
''Ništa što izvana ulazi u čovjeka ne može ga onečistiti, nego što iz čovjeka izlazi - to ga onečišćuje. Tko ima uši da čuje, neka čuje!'' - Yeshua bar Abba
red wolf-
2016-02-10
Noor wrote:A gle lijevo tifusarku sta je zinula, ko sommarcellus wrote:obersnel, rijeka, progresivizam, kultura, kurac.
Lako za tifusarku, ali odojko se skoro zagrcnuo...vid što se zarumenija...
darth_vader-
2014-04-17
Niti je taj lik tamo zato što je dobar voditelj, niti su ti baletani tamo da bi radili svoj posao...epikur37 wrote:
... koju EU dodjeljuje za iznimno kvalitetnu pripremu programa. Pod motom 'luka različitosti' , svečanost je u riječkom HNK vodio transvestit s očitim nedostatkom voditeljskog iskustva, dok su baletani bili odjeveni istovjetno kao balerine u haljine i ružičaste čarape.
U Rijeci je na djelu agresija nakradne ideologije, kontra zdravog razuma, po pokroviteljstvom EU...
Srećom EU se danas počela raspadati. Zato sam sretan.
Guest- Guest
cassanowa wrote:Niti je taj lik tamo zato što je dobar voditelj, niti su ti baletani tamo da bi radili svoj posao...epikur37 wrote:
... koju EU dodjeljuje za iznimno kvalitetnu pripremu programa. Pod motom 'luka različitosti' , svečanost je u riječkom HNK vodio transvestit s očitim nedostatkom voditeljskog iskustva, dok su baletani bili odjeveni istovjetno kao balerine u haljine i ružičaste čarape.
U Rijeci je na djelu agresija nakradne ideologije, kontra zdravog razuma, po pokroviteljstvom EU...
Srećom EU se danas počela raspadati. Zato sam sretan.
Sad ćemo još Italiju razjebat i doveset Salvinija il tako nekog luđaka pa da jebe Brisel a mogu mu popušit.
2014-04-11
hrvacku bi tribalo organizirati ko sjedinjene hrvatake zupanije. dati siroke ovlasti svakoj zupaniji pa neka svaka cini ca oce. u riku se moru okupiti srbi i pederi, u slavoniji neka si izglasavaju zupanijske subvencije za kukuriz, mi bi mogli privoci stanovnistvo nizin porezima i vjesanjen uhljebov na pole..
2014-04-16
aben wrote:hrvacku bi tribalo organizirati ko sjedinjene hrvatake zupanije. dati siroke ovlasti svakoj zupaniji pa neka svaka cini ca oce. u riku se moru okupiti srbi i pederi, u slavoniji neka si izglasavaju zupanijske subvencije za kukuriz, mi bi mogli privoci stanovnistvo nizin porezima i vjesanjen uhljebov na pole..
I time bi se rješija svih vlasov u gradu...win-win...
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Rijeka je Europska prijestolnica kulture 2020. godine!
» Rijeka - prijestolnica kulture
» Rijeka odložila programe Evropske prijestonice kulture
» Ministarstvo kulture potpisalo Program suradnje u području kulture s Kinom
» SULTANI BEZ PRIJESTOLNICA
» Rijeka - prijestolnica kulture
» Rijeka odložila programe Evropske prijestonice kulture
» Ministarstvo kulture potpisalo Program suradnje u području kulture s Kinom
» SULTANI BEZ PRIJESTOLNICA
Page 2 of 10