Dalic Krsticevicu i generalima:Vi ste mi pripremili igrace za Svjetsko prvenstvo
Page 9 of 13
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Re: Dalic Krsticevicu i generalima:Vi ste mi pripremili igrace za Svjetsko prvenstvo
Još jedno pola sata, sada sam kod treće čaše vina. Posle ćao. Posle svadbarskog kupusa i demonstracija protiv Vučićija, vino samo klizi.veber wrote:nisi ni ti loš četnik. barem znam relacije.dzango wrote:Srećom pa ima i normalnih pored ovolikih sendvičara.veber wrote:vrlo koncizno. u kratkom tekstu sve normalnom objašnjeno.jasambrend wrote:Ja sam rat proživio kao klinac u dometu malo boljeg snajpera...u 4 godine detonacije u mojoj bližoj i široj okolici teško se mogu i izbrojati...ne jednom nam je pubertetsku igru i zafrkanciju prekinuo minobacač, da sad ne ulazim u detalje...ljudi su ginuli...oni koje si poznavao... ne treba mi nikakav Dalić ni slični za soljenje pameti i pumpanje morala te uopće za usporedbu nekakve glupave igre s ratom. Ne da je neukusno, nego i krajnje bezobrazno. U ratu su ljudi ginuli, ostajali bez svega, najmilijih, zdravlja...uspoređivati doprinos nekakvih nogometaša koji igraju prvenstveno za slavu i novac, s doprinosom onih koji su žrtvovali život, zdravlje, jednostavno sve...jeftina patetika, nego što. Ako su već političari bezobzirni kurvini sinovi koji svako malo zloupotrebljavaju žrtvu drugih ljudi za svoje ciljeve, onda ne moraju to raditi i sportaši. Rat je sranje. Ništa lijepog nema u njemu. Sport je samo jebena zabava i čim se političari počnu motati previše oko istog, on to prestaje biti. I to političari koji praktički čine genocid prema vlastitom narodu..."Zna se" između ostalih koji su to. A s kim si, takav si. Eto, od mene toliko.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Dalic Krsticevicu i generalima:Vi ste mi pripremili igrace za Svjetsko prvenstvo
srbin i vino, ode ceo svet u tri pm
2014-12-30
dobro veber, kak si ti bil dijete, a bil si mobiliziran?veber wrote:thompson je 10kre ali baš sam onda stavljao linkove. kaj ima u pjesmi lijepa li si, ustašoidnog?
( a djeca, svi smo mi bili djeca, ona skroz mala su više traumatizirana ratom od nas malo veće djece)
tepaš si?
Istina. Ali sad mi je već postalo prevruće.frka wrote:RA ako ti fali rezervi mogu ti ja dopuniti jer sam motivacijski trener::))
Dje ces vani ..hladno je tamo..a u Cro se zagrijes cim ti netko digne tlak:))
Guest- Guest
moram maloNoor wrote:dobro veber, kak si ti bil dijete, a bil si mobiliziran?veber wrote:thompson je 10kre ali baš sam onda stavljao linkove. kaj ima u pjesmi lijepa li si, ustašoidnog?
( a djeca, svi smo mi bili djeca, ona skroz mala su više traumatizirana ratom od nas malo veće djece)
tepaš si?
a čuo sam da voliš dedeke
veber-
2014-12-30
Ne budi piksla. Vinogradi u Srbiji datiraju još od cara Lazara,. Što smo poznatiji po šljivi, druga je stvar. Doduše ovo je domaće, ali vaše. Od našeg bi posle druge čaše bio aleluja.veber wrote:srbin i vino, ode ceo svet u tri pm
Last edited by dzango on Sat 19 Jan - 21:57; edited 1 time in total
Rabarbara wrote:Istina. Ali sad mi je već postalo prevruće.frka wrote:RA ako ti fali rezervi mogu ti ja dopuniti jer sam motivacijski trener::))
koje to? :)dzango wrote:Ne budi piksla. Vinogradi u Srbiji datiraju još od cara Lazara,. Što smo poznatiji po šljivi, druga je stvar. Doduše ovo je domaće, ali vaše. Od našeg posle druge čaše bio aleluja.veber wrote:srbin i vino, ode ceo svet u tri pm
Tamo blizu Rovinja. Znaš me.Noor wrote:koje to? :)dzango wrote:Ne budi piksla. Vinogradi u Srbiji datiraju još od cara Lazara,. Što smo poznatiji po šljivi, druga je stvar. Doduše ovo je domaće, ali vaše. Od našeg posle druge čaše bio aleluja.veber wrote:srbin i vino, ode ceo svet u tri pm
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
aha, ispod 100 ništaveber wrote:moram maloNoor wrote:dobro veber, kak si ti bil dijete, a bil si mobiliziran?veber wrote:thompson je 10kre ali baš sam onda stavljao linkove. kaj ima u pjesmi lijepa li si, ustašoidnog?
tepaš si?
vinogradi u srbiji potječu još iz doba vespazijana, malo kasnite za nama.dzango wrote:Ne budi piksla. Vinogradi u Srbiji datiraju još od cara Lazara,. Što smo poznatiji po šljivi, druga je stvar. Doduše ovo je domaće, ali vaše. Od našeg posle druge čaše bio aleluja.veber wrote:srbin i vino, ode ceo svet u tri pm
a najbolja voćna rakija, viljamovka je kod kragujevca. nikad bolju, miriniju, okusnu nisam probao niti pio.
i stanojko mi dao recept za čorbu.
veber-
2014-12-30
Noor wrote:znači, klinac, ok :)jasambrend wrote:Noor wrote:de ne seri vise, ni ti, ni onjebrend ni slicni vama...dzango wrote:Onda neka se i dalje zahvaljuje polupismenim političarima na vlasti pretvarajući igrače u stranačke vojnike i neka se ne pita posle zašto je ta reprezentacija više od jednih a manje od drugih.Rabarbara wrote:
Ma zašto bi? Neka bude ono to je. Nije počinio kriminal da se mora skrivati. Čovjek nema afiiteta graditi lažnjak slavu. Govori ono što misli i ponaša se onako kako govori.
I boli ga dupe što će o njemu misliti Džango, Ra ili bilo tko drugi, jer to ne radi za novac, kao oni što nam kroje sudbine.
Ili ste nepismeni, pa ne znate citati, ili ste toliko pokvareni da namjerno bacate covjeku klipove pod noge...
Za tebe nemam dileme, al da onjebrend kurca ne razumije, to mi nije jasno
Ja sam rat proživio kao klinac u dometu malo boljeg snajpera...u 4 godine detonacije u mojoj bližoj i široj okolici teško se mogu i izbrojati...ne jednom nam je pubertetsku igru i zafrkanciju prekinuo minobacač, da sad ne ulazim u detalje...ljudi su ginuli...oni koje si poznavao... ne treba mi nikakav Dalić ni slični za soljenje pameti i pumpanje morala te uopće za usporedbu nekakve glupave igre s ratom. Ne da je neukusno, nego i krajnje bezobrazno. U ratu su ljudi ginuli, ostajali bez svega, najmilijih, zdravlja...uspoređivati doprinos nekakvih nogometaša koji igraju prvenstveno za slavu i novac, s doprinosom onih koji su žrtvovali život, zdravlje, jednostavno sve...jeftina patetika, nego što. Ako su već političari bezobzirni kurvini sinovi koji svako malo zloupotrebljavaju žrtvu drugih ljudi za svoje ciljeve, onda ne moraju to raditi i sportaši. Rat je sranje. Ništa lijepog nema u njemu. Sport je samo jebena zabava i čim se političari počnu motati previše oko istog, on to prestaje biti. I to političari koji praktički čine genocid prema vlastitom narodu..."Zna se" između ostalih koji su to. A s kim si, takav si. Eto, od mene toliko.
jbg, kad sve kreneš uspoređivati sa samim sobom i sve, ama baš sve shvaćaš bukvalno, bez da sagledaš širinu i pokušaš protumačiti prenesena značenja, izgovorena i od Dalića i Šundova, onda to ispadne ovako kao u tvom postu...da, jeftino patetično.
kažeš, ne treba tebi Dalić za pumpanje morala? pa na koji način ga on to TEBI pumpa? tko si, šta si?
ostavi se ti radije tumačenja Dalićevih metoda dizanja morala, "gorivo koje je točio" u dečke prije izlaska na teren je ono što su oni očito trebali, a on je to eto, osjetio i bio je u pravu.
znači, da...poruke iz HV-a, Thompson i inat prognanih bio je njihov nitro i možeš ti na to gledati kako te god volja, jebe se njima, a i svima nama koji smo uživali gledati ih kako, zbog tog istog nitra u venama, izgaraju i ginu na terenu, do posljednjeg atoma snage.
I jedno i drugo boldano mi ima smisla.
Što ću sad?
Guest- Guest
onda se moraš strpit, još mi fali 51a do sto.Noor wrote:aha, ispod 100 ništaveber wrote:moram maloNoor wrote:dobro veber, kak si ti bil dijete, a bil si mobiliziran?veber wrote:thompson je 10kre ali baš sam onda stavljao linkove. kaj ima u pjesmi lijepa li si, ustašoidnog?
tepaš si?
veber-
2014-12-30
uh, ima tamo jako finih vina i brzo obaraju :)dzango wrote:Tamo blizu Rovinja. Znaš me.Noor wrote:koje to? :)dzango wrote:Ne budi piksla. Vinogradi u Srbiji datiraju još od cara Lazara,. Što smo poznatiji po šljivi, druga je stvar. Doduše ovo je domaće, ali vaše. Od našeg posle druge čaše bio aleluja.veber wrote:srbin i vino, ode ceo svet u tri pm
Provjereno s tvoje strane?Noor wrote:Rabarbara wrote:Istina. Ali sad mi je već postalo prevruće.frka wrote:RA ako ti fali rezervi mogu ti ja dopuniti jer sam motivacijski trener::))
Guest- Guest
hehe, a veliš dijete 91.veber wrote:onda se moraš strpit, još mi fali 51a do sto.Noor wrote:aha, ispod 100 ništaveber wrote:moram maloNoor wrote:dobro veber, kak si ti bil dijete, a bil si mobiliziran?veber wrote:thompson je 10kre ali baš sam onda stavljao linkove. kaj ima u pjesmi lijepa li si, ustašoidnog?
tepaš si?
100%Rabarbara wrote:Provjereno s tvoje strane?Noor wrote:Rabarbara wrote:Istina. Ali sad mi je već postalo prevruće.frka wrote:RA ako ti fali rezervi mogu ti ja dopuniti jer sam motivacijski trener::))
Pa tako se ponaša i sad.Noor wrote:hehe, a veliš dijete 91.veber wrote:onda se moraš strpit, još mi fali 51a do sto.Noor wrote:aha, ispod 100 ništaveber wrote:moram maloNoor wrote:
dobro veber, kak si ti bil dijete, a bil si mobiliziran?
tepaš si?
Guest- Guest
ženke, ne svadite se. odite u ny 06.04, dam vam dvije karte i smještaj u four seasons jedna noć. platite si avion.
veber-
2014-12-30
Ladnom.Noor wrote:100%Rabarbara wrote:Provjereno s tvoje strane?Noor wrote:Rabarbara wrote:Istina. Ali sad mi je već postalo prevruće.frka wrote:RA ako ti fali rezervi mogu ti ja dopuniti jer sam motivacijski trener::))
Neka, kupit ću si duge gaće.
Guest- Guest
to je drugo, al godine su ga itak vzeleRabarbara wrote:Pa tako se ponaša i sad.Noor wrote:hehe, a veliš dijete 91.veber wrote:onda se moraš strpit, još mi fali 51a do sto.Noor wrote:aha, ispod 100 ništaveber wrote:
moram malo
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» RUKOMET SVJETSKO PRVENSTVO
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» RUKOMET SVJETSKO PRVENSTVO