Dalic Krsticevicu i generalima:Vi ste mi pripremili igrace za Svjetsko prvenstvo
Page 8 of 13
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Re: Dalic Krsticevicu i generalima:Vi ste mi pripremili igrace za Svjetsko prvenstvo
da...ero ti je tu vec nekoliko puta tu sliku tog vbra postavljao...ah da ti si onajcrvenkasti wrote:Balističke rakete iz vbr-a?
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
Re: Dalic Krsticevicu i generalima:Vi ste mi pripremili igrace za Svjetsko prvenstvo
Rabarbara wrote:Eh, da je samo plaćat ono što sam potrošiš.veber wrote:da, jebga. ja moram svojim prstićima zarađivat i internet platit.
Plaćaš i svoj i njihov. I njihovih balavaca koji će sutra objaviljivati slije zbog kojih ćeš se crvenjeti ako imaš imalo dostojanstva.
Za to vrijeme oni češu jaja dosađujući se u sabornici...naravno, ona manjina koja uopće dođe.
I zbog takvih mi netko jebe mater.
Uh!
Ne boj se ti za vebera, Ne mogu oni nikad potrošiti iz proračuna onoliko koliko on može uplatit!
crvenkasti-
2014-04-17
je, jedam od razloga zakaj idem van.
2014-12-30
Vuk je zaslužio plaću iz proračuna. Bio je Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Ne bojim se ja za Vebera. Tko je navikao zaraditi i imati snaći će se bilo gdje i u bilo kojem okruženju. Taj ne cica tuđe, sam zna stvoriti kapital. Samo što svi imaju svoju granicu tolerancije.crvenkasti wrote:Rabarbara wrote:Eh, da je samo plaćat ono što sam potrošiš.veber wrote:da, jebga. ja moram svojim prstićima zarađivat i internet platit.
Plaćaš i svoj i njihov. I njihovih balavaca koji će sutra objaviljivati slije zbog kojih ćeš se crvenjeti ako imaš imalo dostojanstva.
Za to vrijeme oni češu jaja dosađujući se u sabornici...naravno, ona manjina koja uopće dođe.
I zbog takvih mi netko jebe mater.
Uh!
Ne boj se ti za vebera, Ne mogu oni nikad potrošiti iz proračuna onoliko koliko on može uplatit!
Oni koji su navikli biti na tuđoj sisi mogli bi doživjeti u starosti da ta sisa presuši. Alli i za t će biti krivi partizani ustaše, petokolonaši, izdajice, Srbi, Cigani, Šiptari, Bošnjaci... svi samo ne oni.
Ali isto je i na istoku jugu... možemo se mrziti do bola, ali mentalni sklopovi su jednaki. Amen.
Guest- Guest
Bome i ja. Dosta je bilo.veber wrote:je, jedam od razloga zakaj idem van.
Oš'le su sve rezerve strpljenja i nadanja.
Guest- Guest
Rabarbara wrote:Bome i ja. Dosta je bilo.veber wrote:je, jedam od razloga zakaj idem van.
dobro se obucite ako idete Van..Zima jest...
Guest- Guest
RA ako ti fali rezervi mogu ti ja dopuniti jer sam motivacijski trener::))
Dje ces vani ..hladno je tamo..a u Cro se zagrijes cim ti netko digne tlak:))
Dje ces vani ..hladno je tamo..a u Cro se zagrijes cim ti netko digne tlak:))
Guest- Guest
Eto cisti primjer kako pojedinci u virtualnom a bogami u stvarnom svijetu mogu pametne ljude otjerati vani.Reko sam ja davno...kad sve sto je pametno ode onda ce se ova gamad poklati izmedju sebe..jer krava muzara ce crknuti sama od sebe..prc smrc::))
Guest- Guest
E gospodo dok je vuk cetri godine rintal vani vi ste salabajzari tipa otvaram radnju za tri dana bogat..a sad hrackate kad vam planovi i poslovi..nisu upalili.vuk je otisao van dok je bilo bolje nego danas..a imao sam izbora da nisam trebao otici..zasto?..nisam na kredit htio kupit auto..i stan preurediti..najlakse bilo kredite dizat..e al arbajtat dva posla kao ja..e to vec bio veci problen
2015-09-08
Noor wrote:de ne seri vise, ni ti, ni onjebrend ni slicni vama...dzango wrote:Onda neka se i dalje zahvaljuje polupismenim političarima na vlasti pretvarajući igrače u stranačke vojnike i neka se ne pita posle zašto je ta reprezentacija više od jednih a manje od drugih.Rabarbara wrote:Ma zašto bi? Neka bude ono to je. Nije počinio kriminal da se mora skrivati. Čovjek nema afiiteta graditi lažnjak slavu. Govori ono što misli i ponaša se onako kako govori.dzango wrote:Zato i kažem da mu zaposlite portparola koji će da komunicira sa medijima a njega pošaljite na teren da radi ono što zna i da ne glumi više budalu.Rabarbara wrote:
Znam. Ali to je Dalić. Sramežljiv, samozatajan i neograničeno naivan.
Lak plijen za manipuatorsku bagru.
I boli ga dupe što će o njemu misliti Džango, Ra ili bilo tko drugi, jer to ne radi za novac, kao oni što nam kroje sudbine.
Ili ste nepismeni, pa ne znate citati, ili ste toliko pokvareni da namjerno bacate covjeku klipove pod noge...
Za tebe nemam dileme, al da onjebrend kurca ne razumije, to mi nije jasno
Ja sam rat proživio kao klinac u dometu malo boljeg snajpera...u 4 godine detonacije u mojoj bližoj i široj okolici teško se mogu i izbrojati...ne jednom nam je pubertetsku igru i zafrkanciju prekinuo minobacač, da sad ne ulazim u detalje...ljudi su ginuli...oni koje si poznavao... ne treba mi nikakav Dalić ni slični za soljenje pameti i pumpanje morala te uopće za usporedbu nekakve glupave igre s ratom. Ne da je neukusno, nego i krajnje bezobrazno. U ratu su ljudi ginuli, ostajali bez svega, najmilijih, zdravlja...uspoređivati doprinos nekakvih nogometaša koji igraju prvenstveno za slavu i novac, s doprinosom onih koji su žrtvovali život, zdravlje, jednostavno sve...jeftina patetika, nego što. Ako su već političari bezobzirni kurvini sinovi koji svako malo zloupotrebljavaju žrtvu drugih ljudi za svoje ciljeve, onda ne moraju to raditi i sportaši. Rat je sranje. Ništa lijepog nema u njemu. Sport je samo jebena zabava i čim se političari počnu motati previše oko istog, on to prestaje biti. I to političari koji praktički čine genocid prema vlastitom narodu..."Zna se" između ostalih koji su to. A s kim si, takav si. Eto, od mene toliko.
darth_vader-
2014-04-17
UF
Opako ..
Sport kao zabava i produženi .. politicarima
Dabome
Opako ..
Sport kao zabava i produženi .. politicarima
Dabome
u miamaiu je čisto ugodno.pismejker wrote:Rabarbara wrote:Bome i ja. Dosta je bilo.veber wrote:je, jedam od razloga zakaj idem van.
dobro se obucite ako idete Van..Zima jest...
veber-
2014-12-30
vrlo koncizno. u kratkom tekstu sve normalnom objašnjeno.jasambrend wrote:Ja sam rat proživio kao klinac u dometu malo boljeg snajpera...u 4 godine detonacije u mojoj bližoj i široj okolici teško se mogu i izbrojati...ne jednom nam je pubertetsku igru i zafrkanciju prekinuo minobacač, da sad ne ulazim u detalje...ljudi su ginuli...oni koje si poznavao... ne treba mi nikakav Dalić ni slični za soljenje pameti i pumpanje morala te uopće za usporedbu nekakve glupave igre s ratom. Ne da je neukusno, nego i krajnje bezobrazno. U ratu su ljudi ginuli, ostajali bez svega, najmilijih, zdravlja...uspoređivati doprinos nekakvih nogometaša koji igraju prvenstveno za slavu i novac, s doprinosom onih koji su žrtvovali život, zdravlje, jednostavno sve...jeftina patetika, nego što. Ako su već političari bezobzirni kurvini sinovi koji svako malo zloupotrebljavaju žrtvu drugih ljudi za svoje ciljeve, onda ne moraju to raditi i sportaši. Rat je sranje. Ništa lijepog nema u njemu. Sport je samo jebena zabava i čim se političari počnu motati previše oko istog, on to prestaje biti. I to političari koji praktički čine genocid prema vlastitom narodu..."Zna se" između ostalih koji su to. A s kim si, takav si. Eto, od mene toliko.
veber-
2014-12-30
mi se ponosimo tobom, ero ja sam socijalni slučaj. nemam nikaj. ni auto nije na mene. da sam proleter i domoljub prijavio bi se na burzu i primao bi socijalnu pomoć. no nisam ni proleter ni domoljub.vuksadinare wrote:E gospodo dok je vuk cetri godine rintal vani vi ste salabajzari tipa otvaram radnju za tri dana bogat..a sad hrackate kad vam planovi i poslovi..nisu upalili.vuk je otisao van dok je bilo bolje nego danas..a imao sam izbora da nisam trebao otici..zasto?..nisam na kredit htio kupit auto..i stan preurediti..najlakse bilo kredite dizat..e al arbajtat dva posla kao ja..e to vec bio veci problen
veber-
2014-12-30
on ti je hajukovac...ne bi tak zboril da njegovi drmaju repkom...treba ga shvatiti i razumjeti...veber wrote:vrlo koncizno. u kratkom tekstu sve normalnom objašnjeno.jasambrend wrote:Ja sam rat proživio kao klinac u dometu malo boljeg snajpera...u 4 godine detonacije u mojoj bližoj i široj okolici teško se mogu i izbrojati...ne jednom nam je pubertetsku igru i zafrkanciju prekinuo minobacač, da sad ne ulazim u detalje...ljudi su ginuli...oni koje si poznavao... ne treba mi nikakav Dalić ni slični za soljenje pameti i pumpanje morala te uopće za usporedbu nekakve glupave igre s ratom. Ne da je neukusno, nego i krajnje bezobrazno. U ratu su ljudi ginuli, ostajali bez svega, najmilijih, zdravlja...uspoređivati doprinos nekakvih nogometaša koji igraju prvenstveno za slavu i novac, s doprinosom onih koji su žrtvovali život, zdravlje, jednostavno sve...jeftina patetika, nego što. Ako su već političari bezobzirni kurvini sinovi koji svako malo zloupotrebljavaju žrtvu drugih ljudi za svoje ciljeve, onda ne moraju to raditi i sportaši. Rat je sranje. Ništa lijepog nema u njemu. Sport je samo jebena zabava i čim se političari počnu motati previše oko istog, on to prestaje biti. I to političari koji praktički čine genocid prema vlastitom narodu..."Zna se" između ostalih koji su to. A s kim si, takav si. Eto, od mene toliko.
2015-09-08
Srećom pa ima i normalnih pored ovolikih sendvičara.veber wrote:vrlo koncizno. u kratkom tekstu sve normalnom objašnjeno.jasambrend wrote:Ja sam rat proživio kao klinac u dometu malo boljeg snajpera...u 4 godine detonacije u mojoj bližoj i široj okolici teško se mogu i izbrojati...ne jednom nam je pubertetsku igru i zafrkanciju prekinuo minobacač, da sad ne ulazim u detalje...ljudi su ginuli...oni koje si poznavao... ne treba mi nikakav Dalić ni slični za soljenje pameti i pumpanje morala te uopće za usporedbu nekakve glupave igre s ratom. Ne da je neukusno, nego i krajnje bezobrazno. U ratu su ljudi ginuli, ostajali bez svega, najmilijih, zdravlja...uspoređivati doprinos nekakvih nogometaša koji igraju prvenstveno za slavu i novac, s doprinosom onih koji su žrtvovali život, zdravlje, jednostavno sve...jeftina patetika, nego što. Ako su već političari bezobzirni kurvini sinovi koji svako malo zloupotrebljavaju žrtvu drugih ljudi za svoje ciljeve, onda ne moraju to raditi i sportaši. Rat je sranje. Ništa lijepog nema u njemu. Sport je samo jebena zabava i čim se političari počnu motati previše oko istog, on to prestaje biti. I to političari koji praktički čine genocid prema vlastitom narodu..."Zna se" između ostalih koji su to. A s kim si, takav si. Eto, od mene toliko.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
nisi ni ti loš četnik. barem znam relacije.dzango wrote:Srećom pa ima i normalnih pored ovolikih sendvičara.veber wrote:vrlo koncizno. u kratkom tekstu sve normalnom objašnjeno.jasambrend wrote:Ja sam rat proživio kao klinac u dometu malo boljeg snajpera...u 4 godine detonacije u mojoj bližoj i široj okolici teško se mogu i izbrojati...ne jednom nam je pubertetsku igru i zafrkanciju prekinuo minobacač, da sad ne ulazim u detalje...ljudi su ginuli...oni koje si poznavao... ne treba mi nikakav Dalić ni slični za soljenje pameti i pumpanje morala te uopće za usporedbu nekakve glupave igre s ratom. Ne da je neukusno, nego i krajnje bezobrazno. U ratu su ljudi ginuli, ostajali bez svega, najmilijih, zdravlja...uspoređivati doprinos nekakvih nogometaša koji igraju prvenstveno za slavu i novac, s doprinosom onih koji su žrtvovali život, zdravlje, jednostavno sve...jeftina patetika, nego što. Ako su već političari bezobzirni kurvini sinovi koji svako malo zloupotrebljavaju žrtvu drugih ljudi za svoje ciljeve, onda ne moraju to raditi i sportaši. Rat je sranje. Ništa lijepog nema u njemu. Sport je samo jebena zabava i čim se političari počnu motati previše oko istog, on to prestaje biti. I to političari koji praktički čine genocid prema vlastitom narodu..."Zna se" između ostalih koji su to. A s kim si, takav si. Eto, od mene toliko.
veber-
2014-12-30
znači, klinac, ok :)jasambrend wrote:Noor wrote:de ne seri vise, ni ti, ni onjebrend ni slicni vama...dzango wrote:Onda neka se i dalje zahvaljuje polupismenim političarima na vlasti pretvarajući igrače u stranačke vojnike i neka se ne pita posle zašto je ta reprezentacija više od jednih a manje od drugih.Rabarbara wrote:Ma zašto bi? Neka bude ono to je. Nije počinio kriminal da se mora skrivati. Čovjek nema afiiteta graditi lažnjak slavu. Govori ono što misli i ponaša se onako kako govori.dzango wrote:
Zato i kažem da mu zaposlite portparola koji će da komunicira sa medijima a njega pošaljite na teren da radi ono što zna i da ne glumi više budalu.
I boli ga dupe što će o njemu misliti Džango, Ra ili bilo tko drugi, jer to ne radi za novac, kao oni što nam kroje sudbine.
Ili ste nepismeni, pa ne znate citati, ili ste toliko pokvareni da namjerno bacate covjeku klipove pod noge...
Za tebe nemam dileme, al da onjebrend kurca ne razumije, to mi nije jasno
Ja sam rat proživio kao klinac u dometu malo boljeg snajpera...u 4 godine detonacije u mojoj bližoj i široj okolici teško se mogu i izbrojati...ne jednom nam je pubertetsku igru i zafrkanciju prekinuo minobacač, da sad ne ulazim u detalje...ljudi su ginuli...oni koje si poznavao... ne treba mi nikakav Dalić ni slični za soljenje pameti i pumpanje morala te uopće za usporedbu nekakve glupave igre s ratom. Ne da je neukusno, nego i krajnje bezobrazno. U ratu su ljudi ginuli, ostajali bez svega, najmilijih, zdravlja...uspoređivati doprinos nekakvih nogometaša koji igraju prvenstveno za slavu i novac, s doprinosom onih koji su žrtvovali život, zdravlje, jednostavno sve...jeftina patetika, nego što. Ako su već političari bezobzirni kurvini sinovi koji svako malo zloupotrebljavaju žrtvu drugih ljudi za svoje ciljeve, onda ne moraju to raditi i sportaši. Rat je sranje. Ništa lijepog nema u njemu. Sport je samo jebena zabava i čim se političari počnu motati previše oko istog, on to prestaje biti. I to političari koji praktički čine genocid prema vlastitom narodu..."Zna se" između ostalih koji su to. A s kim si, takav si. Eto, od mene toliko.
jbg, kad sve kreneš uspoređivati sa samim sobom i sve, ama baš sve shvaćaš bukvalno, bez da sagledaš širinu i pokušaš protumačiti prenesena značenja, izgovorena i od Dalića i Šundova, onda to ispadne ovako kao u tvom postu...da, jeftino patetično.
kažeš, ne treba tebi Dalić za pumpanje morala? pa na koji način ga on to TEBI pumpa? tko si, šta si?
ostavi se ti radije tumačenja Dalićevih metoda dizanja morala, "gorivo koje je točio" u dečke prije izlaska na teren je ono što su oni očito trebali, a on je to eto, osjetio i bio je u pravu.
znači, da...poruke iz HV-a, Thompson i inat prognanih bio je njihov nitro i možeš ti na to gledati kako te god volja, jebe se njima, a i svima nama koji smo uživali gledati ih kako, zbog tog istog nitra u venama, izgaraju i ginu na terenu, do posljednjeg atoma snage.
Last edited by Noor on 19/1/2019, 20:54; edited 1 time in total
thompson je 10kre ali baš sam onda stavljao linkove. kaj ima u pjesmi lijepa li si, ustašoidnog?
( a djeca, svi smo mi bili djeca, ona skroz mala su više traumatizirana ratom od nas malo veće djece)
( a djeca, svi smo mi bili djeca, ona skroz mala su više traumatizirana ratom od nas malo veće djece)
Last edited by veber on 19/1/2019, 20:49; edited 1 time in total
veber-
2014-12-30
Još jedno pola sata, sada sam kod treće čaše vina. Posle ćao. Posle svadbarskog kupusa i demonstracija protiv Vučićija, vino samo klizi.veber wrote:nisi ni ti loš četnik. barem znam relacije.dzango wrote:Srećom pa ima i normalnih pored ovolikih sendvičara.veber wrote:vrlo koncizno. u kratkom tekstu sve normalnom objašnjeno.jasambrend wrote:Ja sam rat proživio kao klinac u dometu malo boljeg snajpera...u 4 godine detonacije u mojoj bližoj i široj okolici teško se mogu i izbrojati...ne jednom nam je pubertetsku igru i zafrkanciju prekinuo minobacač, da sad ne ulazim u detalje...ljudi su ginuli...oni koje si poznavao... ne treba mi nikakav Dalić ni slični za soljenje pameti i pumpanje morala te uopće za usporedbu nekakve glupave igre s ratom. Ne da je neukusno, nego i krajnje bezobrazno. U ratu su ljudi ginuli, ostajali bez svega, najmilijih, zdravlja...uspoređivati doprinos nekakvih nogometaša koji igraju prvenstveno za slavu i novac, s doprinosom onih koji su žrtvovali život, zdravlje, jednostavno sve...jeftina patetika, nego što. Ako su već političari bezobzirni kurvini sinovi koji svako malo zloupotrebljavaju žrtvu drugih ljudi za svoje ciljeve, onda ne moraju to raditi i sportaši. Rat je sranje. Ništa lijepog nema u njemu. Sport je samo jebena zabava i čim se političari počnu motati previše oko istog, on to prestaje biti. I to političari koji praktički čine genocid prema vlastitom narodu..."Zna se" između ostalih koji su to. A s kim si, takav si. Eto, od mene toliko.
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» RUKOMET SVJETSKO PRVENSTVO
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» RUKOMET SVJETSKO PRVENSTVO
Page 8 of 13