Dalic Krsticevicu i generalima:Vi ste mi pripremili igrace za Svjetsko prvenstvo
Page 2 of 13
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Dalic Krsticevicu i generalima:Vi ste mi pripremili igrace za Svjetsko prvenstvo
kaya wrote:Mene je sram.
I mene je bilo ispočetka, ali sam se priviknuo.
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Dalic Krsticevicu i generalima:Vi ste mi pripremili igrace za Svjetsko prvenstvo
dobro ti uvijek možeš pogledati kako 25 000 sendvičara pjevaju kaljinku za sendvić i urlaju na megafon putine srbine :) pa ti može laknuti, mogao si biti s njima.crvenkasti wrote:kaya wrote:Mene je sram.
I mene je bilo ispočetka, ali sam se priviknuo.
al šta da ja radim i što da budem.
jedino da si pustim još Danke Deutchland pjesmu pa da se ubijem.
2015-08-15
i jel se pizzon pojavio ili još odmara od dočeka?
2015-08-15
Sad je i Dalić... što ono? Nepismen, nesposoban, lopov, uhljeb? Nastavi niz.
Guest- Guest
A nije ali...dobro evo nema veze.Speare Shaker wrote:kaya wrote:Mene je sram.
Meni je neugodno umjesto njega.
2015-08-15
kaya wrote:A nije ali...dobro evo nema veze.Speare Shaker wrote:kaya wrote:Mene je sram.
Pa ako čovjek nešto zna, onda zna kako motivirati svoj tim. I tako je bilo svugdje gdje je radio kao trener.
Da bi mu to uspjelo, mora ih dobro poznavati i shvatiti što ih najbolje motivira.
Jesam li dovoljno rekao ili treba još?
U biti, on samo radi svoj posao i to dobro, (rezultate svakako ima ne samo u reprezentaciji) i to je bitna razlika između njega i ogromne većine Hrvata.
Guest- Guest
A dobro.Speare Shaker wrote:kaya wrote:A nije ali...dobro evo nema veze.Speare Shaker wrote:kaya wrote:Mene je sram.
Pa ako čovjek nešto zna, onda zna kako motivirati svoj tim. I tako je bilo svugdje gdje je radio kao trener.
Da bi mu to uspjelo, mora ih dobro poznavati i shvatiti što ih najbolje motivira.
Jesam li dovoljno rekao ili treba još?
U biti, on samo radi svoj posao i to dobro i to je bitna razlika između njega i ogromne većine Hrvata.
2015-08-15
ZLATKO DALIĆ održao je predavanje visokim časnicima Hrvatske vojske i dužnosnicima Ministarstva obrane, među kojima i ministru Damir Krstičeviću
krvitiisussoveidivicetimarije ka ivica u zemlji crtica
eto
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
I mene. Što bi klinci rekli, transfer blama.kaya wrote:Mene je sram.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Sve je do motivacije...pojedinca ili zajednice.kaya wrote:A nije ali...dobro evo nema veze.Speare Shaker wrote:kaya wrote:Mene je sram.
Kad želiš pobijediti moraš za to biti motiviran i biti u stanju demotivirati protivnika.
U zaključnoj fazi ste kad vas demotiviraju. Osuđeni ste na neuspjeh. (da vas sad i ja malo demotiviram )
Takvi kakvi ste sad nikakvi ste...
Brat Kim, kadar nevera.Eroo wrote:Sve je do motivacije...pojedinca ili zajednice.kaya wrote:A nije ali...dobro evo nema veze.Speare Shaker wrote:kaya wrote:Mene je sram.
Kad želiš pobijediti moraš za to biti motiviran i biti u stanju demotivirati protivnika.
U zaključnoj fazi ste kad vas demotiviraju. Osuđeni ste na neuspjeh. (da vas sad i ja malo demotiviram )
Takvi kakvi ste sad nikakvi ste...
2014-04-19
Možete samo učiti od najvećeg.dzango wrote:I mene. Što bi klinci rekli, transfer blama.kaya wrote:Mene je sram.
Od Brazila? U svakom slučaju.Eroo wrote:Možete samo učiti od najvećeg.dzango wrote:I mene. Što bi klinci rekli, transfer blama.kaya wrote:Mene je sram.
2014-04-19
Zašto :) ?
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
dzango wrote:Od Brazila? U svakom slučaju.Eroo wrote:Možete samo učiti od najvećeg.dzango wrote:I mene. Što bi klinci rekli, transfer blama.kaya wrote:Mene je sram.
Vi se ne učite ni u kom slučaju, ali da znate druge podučavati to da...dzango wrote:Od Brazila? U svakom slučaju.Eroo wrote:Možete samo učiti od najvećeg.dzango wrote:I mene. Što bi klinci rekli, transfer blama.kaya wrote:Mene je sram.
Dalić je nogometni genije.
Možda je u fudbalu genije. Ali van fudbala je očigledno obični indijanac i ne bi trebalo da mu daju da daje izjave. Zaposlite mu PR-a isto kao i Krstičeviću, da vas ne blamiraju više.Eroo wrote:Vi se ne učite ni u kom slučaju, ali da znate druge podučavati to da...dzango wrote:Od Brazila? U svakom slučaju.Eroo wrote:Možete samo učiti od najvećeg.dzango wrote:I mene. Što bi klinci rekli, transfer blama.kaya wrote:Mene je sram.
2014-04-19
Ništa on nije rekao osim to da bez motiviranja nema uspjeha. Svaki trener to sam mora kreirati. Samo je naveo primjer...dzango wrote:Možda je u fudbalu genije. Ali van fudbala je očigledno obični indijanac i ne bi trebalo da mu daju da daje izjave. Zaposlite mu PR-a isto kao i Krstičeviću, da vas ne blamiraju više.Eroo wrote:Vi se ne učite ni u kom slučaju, ali da znate druge podučavati to da...dzango wrote:Od Brazila? U svakom slučaju.Eroo wrote:Možete samo učiti od najvećeg.dzango wrote:
I mene. Što bi klinci rekli, transfer blama.
Samo bih podsjetio, većina igarača u reprezentacije su bivše izbjeglice ili prognanici. Da, i Modriću je potrebna motivacija...
Mislim da bi se brat Kim složio. Ovo čak ni Broz nije radio. Razne reprezentacije su bile prvaci Sveta ali niko nije zahvaljivao partizanima, KPJ-u i sličnim sranjima. Ovom papanu samo pertle vire iz bulje političara, domoljuba i sličnih sranja.Eroo wrote:Ništa on nije rekao osim to da bez motiviranja nema uspjeha. Svaki trener to sam mora kreirati. Samo je naveo primjer...dzango wrote:Možda je u fudbalu genije. Ali van fudbala je očigledno obični indijanac i ne bi trebalo da mu daju da daje izjave. Zaposlite mu PR-a isto kao i Krstičeviću, da vas ne blamiraju više.Eroo wrote:Vi se ne učite ni u kom slučaju, ali da znate druge podučavati to da...dzango wrote:Od Brazila? U svakom slučaju.Eroo wrote:
Možete samo učiti od najvećeg.
Samo bih podsjetio, većina igarača u reprezentacije su bivše izbjeglice ili prognanici. Da, i Modriću je potrebna motivacija...
2014-04-19
Sve sam ti već objasnio...dzango wrote:Mislim da bi se brat Kim složio. Ovo čak ni Broz nije radio. Razne reprezentacije su bile prvaci Sveta ali niko nije zahvaljivao partizanima, KPJ-u i sličnim sranjima. Ovom papanu samo pertle vire iz bulje političara, domoljuba i sličnih sranja.Eroo wrote:Ništa on nije rekao osim to da bez motiviranja nema uspjeha. Svaki trener to sam mora kreirati. Samo je naveo primjer...dzango wrote:Možda je u fudbalu genije. Ali van fudbala je očigledno obični indijanac i ne bi trebalo da mu daju da daje izjave. Zaposlite mu PR-a isto kao i Krstičeviću, da vas ne blamiraju više.Eroo wrote:Vi se ne učite ni u kom slučaju, ali da znate druge podučavati to da...dzango wrote:
Od Brazila? U svakom slučaju.
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» RUKOMET SVJETSKO PRVENSTVO
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» RUKOMET SVJETSKO PRVENSTVO
Page 2 of 13