Dalic Krsticevicu i generalima:Vi ste mi pripremili igrace za Svjetsko prvenstvo
Page 13 of 13
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Re: Dalic Krsticevicu i generalima:Vi ste mi pripremili igrace za Svjetsko prvenstvo
ma čolna je super, a i crnce nabavim ako baš inzistiraš.dzango wrote: Ja ne bih ni ulazio u vodu, za svaki slučaj. A kamoli se peo na tvoj čamac.
mene više crnkinje privlače, ali nismo svi isti, znači sedam nigera za svaki dan u tjednu? ili cijeli tjedan zemeš u jednom danu?
sam si si kriv
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: Dalic Krsticevicu i generalima:Vi ste mi pripremili igrace za Svjetsko prvenstvo
ma i 1:1 je superdzango wrote:3:3?veber wrote:ma može i nerješeno u gostima.dzango wrote:Uvek su draža tri boda u gostima.veber wrote:ma ima i to smisla, ali novo rabljeno je bolje od staro rabljenoRabarbara wrote:
Jesmo.
Nema smisla tražiti drugu kad će biti nestabilna kao i ona koju već imaš. Onda bolje biti s vagom koga već dobro poznaješ :)
eto ti malo ciganske glazbe
veber-
2014-12-30
Ja ću da čuvam kafanu na obali a ti vozaj u čamcu ove u menopauzi. Kada završite sa romantikom, vidimo se. Kao Bosanac na grupnjaku, dajte ljudi da se organizujemo, mene već treći put jebu.veber wrote:ma čolna je super, a i crnce nabavim ako baš inzistiraš.dzango wrote: Ja ne bih ni ulazio u vodu, za svaki slučaj. A kamoli se peo na tvoj čamac.
mene više crnkinje privlače, ali nismo svi isti, znači sedam nigera za svaki dan u tjednu? ili cijeli tjedan zemeš u jednom danu?
sam si si kriv
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
2014-12-30
Letva kaže, wifi dejstvuje i u burence za lepotu...
5g...
5g...
veber wrote:jebga. dođe to s vremenom, ali dojdi da ti nekaj šapnem.Noor wrote:to je drugo, al godine su ga itak vzeleRabarbara wrote:Pa tako se ponaša i sad.Noor wrote:hehe, a veliš dijete 91.veber wrote:
onda se moraš strpit, još mi fali 51a do sto.
Ma odjebi to..........moreš ti i bolje
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» RUKOMET SVJETSKO PRVENSTVO
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» RUKOMET SVJETSKO PRVENSTVO