Svjetsko prvenstvo u nogometu!
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Svjetsko prvenstvo u nogometu!
kic wrote:vrijeme mu je da napravi kiks i bude zapamćen po tome :D
Meni se ne sviđa što smo do sad napravili dva kiksa spram puno slabijih momčadi.
I Danska i Rusija su trebale biti riješene u roku od 90 minuta.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu!
BTW, Rusi su otprilike 70 na FIFA listi, na ovom prvenstvu završavaju kao 5.
2018-04-10
Hektorović wrote:I Danska i Rusija su trebale biti riješene u roku od 90 minuta.
jbg jesu.. ali šta zamjerit nakon svega..
Oba puta smo prošli na sreću i individualni kvalitet... Više se ne smije kockati.kic wrote:Hektorović wrote:I Danska i Rusija su trebale biti riješene u roku od 90 minuta.
Rusija doslovno ima samo 1. igrača na razini našeg prosječnog, Čeriševa... i to je to... Golovin ima potencijal ako ode vanka.
Džubainjo iz Arsenala Tule... ma daj...
2018-04-10
Aj pičiteRayMabus wrote:ŠAH MAT za sve američke jastrebeRayMabus wrote:Kolinda a i Medvedev osam minuta kasnije su peedpred kamerama cijelom svijetu rekli ovoRayMabus wrote:Ukratko gotovi steRayMabus wrote:Đango aj vozi
Znamo za koga si navija
Rusija da prvi gol Kolinda u kockicama čestita Medvedevu
Osam minuta nakon toga Medvedov daje ruku njoj
Kolinda ima moj glas iako nevolim žene koje imaju dva prezimena ali ovo je bila diplomacija
Vrhunski sukob
I kulturan
To volin
Pružili smo Rusiji dramu
Ali nam skidaju kapu
Vrhunski
IZMEĐU HRVATSKE I RUSIJE
NEĆE BITI
RATA
Hrvati i Rusi
Kultura samo Takva
Bravo
Ono šta je ruski vrač napravio s Perišić to sam ja napravio s Modrić na penale
Ideš u gol
Aj Bog
Pa pa
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ništa, samo ne želimo više slušati priče u zadnje 2 utakmice o umoru i to je to. Ili jesi ili nisi, nema trećeg.kic wrote:Hektorović wrote:I Danska i Rusija su trebale biti riješene u roku od 90 minuta.
Večeras je moglo biti strašno da smo zadnjih 6 minuta regularnog dijela igrali bez golmana.
No da smo teško stvarali šanse i koristili kvalitetu, jesu. Jebiga, Anton Samovojska je ovu našu reprezentaciju potpuno ubio i uništio s onim komentarom o europskom Brazilu kojeg nigdje nema, gdje nema učinkovite trke, nema duplih pasova uopće, a nema ni trokutića po terenu da se tu protivnika izigrava dodavanjima.
Jako sporo napredujemo i učimo za ostatkom svijeta, nešto kao i kompletna država, tj. sustav i društvo.
Guest- Guest
To ti se inače zove VRAČANJEM RUKOMRayMabus wrote:Aj pičiteRayMabus wrote:ŠAH MAT za sve američke jastrebeRayMabus wrote:Kolinda a i Medvedev osam minuta kasnije su peedpred kamerama cijelom svijetu rekli ovoRayMabus wrote:Ukratko gotovi steRayMabus wrote:Đango aj vozi
Znamo za koga si navija
Rusija da prvi gol Kolinda u kockicama čestita Medvedevu
Osam minuta nakon toga Medvedov daje ruku njoj
Kolinda ima moj glas iako nevolim žene koje imaju dva prezimena ali ovo je bila diplomacija
Vrhunski sukob
I kulturan
To volin
Pružili smo Rusiji dramu
Ali nam skidaju kapu
Vrhunski
IZMEĐU HRVATSKE I RUSIJE
NEĆE BITI
RATA
Hrvati i Rusi
Kultura samo Takva
Bravo
Ono šta je ruski vrač napravio s Perišić to sam ja napravio s Modrić na penale
Ideš u gol
Aj Bog
Pa pa
ODMA SAM SKUŽIO DA IMATE VRAČA KAD PERUŠIĆ NIJE DAO ONAJ GOL
NISAN JA OD JUČER
2014-04-11
Fénix wrote:Ništa, samo ne želimo više slušati priče u zadnje 2 utakmice o umoru i to je to. Ili jesi ili nisi, nema trećeg.
Večeras je moglo biti strašno da smo zadnjih 6 minuta regularnog dijela igrali bez golmana.
No da smo teško stvarali šanse i koristili kvalitetu, jesu. Jebiga, Anton Samovojska je ovu našu reprezentaciju potpuno ubio i uništio s onim komentarom o europskom Brazilu kojeg nigdje nema, gdje nema učinkovite trke, nema duplih pasova uopće, a nema ni trokutića po terenu da se tu protivnika izigrava dodavanjima.
Jako sporo napredujemo i učimo za ostatkom svijeta, nešto kao i kompletna država, tj. sustav i društvo.
2 puta smo visili na rubu katastrofe, ovaj puta još gore, i spasilo nas je što je suparnik ipak bio na znatno nižoj razini...
Ruje da nisu domaćini, nebi se niti plasirali... Ovako su 5. na svijetu. Valjda će skužiti da moraju slati igrače vanka.
2018-04-10
bilo bi zanimljivo s Englezima doći do penala
odmah da im i ovoj mladoj generaciji nabijemo komplekse u startu :D
sve jebati bez vađenja :Dkic wrote:
Šandor Winnetou-
2017-12-31
kic wrote:
bez 3. po redu penala, pa nismo Grci :D
2018-04-10
Heky mogu oni shvačat šta god hoće
Ovi imaju močnijeg vrača od našeg
Dobro sam sebi nisan grkljan iščupa dok san ometa koncentraciju njih u napadu
Ometan in vrača
Eto tako
PAJDO
Ometan in vrača
Eto tako
PAJDO
2014-04-11
Da i izgubimo protiv engleza, imamo zagarantiranu još jednu tekmu :)
2018-04-10
RayMabus wrote:Heky mogu oni shvačat šta god hoće
Ometan in vrača
Eto tako
PAJDO
2014-04-11
Za vukovarske borceRayMabus wrote:RayMabus wrote:Heky mogu oni shvačat šta god hoće
Ometan in vrača
Eto tako
PAJDO
Ja
ČASTIM
2014-04-11
Dobar rezultat je ujedno i veliki poticaj za nove generacije da stasaju. To i je prednost domaćinstva. Zato se vidi gdje su danas Japan i J. Koreja, gdje je Njemačka nakon SP-a 2006. na nogometnoj karti bila, etc.Hektorović wrote:
2 puta smo visili na rubu katastrofe, ovaj puta još gore, i spasilo nas je što je suparnik ipak bio na znatno nižoj razini...
Ruje da nisu domaćini, nebi se niti plasirali... Ovako su 5. na svijetu. Valjda će skužiti da moraju slati igrače vanka.
Trebaju slati igrače van, ali treba i bolji razvoj mladih igrača unutar Rusije. Zenit mi je recimo sve samo ne izvor mladih talenata, a klub je postao dominantan i u ruskom nogometnom savezu - riječ vodi šef Zenita koliko sam mogao čuti jednom prilikom. Island je s brojem stanovništva jednog moskovskog kvarta i nogometnom tradicijom dosta napravio zadnjih 5-6 godina.
Golman Igor Akinfeev nije htio ići u Man United prije 7-8 godina pa se izblamirao u Brazilu, a Pletikosa kaže prije 2 tjedna da je kod njega došlo do zasićenja u karijeri pa je upao u turbulencije.
Oni su sve u svemu izašli dignute glave jer su bili katastrofa zadnjih godina prije početka prvenstva. U 8 godina nisu uspjeli dobiti novu generaciju super igrača da se bore za prestižne pozicije, ali evo izgurali su sa srcem i borbenošću do četvrtfinala uz jedan poraz, prolazak na penale i ispadanje na iste.
Guest- Guest
Jel' sad konacno igramo s tim Brazilom u finalu?
darth_vader-
2014-04-17
I Rusima je lakše, jer bi tekma kontra Engleske, i vjerojatno nepovoljniji rezultat imali snažne političke konotacije.
2018-04-10
Fénix wrote:Dobar rezultat je ujedno i veliki poticaj za nove generacije da stasaju. To i je prednost domaćinstva. Zato se vidi gdje su danas Japan i J. Koreja, gdje je Njemačka nakon SP-a 2006. na nogometnoj karti bila, etc.
Trebaju slati igrače van, ali treba i bolji razvoj mladih igrača unutar Rusije. Zenit mi je recimo sve samo ne izvor mladih talenata, a klub je postao dominantan i u ruskom nogometnom savezu - riječ vodi šef Zenita koliko sam mogao čuti jednom prilikom. Island je s brojem stanovništva jednog moskovskog kvarta i nogometnom tradicijom dosta napravio zadnjih 5-6 godina.
Golman Igor Akinfeev nije htio ići u Man United prije 7-8 godina pa se izblamirao u Brazilu, a Pletikosa kaže prije 2 tjedna da je kod njega došlo do zasićenja u karijeri pa je upao u turbulencije.
Oni su sve u svemu izašli dignute glave jer su bili katastrofa zadnjih godina prije početka prvenstva. U 8 godina nisu uspjeli dobiti novu generaciju super igrača da se bore za prestižne pozicije, ali evo izgurali su sa srcem i borbenošću do četvrtfinala uz jedan poraz, prolazak na penale i ispadanje na iste.
Repka im je doslovno sastavljena s konca i konopca... tamo se nešto gadno bilo zalomilo u kreiranju novih talenata za zemlju te veličine. A i vladala je apatija o nogometu, prije SP se smatralo da će se domaćin izblamirat...
Tko bi povjerovao da će na konačnom poredku biti ispred Njemačke, Brazila, Argentine, Španjolske, Portugala, Urugvaja... znanstvena fantastika... ludilo u biti...
Za nešto više kvalitet ipak nisu imali, bili bi zbilja satrani od engleza u sred moskve. Brazil 2014 scenarij.
2018-04-10
Mi kontra Engleske imamo puno solidniju šansu, i veće mogućnosti.
2018-04-10
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
Page 1 of 50