Dalic Krsticevicu i generalima:Vi ste mi pripremili igrace za Svjetsko prvenstvo
Page 11 of 13
Page 11 of 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Re: Dalic Krsticevicu i generalima:Vi ste mi pripremili igrace za Svjetsko prvenstvo
mi se zdi da ni ja nikam ne pem....veber samo pričaRabarbara wrote:Aj ti pa javi kako je bilo. Ja ću te sačekat tu, neću nikud otići dok se ne vratišNoor wrote:ma samo da nam rit vidi puta, vrnemo se brzoRabarbara wrote:Eto ti obje karte. Ja se ne dam iz Eu.Noor wrote:ako imaš avio karte, to bi radijeveber wrote:ženke, ne svadite se. odite u ny 06.04, dam vam dvije karte i smještaj u four seasons jedna noć. platite si avion.
ove ti ostavimo, moremo ih slušat i doma
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Re: Dalic Krsticevicu i generalima:Vi ste mi pripremili igrace za Svjetsko prvenstvo
pa ipak si starija od mene, nemrem te prevaritNoor wrote:ma vidim, misli da je mudarRabarbara wrote:Hahaha kako ti baca udiceveber wrote:pa imam jednu. možemo probat da u krilu sjediš. ili ja u tvojem, emančipirano, kaj ne? u hotelu je sve all iclusive. i obleka.Noor wrote:ako imaš avio karte, to bi radijeveber wrote:ženke, ne svadite se. odite u ny 06.04, dam vam dvije karte i smještaj u four seasons jedna noć. platite si avion.
to more s kavom arabatić
veber-
2014-12-30
Ma vjerujem ti, moj sin je bio oduševljen, ali ja sam malo čudna po tom pitanju. Ne vuče e u te mega gradove. Ja bih prije odablrala Argentinu, Brazil, Peru... i tako. :)veber wrote:ny ima svoje čari. pogotovo klubovi. a taxija ima 8 milijuna, podzemna je zakon i stvarno je multi i mega grad.Rabarbara wrote:Eto ti obje karte. Ja se ne dam iz Eu.Noor wrote:ako imaš avio karte, to bi radijeveber wrote:ženke, ne svadite se. odite u ny 06.04, dam vam dvije karte i smještaj u four seasons jedna noć. platite si avion.
Guest- Guest
woooooow, to moram vidjeti..hihihiveber wrote:ny ima svoje čari. pogotovo klubovi. a taxija ima 8 milijuna, podzemna je zakon i stvarno je multi i mega grad.Rabarbara wrote:Eto ti obje karte. Ja se ne dam iz Eu.Noor wrote:ako imaš avio karte, to bi radijeveber wrote:ženke, ne svadite se. odite u ny 06.04, dam vam dvije karte i smještaj u four seasons jedna noć. platite si avion.
pa je. mala prepreka je to kaj si udana, a ja sam monogaman. i vjeran.Noor wrote:mi se zdi da ni ja nikam ne pem....veber samo priča
veber-
2014-12-30
A možda se nekad i pokaže i dokaže, pusti priču. Ne gubi nadu. Navijam za teNoor wrote:mi se zdi da ni ja nikam ne pem....veber samo pričaRabarbara wrote:Aj ti pa javi kako je bilo. Ja ću te sačekat tu, neću nikud otići dok se ne vratišNoor wrote:ma samo da nam rit vidi puta, vrnemo se brzoRabarbara wrote:Eto ti obje karte. Ja se ne dam iz Eu.Noor wrote:
ako imaš avio karte, to bi radije
Guest- Guest
podsjećaš me na jednu moju halterušu...ja se zezam oko NY, ali ni mene nimalo ne privlače veliki gradoviRabarbara wrote:Ma vjerujem ti, moj sin je bio oduševljen, ali ja sam malo čudna po tom pitanju. Ne vuče e u te mega gradove. Ja bih prije odablrala Argentinu, Brazil, Peru... i tako. :)veber wrote:ny ima svoje čari. pogotovo klubovi. a taxija ima 8 milijuna, podzemna je zakon i stvarno je multi i mega grad.Rabarbara wrote:Eto ti obje karte. Ja se ne dam iz Eu.Noor wrote:ako imaš avio karte, to bi radijeveber wrote:ženke, ne svadite se. odite u ny 06.04, dam vam dvije karte i smještaj u four seasons jedna noć. platite si avion.
ima puno, jaaako puno mjesta koja bih rado obišla...nadam se bar nešto od toga i vidjeti
ma to je sve relativno. ny imaš sto godina za obilazit. i to samo uže središte. grad je ogroman. nekaj nevjerovatno. eu gradovi su predgrađa ny.Rabarbara wrote:Ma vjerujem ti, moj sin je bio oduševljen, ali ja sam malo čudna po tom pitanju. Ne vuče e u te mega gradove. Ja bih prije odablrala Argentinu, Brazil, Peru... i tako. :)veber wrote:ny ima svoje čari. pogotovo klubovi. a taxija ima 8 milijuna, podzemna je zakon i stvarno je multi i mega grad.Rabarbara wrote:Eto ti obje karte. Ja se ne dam iz Eu.Noor wrote:ako imaš avio karte, to bi radijeveber wrote:ženke, ne svadite se. odite u ny 06.04, dam vam dvije karte i smještaj u four seasons jedna noć. platite si avion.
htio bi vidjet la i lv
veber-
2014-12-30
Više bi ti vjerovala da si napisao monokrom.veber wrote:pa je. mala prepreka je to kaj si udana, a ja sam monogaman. i vjeran.Noor wrote:mi se zdi da ni ja nikam ne pem....veber samo priča
Guest- Guest
je, mala :)veber wrote:pa je. mala prepreka je to kaj si udana, a ja sam monogaman. i vjeran.Noor wrote:mi se zdi da ni ja nikam ne pem....veber samo priča
al nije jedina
kako se ženske slože, emančipačija na vidiku. treba vam noge strgat. samo ko bu onda veš i suđe pral?Rabarbara wrote:A možda se nekad i pokaže i dokaže, pusti priču. Ne gubi nadu. Navijam za teNoor wrote:mi se zdi da ni ja nikam ne pem....veber samo pričaRabarbara wrote:Aj ti pa javi kako je bilo. Ja ću te sačekat tu, neću nikud otići dok se ne vratišNoor wrote:ma samo da nam rit vidi puta, vrnemo se brzoRabarbara wrote:
Eto ti obje karte. Ja se ne dam iz Eu.
veber-
2014-12-30
:)Noor wrote:podsjećaš me na jednu moju halterušu...ja se zezam oko NY, ali ni mene nimalo ne privlače veliki gradoviRabarbara wrote:Ma vjerujem ti, moj sin je bio oduševljen, ali ja sam malo čudna po tom pitanju. Ne vuče e u te mega gradove. Ja bih prije odablrala Argentinu, Brazil, Peru... i tako. :)veber wrote:ny ima svoje čari. pogotovo klubovi. a taxija ima 8 milijuna, podzemna je zakon i stvarno je multi i mega grad.Rabarbara wrote:Eto ti obje karte. Ja se ne dam iz Eu.Noor wrote:
ima puno, jaaako puno mjesta koja bih rado obišla...nadam se bar nešto od toga i vidjeti
I ja se nadam da ću stići vidjeti neka mjesta o kojima dugo sanjam. Možda. Nekad. Kad budem u mirovini.
Guest- Guest
a stvarno sam vjeran. dok ide ide. nikada nisam niti jednu ženu prevario.Rabarbara wrote:Više bi ti vjerovala da si napisao monokrom.veber wrote:pa je. mala prepreka je to kaj si udana, a ja sam monogaman. i vjeran.Noor wrote:mi se zdi da ni ja nikam ne pem....veber samo priča
znam da mi ne buš vjerovala, ali tako je.
veber-
2014-12-30
ili ako dobijemo na lotuRabarbara wrote::)Noor wrote:podsjećaš me na jednu moju halterušu...ja se zezam oko NY, ali ni mene nimalo ne privlače veliki gradoviRabarbara wrote:Ma vjerujem ti, moj sin je bio oduševljen, ali ja sam malo čudna po tom pitanju. Ne vuče e u te mega gradove. Ja bih prije odablrala Argentinu, Brazil, Peru... i tako. :)veber wrote:ny ima svoje čari. pogotovo klubovi. a taxija ima 8 milijuna, podzemna je zakon i stvarno je multi i mega grad.Rabarbara wrote:
I ja se nadam da ću stići vidjeti neka mjesta o kojima dugo sanjam. Možda. Nekad. Kad budem u mirovini.
ja bum brod kupil i sve vas u menopauzi, stare i dalje zanimljive, provest vas jadranskim morem i uz obalu italije preko francuske do španjolske svratiti.Rabarbara wrote::)Noor wrote:podsjećaš me na jednu moju halterušu...ja se zezam oko NY, ali ni mene nimalo ne privlače veliki gradoviRabarbara wrote:Ma vjerujem ti, moj sin je bio oduševljen, ali ja sam malo čudna po tom pitanju. Ne vuče e u te mega gradove. Ja bih prije odablrala Argentinu, Brazil, Peru... i tako. :)veber wrote:ny ima svoje čari. pogotovo klubovi. a taxija ima 8 milijuna, podzemna je zakon i stvarno je multi i mega grad.Rabarbara wrote:
veber-
2014-12-30
Ne sumnjam. Vjerojatno bi mi ne bi bilo dosadno, ali me jednostavno ne vuče na tu stranu (SAD)veber wrote:ma to je sve relativno. ny imaš sto godina za obilazit. i to samo uže središte. grad je ogroman. nekaj nevjerovatno. eu gradovi su predgrađa ny.Rabarbara wrote:Ma vjerujem ti, moj sin je bio oduševljen, ali ja sam malo čudna po tom pitanju. Ne vuče e u te mega gradove. Ja bih prije odablrala Argentinu, Brazil, Peru... i tako. :)veber wrote:ny ima svoje čari. pogotovo klubovi. a taxija ima 8 milijuna, podzemna je zakon i stvarno je multi i mega grad.Rabarbara wrote:Eto ti obje karte. Ja se ne dam iz Eu.Noor wrote:
htio bi vidjet la i lv
Prije bih otišla u Moskvu nego u NY. Ili u Japan.
Guest- Guest
e, to je i meni želja.Rabarbara wrote: Ili u Japan.
veber-
2014-12-30
Tzv jušno meso .veber wrote:ja bum brod kupil i sve vas u menopauzi, stare i dalje zanimljive, provest vas jadranskim morem i uz obalu italije preko francuske do španjolske svratiti.Rabarbara wrote::)Noor wrote:podsjećaš me na jednu moju halterušu...ja se zezam oko NY, ali ni mene nimalo ne privlače veliki gradoviRabarbara wrote:Ma vjerujem ti, moj sin je bio oduševljen, ali ja sam malo čudna po tom pitanju. Ne vuče e u te mega gradove. Ja bih prije odablrala Argentinu, Brazil, Peru... i tako. :)veber wrote:
ny ima svoje čari. pogotovo klubovi. a taxija ima 8 milijuna, podzemna je zakon i stvarno je multi i mega grad.
Važi Veberu. Ja ću se pobrinuti da na brodu bude dovoljno vina.
Guest- Guest
Ja bih u Južnu Ameriku. Ali nisam u menopauzi.Rabarbara wrote:Ne sumnjam. Vjerojatno bi mi ne bi bilo dosadno, ali me jednostavno ne vuče na tu stranu (SAD)veber wrote:ma to je sve relativno. ny imaš sto godina za obilazit. i to samo uže središte. grad je ogroman. nekaj nevjerovatno. eu gradovi su predgrađa ny.Rabarbara wrote:Ma vjerujem ti, moj sin je bio oduševljen, ali ja sam malo čudna po tom pitanju. Ne vuče e u te mega gradove. Ja bih prije odablrala Argentinu, Brazil, Peru... i tako. :)veber wrote:ny ima svoje čari. pogotovo klubovi. a taxija ima 8 milijuna, podzemna je zakon i stvarno je multi i mega grad.Rabarbara wrote:
htio bi vidjet la i lv
A da jednom i kupimo tu srećku?Noor wrote:ili ako dobijemo na lotuRabarbara wrote::)Noor wrote:podsjećaš me na jednu moju halterušu...ja se zezam oko NY, ali ni mene nimalo ne privlače veliki gradoviRabarbara wrote:Ma vjerujem ti, moj sin je bio oduševljen, ali ja sam malo čudna po tom pitanju. Ne vuče e u te mega gradove. Ja bih prije odablrala Argentinu, Brazil, Peru... i tako. :)veber wrote:
ny ima svoje čari. pogotovo klubovi. a taxija ima 8 milijuna, podzemna je zakon i stvarno je multi i mega grad.
Guest- Guest
Ne brini, bit ćeš. A onda će i tebe Veber pozvati na krstarenjedzango wrote:Ja bih u Južnu Ameriku. Ali nisam u menopauzi.Rabarbara wrote:Ne sumnjam. Vjerojatno bi mi ne bi bilo dosadno, ali me jednostavno ne vuče na tu stranu (SAD)veber wrote:ma to je sve relativno. ny imaš sto godina za obilazit. i to samo uže središte. grad je ogroman. nekaj nevjerovatno. eu gradovi su predgrađa ny.Rabarbara wrote:Ma vjerujem ti, moj sin je bio oduševljen, ali ja sam malo čudna po tom pitanju. Ne vuče e u te mega gradove. Ja bih prije odablrala Argentinu, Brazil, Peru... i tako. :)veber wrote:
htio bi vidjet la i lv
Guest- Guest
Page 11 of 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» RUKOMET SVJETSKO PRVENSTVO
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» RUKOMET SVJETSKO PRVENSTVO