RUKOMET SVJETSKO PRVENSTVO
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
RUKOMET SVJETSKO PRVENSTVO
Pobjeda prva je tu veceras pala.
Idemo po zlato ako Bog da.
Srbija nece ni skupinu proc
Idemo po zlato ako Bog da.
Srbija nece ni skupinu proc
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: RUKOMET SVJETSKO PRVENSTVO
u 2.krugu karat će ih batić...
Tako je demo nisam ni sumnjao u tvoje domoljublje. Jebes rukometase jel tako. Ako to tatta nije blagoslovio netreba se zamarat. Naravno da ces ti u slucaju zlata na sp okrenuti plocu i biti opet ponosan domoljub.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
muckodjubre wrote:u 2.krugu karat će ih batić...
Jedino ako vas kara luka karabatić pošto nidža ne igra...
Guest- Guest
Gledan utakmicu Hrvatska Makedonija , 19 minuta , 10:7 rezultat , ova je utakmica bitna za obje momčadi jer obje imaju dvi pobjede i ciljaju na prvo mjesto u skupini
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
dobar vicRayMabus wrote:Gledan utakmicu Hrvatska Makedonija , 19 minuta , 10:7 rezultat , ova je utakmica bitna za obje momčadi jer obje imaju dvi pobjede i ciljaju na prvo mjesto u skupini
de baci još koji
skripar-
2015-08-09
ako naši pobjede kiru i drugove igraju sa španjolcima za 1.mjesto...nije daleko od istine ovo što je napisaoskripar wrote:dobar vicRayMabus wrote:Gledan utakmicu Hrvatska Makedonija , 19 minuta , 10:7 rezultat , ova je utakmica bitna za obje momčadi jer obje imaju dvi pobjede i ciljaju na prvo mjesto u skupini
de baci još koji
to stoji što si ti napisao, ali on je napisao da i hrvatska i makedonija imaju po dvije pobjede i da obe reprezentacije ciljaju na prvo mjesto u skupinimuckodjubre wrote:ako naši pobjede kiru i drugove igraju sa španjolcima za 1.mjesto...nije daleko od istine ovo što je napisaoskripar wrote:dobar vicRayMabus wrote:Gledan utakmicu Hrvatska Makedonija , 19 minuta , 10:7 rezultat , ova je utakmica bitna za obje momčadi jer obje imaju dvi pobjede i ciljaju na prvo mjesto u skupini
de baci još koji
Protiv koga je makedonija ostvarila te dvije pobjede? Kakve makedonija ima šanse da osvoji prvo mjesto?
Ja mislim da makedonija neće biti ni među prva 3, gube od nas a onda imaju igrati protiv španjolske i islanda a to isto gube najvjerovatnije
skripar-
2015-08-09
nisam pratio baš,ali šta je sa cindrićem i štrlekom?
i zašto nema mamića na lijevom vanjskom jer mi je ovaj bičanić polupenzioner?
i zašto nema mamića na lijevom vanjskom jer mi je ovaj bičanić polupenzioner?
Na kraju visoka pobjeda, makar se Makedonci nisu predavali do zadnjih 6-7 minuta. Brazil dobio Srbiju, hahaha ajde da je nogomet, ali u rukometu.
Najjadnija nacija sta postoji srbiRoland Deschain wrote:Na kraju visoka pobjeda, makar se Makedonci nisu predavali do zadnjih 6-7 minuta. Brazil dobio Srbiju, hahaha ajde da je nogomet, ali u rukometu.
2015-09-13
daj reci neko kad bude finale ukoliko uspijemo da zakačim barjak na balkon
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:daj reci neko kad bude finale ukoliko uspijemo da zakačim barjak na balkon
Koji barjak, indijski ili ciganski?
Guest- Guest
Barjak republike Zagorje.
Zeko-
2015-08-26
Ah da tebe ne zanima rukomet. Oni nisu isto hrvati kao nogometasi. U pravu si jebes sportove koji sa vremena na vrijeme donose zlato u hrvatsku tipa rukomet tenis vaterpolo.Zeko wrote:Barjak republike Zagorje.
2015-09-13
Naravno na ovoj tebi nema onih sa parolom...'da bog da sve izgubili'...toliko...cestitke nasima...a njima karina u oko
vuksadinare- Posts : 100315
2015-09-08
Kol'ko smo dobri to budemo tek vidli kad dođu ozbiljnije reprezentacije. Ovo do sada bile su ipak utakmice protiv protivnika koji su osjetno slabiji od nas.
Zeko-
2015-08-26
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» 2022 SVJETSKO PRVENSTVO
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!