Dalic Krsticevicu i generalima:Vi ste mi pripremili igrace za Svjetsko prvenstvo
Page 10 of 13
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Re: Dalic Krsticevicu i generalima:Vi ste mi pripremili igrace za Svjetsko prvenstvo
to je drugo, al godine su ga itak vzeleRabarbara wrote:Pa tako se ponaša i sad.Noor wrote:hehe, a veliš dijete 91.veber wrote:onda se moraš strpit, još mi fali 51a do sto.Noor wrote:aha, ispod 100 ništaveber wrote:
moram malo
a čuo sam da voliš dedeke
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Re: Dalic Krsticevicu i generalima:Vi ste mi pripremili igrace za Svjetsko prvenstvo
kada zaglaviš u loop jebeno jeRabarbara wrote:Pa tako se ponaša i sad.Noor wrote:hehe, a veliš dijete 91.veber wrote:onda se moraš strpit, još mi fali 51a do sto.Noor wrote:aha, ispod 100 ništaveber wrote:
moram malo
a čuo sam da voliš dedeke
veber-
2014-12-30
jebga. dođe to s vremenom, ali dojdi da ti nekaj šapnem.Noor wrote:to je drugo, al godine su ga itak vzeleRabarbara wrote:Pa tako se ponaša i sad.Noor wrote:hehe, a veliš dijete 91.veber wrote:onda se moraš strpit, još mi fali 51a do sto.Noor wrote:
aha, ispod 100 ništa
veber-
2014-12-30
Hvala, ali daleko je to. Sačekat ću da opet dođu u Zg ili Pu.veber wrote:ženke, ne svadite se. odite u ny 06.04, dam vam dvije karte i smještaj u four seasons jedna noć. platite si avion.
Guest- Guest
ako imaš avio karte, to bi radijeveber wrote:ženke, ne svadite se. odite u ny 06.04, dam vam dvije karte i smještaj u four seasons jedna noć. platite si avion.
ove ti ostavimo, moremo ih slušat i doma
Jednom dijete, uvijek dijeteveber wrote:kada zaglaviš u loop jebeno jeRabarbara wrote:Pa tako se ponaša i sad.Noor wrote:hehe, a veliš dijete 91.veber wrote:onda se moraš strpit, još mi fali 51a do sto.Noor wrote:
aha, ispod 100 ništa
Guest- Guest
kaj? :)veber wrote:jebga. dođe to s vremenom, ali dojdi da ti nekaj šapnem.Noor wrote:to je drugo, al godine su ga itak vzeleRabarbara wrote:Pa tako se ponaša i sad.Noor wrote:hehe, a veliš dijete 91.veber wrote:
onda se moraš strpit, još mi fali 51a do sto.
najgore kaj se osobi more dogodit, je da odrasteRabarbara wrote:Jednom dijete, uvijek dijeteveber wrote:kada zaglaviš u loop jebeno jeRabarbara wrote:Pa tako se ponaša i sad.Noor wrote:hehe, a veliš dijete 91.veber wrote:
onda se moraš strpit, još mi fali 51a do sto.
pa imam jednu. možemo probat da u krilu sjediš. ili ja u tvojem, emančipirano, kaj ne? u hotelu je sve all iclusive. i obleka.Noor wrote:ako imaš avio karte, to bi radijeveber wrote:ženke, ne svadite se. odite u ny 06.04, dam vam dvije karte i smještaj u four seasons jedna noć. platite si avion.
veber-
2014-12-30
Eto ti obje karte. Ja se ne dam iz Eu.Noor wrote:ako imaš avio karte, to bi radijeveber wrote:ženke, ne svadite se. odite u ny 06.04, dam vam dvije karte i smještaj u four seasons jedna noć. platite si avion.
Guest- Guest
to je traumatično i odgađam do 100eNoor wrote:najgore kaj se osobi more dogodit, je da odrasteRabarbara wrote:Jednom dijete, uvijek dijeteveber wrote:kada zaglaviš u loop jebeno jeRabarbara wrote:Pa tako se ponaša i sad.Noor wrote:
hehe, a veliš dijete 91.
veber-
2014-12-30
... prebrzoNoor wrote:najgore kaj se osobi more dogodit, je da odrasteRabarbara wrote:Jednom dijete, uvijek dijeteveber wrote:kada zaglaviš u loop jebeno jeRabarbara wrote:Pa tako se ponaša i sad.Noor wrote:
hehe, a veliš dijete 91.
Guest- Guest
ma samo da nam rit vidi puta, vrnemo se brzoRabarbara wrote:Eto ti obje karte. Ja se ne dam iz Eu.Noor wrote:ako imaš avio karte, to bi radijeveber wrote:ženke, ne svadite se. odite u ny 06.04, dam vam dvije karte i smještaj u four seasons jedna noć. platite si avion.
istinaRabarbara wrote:... prebrzoNoor wrote:najgore kaj se osobi more dogodit, je da odrasteRabarbara wrote:Jednom dijete, uvijek dijeteveber wrote:kada zaglaviš u loop jebeno jeRabarbara wrote:
Pa tako se ponaša i sad.
Hahaha kako ti baca udiceveber wrote:pa imam jednu. možemo probat da u krilu sjediš. ili ja u tvojem, emančipirano, kaj ne? u hotelu je sve all iclusive. i obleka.Noor wrote:ako imaš avio karte, to bi radijeveber wrote:ženke, ne svadite se. odite u ny 06.04, dam vam dvije karte i smještaj u four seasons jedna noć. platite si avion.
Guest- Guest
Bolja je od divlje kruške na vidikovcu na Uvcu. Iz sela moje keve. Leči dušu Ako ikada budeš tamo, probaj. Ni meni nisu dali ali kada je došla snajka (moja žena), onda su izvadili.veber wrote:vinogradi u srbiji potječu još iz doba vespazijana, malo kasnite za nama.dzango wrote:Ne budi piksla. Vinogradi u Srbiji datiraju još od cara Lazara,. Što smo poznatiji po šljivi, druga je stvar. Doduše ovo je domaće, ali vaše. Od našeg posle druge čaše bio aleluja.veber wrote:srbin i vino, ode ceo svet u tri pm
a najbolja voćna rakija, viljamovka je kod kragujevca. nikad bolju, miriniju, okusnu nisam probao niti pio.
i stanojko mi dao recept za čorbu.
ny ima svoje čari. pogotovo klubovi. a taxija ima 8 milijuna, podzemna je zakon i stvarno je multi i mega grad.Rabarbara wrote:Eto ti obje karte. Ja se ne dam iz Eu.Noor wrote:ako imaš avio karte, to bi radijeveber wrote:ženke, ne svadite se. odite u ny 06.04, dam vam dvije karte i smještaj u four seasons jedna noć. platite si avion.
veber-
2014-12-30
Aj ti pa javi kako je bilo. Ja ću te sačekat tu, neću nikud otići dok se ne vratišNoor wrote:ma samo da nam rit vidi puta, vrnemo se brzoRabarbara wrote:Eto ti obje karte. Ja se ne dam iz Eu.Noor wrote:ako imaš avio karte, to bi radijeveber wrote:ženke, ne svadite se. odite u ny 06.04, dam vam dvije karte i smještaj u four seasons jedna noć. platite si avion.
Guest- Guest
ma vidim, misli da je mudarRabarbara wrote:Hahaha kako ti baca udiceveber wrote:pa imam jednu. možemo probat da u krilu sjediš. ili ja u tvojem, emančipirano, kaj ne? u hotelu je sve all iclusive. i obleka.Noor wrote:ako imaš avio karte, to bi radijeveber wrote:ženke, ne svadite se. odite u ny 06.04, dam vam dvije karte i smještaj u four seasons jedna noć. platite si avion.
to more s kavom arabatić
javim se kada bum u srbiji.dzango wrote:Bolja je od divlje kruške na vidikovcu na Uvcu. Iz sela moje keve. Leči dušu Ako ikada budeš tamo, probaj. Ni meni nisu dali ali kada je došla snajka (moja žena), onda su izvadili.veber wrote:vinogradi u srbiji potječu još iz doba vespazijana, malo kasnite za nama.dzango wrote:Ne budi piksla. Vinogradi u Srbiji datiraju još od cara Lazara,. Što smo poznatiji po šljivi, druga je stvar. Doduše ovo je domaće, ali vaše. Od našeg posle druge čaše bio aleluja.veber wrote:srbin i vino, ode ceo svet u tri pm
a najbolja voćna rakija, viljamovka je kod kragujevca. nikad bolju, miriniju, okusnu nisam probao niti pio.
i stanojko mi dao recept za čorbu.
veber-
2014-12-30
mi se zdi da ni ja nikam ne pem....veber samo pričaRabarbara wrote:Aj ti pa javi kako je bilo. Ja ću te sačekat tu, neću nikud otići dok se ne vratišNoor wrote:ma samo da nam rit vidi puta, vrnemo se brzoRabarbara wrote:Eto ti obje karte. Ja se ne dam iz Eu.Noor wrote:ako imaš avio karte, to bi radijeveber wrote:ženke, ne svadite se. odite u ny 06.04, dam vam dvije karte i smještaj u four seasons jedna noć. platite si avion.
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» RUKOMET SVJETSKO PRVENSTVO
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» RUKOMET SVJETSKO PRVENSTVO