Split: Kronika jedne propasti
Page 4 of 10
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Split: Kronika jedne propasti
a ne znam, ja prezervative ne koristimmaggie13 wrote:znaci, na takve je on mislio maloprije :-Ddijagram wrote:a da, i meni je onda susjed, provjerio bih kakve mu zena programe koristi , i tako...maggie13 wrote:moramo mu se za kavu javit 8-@dijagram wrote:Nekad bilo sad se spominjalo:)maggie13 wrote:
aha..:-D
pazim sto radim i maksimalno uzivam
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
aben wrote:co, ni ti to tako. zivi sun u oficirskoj zgradi, u koju su opet besplatno uselili branitelji/ nisce se ni preminilo i nastavilo je propadati. kad dojdes u moj stori kvart, ko da i doso u bejrut, omoh ti dojde teplo kolo srca ko da si jepeta u jugosloveniji.Gnječ wrote:aben wrote:jo nika nis reko da su slovenci veci cigani od hrvatov, granted, nisu. ali komuniyam i to nejasno vlosnistvo potice totani moralni hazard prema svemu. dun danas jo ne razvrstavan otpad, bacan papir iskljucivo u kontejner za staklo, staklo u kontejner za plastiku a smece bilo di, i to ce tako biti dokle god sun jo prisilno njihov klijent.Gnječ wrote:aben wrote:ki je ot oleg mastruko? imo neprijateljsko ime i prezime.
split je, ko i cela hrvacka, bi obicna komunisticka ciganlia. komanda je ruglo i izvunka i iznutro i sun bog place nad cinjenicon da je jos u vlosnistvu drzave, isto ko i fakultet i dom jna u zadru.
gle cigane hrvatski da ti objasnim nekoliko stvari ali ti to opet ne budeš želio shvatiti kao ni većina cigana na ovom forumu jer si cigan hrvatski kao i većina hrvata. cigani ste bili pod Austrijom. bili ste cigani pod Italijom, bili ste uber cigani u zločinačkoj koloniji NDH, bili ste cigani u SFRJ i sad ste veliki državotvorni cigani u vašoj klerofašističkoj udbaškoj tj. šizofreno psihopatskoj rvackoj. gle cigane nikakve veze nema bivša SFRJ zato jer ste vi po defaultu cigani. jer i Slovenija je bila u SFRJ ali majstore hrvatski ciganu tamo na ulici ONDA daleke 1975. nisi na ulici Ljubljane jedan jebeni čik opušak mogao naći na ulici a kamo li papirić ili neko veće smeće bilo je ONDA sve čisto kao apoteka nasuprot Zagrebu koji je izgledao ko Bukurešt....gradski autobusi su ONDA išli takvom točnošću u sekundu da si po busu mogao sat narihtati!!!! ONDA su slovenci već odvajali otpad i imali posebne kontejnere za baterije, za staklo, za papir itd. dakle nije do KOMUNIZMA NEGO STE VI HRVATI PROKLETI CIGANI SMEĆE OD LJUDI. kanibali jebo vam pas mater.
isto vridi za sve. gradovi su bili smecarnice jer nikoga ni bilo briga za nisce. a i bilo je puno srbov, a oni su sporki.
ma koji hazard jebo te komunizam da te jebo? mogao si u komunizmu urediti republike kako god si htio. do naroda je a ne do komunizma. evo vam vaši bivši komunistički direturi kurvini sinovi sada su u saboru vladi čak jedna kurva stoluje na pantovčaku a dida joj je bio partizan ali ona prodaje ustašku klerofašističku ideologiju. ma vaginu bi joj isčupao i gurnuo u njena smrdljiva usta pička joj materina.
dakle, pogledajte se u ogledalo nije kriv komunizam nego ste vi cigani oduvijek bili i ostali.
novi kvartovi, ki su kupljeni a ne dobiveni, e pa mi pazimo na urednost. mi ne zelimo srati po svojoj imovini. zadarski lungo mare se pomalo privatiziro. store talijunske vile iz ruk komunistickih komesarov i njihovih potomkov prelazu u ruke bogatunov. jedun dinar komunisti u te kuce nisu ulozili, ko da su znali da je oteto prokleto. a tako je i izgljedalo godinami, ko da tote zivu cigani i srbi.
pomalo, ali pomalo, stvori gredu na bolje.
Još da je kupiti onu kuću od Nene (Neven?) kod vojničkog mula, eto životnog zgoditka.
Neno je malo u kupusu, sam klošari okolo bez roda ali ne da prodat.
još uvijek...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
dijagram wrote:znam: napuses, ulijes vodu pa gadjas prolaznike..shame on you B-Pmaggie13 wrote:a ne znam, ja prezervative ne koristimdijagram wrote:znaci, na takve je on mislio maloprije :-Dmaggie13 wrote:dijagram wrote:
Nekad bilo sad se spominjalo:)
a da, i meni je onda susjed, provjerio bih kakve mu zena programe koristi , i tako...
pazim sto radim i maksimalno uzivam
Last edited by maggie13 on Sun 1 Apr - 15:15; edited 1 time in total
2014-04-12
marcellus wrote:aben wrote:
novi kvartovi, ki su kupljeni a ne dobiveni, e pa mi pazimo na urednost. mi ne zelimo srati po svojoj imovini. zadarski lungo mare se pomalo privatiziro. store talijunske vile iz ruk komunistickih komesarov i njihovih potomkov prelazu u ruke bogatunov. jedun dinar komunisti u te kuce nisu ulozili, ko da su znali da je oteto prokleto. a tako je i izgljedalo godinami, ko da tote zivu cigani i srbi.
isto kod mene, živim u kvartu koji je super uredan i uređen, tu nikad nije bilo "društvene imovine", uglavnom obiteljske kućice građene prije WW2 i pedesetih i kasnije renovirane ili srušene pa sagrađene nove nakon devedestih.
nema kriminala, nema sranja
novi zagreb - droga na lopate
jugoslovenija je nojvece zlo koje nas je snaslo. oni ljudi ki i nisu cigani, nisu naucili ne biti cigani. hrvati uopce nemaju instinkt o cijeni nekretnina, ne razumu da in kuca vise vridi ako uredu okucnicu. sve je nase- atomska kobaltna bumba za civilizaciju.
2014-04-16
ne poznivun ga, ali ako mu je namo kuca, vjerojatnije je nenad :)epikur37 wrote:aben wrote:co, ni ti to tako. zivi sun u oficirskoj zgradi, u koju su opet besplatno uselili branitelji/ nisce se ni preminilo i nastavilo je propadati. kad dojdes u moj stori kvart, ko da i doso u bejrut, omoh ti dojde teplo kolo srca ko da si jepeta u jugosloveniji.Gnječ wrote:aben wrote:jo nika nis reko da su slovenci veci cigani od hrvatov, granted, nisu. ali komuniyam i to nejasno vlosnistvo potice totani moralni hazard prema svemu. dun danas jo ne razvrstavan otpad, bacan papir iskljucivo u kontejner za staklo, staklo u kontejner za plastiku a smece bilo di, i to ce tako biti dokle god sun jo prisilno njihov klijent.Gnječ wrote:
gle cigane hrvatski da ti objasnim nekoliko stvari ali ti to opet ne budeš želio shvatiti kao ni većina cigana na ovom forumu jer si cigan hrvatski kao i većina hrvata. cigani ste bili pod Austrijom. bili ste cigani pod Italijom, bili ste uber cigani u zločinačkoj koloniji NDH, bili ste cigani u SFRJ i sad ste veliki državotvorni cigani u vašoj klerofašističkoj udbaškoj tj. šizofreno psihopatskoj rvackoj. gle cigane nikakve veze nema bivša SFRJ zato jer ste vi po defaultu cigani. jer i Slovenija je bila u SFRJ ali majstore hrvatski ciganu tamo na ulici ONDA daleke 1975. nisi na ulici Ljubljane jedan jebeni čik opušak mogao naći na ulici a kamo li papirić ili neko veće smeće bilo je ONDA sve čisto kao apoteka nasuprot Zagrebu koji je izgledao ko Bukurešt....gradski autobusi su ONDA išli takvom točnošću u sekundu da si po busu mogao sat narihtati!!!! ONDA su slovenci već odvajali otpad i imali posebne kontejnere za baterije, za staklo, za papir itd. dakle nije do KOMUNIZMA NEGO STE VI HRVATI PROKLETI CIGANI SMEĆE OD LJUDI. kanibali jebo vam pas mater.
isto vridi za sve. gradovi su bili smecarnice jer nikoga ni bilo briga za nisce. a i bilo je puno srbov, a oni su sporki.
ma koji hazard jebo te komunizam da te jebo? mogao si u komunizmu urediti republike kako god si htio. do naroda je a ne do komunizma. evo vam vaši bivši komunistički direturi kurvini sinovi sada su u saboru vladi čak jedna kurva stoluje na pantovčaku a dida joj je bio partizan ali ona prodaje ustašku klerofašističku ideologiju. ma vaginu bi joj isčupao i gurnuo u njena smrdljiva usta pička joj materina.
dakle, pogledajte se u ogledalo nije kriv komunizam nego ste vi cigani oduvijek bili i ostali.
Još da je kupiti onu kuću od Nene (Neven?) kod vojničkog mula, eto životnog zgoditka.
još uvijek...
ne bi jo nunde zivi, to je zivotni zgoditak u smislu koliko i veliki hangar u gazenici, to su industrijske zone.
2014-04-16
aben wrote:ne poznivun ga, ali ako mu je namo kuca, vjerojatnije je nenad :)epikur37 wrote:aben wrote:co, ni ti to tako. zivi sun u oficirskoj zgradi, u koju su opet besplatno uselili branitelji/ nisce se ni preminilo i nastavilo je propadati. kad dojdes u moj stori kvart, ko da i doso u bejrut, omoh ti dojde teplo kolo srca ko da si jepeta u jugosloveniji.Gnječ wrote:aben wrote:
jo nika nis reko da su slovenci veci cigani od hrvatov, granted, nisu. ali komuniyam i to nejasno vlosnistvo potice totani moralni hazard prema svemu. dun danas jo ne razvrstavan otpad, bacan papir iskljucivo u kontejner za staklo, staklo u kontejner za plastiku a smece bilo di, i to ce tako biti dokle god sun jo prisilno njihov klijent.
još uvijek...
ne bi jo nunde zivi, to je zivotni zgoditak u smislu koliko i veliki hangar u gazenici, to su industrijske zone.
Vojnički mul ti je uz lungo mare, blizu vile pokojnog generala Novakovića, u kojoj sad živi njegova udovica a koja mi je dala struju za rad na rivi kod sfinge.
Sve od Punta amice je lijepi pojas...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Upravo to ili sve gradove i palanke od sesveta do iloka, pa bokte đeneral prolije benzin na vodocrpilište u Brodu koji je ionako čemer i ljudi neće mjesec dana imati jebenu vodu, računi će stizati, dok split kakvog sam ja upoznao 90-tih sada izgleda puno bolje i osjeća se paramarcellus wrote:lik žali za Splitom iz vremena kad je pola mlađih od 30 bilo na igli... i kad si poso mogo dobit samo preko veze a izgubit ga kasnije nisi mogo nikako...
treba vidjet rijeku, tamo se ništa nije promijenilo od 75., sve je isto (čak i autobusni kolodvor) samo njega nema...
Kermit-
2014-04-17
jedan je napisao kao odgovor dežuloviću, da se sisak nije ništa promjenio od 1980, da je isti kao tada(jedino su dobili mc donalds i koji šoping centar) i da dodje tamo živit ako ga hvata nostalgija.Kermit wrote:Upravo to ili sve gradove i palanke od sesveta do iloka, pa bokte đeneral prolije benzin na vodocrpilište u Brodu koji je ionako čemer i ljudi neće mjesec dana imati jebenu vodu, računi će stizati, dok split kakvog sam ja upoznao 90-tih sada izgleda puno bolje i osjeća se paramarcellus wrote:lik žali za Splitom iz vremena kad je pola mlađih od 30 bilo na igli... i kad si poso mogo dobit samo preko veze a izgubit ga kasnije nisi mogo nikako...
treba vidjet rijeku, tamo se ništa nije promijenilo od 75., sve je isto (čak i autobusni kolodvor) samo njega nema...
split je napredova puun kurac, zadnjih 15 i to ne zahvaljujući djelovanju uhljeba iz banovine(kako rekoh ovi samo trpaju rodbinu u kancelarije, zbog toga nemamo više niti pitku vodu, a nisu sposobni riješiti karepovac ) nego zahvaljujući poduzeništvu običnih splićana koji su radi turizma preuredili cili centar splita.. ovome komunjari fali ucrvana socijalistička mesnica, i bačvarija , umjesto wine bara i apartmana unutar palače
Guest- Guest
dezulovic je u pravu
od kad je jna napustila hrvatske gradove,....nije to vise to
od kad je jna napustila hrvatske gradove,....nije to vise to
dijagram-
2015-08-09
Neka ode u brod pa srče vode, split je napredovao ko i zadar ili zagreb, ostali gradovi su u potpunom kurcu od rijeke, osijeka, broda a ostali i neće postojati za 10 godinaPinochet wrote:jedan je napisao kao odgovor dežuloviću, da se sisak nije ništa promjenio od 1980, da je isti kao tada(jedino su dobili mc donalds i koji šoping centar) i da dodje tamo živit ako ga hvata nostalgija.Kermit wrote:Upravo to ili sve gradove i palanke od sesveta do iloka, pa bokte đeneral prolije benzin na vodocrpilište u Brodu koji je ionako čemer i ljudi neće mjesec dana imati jebenu vodu, računi će stizati, dok split kakvog sam ja upoznao 90-tih sada izgleda puno bolje i osjeća se paramarcellus wrote:lik žali za Splitom iz vremena kad je pola mlađih od 30 bilo na igli... i kad si poso mogo dobit samo preko veze a izgubit ga kasnije nisi mogo nikako...
split je napredova puun kurac, zadnjih 15 i to ne zahvaljujući djelovanju uhljeba iz banovine(kako rekoh ovi samo trpaju rodbinu u kancelarije, zbog toga nemamo više niti pitku vodu, a nisu sposobni riješiti karepovac ) nego zahvaljujući poduzeništvu običnih splićana koji su radi turizma preuredili cili centar splita.. ovome komunjari fali ucrvana socijalistička mesnica, i bačvarija , umjesto wine bara i apartmana unutar palače
Kermit-
2014-04-17
ponovit za svaki slucaj :)Leviathan2 wrote:neutronka
10 godina
kinezi
:)
split je napredovao unatoč zagrebu i centralizaciji afričkog tipa, a ne da je propao, druga stvar je što nema više onoga zajedništva, štiha i prijateljstva ko nekada ali to je svuda od rata, jednostavno rat je uništio veze i duh
Kermit-
2014-04-17
marcellus wrote:lik žali za Splitom iz vremena kad je pola mlađih od 30 bilo na igli... i kad si poso mogo dobit samo preko veze a izgubit ga kasnije nisi mogo nikako...
Horor a puni sebe....kupuju se avijoni, helikopteri
a nacija u rasulu......................
3.11 dice na 2 roditelja------------------održiva nacija
2.8 dice --------------------------------opasni pad nacije, kritično
1.3 dice na 2 roditelja........................nacija se ne može oporaviti - nepovratno
RH je na 1.3
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
zapravo zanimljiva tema
zagreb je nebo i zemlja od socijalističkog koji je bio velika spavaonica za radničku i neradničku klasu; danas je turistička meka i jedini grad u hrvatskoj koji se može mjeriti sa zapadnima
split je od narkomanskog legla postao... pa, split. Sjeban je u glavu na svoj način ali ipak se pomaknuo, ie. nije više u poluruševnom stanju
zadar je avion od grada spram palanke kakva je bio
šibenik - jebiga meni uvijek izgleda isti...
dubrovnik - priča za sebe... osamdesetih je bio vitalan, zanimljiv spoj sitne raje, kulturnjaka, stranaca, i bogatih gostiju, plus domoroci... danas u starom gradu više niko ne živi, iskreno više mi nije zabavan ni zanimljiv... preskupo
rijeka - ostala u socijalizmu, nekad najnapredniji grad u hrvatskoj, danas u kurcu totalno al oni i dalje misle da su napredni
osijek - dugo nisam bio, čujem da je u kurcu šteta
zagreb je nebo i zemlja od socijalističkog koji je bio velika spavaonica za radničku i neradničku klasu; danas je turistička meka i jedini grad u hrvatskoj koji se može mjeriti sa zapadnima
split je od narkomanskog legla postao... pa, split. Sjeban je u glavu na svoj način ali ipak se pomaknuo, ie. nije više u poluruševnom stanju
dubrovnik - priča za sebe... osamdesetih je bio vitalan, zanimljiv spoj sitne raje, kulturnjaka, stranaca, i bogatih gostiju, plus domoroci... danas u starom gradu više niko ne živi, iskreno više mi nije zabavan ni zanimljiv... preskupo
rijeka - ostala u socijalizmu, nekad najnapredniji grad u hrvatskoj, danas u kurcu totalno al oni i dalje misle da su napredni
Kermit wrote:split je napredovao unatoč zagrebu i centralizaciji afričkog tipa, a ne da je propao, druga stvar je što nema više onoga zajedništva, štiha i prijateljstva ko nekada ali to je svuda od rata, jednostavno rat je uništio veze i duh
i ekonomske slobode tj. kapitalizam
pazi u socijalizmu su ljudi morali preživljavat čoporizirajući se, formirale su se neformalne društvene mreže gdje se nesposobnost sustava da osigura narodu osnovne stvari kompenzirala kroz njih, po sistemu "snađi se druže". Dakle, pero je mogao po švercu sredit kavu, žac je u fušu popravljao ljudima stvari dok je u socijalističkoj firmi bio na bolovanju a majstora si čeko šest mjeseci, žena od doktora je mogla sredit da ne čekaš operaciju pet godina ili da dobiješ lijek iz uvoza koji je bio rijedak jer nije bilo deviza, a onda bi to sredila mesarovoj ženi koja bi im onda sredila meso i to ne ono koje je bilo u hladnjači koja nije imala agregat nego se isključivala sa svakom redukcijom struje, itd.
dakle sve je u biti u uvjetima hiperinflacije, pravno imovinskog kaosa, redukcija struje i nestašica svega, te nemogućnosti legalnog uveza ipak nekako funkcioniralo preko sivog tržišta, trampe i sustava veza i poznanstava, a država je na oba oka žmirila na to jer je crno i sivo tržište u biti funkcioniralo kao socijalni amortizer i sprječavalo socijalnu eksploziju
Kermit wrote:Neka ode u brod pa srče vode, split je napredovao ko i zadar ili zagreb, ostali gradovi su u potpunom kurcu od rijeke, osijeka, broda a ostali i neće postojati za 10 godinaPinochet wrote:jedan je napisao kao odgovor dežuloviću, da se sisak nije ništa promjenio od 1980, da je isti kao tada(jedino su dobili mc donalds i koji šoping centar) i da dodje tamo živit ako ga hvata nostalgija.Kermit wrote:Upravo to ili sve gradove i palanke od sesveta do iloka, pa bokte đeneral prolije benzin na vodocrpilište u Brodu koji je ionako čemer i ljudi neće mjesec dana imati jebenu vodu, računi će stizati, dok split kakvog sam ja upoznao 90-tih sada izgleda puno bolje i osjeća se paramarcellus wrote:lik žali za Splitom iz vremena kad je pola mlađih od 30 bilo na igli... i kad si poso mogo dobit samo preko veze a izgubit ga kasnije nisi mogo nikako...
split najviše zahvaljujući turizmu. sve što je uz more, se jebački sredilo i to najviše investiranjem vlastitih građana, koji su sredili okućnice, uložili u fasadu, palača koja se raspadala i kvart varoš i lučac, ti stari kvartovi uz palaču sve je to bilo teško propadanje, radi turizma, sve je tip top sređeno, stare dalmatinske kuće koje nisu imale wc i šuplje krovove, obnovljene(a zadržan dalmatinski kamen) , dodane su recimo starinske(ali obnovljene grilje/škure(neznam kako se točno kaže na RH) , te male ulice u centru splita gdje si mogao prije samo naletiti na špricu i u centru samo prije bili 1-2 kafića gdje su se skupljali narkomani i reketari, sada sve tip-top sređeno. tako ako ideš i splitskim kvartovima koji su uz obalu, tipa žnjan, trstenik, bačvice, firule, meje, isto tako - tip top sređeno. čak utjecaj je počeo hvatati i ove vlaške kvartove , i tamo se sada nudi dosta jeftiniji smještaj, pa ljudi da bi privukli goste srede kuću, okućnicu, stavi se fasada, vrt itd..
uhljebi iz banovine i gradskih firmi, njima 0% zasluga, oni su samo po 3puta povećali broj uhljeba, bez ikakve zasluge.. Baldasara doslovno se nitko neće sjećati, nitko nezna šta je on napravio .. imamo sa druge strane Keruma, lik je nenamjesnki potrošio lovu na zapadnu obalu , na kraju to ispalo vrhunska investicija, sada tamo ljeti se vežu mega luksuzne jahte , lijepa je šetnica.. čak i ovaj Opara nije toliko loš, počeo je graditi neke parking mjesta po STu..svakako , te predgrađa aj nešto se i u infrastrukturu uložilo.. mogu misliti našto izgledaju vukovar, slavonski brod, osijek, sisak, požega, knin, i takvi gradovi spram 1989.. mislim da se to nije ništa pomaklo naprijed, Kina je u tom periodu pet puta povećala standard,.. Zagreb je napredova radi centralizacije, jadranska obala radi turizma, i to je to što od RH vrijedi
Guest- Guest
Pa ni sada nema ekonomske slobode ili kapitalizma, jedno što sada država ne žmiri, barem ne svima. Drugo to ima veze sa prelaskom čiji je rat bio katalizator, vi to u zagrebu ne kontate jer zagrebčani se niakd nisu u biti nešto druželjubiv grad ili mentalni sklop međutim kod mene jedno je bilo 1990 a 1992 više nije postojalo od otvorenih vrata, druženja, kafenisanja etc jednostavno kao da je netko obrisao sve...marcellus wrote:Kermit wrote:split je napredovao unatoč zagrebu i centralizaciji afričkog tipa, a ne da je propao, druga stvar je što nema više onoga zajedništva, štiha i prijateljstva ko nekada ali to je svuda od rata, jednostavno rat je uništio veze i duh
i ekonomske slobode tj. kapitalizam
pazi u socijalizmu su ljudi morali preživljavat čoporizirajući se, formirale su se neformalne društvene mreže gdje se nesposobnost sustava da osigura narodu osnovne stvari kompenzirala kroz njih, po sistemu "snađi se druže". Dakle, pero je mogao po švercu sredit kavu, žac je u fušu popravljao ljudima stvari dok je u socijalističkoj firmi bio na bolovanju a majstora si čeko šest mjeseci, žena od doktora je mogla sredit da ne čekaš operaciju pet godina ili da dobiješ lijek iz uvoza koji je bio rijedak jer nije bilo deviza, a onda bi to sredila mesarovoj ženi koja bi im onda sredila meso i to ne ono koje je bilo u hladnjači koja nije imala agregat nego se isključivala sa svakom redukcijom struje, itd.
dakle sve je u biti u uvjetima hiperinflacije, pravno imovinskog kaosa, redukcija struje i nestašica svega, te nemogućnosti legalnog uveza ipak nekako funkcioniralo preko sivog tržišta, trampe i sustava veza i poznanstava, a država je na oba oka žmirila na to jer je crno i sivo tržište u biti funkcioniralo kao socijalni amortizer i sprječavalo socijalnu eksploziju
Kermit-
2014-04-17
dobro mi smo imali i rat i to na 1 km od grada, u poluokruženju do 1995, međutim taj defetizam ubija, da ne govorim da su na sva mjesta postavili kriminalcemarcellus wrote:zapravo zanimljiva tema
Kermit-
2014-04-17
Debeli Obi je fenomen znači od drugoga grada u državi on je naparvio detroit, Luka Rijeka kao najveća luka A-U Carstva je trećerazredna lučica
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:Debeli Obi je fenomen znači od drugoga grada u državi on je naparvio detroit, Luka Rijeka kao najveća luka A-U Carstva je trećerazredna lučica
propadaju ali obi se fura da je rijeka i dalje ono no1 u hrvatskoj
rijeka je po mnogo čemu bila prva u hrvatskoj, ne druga, samo danas je dosta tužno mjesto
fasade se ruše čim se makneš od korza, posla nema, sve stagnira, od rata na ovamo je sagrađen jedan šoping centar i jedan bazen (taj bazen je koštao ko olimpijsko selo)
rijeka je s nekadašnjih 160 i kusur tisuća stanovnika pala na cca 110
Similar topics
» crna kronika, split
» Domoljubni HDZov čardak ubica, pušten iz zatvora nakon ubojstva dvije osobe(jedne mlade djevojke i jedne starice)
» Plenki usrecio Puljka i Split!.Split ima koncesiju na plazu Znjan
» KRONIKA JEDNOG PORAZA. I PROGONA, ZAŠTO NE REĆ?
» Evo jos jedne
» Domoljubni HDZov čardak ubica, pušten iz zatvora nakon ubojstva dvije osobe(jedne mlade djevojke i jedne starice)
» Plenki usrecio Puljka i Split!.Split ima koncesiju na plazu Znjan
» KRONIKA JEDNOG PORAZA. I PROGONA, ZAŠTO NE REĆ?
» Evo jos jedne
Page 4 of 10